Düsük yasayip hamile kalanlar

Ocak ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Geçen hafta adetim gecikince hamile olduğumu öğrendim. İçimde bi korku var ama bi yandan da Allah'a bıraktım herşeyi o yüzden bir rahatlıkta var. Sürekli dua ediyorum inşallah sağlıklı ve uzun bir ömür nasip eylemiştir...

mrb bende aralik ayinda 6 haftalik dusuk yaptim ilk gebeligimdi. subat ayinda korunmayi biraktim ama hala hamile kalamadim normal mi acaba bu durum

Kizlar bu gun kontrole gittim. Kesenin icinde bebek gozukmedi. Cmts gunu 4mm bebek vardi ve kalbi atiyodu, boyle bi durumla katsilasan oldumu hic

Kizlar bu gun kontrole gittim. Kesenin icinde bebek gozukmedi. Cmts gunu 4mm bebek vardi ve kalbi atiyodu, boyle bi durumla katsilasan oldumu hic
Kanaman mi oldu dustumu acaba yada dokt gordugu bebek degilde icerdeki diger kesemiydi yani bole olma durumu garip geldi acikcasi kanaman olup dusmesi lzim bu durumda dokt ne dedi

Kanaman mi oldu dustumu acaba yada dokt gordugu bebek degilde icerdeki diger kesemiydi yani bole olma durumu garip geldi acikcasi kanaman olup dusmesi lzim bu durumda dokt ne dedi

Kanamam var. Cmts kabini duyduk bebek vardi. Doktor yat dinlen tekrar bakalim dedi. Dusmus olabilir mi diye sordum .. kese duruyo dedi.. anlamdik bizde, esimle sok olduk baska soruda soramadik saskinliktan..

Kanamam var. Cmts kabini duyduk bebek vardi. Doktor yat dinlen tekrar bakalim dedi. Dusmus olabilir mi diye sordum .. kese duruyo dedi.. anlamdik bizde, esimle sok olduk baska soruda soramadik saskinliktan..
Nasil yani hicmi ileriye yonelik bisey demedi soyle yapin bu zamn bakalim soyle olabilir baska dokt gitsene

Slm kizlar bende gecen hafta 14 haftalik bebegimin kalbinin 10 hafta bir günlükken durdugunu ogrendim. 5 mayista ilac vererek bebegi düşürmeye calistilar bebek dusmeyince kurtaja alip vakumla aldilar. Şu an moralim o kadar bozukki hala inanamiyorum. Doktor iki ay korunmami soyledi su anhala kanamam devam ediyor. Benim merak ettigim kac gun sonra adet olurum ve adetten sonra hemen bebek dusunebilirmiyim umarim hayirlisiyla hemen hamile kalirim. Bu aciyi ancak baska bir hamilelik hafifletir. O kadar icim yaniyor ki anlatamamm Allah hepimize en kisa zamanda nasip etsin.

(( çok üzüldüm allah yardımcın olsun gerçekten çok acı evlat acısı bende bir düşük bir kimyasal yaşadım rahim anca toparlar diye 2 ay korun demiş bekle istersen inşallah 2 ay sonra inşallah yine hamile kalırsın

Amin canim insallah. Su an tek dilegim hemen hamile kalmak

Selam kızlar 10 ay önce düşük yapmıştım bende hiç korunmadım o zamandan beri 6 aydırda bebek istiyorum , bu ay menogon+ femara kullandım 3mayısta çatlatma iğnesi vuruldum bugünde test aldım 2 tane hafta sonu yapmak için ama dayanamadım öğlen gibi yaptım, ikinci çizgi ilk beyaz sonra pembeye döndü inşallahhh hamileyimdir

Canım hemen düşünebilirsin doktorlar bekle felan diyor ama önemli değil o.Çok geçmiş olsun inşallah yeniden mucizene kavuşursun

Kızlar geçen hafta kürtaj oldum bebeciğimin kalp atışları durduğu için Bir haftadır kendimde değilim nasıl toparlanırım bilmiyorum Doktor o kadar normal karşılıyor ki ben bu kan pıhtılaşması, genetik vs ne kadar test varsa yaptırmak istedim ama ilk gebelik ilk düşükte hiç gerek yok dedi Ne yapmalıyım bilemiyorum

Çok geçmiş olsun çok kötü bir durum oluyor evet ama kendini toplaman gerekiyor allahın izniyle yeniden hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…