- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #13.741
somnuna yetis guzelim insAllah beben yoldadir test icin erken olabilir bnm de cikmadi adeti 2 gecince yptim
bekledim iki yerlesme kanamsi oldu 7-8 gun sonra cikti cok sukur gec döllenme olmus
cnm iyisin dimi, testler ne durumda,bu ay yine bende tuhaf belirtiler başladı,yumurtlamadan 2 gün sonra,göğüs şişmesi,kasık ağrısı.mide yanması başladı,4 gün önce test yaptık tek çizgi belki çok erken,ama belirtiler hala devam ediyo adete 6 günüm var,seni belirtiler ne zaman başlamıştı ve ne ilk belirtilerini yazarmısın cnm...
inşallah cnm inşallah dediğin gibi olur,bi yandan yine korkuyorum,acaba psikolojik diyemi?ama gurbet güzelim bnm kendimide dinlemiyom tatlım,valla belirtimde var ne yapcam beklicem artık kendimi örgüye veriyom,kafamı dağıtmak için evet cnm ne zaman yapsam bi dahaki testi?
bunları okumak çok iyi geliyo canım sağolcnm bnm bende kilo aldım ne zamn bebek düşündük sigarayı bıraktım,çok içerdim çok elimden düşmezdi neyse ki bıraktım,bu aralar diyete başladım iyi gidiyo kilo verebiliyom
birde cnm kan pıhtısından sakın korkma bi bebeğin gelsin iğneye başlıcan sanırım.bnm çok yakından bi arkadaşımda öleydi iğne vuruldu karnından,şimdi bi kızı var birde bnm kuaförüm ondada vardı,oda bu ay oğlan doğurcakmış,gebeliğin için engel deil,o yüzden rahat ol...
Gunaydin kizlar
Herkese hayirli gunler diliyorum. Kelebekcimm haydi canim masallah masallah insallah tutuverir bebis bu ay uzun zamandir bekliyosun canim sakin igneden filanda korkma hic biseycik hissetmezsin. Benimde yumurtlama tarihim muhtemelen haftaya bakalim. Bata buta daha 3 hafta var. Bu bekleyis hic bitmezz
bunları okumak çok iyi geliyo canım sağol
inşallah ben de onlar gibi şanslı olurum.kabusum oldu iğneler
hem de işe yaramazsa yada yavrucakta bi sorun olursa diye korkuyorum
düşüklerden sonra bi şekilde toparlandım ama şu korkularımı yenemiyorum bi türlü :26:
kuzum naber ya okul bittimi şimdi senin?
bu bekleyiş öyle bi biter kiii bak ben kürtaj olalı bile 3,5 ay oldu
hatırlarsan 2 ay beklemem hemen yapacam diyodum artistlik yapıyodum
eşek gibi de bekledim,zaman bi şekilde geçiyo da inşallah sağlıkla olsunlar azcık daha bekleriz
3 hafta bişey değil bi bakıyoz sabah bi bakıyoz akşam olmuş
benim yumurtlama olayı bitti sıra beklemede
iğne olayına da kendimce çözüm buldum işyeri hekimine yaptırıcam
hafta sonları allah kerim
oh ne güzel tam zamanı ya bebeği biraz büyütüp kariyere devam edersinBitti yavrucum okul bitti, su araya birde bebis isini bitirebilsem super olucakanoomm korkma bu kadar igneden kiz kocana ogretirsin yapar o sana igneyi, Olmadi ben gelip yaparim sana Zaman cok cabuk geciyor canim baksana bizim ilk dusukten beri 7-8 ay olmus eger tutmus olsaydi doguruyorduk bu zamanlar, boyle dusununcede icimi korku sariyor anam ben nasil dogurucam diye
Saglikli olsunlar saglikli tutunsunlarda artik her turlu sanciyi cekmeye raziyim
sana bişey söliyimmi tatlım,kız senin yaptığın şeye sadece ve sadece kuruntu derler,sende bi problem yok, ne güzel gebelik oluyo işte tmm düşük olmuş Allah bir daha yaşatmasın,ama bu kadar sıkıntı yapma cnm bnm....
