Düşük yapıp kan sulandırıcı iğne ile bebeğine kavuşan var mı?

merhabaa canım geçmişi okuodum.
tatlım onu doktor daha iyi bilir ama benim bildiğim kadarıyla 0,2 ve ya 0,3 kullanılmalı.
benim doktorum 0.3 lük kullancak.
ama 0,3 den sonrası yüksek doz die biliorum.kanın çok sulanmasıda düşüğe sebep olur.

heterozigot tip kan pıhtılaşmasını genelde önemsemiolar canım.bi çok kadında varmış.
ama şölede bi gerçek var coraspin heterozigot lar için az gelio.
bende kullandım ama yinede kalbi durdu.
kesin hamileliğimde ilk defa iğne başlıcaz canım
allahtan hayırlısı

çiçek evet ya...benim dr.umda pek önemsemedi.....3.cü hamileliğimde tek coraspirin kullandırdı ama olmadı......diğer gittiğim dr.da coraspirin yeterli olmaz iğnede kullanacaksın dedi......insan buralarda aynı kaderi paylaşan kişilerle ne çok fikir alışverişi yapıyor....çok güzel........ALLAH hepimize sağlıklı,sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.....

dilek merhaba...benim kan pıhtılaşmasıda heterizegot.......peki dr.un sana iğne kullandıracakmı??*

evet canım doktor hamile kalır kalmaz clexan 0.2 kullanmamı söle şu andada zaten pazartesi cuma vitamin salı perşembe cumartesi pazar coraspin çarşambada folbiol kullanıyorum bunun yanındada diyetim var

canımcım,ocakta tekrar çalışmalar başladık.hamile olup olmadığım bi kaç güne kadar kesin belli olcak.haber veririm canım.

sen ne zman düşünüosun?

ayyy...inşallah hamilesindir.....mutlaka haber ver canım......sabırsızlıkla beklicem....kaydirigubbakcemile5

benim tüp bebekle olduğu için,bu düşüklerin sebebini öğrenelim diye dr.um histereskopi yapalım dedi......mart ayında histereskopim olucak,nisandada tüp bebek olucak kısmetse......

evet canım doktor hamile kalır kalmaz clexan 0.2 kullanmamı söle şu andada zaten pazartesi cuma vitamin salı perşembe cumartesi pazar coraspin çarşambada folbiol kullanıyorum bunun yanındada diyetim var

aaaa niye öyle değişik günlerde kullandırıyor.?.....diyet niye....kilonmu var???? senin hamilelik planı ne zaman?opuyorumnanaktan

aaaa niye öyle değişik günlerde kullandırıyor.?.....diyet niye....kilonmu var???? senin hamilelik planı ne zaman?opuyorumnanaktan

bilmiyorum hapları bu şekilde verdi kilom yok diyet biraz değişik kan sulanması içinmiş değişik bi diyet çikolata balık bulgur yapay tatlandırıcılar sakatatlar sucuk salam fındık ceviz susam çörek otu falan yasak et ve tavukta köfte büyüklüğü kadar günlük 1 su bardağı süt 1 su bardağı yoğurt etsiz sebza yemekleri falan yemem gerkiyo 3 kaşık pilav yada makarna baklagillerde sınırlı böle zor bi diyetim var 2 ay verdi bu tedaviyi 3 ay oldu bu ay test yaptım ama hamile değilim umarım bidahaki aya hamile kalırım hmile kalıncada iğneye başlıcam ilaçlar ve diyele birlikte sen hamilemisin

dilek....ben hamile değilim....yazmıştım daha önce ......benim hamileliklerim tüp bebekle oluyor......bu 4.cü denememi mart ve nisan ayında yaptırıcaz kısmetse.......sende inşallah birdahaki aya hamile kalırsın....

sağol canım inşallah sende umarım tüp bebek tedavisini beklemeden hamile kalırsın en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah

dilek bu diyet kan sulandırmk içinmiymiş.hamilelik planlıyan biri için çok ağır bi diyet.ilk defa duyuyorum canım yaaa.
senin pıhtılaşma sonucun neydi canım

merhaba arkadaşlar

bende heterezigotum... claxine 0,4 kullanıyorum.. tüp bebekle hamile kaldım. aspirin kullanmıyorum sadece iğne...... transferin ilk günü başlattı dr.

ben hiç bebek kaybı yaşamadan yaptırmıştım testi.

iğneleri düzenli kullanmaya çalışın..

biz 14. haftayı geride bıraktık. inşallah sağlıkla kucağımada alırım.

merhabalar benimde meleğimin kalbi durdu onu kaybettik kan pıhtılaşma sorunu varmı diye bakılıyo şuanda ama doktorum olsada olmasada bana coraspirin verdi korunmayı bırakınca kullanmaya başlıcam ve tabi yanında progestan düşük tehlikesinde veriliyo bu hapta.eğer sonucumuz pıhtılaşma yüksek çıkarsa iğneye başlıcaz hamile kaldığımı öğrendiğim anda

kızlar bende 6 aylık hamileyken bebeğimi kaybetmiştim, çok acı günler yaşadım çoook, trombofili çıktı bende de , daha sonra ikiz bebeklerime hamile kaldım, 5. haftadan itibaren hergün clexane 0.6 kullandım son haftaya kadar. 37. haftada doğum yaptım, şimdi 5,5 aylık oldu minnoşlar... üzülmeyin herşey allaha kalmış, o isterse oluyor, yeterki alnınıza yazılmış olsun anne olmak. sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…