- 27 Ocak 2017
- 338
- 138
- 103
- Konu Sahibi Nikimibulamadim
-
Merhaba ben de kullanmam gerekecek iğneden çok korkuyorum kanı sulandiedigi için senin nasıl gecio
Selamlar herkese. Bende 2 dusuk yasadim biri eylul biri subatta. Suan tekrar hamileyim 6 haftalik. Aslinda doktorum biraz bekle demisti bizde guya dikkat ettik beklemiyodum gebeligi ama oldu iste. Yasayanlar bilirler ayni tedirginlikler ayni sorular devam ediyo. Insanlar cift cizgiyi gorunce hersey bitiyo ama dusuk yasayanlar icin aslinda hersey yeni basliyo ayni heyecani yasayamiyoruz maalesef en azindan kendi adima oyle yani durum. Hersey iyi gibiydi ama bugun yine azcik leke geldi ve butun moralim alt ust oldu. Yani omru varsa benimle kalicak nolursa olsun biliyorum ama iste yinede insan engel olamiyo duygularina. Rabbim hepimize hayirlisiyla bebeklerimizi saglikli hayirli bisekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Hakkimizda hayirlisi insallah
Bende pihtilasma cok dusuk cikti canim doktor dusuge sebebiyet verecek bir durum degil dedi ama aspirin icebilirsin dedi.birde benim kromozomlarimda yer degiskligi varmis genetik dokt gittik bunun icin dusuk orneginede bakildi.sendeki durm bebektwde varmis ama bu saglikli olacakti dedi bzen kromozomsal sikintilardanda bir cok sey oluyor.tup bebek gundeme gelmisti.ama genetik doktoru gerek yok dedi.simdi dogal yolla tekrar denicez ama dusukten korkuyorumBenle aynıymış canm bn şuanda 3.kez hamileym 17 haftalık darısı sna inslh . Bn genetik araştırmalari yaptrdm pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum 4 aydir
Dini taraf derken canim anlamadimStres yapma canım bide bu işin dini tarafı var ben ondan suphelenip onu yaptırdım
Tesekkur ederim canim.sureyi pladigim gecemi okuyayim.ve yanimdami tasiyayimcanım benimde aralıkda bir kimyasal gebeliğim ocak ve şubat arasındada bir düşüğüm oldu kimyasal gebelik sonrası tekrar çok çabuk hamile kaldım ama enfeksiyon ve maydonoz tüketimimden düşük yapdım doktor rahmin dinlensin 3 ay hamile kalma dedi 3 ayın dolmasını bekliyorum ama moralini bozma hiç birde çok düşünme emin ol biz bu kadar düşünüp istekli olduğumuzdan böyle oluyor ister istemez stres yapıyoruz abenim çevremde birsürü hamile kalan insan var ve onlarda aynı şeyi diyor çok istedim bekledim günü gelmeden test yapdım arastırdım ve onlardada boyle kımyasal gebelık yasanıyor sen sen ol adetin gecıkene kadar test yapma ve moralını yuksek tut ayrıca hamıle kalmak ıstedgın geceden ıtıbaren yusuf suresnı oku sonucunu gorursun bizim gelinimizde boyleydı 2 yıl ustune tıtredı olsun dıye doktora gitti yusuf suresını okudu ve 3 gece sonra aklına geldıkce okudu doktora gitmedende küçük çıkdısını alıp cevsenle bir taktı sonra ikizlere hamile kalmış ablamda aynı şekilde arastır nettede yazıyor zaten inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın
O zamn neden dusmus ki pıhtılaşma dan değil kromozomdaki sıkıntıdanda değil. ? Bence sen farklı doktorlarla gorus inslh sağlıklı br gebelign olurBende pihtilasma cok dusuk cikti canim doktor dusuge sebebiyet verecek bir durum degil dedi ama aspirin icebilirsin dedi.birde benim kromozomlarimda yer degiskligi varmis genetik dokt gittik bunun icin dusuk orneginede bakildi.sendeki durm bebektwde varmis ama bu saglikli olacakti dedi bzen kromozomsal sikintilardanda bir cok sey oluyor.tup bebek gundeme gelmisti.ama genetik doktoru gerek yok dedi.simdi dogal yolla tekrar denicez ama dusukten korkuyorum
evet canım hmıle kalmadan once oku sonra cevşen al içine küçük bilgisayar çıkdısı yap bonuna tak arastır ınternette de var bu konudaTesekkur ederim canim.sureyi pladigim gecemi okuyayim.ve yanimdami tasiyayim
