merhaba ddilek,
ilk bebegimin 6. hafta kalp atımı durdugu icin kurtajla aldırmak zorunda kaldım, korkunc uzucu bir deneyimdi ve uzun sure kendime gelemedim, tekrar hamile kalmaya korktum...ikinci gebeligimde doktorum clexan 0.2 verdi ve 5 bucuk ay boyunca hergun kullandım, sanırım tek kayıp oldugu icin 0.4'e gerek olmadigini dusundu ve 0.2 verdi..bu konuda doktoruna guvenmelisin bence...kafana herseyi takip moralini bozma..haa bu arada igneler ise yaradi ve Allahım bana bir erkek evlat verdi sukurler olsun...sevgiler..
arkadaşlar size biey sorucam benim icin cok önemli cevaplarınız.bende temmuz bası düsük yaptım 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum.cok korkunctu allahım tekrar yasatmasın melegime kavusamadım.dr beklemeden tekrar deneyebilirsiniz dedi ama ben cok korkuyorum aynısını yasarım diye.bütün tetkikler yapıldı adet tarihime kadar esim ve benden kan almıslardı gnetik analiz icin o cıkacak eger onda bi sorun cıkmazsa adetimden sonra korunmayı bırakmayı düsünüyoruz.fakat bu pıhtılasma sonucumuz cıkmamıs oluyor 20 gün kadar sonra cıkacak.eger bu problem bende varsa tedaviye hemen baslıyolarmı yoksa hamile kalıncamı baslıyolar.eger öncesinde bi ilac baslıyorlarsa beklemek zorundayım sonucu ama hamis kalınca baslıyolarsa eylülde deneyebilirizzz
düşüğn sebebini araştırmak için yapılan testleri
düşükten ne kadar sonra yapıyorlar
bana bir buçuk ay beklememi söyledilr
bide sonuçlarını bekliyeceğim
çok uzun bir süre değilmi sizce
benim kürtajdan hemen sonra araştırıldı kan tahlilinden baktılar 2 hafta sonrada sonuçlar çıktı
canım benim doktorum 2 ay öncesinden başlattı tedaviyi sen hastalığını tam olarak öğren rahminde dinlensin doktorum kürtajdan 3 ay sonra hamile kalmam gerektiğini söylemişti bence acele etme canım
canım benim doktorum 2 ay öncesinden başlattı tedaviyi sen hastalığını tam olarak öğren rahminde dinlensin doktorum kürtajdan 3 ay sonra hamile kalmam gerektiğini söylemişti bence acele etme canım
güzel kardeşim endişelenme ben o iğneleri iki hamilelikte kullandım morarma ve şişme normal doğumdan sonra 3-4 ay sonra bile göreceksin zamanla kayboluyor iğneği yaparken iğne vurulacak yeri diğer elinle hafifçe sık
ayrıca deriye 45 yakın bir eğimle iğne sok
iğneden sonra sakın diğer iğneler gibi ovalama
zemuszemus
arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun hepinize ben ilk bebeğimi 26. haftada bu sorun nedeniyel kaybettim( çok zor günlerdi. ama sakın umutsuzluğa kapılmayın. benim şu anda 4 aylık bir oğlum var. hamileliğim boyunca innohep iğne ve coraspin kullandım. bu sorunu olup bebeği oılan bir çok arkdadaşım da var. önce moral:)) ve unutmayın bu sorun çözülemeyecek bri sorun değil ve hamile kalmanızla hiç ilgisi yok. ben hep ilk aylarda hamile kaldım. lütfen önce bunun çözülebileceğini aklınıza yerleştirin..Allahım hepinize sağ salim bebeğinize kavuşmayı nasip etsin
Merhaba 3 düşük yaptım. Tüm tahlillerim ve genetik araştırmamda herhangi bir sebep bulunamadı. Sebepsiz yere 8. haftalarda bebeğimin kalp atışları birden duruyor. benimle aynı sorunu yaşayan var mı ?size nasıl bir tedavi uygulanıyor bilmek istiyorum. doktorum bir sonraki hamileliğim için kan sulandırıcı iğnenin işe yarayabileceğini söyledi şimdi merak ediyorum pıhtılaşma sorunu olmadığı halde bu iğneyi vurulursam işe yarar mı bu iğneyi kullanan ve sağlıklı olarak bebeğine kavuşan var mı aranızda teşekkürler...
bende mthfr :heterozigot 1.dış gebelikti erken teşhisle ucuz atlattım 2.10haftalıktı kalbi durdu ve kürtaj 3. 26 haftalıktı erken doğumla kaybettim geçen sene bu zamanlar.dr.yaşam has.deki alp efendiydi.ilgisiz,diyeceğini söyleyip konu kapatan,sempatik gözükmeye çalışan:mymeka: bir adamdılmaz:.iş ki riskli gebeyi takip etmek önemli olan bence. çok şeyler yazmak istiyorum ama uzatmayayım canım
şimdi hangi dr.a gidiyorsun.andevada hicran hanıma gittim iyide çok yoğun birde anadoludaki erhan beye gidicem işte bütçeyide kafama çok takıyorum anadoluda ssk yokta Allahtan hayırlısı artık :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba.bende 26 haftalıkken bebeğimi kaybettim.. 15 gün oluyor.gerçekten çok zor günler( şimdi doktora gidicem.sanırım kan pıhtılaşması.size sormak istediğim 2, hamilelik süreci nasıl geçiyor.ne kadar zaman sonra hamile kaldınız.ve son olarakta bebeğiniz sağlık durumu nasıl.yani iğneler herhangi bi zarar vermiyor bebeğe değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?