evet malesef kayıplar oluyor bazen yok yere ihmalden
bazende nasip kısmet
hayırlarla büyüt bebeğini
zelcan sen ne durumdasın bebeğin iyimi
Allahıma şükür!!!! salı günü gittik son dr. amcamıza gelişmeler güzeldi
sağlıklıydı inşallah da böyle devam eder :CüvCüv:
günaydın kızlar bu mübarek günde en büyük isteğim,
bu sayfalara bebeğimize kavuştuğumuz anlarıda yazalım inşallaaah
canım naptın hamilemisin merak ettim benim bu ayda olmadı malesef
hayırlısı canım yaaaa
biz Allaha şükür iyiyiz şimdilik
son 12 haftayken gitmiştik iyiydi meleğim
preogestanı bıraktık aspirine devam ediyoruz
bide elevit kullanıyorum (vitamin)
bugün tam 14 haftalık olduk teyzesi
MAŞALLAH yavruma inşallah hep böyle iyi gider
darısı başına!!!!!!!!!
canım merhaba bende bu siteye yeni üye oldum ya bendede kan pıhtılaşması var ecopirin kullanıyorum ama 4 aydır hamile kalamıyorum hapı kullanmadan önce hemen kalabiliyordum ama hapa başlayalı kalamıyorum ve buna cok üzülüyorum sen kac ay sonra hamile kalabildin bana cevap yazarsan cok sevinirim
arkadaşlar mrh ben de yeni üye oldum.uzun zamandır geçmişi okuyordum.ben de sizlere durumumu anlatayım.28 yaşındayım.2 ay sonra 3.yılımızı doldurucaz.1.5 yıl korunduk .1.5 yıl içinde de 2 düşüğüm oldu.ikisinde de kürtaj olmadan kendiliğinden düştü.ilkinde kese göründükten sonra,diğerinde kese bile oluşmadan düşük oldu. ilk hamileliğim 2.denenmemizde hemen kalmıştım.2.hamilelğim 9.denememizdeydi.ilçemde gitmediğim dr kalmamıştı.bazı rutin testler olmuştum.normal çıkmıştı sonuçlar dr lar da bu sonuçlara dayanarak çok normal olduğunu söylüyorlardı.fakat benim psikolojim baya bi bozulmuştu.tabi eşimle de aram açılmak üzereydi.o çok rahattı.drların söylediklerine göre.fakat benim içim içimi yiyordu.bunun bir nedeni olmalıydı.döllenme olup da niye yerleşemiyordu.en sonunda eşimi ikna ettim.izmirde tanıdık aracılığıyla iyi bir doçent bulduk.ayrıyetten ege ünv. riskli gebeliklerin bölüm başkanıydı.beb durumumu anlattım ona da .bana baya bi moral verdi.gerçi şu gerçeği de söyledi.ben size kısır bir çift diyemem fakat iki düşük olması kısırlık kada önemli bir problem dedi.diğer drlardan farklı olarak.eşimin bunu duymuş olması içimi rahatlattı.eşlerin hem fikir olması gerçekten çok önemli.huzur için.ultrosonda inceledi uzun uzun.özellikle adetin 3.4.günleri çağırdı.bana ultrosonda incelerken çok güzel çok müthiş dedi. sormamışım güzel olan neydi acaba .ultrosonda neyi gördü de güzel dedi.bi dahaki sefere sorucam.sizler de cevap veririseniz sevinirim.bize cebimden çıkarıp bebeği size veremem dedi.biraz sabır dedi.ve kesinlikle stres yok dedi.özellikle kanda pıhtılaşma,kromozom,ve hormon testlerini yaptırıp sonuçlara göre hareket edeceğimizi söyledi.hormon testlerini yaptırıp sonuçları aldık hemen.kanda pıhtılaşma 20 gün içinde çıkacakmış .bekliyoruz şimdili onu.kromozoma da 4.5 ay sonrasına gün verdi.önce sonuçları alır almaz götürücez dr ma.
son düşüğümden sonra da 7 aydır kalamıyorum hamile. ben 37 günde bir adet görüyordum bunu da dr a söyledim. çok geç olduğunu söyledi.o yüzden dostinex verdi .iki ay kullan dedi.gerçekten de tam 30 gün sonra adetlendim.adetin gecikmesi de gebeliği geciktirirmiş.işte böyle benim hikayem arkadaşlar umarım en kısa zamnada sağlıklı bir şekilde kucağıma alırıs bebişlerimizi.gerçekten de sabır ve zaman gerektiriyormuş bu işler.
