- 8 Ekim 2016
- 268
- 43
- 98
- Konu Sahibi Nikimibulamadim
-
Ben yapmadım ama annem etrafta biri düşük yapınca düştükten sonra hemen hamile kalır diyor.Arkadaslar iki dusugum oldu tekrar olacak diye korkuyorum sizler bi kac dusuk sonrasi hamile kalip saglikla evlat sahibi oldunuzmu
Biri 5 kimyasal.digeri 8Düsükler kaçıncı haftada?
Masallah canimBnde iki düşük yaşadım cnm üçüncüye hamile kalmamak için tedaviye devam etmedim üçüncüde olursa düşer diye istemiyordum ama düşükten iki ay Sonra kendiliginden hamile kaldım şimdi beş aylık hamileyim çok şükür herşey yolunda.
O biraz sehir efsanesi sanki canim ama kismet tabiBen yapmadım ama annem etrafta biri düşük yapınca düştükten sonra hemen hamile kalır diyor.
Düşükten sonra kolay hamile kalınıyormuş
Benle aynıymış canm bn şuanda 3.kez hamileym 17 haftalık darısı sna inslh . Bn genetik araştırmalari yaptrdm pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum 4 aydirBiri 5 kimyasal.digeri 8
Merhaba ben de kullanmam gerekecek iğneden çok korkuyorum kanı sulandiedigi için senin nasıl gecioBenle aynıymış canm bn şuanda 3.kez hamileym 17 haftalık darısı sna inslh . Bn genetik araştırmalari yaptrdm pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum 4 aydir
Insallah canimyaMerhaba ben de kullanmam gerekecek iğneden çok korkuyorum kanı sulandiedigi için senin nasıl gecio
Dozunu kilona ve pıhtılaşma olan genlerine Gore ayarlıyor canm doktor o konuda korkma. İgnelerde vurmk gayet rahat bn daha hc zorlanmadım 1 aya yakındır damarlar baya belirginleşti karnimda ve daha büyük gbi o yüzden iğneyi yapack yer zor buluyorum tek sorun bu :) bebisler için katlanacaz mecbur :) bu arada gecms olsun br an önce sağlıklı bir gebelik nasip etsin AllahMerhaba ben de kullanmam gerekecek iğneden çok korkuyorum kanı sulandiedigi için senin nasıl gecio
Canim bende bi sene de iki düşük yaşadım bunun için üniversite hastanesine gittik tahlillerin hepsi temiz çıktı 3 ay sonra yumurtlama hesaplayarak kendiliğinden tekrar hamile oldum şükür şimdi 5 ci ayimiza girdikArkadaslar iki dusugum oldu tekrar olacak diye korkuyorum sizler bi kac dusuk sonrasi hamile kalip saglikla evlat sahibi oldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?