Düsük yasayip hamile kalanlar

Selamlar herkese. Bende 2 dusuk yasadim biri eylul biri subatta. Suan tekrar hamileyim 6 haftalik. Aslinda doktorum biraz bekle demisti bizde guya dikkat ettik beklemiyodum gebeligi ama oldu iste. Yasayanlar bilirler ayni tedirginlikler ayni sorular devam ediyo. Insanlar cift cizgiyi gorunce hersey bitiyo ama dusuk yasayanlar icin aslinda hersey yeni basliyo ayni heyecani yasayamiyoruz maalesef en azindan kendi adima oyle yani durum. Hersey iyi gibiydi ama bugun yine azcik leke geldi ve butun moralim alt ust oldu. Yani omru varsa benimle kalicak nolursa olsun biliyorum ama iste yinede insan engel olamiyo duygularina. Rabbim hepimize hayirlisiyla bebeklerimizi saglikli hayirli bisekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Hakkimizda hayirlisi insallah

Bende bi düşük yaşadım şimdi hamileyim ve günlük iğne yapıyorum iki buçuk ay boyunca kanamam ve lekelerim hep oluyodu şimdi durumu iyi

Benle aynıymış canm bn şuanda 3.kez hamileym 17 haftalık darısı sna inslh . Bn genetik araştırmalari yaptrdm pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum 4 aydir
Bende pihtilasma cok dusuk cikti canim doktor dusuge sebebiyet verecek bir durum degil dedi ama aspirin icebilirsin dedi.birde benim kromozomlarimda yer degiskligi varmis genetik dokt gittik bunun icin dusuk orneginede bakildi.sendeki durm bebektwde varmis ama bu saglikli olacakti dedi bzen kromozomsal sikintilardanda bir cok sey oluyor.tup bebek gundeme gelmisti.ama genetik doktoru gerek yok dedi.simdi dogal yolla tekrar denicez ama dusukten korkuyorum

Tesekkur ederim canim.sureyi pladigim gecemi okuyayim.ve yanimdami tasiyayim

O zamn neden dusmus ki pıhtılaşma dan değil kromozomdaki sıkıntıdanda değil. ? Bence sen farklı doktorlarla gorus inslh sağlıklı br gebelign olur

Bende ilkini 8. Haftamda kaybettim, hemen denemedim, genetik teste girdik eşimle. Bende de kan pihtilasmasina yatkınlık çıktı. 3 doktora gittim, ikisi kullan dedi, biri ne gereği var dedi. Nitekim hamile kalır kalmaz başladım kullanmaya. Benim iç karnım geniş diye karnım geç çıktı. 20. Haftaya kadar karından sonra koldan vuruldum. Ve canım çok tatlıdır ama çok yanmadi, eşim yaptı hep

Kizlar hafif pembe akintim oldu. Bi dusuk yasadigim icin kosarak doktora gttim. Rahminde skinti gozukmuyo dedi. Alttanda bakti gene skinti yok dedi. Bebegin kalbi atmaya baslamis ama cok hafif zor anlasiliyo. SiZdede kalp atiminda pembemsi akinti geldimi. Boyle olup saglikli hamilelik geciren var mi

Çok teşekkürler canim

Amin canım çok teşekkürler içim rahatladi

Doktor gerek yok diyince sen kendinmi aldim ilaclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…