hayırlısı canım yaaaa
biz Allaha şükür iyiyiz şimdilik
son 12 haftayken gitmiştik iyiydi meleğim
preogestanı bıraktık aspirine devam ediyoruz
bide elevit kullanıyorum (vitamin)
bugün tam 14 haftalık olduk teyzesi
MAŞALLAH yavruma inşallah hep böyle iyi gider
darısı başına!!!!!!!!!
canım bende metioninden sınırlı diyeti yapıorum folbiol coraspin vitamin kullanıyorum hamile kalır kalmazda cleaxan 02 kullanıcam ama bi türlü hamile kalamadım sen ne zamandan beri yapıosun diyeti tam uyguluyomusun yoksa arada kaçıyomu ben 6 aydır yapıorum doğum yapana kadarda devam edicekmiş diyetim.
ddilekcim benimde ilaçlarım aynı , 3 ay gebelik yasak gebelik olur olmaz da cleaxan 0,2 , ama 3 aydan sonra benim de ne olur bilemiyorum .
sen tedaviye başlayalımı 6 ay oldu , seninde yasak dönemin varmıydı ?
benim 20 mayısda teşhis kondu hemen başladım diyete mümkün olduğunca uygulamaya çalışıyorum ama zor oluyor mesela 10 gündür çok uygulayabildiğimi söyleyemem ama bugünden itibaren tekrar devam kaldığım yerden . sen nasıl uyguluyorsun kaçakların oluyor mu ? gerçekten çok zor yaa
canım bende metioninden sınırlı diyeti yapıorum folbiol coraspin vitamin kullanıyorum hamile kalır kalmazda cleaxan 02 kullanıcam ama bi türlü hamile kalamadım sen ne zamandan beri yapıosun diyeti tam uyguluyomusun yoksa arada kaçıyomu ben 6 aydır yapıorum doğum yapana kadarda devam edicekmiş diyetim.
ddilekcim benimde ilaçlarım aynı , 3 ay gebelik yasak gebelik olur olmaz da cleaxan 0,2 , ama 3 aydan sonra benim de ne olur bilemiyorum .
sen tedaviye başlayalımı 6 ay oldu , seninde yasak dönemin varmıydı ?
benim 20 mayısda teşhis kondu hemen başladım diyete mümkün olduğunca uygulamaya çalışıyorum ama zor oluyor mesela 10 gündür çok uygulayabildiğimi söyleyemem ama bugünden itibaren tekrar devam kaldığım yerden . sen nasıl uyguluyorsun kaçakların oluyor mu ? gerçekten çok zor yaa
benimde 2 ay yasağım vardı ekimde başladım tedaviye arasıra kaçamaklar oluyo zor gerçekten
ben de düşük yaptım kendiliğinden düşük
sebebsiz.
herhangi bir tetkik yaptırmadım.ama kan pıhtılaşmasından şüpeleniyorum.
şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum doktora gidip hangi tetkikleri yaptırmam lazım.ve ne gibi ilaçlar kullanmalıyım,
düşükten sonra bu durumu doktora söylediğim de önemsemedi.hamilelikte bakarız kan pıhtılaşma olup olmadığına şeklinde konuştu.
oysa öncesinde yapılması gerekmiyo mu.hamilelikten önce ne gerekiyosa önlemleri almak istiyorum.
ya arkadaşım hem de özel doktora gidiyosun yine önemsemiyolar.acaba ben mi abartıyorum diyor insan kendi kendine.sağlık bu kadar hafife mi alınıyo.çok üzücü.teşekkürler.canım drlar önemsemiyo 3 düşük olmadan sen benim hatama düşme ben 3 tane kaybettim.sonra araştırdılar gerçi benimde hatam çok ama neyse sen git bi devlet hastanesine 2 düşüğüm var de kan pıhtılaşması testlerini yaptırmak istiyom de yaparlar.yoksa önemsemiyolar .tek bi drada baüımlı kalma
ya arkadaşım hem de özel doktora gidiyosun yine önemsemiyolar.acaba ben mi abartıyorum diyor insan kendi kendine.sağlık bu kadar hafife mi alınıyo.çok üzücü.teşekkürler.
arkadaşlar benim de öncesinde iki düşük geçmişim var, şimdi tekrar hamileyim iğne başladık, ilk iğnemi bugün yaptım ama çok morardı ve şişti, hemde geniş bir alanda, bu normalmi, yoksa ben yanlış mı vurdum, iğne nasıl vuruluyor, tecrubeli arkadaşalrdan tavsiyeler istiyorum lütfen..
güzel kardeşim endişelenme ben o iğneleri iki hamilelikte kullandım morarma ve şişme normal doğumdan sonra 3-4 ay sonra bile göreceksin zamanla kayboluyor iğneği yaparken iğne vurulacak yeri diğer elinle hafifçe sık
ayrıca deriye 45 yakın bir eğimle iğne sok
iğneden sonra sakın diğer iğneler gibi ovalama
zemuszemus
Merhaba dilay ben 4 düşük yapyım bendede aynı şekilde yapılan her tahlil genetikler olmak üzere temiz cıktı hatta aşilama bile yaptırdım olmadı gebeliklerim kendiliğinden oluyordu ve 8 hafta en fazla 10 haftada sollanıyordu pıhtılaşma sorunum yoktu tahlil yapılmadı bir dostum vasıtasıyla ümmü sübyen olayını ögrendim onun için gerekeni yaptım ve hamile kaldım bu esnada doktor gözetımındeyim 6 ayımdayım ve göbekten pıhtılaşmayı önleyen iğne kullanıyorum 36 haftama kadar kullanıcam nasip olursa inşallah bu sefer oglumu kucağima Rabbim yardımcımız olsun.:CüvCüv:
bende 5 gün önce yaptırdım benimde negatif çıktı inşallah bu ay pozitif çıkar canım umutluyum bu ay inş eğer hamile kalırsan doktor sana hangi iğneyi söyledi clexan 0.2 mi yoksa clexan 0.4 mü clexan 0.2 kullanan hamile bayanlar genelde yine düşük yapmışlar kafama takıldı doktor banada clexan 0.2 verdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?