Kıslaaaarrr ben deli dehşet grip oldum.. Öksürük baş ağrısı ateş burun tıkanıklığı.. Her türlü... Eşim, eşimin kardeşleri topluca virüslendik :)) Ben de rapor aldm işe gitmedm eşimle benm annemde kaldık 1 gece 2 gün :) ama annem saolsun vitamin bombardımanına tuttu beni valla bugn kendi evmdeym ama ilk güne göre daha iyiyim tabi. Hep yatyrm terliyrm flan... Öksürdükçe hapşurdukça kasıklarım ağrıyoFasülyeyi düşünüyrm ne alemdedir die :) Allahın iznyle bi atlatim de şunu da rahatlıcam valla. Minikkelebek bu kan pıhtılşma dururmunu nasıl anlıyolar yani kan testinde INR flan mı bakıyolar. Benm de 1 düşük 4 haftalıkken ama hiç bakmadk şimdi de öle bişey sorgulanmadı. Yani bunun ayrımı nasıl yapılıyo? Dktr mutlaka sorardı die düşünüyrm ama... Kaçınçı haftalarda düşük oluyo mesela? Ayy insan herşyden şüpheye düşer oluyo... Canm Allah senin de gönlüne göre nasip eder inş.en güzelini, hepimize inşallah...
ucundan ucunda yapiyom temizlik cnm bnm bosverr minigim saglikli gelsinde gerini bosverrkızlar yorumlarınız için çok tşkür ederim,çok bilgili oldu bnm için,umarım iyi haberler veririm sizlere,bnm belirtiler halen devam ediyo bilmem inşallah iyidir,en belirgin olanı göğüslerimin şiş ve acıyo olması bu ay sanki farklı bnm için içim bi tuhaf yada heyecan bastı diyelim,adete 5 gün kaldı,benden bu kadar kızlar,sizde kendinizi yormayın,yatın uyuyun bol bol,temizlik felanda yapmayın eviniz pis olsun boşverin kızlaar...değmezmi ufaklara?
ben de salı günü bebeğimi kaybettim.. sekiz haftalıktı ama gelişmemiş 6 haftalık olarak gözüküyordu kalp atışlarını hiç alamadık üç doktora gittik üçü de aynı şeyi söyleyince mecbur kürtaj oldum hem de doğum günümde hala inanamıyorum bunları yaşadığıma ama isyan da etmiyorum allah en kısa zamanda hayırısıyla sağlıkla nasip edecek inşallah
forumu ziyaretçi olarak hep takip ettim ama mesaj yazmak bugüne nasipmiş öncelikle bu durumu yaşayan herkese çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlıkla bebekleri kucağimıza almayı nasip etsin.iyi örnekler duymaya çok ihtiyacım var çünkü en kısa zamanda tekrar istiyorum
ben de salı günü bebeğimi kaybettim.. sekiz haftalıktı ama gelişmemiş 6 haftalık olarak gözüküyordu kalp atışlarını hiç alamadık üç doktora gittik üçü de aynı şeyi söyleyince mecbur kürtaj oldum hem de doğum günümde hala inanamıyorum bunları yaşadığıma ama isyan da etmiyorum allah en kısa zamanda hayırısıyla sağlıkla nasip edecek inşallah
forumu ziyaretçi olarak hep takip ettim ama mesaj yazmak bugüne nasipmiş öncelikle bu durumu yaşayan herkese çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlıkla bebekleri kucağimıza almayı nasip etsin.iyi örnekler duymaya çok ihtiyacım var çünkü en kısa zamanda tekrar istiyorum
geçmiş olsun kız dikkat et kendine gelir gelmez çocuu hasta ettin yaa hayret bişiiiyKıslaaaarrr ben deli dehşet grip oldum.. Öksürük baş ağrısı ateş burun tıkanıklığı.. Her türlü... Eşim, eşimin kardeşleri topluca virüslendik :)) Ben de rapor aldm işe gitmedm eşimle benm annemde kaldık 1 gece 2 gün :) ama annem saolsun vitamin bombardımanına tuttu beni valla bugn kendi evmdeym ama ilk güne göre daha iyiyim tabi. Hep yatyrm terliyrm flan... Öksürdükçe hapşurdukça kasıklarım ağrıyoFasülyeyi düşünüyrm ne alemdedir die :) Allahın iznyle bi atlatim de şunu da rahatlıcam valla. Minikkelebek bu kan pıhtılşma dururmunu nasıl anlıyolar yani kan testinde INR flan mı bakıyolar. Benm de 1 düşük 4 haftalıkken ama hiç bakmadk şimdi de öle bişey sorgulanmadı. Yani bunun ayrımı nasıl yapılıyo? Dktr mutlaka sorardı die düşünüyrm ama... Kaçınçı haftalarda düşük oluyo mesela? Ayy insan herşyden şüpheye düşer oluyo... Canm Allah senin de gönlüne göre nasip eder inş.en güzelini, hepimize inşallah...