Merhaba dilay ben 4 düşük yapyım bendede aynı şekilde yapılan her tahlil genetikler olmak üzere temiz cıktı hatta aşilama bile yaptırdım olmadı gebeliklerim kendiliğinden oluyordu ve 8 hafta en fazla 10 haftada sollanıyordu pıhtılaşma sorunum yoktu tahlil yapılmadı bir dostum vasıtasıyla ümmü sübyen olayını ögrendim onun için gerekeni yaptım ve hamile kaldım bu esnada doktor gözetımındeyim 6 ayımdayım ve göbekten pıhtılaşmayı önleyen iğne kullanıyorum 36 haftama kadar kullanıcam nasip olursa inşallah bu sefer oglumu kucağima Rabbim yardımcımız olsun.:CüvCüv:Merhaba 3 düşük yaptım. Tüm tahlillerim ve genetik araştırmamda herhangi bir sebep bulunamadı. Sebepsiz yere 8. haftalarda bebeğimin kalp atışları birden duruyor. benimle aynı sorunu yaşayan var mı ?size nasıl bir tedavi uygulanıyor bilmek istiyorum. doktorum bir sonraki hamileliğim için kan sulandırıcı iğnenin işe yarayabileceğini söyledi şimdi merak ediyorum pıhtılaşma sorunu olmadığı halde bu iğneyi vurulursam işe yarar mı bu iğneyi kullanan ve sağlıklı olarak bebeğine kavuşan var mı aranızda teşekkürler...
bende 5 aydır coraspin kullanıyorum bende hala kalamadım. 2 aydır korunmuyorum bu ay adetim 1 hafta gecikti geçen ay idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullanmıştım adet olacağım gün kendim idrar testi yaptım ama negatif çıktı 6 gündür de adet olmadım acaba hamilemiyim yoksa antibiyotik adeti geciktirirmi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
canım cok gecmiş olsun aynen benimde sorunum seninle aynı..bende 3 gebelik kaybım 8 ile 12 haftalar arasında bebeklerimi kaybettim..bizde tesler genetik araştırmalar herşeyi yaptırdık ama hiçbirşey yok.benimda doktorum clexsan kan sulandırıcı iğne bebe aspirini kullanmamı söyledi hamiş kalınca...ama hamiş kalamıyorum umarım en kısa zamanda hamiş kalırızda bu defa bebişlerimizi kucağımıza alırızz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar soruma lütfen cvp yazın nolur iki düşük yaşadım heterozigot cıktı 5 ay önce en son düşügüm olmuştu kan suladırıcı kullanıyorum 4 aydır fakat önceki gebeliklerimde hemen hamile kalıyordum kan sulandırıcı kullanmaya başladıgımdan beri hamile kalamıyorum sizde böyle bi sorun yaşadınızmı böyle bi tecrübe yaşadıysanız lütfen cvp yazın her ay hamilemiyim diye düşünmekten cok bunaldım
günaydın arkadaşlar
ben de 6 ay önce 1 düşük yaptığım için tetkiklerimi yaptırdım ve pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendim aynı zamanda b12 min baya düşük olduğunu homosisteinimin de baya yüksek oldugunu öğrendim.3 ay metioninden fakir diyet de yapmam gerekiyormuş.ilaç tedavisine de başladım.hamilelik olur olmaz da iğneye başlayacagım ama baya bozukum böle nolcak bilmiyorum.allahım hayır eder inşallah sonumuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?