Evet gid3cegim canim sniye bilmiorum yaO zamn neden dusmus ki pıhtılaşma dan değil kromozomdaki sıkıntıdanda değil. ? Bence sen farklı doktorlarla gorus inslh sağlıklı br gebelign olur
canım benimde aralıkda bir kimyasal gebeliğim ocak ve şubat arasındada bir düşüğüm oldu kimyasal gebelik sonrası tekrar çok çabuk hamile kaldım ama enfeksiyon ve maydonoz tüketimimden düşük yapdım doktor rahmin dinlensin 3 ay hamile kalma dedi 3 ayın dolmasını bekliyorum ama moralini bozma hiç birde çok düşünme emin ol biz bu kadar düşünüp istekli olduğumuzdan böyle oluyor ister istemez stres yapıyoruz abenim çevremde birsürü hamile kalan insan var ve onlarda aynı şeyi diyor çok istedim bekledim günü gelmeden test yapdım arastırdım ve onlardada boyle kımyasal gebelık yasanıyor sen sen ol adetin gecıkene kadar test yapma ve moralını yuksek tut ayrıca hamıle kalmak ıstedgın geceden ıtıbaren yusuf suresnı oku sonucunu gorursun bizim gelinimizde boyleydı 2 yıl ustune tıtredı olsun dıye doktora gitti yusuf suresını okudu ve 3 gece sonra aklına geldıkce okudu doktora gitmedende küçük çıkdısını alıp cevsenle bir taktı sonra ikizlere hamile kalmış ablamda aynı şekilde arastır nettede yazıyor zaten inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın
Çok teşekkürler canimcanım benimde aralıkda bir kimyasal gebeliğim ocak ve şubat arasındada bir düşüğüm oldu kimyasal gebelik sonrası tekrar çok çabuk hamile kaldım ama enfeksiyon ve maydonoz tüketimimden düşük yapdım doktor rahmin dinlensin 3 ay hamile kalma dedi 3 ayın dolmasını bekliyorum ama moralini bozma hiç birde çok düşünme emin ol biz bu kadar düşünüp istekli olduğumuzdan böyle oluyor ister istemez stres yapıyoruz abenim çevremde birsürü hamile kalan insan var ve onlarda aynı şeyi diyor çok istedim bekledim günü gelmeden test yapdım arastırdım ve onlardada boyle kımyasal gebelık yasanıyor sen sen ol adetin gecıkene kadar test yapma ve moralını yuksek tut ayrıca hamıle kalmak ıstedgın geceden ıtıbaren yusuf suresnı oku sonucunu gorursun bizim gelinimizde boyleydı 2 yıl ustune tıtredı olsun dıye doktora gitti yusuf suresını okudu ve 3 gece sonra aklına geldıkce okudu doktora gitmedende küçük çıkdısını alıp cevsenle bir taktı sonra ikizlere hamile kalmış ablamda aynı şekilde arastır nettede yazıyor zaten inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın
Amin canım çok teşekkürler içim rahatladiDozunu kilona ve pıhtılaşma olan genlerine Gore ayarlıyor canm doktor o konuda korkma. İgnelerde vurmk gayet rahat bn daha hc zorlanmadım 1 aya yakındır damarlar baya belirginleşti karnimda ve daha büyük gbi o yüzden iğneyi yapack yer zor buluyorum tek sorun bu :) bebisler için katlanacaz mecbur :) bu arada gecms olsun br an önce sağlıklı bir gebelik nasip etsin Allah
İğnenin yan etkileri oluyor mu canım ben panik atak hastasıyım o yüzden korkuyorumMeraba. Ben her sabah karnimdan igne vuruyorum pihtilasma icin, insan biraz urperiyo igneyi yaparken ama saglikli bebekler icin bunu yapmamiz lazim..
İğnenin yan etkileri oluyor mu canım ben panik atak hastasıyım o yüzden korkuyorum
Doktor gerek yok diyince sen kendinmi aldim ilaclariBende ilkini 8. Haftamda kaybettim, hemen denemedim, genetik teste girdik eşimle. Bende de kan pihtilasmasina yatkınlık çıktı. 3 doktora gittim, ikisi kullan dedi, biri ne gereği var dedi. Nitekim hamile kalır kalmaz başladım kullanmaya. Benim iç karnım geniş diye karnım geç çıktı. 20. Haftaya kadar karından sonra koldan vuruldum. Ve canım çok tatlıdır ama çok yanmadi, eşim yaptı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?