canım pıhtıya bakmamışlardır baksalar haberin olurdu.gecmis olsun kendine cok dikkat et. o kasik agrilari bende de oluyor ara ara,gecen haftaya gore hafifledi ama hala oluyor ozellikle yorulunca..
benim de dusukte direk "kromozomal,bebekten oturu" dediler. kanima idrarima bakmislardi ama bilmiyorum pihtilasmaya falan baktilar mi..doktorlar direk kromozomal sebepten,simdi dusmeseydi ilerde dusecekti simdi olmasi iyi olmus sakat bebek falan demislerdi,ben de tabii o uzuntu ve yorgunlukla daha ustlerine gitmedim. benim ilkinin kalbi 7+6 da durmus ama daha once dedigim gibi ben farketmedim 3,5 hafta daha tasidim onu hic lekelenme falan da olmamisti...hamilelik belirtilerim gitmisti sadece ben de 3.ay yaklasiyor rahatladim herhalde diye yorumlamistim.
geçmiş olsun kız dikkat et kendine gelir gelmez çocuu hasta ettin yaa hayret bişiiiy
portakal yemiyomusun sen bakim kendine bakmıyo musun
canım pıhtılaşma testini genetik laboratuvarda yapıyolar
genellikle tekrarlayan düşüklerde doktorlar yapıyolar,gerçi şimdiki aklım olsa ilk düşükten sonra yaptırırdım
ama pahalı bir test o yüzden doktorlar hemen vermiyolar sanırım.
2. bebekte genetik incelemede bişey çıkmadı,yani sağlıklı bebeği kaybettim
pıhtılaşma erken düşük veya ileri haftalarda maalesef kötü şeylere yol açabiliyormuş
çünkü kan pıhtılaştığı için bebek beslenemiyo ve sorun oluyo
benim ilki 8 haftalıktı kalp atışları yavaşladı ve düştü,2. düşükte ise 7. haftada bebeği göremedik çok küçükken ölmüş sanırım
o yüzden iğneler işe yaramazsa diye çok korkuyorum :18:
canım pıhtıya bakmamışlardır baksalar haberin olurdu.
senin bebek de genetiğe mi gönderildi?
bana da ilk düşüğümde normaldir bebekte sorun vardır düşmüştür dediler ama öyle değilmiş
ilkini genetiğe gönderememiştik parça kalmadığı için
ama kürtaj olduğumda yolladık genetiğe 1 ay sonra sonuç çıktı sorun yok dedi doktor sende sorun var dedi
çok geçmiş olsun munis keşke hepimiz şu topiğe de ziyaretçi olabilseydik ama kısmet
ben de 2 düşük yaptım
ama sabır veriyo allah,yeniden denemeye cesaret veriyo
çok kişi var 7 düşükten sonra bebeğine kavuşanların hikayesi bile var
o yüzden sağlığın yerinde olduğu sürece şansımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?