Düşük yapıp kan sulandırıcı iğne ile bebeğine kavuşan var mı?

arkadaşlar size biey sorucam benim icin cok önemli cevaplarınız.bende temmuz bası düsük yaptım 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum.cok korkunctu allahım tekrar yasatmasın melegime kavusamadım.dr beklemeden tekrar deneyebilirsiniz dedi ama ben cok korkuyorum aynısını yasarım diye.bütün tetkikler yapıldı adet tarihime kadar esim ve benden kan almıslardı gnetik analiz icin o cıkacak eger onda bi sorun cıkmazsa adetimden sonra korunmayı bırakmayı düsünüyoruz.fakat bu pıhtılasma sonucumuz cıkmamıs oluyor 20 gün kadar sonra cıkacak.eger bu problem bende varsa tedaviye hemen baslıyolarmı yoksa hamile kalıncamı baslıyolar.eger öncesinde bi ilac baslıyorlarsa beklemek zorundayım sonucu ama hamis kalınca baslıyolarsa eylülde deneyebilirizzz

canım çok sevindim senin adına umarım bende biran evvel hamile kalırım uzun zamandır hamile kalamıyorum 2 düşüğüm var ve ikisindede hemen hamile kalmıştır ama bu sefer uzun sürdü hayırlısı

canım benim doktorum 2 ay öncesinden başlattı tedaviyi sen hastalığını tam olarak öğren rahminde dinlensin doktorum kürtajdan 3 ay sonra hamile kalmam gerektiğini söylemişti bence acele etme canım

benim kürtajdan hemen sonra araştırıldı kan tahlilinden baktılar 2 hafta sonrada sonuçlar çıktı

canım benim doktorum 2 ay öncesinden başlattı tedaviyi sen hastalığını tam olarak öğren rahminde dinlensin doktorum kürtajdan 3 ay sonra hamile kalmam gerektiğini söylemişti bence acele etme canım

bence de , doktor bana da kurtajdan sonra iki adet donemi gecsin demisti...

tesekkür ederim kızlar en iyisi beklemek ozaman cok sagolunn

buğün aldım tahlil sonuçlarımı
kanda pıhtılaşma varmış
hamile kalınca hemen iğneye başlanacakmış
iğneyi duyunca tırstım açıkçası
vazmıgeçsem bu hamilelik fikrinden diye düşünüyorum

iki hamilelikte kullandım demişsiniz.bebekleriniz yaşıormu acaba.lütfen cvp yazın.ii günler

kızlar 0.4 clexane kullanıyorum kendim yapıyorum iğneleri bacağıma ama her yeri morarıyor nereye yapmak daha kolay göbeğime cesaret edemiyorum kolumada arka taraf oldg. için yetişemiyorum ufff bacaklarım çok fena oldu sizinde morarma oluyormu yoksa ben mi yanlış yere yapıyorum iğneyi 90 dik vuruyorum. içinde öyle yazıyor.

mrb arkadaşlar bende clexane kullanıyorumm...bugun doktorum 18.000 cıkardı degerimi cok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye bu arada 8 haftalık tüp bebekle hamile kaldım...sizde clexane dozunu ayarlamak için ne tahlili yapıldı?ben her hafta kan tahlili veriyorum ve her hafta degerimi artırıyor doktorum...bu konuda bilgisi olanlar lutfen bana yardımcı olsun...

merhaba.bende 26 haftalıkken bebeğimi kaybettim.. 15 gün oluyor.gerçekten çok zor günler( şimdi doktora gidicem.sanırım kan pıhtılaşması.size sormak istediğim 2, hamilelik süreci nasıl geçiyor.ne kadar zaman sonra hamile kaldınız.ve son olarakta bebeğiniz sağlık durumu nasıl.yani iğneler herhangi bi zarar vermiyor bebeğe değilmi?

