Düşük yapıp kan sulandırıcı iğne ile bebeğine kavuşan var mı?

zelcan cım nasılsın merak ediyorum hamileliğin nasıl gidiyo umarım iyisinizdir

bende kan sulandırıcı kullanacam. şunu merak ediyorum clexane 04 ile heparin arasında ne fark var bilen varmı? hangisi kullanılmalı?

arkadaşlar gebe kalıp tüylenme problemi yaşayan var mı.mesela benim elimin üstünde tüylenme oldu.panik oldum yaw

Benim ve ablamda da aynı problem vardı. Alamın 3 düşük benim ise 2 düşük oldu. Biz aynı doktorda tedavi gördük ve fragmin kullandık. Ablamın 4 yaşında bir oğlu benim ise 2 yaşında bir kızım var. Şu an yine hamileyim ve test yaptırmaya gerek duymadan hemen fragmine başladık. Hergün bir iğne eşim iğneleri kendisi yapıyor. Bu şekilde rahatsızlığı olanlar hamilelikte hemen doktora başvursun, eğerki iğneleri olmadan anne karnında bebek gelişse bile sakat olma ihtimali var.

ben de düşük yaptım kendiliğinden düşük
sebebsiz.
herhangi bir tetkik yaptırmadım.ama kan pıhtılaşmasından şüpeleniyorum.
şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum doktora gidip hangi tetkikleri yaptırmam lazım.ve ne gibi ilaçlar kullanmalıyım,
düşükten sonra bu durumu doktora söylediğim de önemsemedi.hamilelikte bakarız kan pıhtılaşma olup olmadığına şeklinde konuştu.
oysa öncesinde yapılması gerekmiyo mu.hamilelikten önce ne gerekiyosa önlemleri almak istiyorum.

canım drlar önemsemiyo 3 düşük olmadan sen benim hatama düşme ben 3 tane kaybettim.sonra araştırdılar gerçi benimde hatam çok ama neyse sen git bi devlet hastanesine 2 düşüğüm var de kan pıhtılaşması testlerini yaptırmak istiyom de yaparlar.yoksa önemsemiyolar .tek bi drada baüımlı kalma

ya arkadaşım hem de özel doktora gidiyosun yine önemsemiyolar.acaba ben mi abartıyorum diyor insan kendi kendine.sağlık bu kadar hafife mi alınıyo.çok üzücü.teşekkürler.

ya arkadaşım hem de özel doktora gidiyosun yine önemsemiyolar.acaba ben mi abartıyorum diyor insan kendi kendine.sağlık bu kadar hafife mi alınıyo.çok üzücü.teşekkürler.

öyle canım malesef şimdi çok şükür drumdan memnunum.1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim hemen kan sulandırıcı iğneye başladım.crınon diye bi jel düşük olmasın diye her sabah ondan kullanıyom umarım bu sefer rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah

merhaba,
kan pıhtılaşması testi ne zaman yapılmaı bileniniz varsa lütfen yazsın? ben daha önce düşük yaptım ama doktorların önemsememesinden böyle bir testi ihmal etmek istemiyorum.

arkadaşlar benim de öncesinde iki düşük geçmişim var, şimdi tekrar hamileyim iğne başladık, ilk iğnemi bugün yaptım ama çok morardı ve şişti, hemde geniş bir alanda, bu normalmi, yoksa ben yanlış mı vurdum, iğne nasıl vuruluyor, tecrubeli arkadaşalrdan tavsiyeler istiyorum lütfen..

güzel kardeşim endişelenme ben o iğneleri iki hamilelikte kullandım morarma ve şişme normal doğumdan sonra 3-4 ay sonra bile göreceksin zamanla kayboluyor iğneği yaparken iğne vurulacak yeri diğer elinle hafifçe sık
ayrıca deriye 45 yakın bir eğimle iğne sok
iğneden sonra sakın diğer iğneler gibi ovalama
zemuszemus

birde bir kaç gün bir bacaktan yada koldan birkaç gün diğer bacaktan ve koldan yap aynı yere peş peşe iğne yapınca çok acıyor biraz iyileşmesine izin ver sert birde darbe ve vurmadan kendini koru çok kanama yapıyorvereliniortak

slm arkadaşlar bende ankaradan birsen benimde 7 yaşında bir kızım var ama 2 senedir korunmamama rağmen hamile kalamıyorum klomen tedavisiyle hamile kaldım ama 2.5 aylıkken düştü kan koyulaşması varmış şuan tedavi görüyorum umarım herkes bebeğini biran önce kucağına alır

ay kıslar bilgiler için allah razı olsun bende 3 aşılam anegatif 2 tüp negatif 4 yıldan sonra boş gebelik ve 6 yıl oldu bi ay öncede boş gebelik şimdi ilk reglimi görüyorum kahve renkte dr regliden sonra gel araştralım dedi sanırım bended bu sorun var sebeblerini sorduğumda belki kılcal damrlar bebeği besleyemiyo belki gizli şeker olabilir belkide genetik bi sorun var deddi bakalım inşlah çözüm bulunurda bende bebeğime kavuşurum

canım en son hamileydin doğum yaptınmı

canım nedir bu ümmü sübyan sen ne yaptın bana da açıklarmısın?

düşüğn sebebini araştırmak için yapılan testleri
düşükten ne kadar sonra yapıyorlar
bana bir buçuk ay beklememi söyledilr
bide sonuçlarını bekliyeceğim
çok uzun bir süre değilmi sizce

merhaba ddilek,
ilk bebegimin 6. hafta kalp atımı durdugu icin kurtajla aldırmak zorunda kaldım, korkunc uzucu bir deneyimdi ve uzun sure kendime gelemedim, tekrar hamile kalmaya korktum...ikinci gebeligimde doktorum clexan 0.2 verdi ve 5 bucuk ay boyunca hergun kullandım, sanırım tek kayıp oldugu icin 0.4'e gerek olmadigini dusundu ve 0.2 verdi..bu konuda doktoruna guvenmelisin bence...kafana herseyi takip moralini bozma..haa bu arada igneler ise yaradi ve Allahım bana bir erkek evlat verdi sukurler olsun...sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…