- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.721
RABBIME NE KADAR SUKR ETSEM AZDIR....
Bebsimizin kesesini gördük 5 haftalik dedi dr zaten gec dollenme
Sata gore 7 haftalik olmasi lazimdi
Fakat gec dollenmeden dolayi 5 haftalik
iiki hafta sonra yine gidicem insAllah Allahim hepimizi sevindirsin insAllah
Tekrardan herkese selamlar :)) ben de şimdi doktrdan geldm kalp atımı vardı fasülyemizin :]
6+2'ymiş haftamız.. Çok şükür herşy normal dedi doktr progestanı da bırakmştm zatn beni daha da kötü yapıyodu die dr da kullanmana gerk yok dedi... Gurbetgüzeli senin de gözün aydın :)) hepimize inşallah hayırlarla gelir bebişlerimiz :))
cnm seninde gozunaydin ne guzel bizde 16 gun sonra gidecegiz insAllah kalb atimi icin Allahim herkese nasip etsin insAllah
o zaman 7+2 olacagiz insAllah
Çok teşekkür ederim canım, inan ki şu ara ödüm kopuyor sanırım henüz hazır değilim çok yeni çünkü
Tekrardan herkese selamlar :)) ben de şimdi doktrdan geldm kalp atımı vardı fasülyemizin :]
6+2'ymiş haftamız.. Çok şükür herşy normal dedi doktr progestanı da bırakmştm zatn beni daha da kötü yapıyodu die dr da kullanmana gerk yok dedi... Gurbetgüzeli senin de gözün aydın :)) hepimize inşallah hayırlarla gelir bebişlerimiz :))
merhabalar bende daha önce düşük yaptım şimdi tekrar deniyoruz ama benim yüreğim pır pır korkuyorum burda tekrar hamile kalanları duymak moral oluyor herkese çok sevindim bizede nasip olur inşallah ama korkuyorum işte
ay canlar darisi basima benim de ilk ultrason 18inde insallah gorebiliriz bir seyler,biraz rahatlayacagim valla. Gozunuz aydin ikinizin de!
RABBIME NE KADAR SUKR ETSEM AZDIR....
Bebsimizin kesesini gördük 5 haftalik dedi dr zaten gec dollenme
Sata gore 7 haftalik olmasi lazimdi
Fakat gec dollenmeden dolayi 5 haftalik
iiki hafta sonra yine gidicem insAllah Allahim hepimizi sevindirsin insAllah
kızlar süpersiniz
çok güzel haberler bunlar içimiz ferahlıyo okudukça
ben dün yumurtladım hem de ne yumurtlamak sancı sancı sancı ve 1 metre uzayabilen akıntı
bize de dua edin
askim bu ay gelsin beben insAllah bol bol aycekirdegi tuketin esinle guzelimmmmm
biz normalde her akşam yerdikama bu aralar bıraktım canım
düşükten sonra 3 kilo aldığım için dikkat ediyorum
bakalım 10 gün sonra belli olcak artık
ben de duymuştum ay çekirdeği iyi geliyomuş diye
valla iyi geliyo diye okumuştum ama nası iyi geliyo bilmiyorumayçekirdeği mi? hamilelik için mi? :44:
inşallah canım rüyamda iğneler gördüm böyle kalem gibi bişeydi incecik göbeğime dokunduruyolardıcanim insallah tez vakitte saglikli bir bebis gelir gobusune :) ben de bal+corek otu+tarcin karisimini yedim kurtajdan sonra,daha once de yazdim zaten. faydali olduguna inaniyorum.
ayyy cnm evet bende düşükten sonra kilo aldım bu normal heralde,inşallah hayırlı haberler cnm...
cnm iyisin dimi, testler ne durumda,bu ay yine bende tuhaf belirtiler başladı,yumurtlamadan 2 gün sonra,göğüs şişmesi,kasık ağrısı.mide yanması başladı,4 gün önce test yaptık tek çizgi belki çok erken,ama belirtiler hala devam ediyo adete 6 günüm var,seni belirtiler ne zaman başlamıştı ve ne ilk belirtilerini yazarmısın cnm...
cnm iyisin dimi, testler ne durumda,bu ay yine bende tuhaf belirtiler başladı,yumurtlamadan 2 gün sonra,göğüs şişmesi,kasık ağrısı.mide yanması başladı,4 gün önce test yaptık tek çizgi belki çok erken,ama belirtiler hala devam ediyo adete 6 günüm var,seni belirtiler ne zaman başlamıştı ve ne ilk belirtilerini yazarmısın cnm...
ewpat daha erken canım,ama 3 güne kadar idrarında bulanıklık renk değişikliği hatta koku hissedebilirsin.
mesela benim ilk belirtim kasıkta batmalardı öyle adet olacak gibi değil de üşütmüşüm gibi,sonra idrardaki değişiklikler çok belirgindi.
hatta 2. de hamile olduğumu test yapmadan kendim anladım
mide bulantısı yoktu ilk zamanlar
ilk hamileliğimde göğüslerim şişmedi ama 2. de adete yakın davul olmuşlardı
ben 4 gün kala silik çizgi görmüştüm bikaç gün sonra test yapmaya başla canım
henüz erken o yüzden çıkmaması çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?