çiçekçiğim......... hamileliği ne zaman planlıyorsun????
dilek merhaba...benim kan pıhtılaşmasıda heterizegot.......peki dr.un sana iğne kullandıracakmı??*
dilek merhaba...benim kan pıhtılaşmasıda heterizegot.......peki dr.un sana iğne kullandıracakmı??*
canımcım,ocakta tekrar çalışmalar başladık.hamile olup olmadığım bi kaç güne kadar kesin belli olcak.haber veririm canım.
sen ne zman düşünüosun?
evet canım doktor hamile kalır kalmaz clexan 0.2 kullanmamı söle şu andada zaten pazartesi cuma vitamin salı perşembe cumartesi pazar coraspin çarşambada folbiol kullanıyorum bunun yanındada diyetim var
aaaa niye öyle değişik günlerde kullandırıyor.?.....diyet niye....kilonmu var???? senin hamilelik planı ne zaman?opuyorumnanaktan
dilek....ben hamile değilim....yazmıştım daha önce ......benim hamileliklerim tüp bebekle oluyor......bu 4.cü denememi mart ve nisan ayında yaptırıcaz kısmetse.......sende inşallah birdahaki aya hamile kalırsın....
sağol canım inşallah sende umarım tüp bebek tedavisini beklemeden hamile kalırsın en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah
ayyy...inşallah hamilesindir.....mutlaka haber ver canım......sabırsızlıkla beklicem....kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?