kızlar merhaba benimde 3 düşüğüm var tüm tahlillerim yapıldı sebeb yok onun için önlem amaçlı bende iğne kullanmak istiyorum,,,,istanbulda iyi bir riskli gebelik uzmanı arıyorum

merhaba benımde 3 kürtajım oldu... en son kan pıhtılaşması problemım olduğu ortaya çıktı ayrıntılı testlerde... bende o kadar kürtajdan sonra hamıle kalmaya korkar oldum... uffffff ne yapıcaz bılmıyorum

bende 2 düşük yaptım dediğin gibi bütün tahlillerim herşey normal birtek kan testlerimde hiterizigot çıktı oda kan sulandırıcı iğne ile düzeliyormuş Benim dr 3.ye hamile kalmadan aspirin ve folik asit almamı söyledi hamile kaldığımda kan sulandırıcı iğne yaptırmam lazım mış.tabi ben daha hamile kalmadım mart ayında kalabilirmişim, bebeğe giden kanallarda kanın koyu olması ve pıhtılaşması gebelikde görülen bir sorunmuş iğne ile tedavisi mümkün Antalyada çok ünlü bir dr gidiyorum kendisi hiç bir sorun olmayacağını söyledi En kısa zamanda bebişini kucağına alman dileğiyle sevgiler..

Vitale Kadın doğum hastanesine gitmenizi tavsiye ederim Ücretleri çok iyi ssk ile anlaşmalı ve çok iyi dr var. Özellikle Ali fuat bey zorunlu gebeliklerle ilgili çok iyi Ben ona gidiyorum sevgiler..

istanbulda olan arkadaşlarım hangi dr gidiyosunuz malum biz riskli gebelik yaşıyoruz benim bi dr var ama değiştirmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

merhaba; benimde 1.5 yıl önce 20 haftalık gebeliğin sonlandı. şimdi tekrar hamilyim ve 16 haftalık kalp atışı başladığından beri bebe aspirini ve cleaxe 0.4 kullanıyorum. her doktor farklı bişey söylüyor. kafam karışıyor. inşallah sağ salim kucağımıza alırız

1)kan tahlilinde gen mutasyonuna bakılıyor. heterozigot ya da homozigot olması çok önemli değil. önemli olan mutasyon olup olmaması. varsa düşüklerin sebebini açıklamaya yardımcı oluyor. toplumun %40'ı zaten bu mutasyonları taşıyor.düşük olması için mutasyon da şart değil. yani kan tahlili sadece yol gösterici ve fikir verici. doktor gerek görürse kan tahlili yapmadan da iğne verebilir. bu önlem amaçlıdır. doktor iğne veriyorsa kan tahlili yapmadan nasıl verir demeyin. bu bebeğe giden kanın kalitesi için çok önemli.bebeğe zararı yok faydası var.

2)iğneyi koldan vurmayı tercih edin. morarma her halde olabiliyor. karnınızda morluk görmek moralinizi bozabilir. koldaki morarma o kadar rahatsız etmez. aynı noktaya üstüste iğne yapmayın. moraran yere de iyileşene kadar yapmayın. iğne yeri olarak üstkolun (dirsek üstü) üst yarısını tercih edin. kola yapılacağı için siz deriyi diğer elinizle tutup kaldırın, iğneyi eşiniz yapsın. ilaç yayılırken biraz ağrı oluyor ama birkaç dk sonra geçecektir, endişe etmeyin.

3)doz ayarlaması için doktorunuza güvenin. doktorlar bu gibi durumlarla sık karşılaşıyor artık.

4)aspirin ile clexane ı aynı anda kullanmak riskli olabilir. bunu doktorunuzla tekrar konuşun.doğruluğundan emin olun.

5)gebelik takibinizi ilk 3 ay 15 günde bir yaptırmanızda fayda var. böylece her kalp atışı duyduğunuzda endişeleriniz azalacaktır.

6)moralinizi yüksek tutun ki bebeğiniz etkilenmesin. bu en az fiziksel sağlık kadar önemli. iyi düşünün ki herşey yolunda gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…