- 6 Şubat 2016
- 53
- 108
- 93
Kirmizi yazili yer var ya iste o bütün illüzyonlarin nedeni tatlim. Egon devreye
giriyor ve seni kışkırtıyor; açik ve net bir sekilde.Ilk yazılarımda olaylarim cok taze oldugu icin bu hisleeden cok bahsetmistim."Biz izin vermedigimiz sürece kimse bizi üzemez,kıramaz" Evet aynen öyle.Senin bilincalti kaliplarina gore onun o davranisina,o hareketine , o söyledigine ... kizman,sinirlenmen,yedirememen gerekir.Egonda sana hatirlatiyor bak bunu. Ben boyle egom hafiften konusmaya basladigi an hemen karsidakinin taaaa gecmisine giderim acaba hangi kaliplari var ki bunlari yapiyor,yaptiriyor.Aslinda tepkisi ben degilim diye düsünürüm.Cocukluk,ilk genclikya da "kayinvalide-gelin" kalıpliplari neydi, neler yasadi; neler hatirlatiyor bir sözün,bir davranisin...Evet cok derin gibi,ama bu dusunme tarzindan sonra karsindaki kufur etse, ahhh yazik diyebiliyorsun :))) Cunku özünden uzaklasmadir, ruhu nasil aci cekiyor ki egosu seni acitmaya calisiyor.Aslinda kizdigi sen degilsin ki icinde yasadiklari olaylar ve o kaliplarKirmizi yazili yer var ya iste o bütün illüzyonlarin nedeni tatlim. Egon devreye giriyor ve seni kışkırtıyor; açik ve net bir sekilde.Ilk yazılarımda olaylarim cok taze oldugu icin bu hisleeden cok bahsetmistim."Biz izin vermedigimiz sürece kimse bizi üzemez,kıramaz" Evet aynen öyle.Senin bilincalti kaliplarina gore onun o davranisina,o hareketine , o söyledigine ... kizman,sinirlenmen,yedirememen gerekir.Egonda sana hatirlatiyor bak bunu. Ben boyle egom hafiften konusmaya basladigi an hemen karsidakinin taaaa gecmisine giderim acaba hangi kaliplari var ki bunlari yapiyor,yaptiriyor.Aslinda tepkisi ben degilim diye düsünürüm.Cocukluk,ilk genclikya da "kayinvalide-gelin" kalıpliplari neydi, neler yasadi; neler hatirlatiyor bir sözün,bir davranisin...Evet cok derin gibi,ama bu dusunme tarzindan sonra karsindaki kufur etse, ahhh yazik diyebiliyorsun :))) Cunku özünden uzaklasmadir, ruhu nasil aci cekiyor ki egosu seni acitmaya calisiyor.Aslinda kizdigi sen degilsin ki icinde yasadiklari olaylar ve o kaliplarHer yönden tatmin olan,mutlu,kendiyle barisik,sevgi dolu bir insanin karsisindaki insana ancak yine sevgi,hos hisler, hos davranislar ve sozler olacaktir;tabi karsidaki insan normalse.
Bir de soyle bir sey var sen simdi ona olumsuz enerji gönderiyorsun ya aslinda onu hakli cikartiyorsun ve besliyorsun.Inadina pozitif gonderki kendi enerjisi havada kalsin, ne oluyor ya desin.Bunu ruhen hissedeceksin :))) Ve kendin icin yap ki sana hizmet etmeyen hatta zararli bir bagdan kurtulmus olursun.Imajineleri evet tavsiye ederim.Esinden hatta kv den ne duymak istiyorsan ekleyebilirsin :)Her yönden tatmin olan,mutlu,kendiyle barisik,sevgi dolu bir insanin karsisindaki insana ancak yine sevgi,hos hisler, hos davranislar ve sozler olacaktir;tabi karsidaki insan normalse.
Bir de soyle bir sey var sen simdi ona olumsuz enerji gönderiyorsun ya aslinda onu hakli cikartiyorsun ve besliyorsun.Inadina pozitif gonderki kendi enerjisi havada kalsin, ne oluyor ya desin.Bunu ruhen hissedeceksin :))) Ve kendin icin yap ki sana hizmet etmeyen hatta zararli bir bagdan kurtulmus olursun.Imajineleri evet tavsiye ederim.Esinden hatta kv den ne duymak istiyorsan ekleyebilirsin :)
Kirmizi yazili yer var ya iste o bütün illüzyonlarin nedeni tatlim. Egon devreye giriyor ve seni kışkırtıyor; açik ve net bir sekilde.Ilk yazılarımda olaylarim cok taze oldugu icin bu hisleeden cok bahsetmistim."Biz izin vermedigimiz sürece kimse bizi üzemez,kıramaz" Evet aynen öyle.Senin bilincalti kaliplarina gore onun o davranisina,o hareketine , o söyledigine ... kizman,sinirlenmen,yedirememen gerekir.Egonda sana hatirlatiyor bak bunu. Ben boyle egom hafiften konusmaya basladigi an hemen karsidakinin taaaa gecmisine giderim acaba hangi kaliplari var ki bunlari yapiyor,yaptiriyor.Aslinda tepkisi ben degilim diye düsünürüm.Cocukluk,ilk genclikya da "kayinvalide-gelin" kalıpliplari neydi, neler yasadi; neler hatirlatiyor bir sözün,bir davranisin...Evet cok derin gibi,ama bu dusunme tarzindan sonra karsindaki kufur etse, ahhh yazik diyebiliyorsun :))) Cunku özünden uzaklasmadir, ruhu nasil aci cekiyor ki egosu seni acitmaya calisiyor.Aslinda kizdigi sen degilsin ki icinde yasadiklari olaylar ve o kaliplarHer yönden tatmin olan,mutlu,kendiyle barisik,sevgi dolu bir insanin karsisindaki insana ancak yine sevgi,hos hisler, hos davranislar ve sozler olacaktir;tabi karsidaki insan normalse.
Bir de soyle bir sey var sen simdi ona olumsuz enerji gönderiyorsun ya aslinda onu hakli cikartiyorsun ve besliyorsun.Inadina pozitif gonderki kendi enerjisi havada kalsin, ne oluyor ya desin.Bunu ruhen hissedeceksin :))) Ve kendin icin yap ki sana hizmet etmeyen hatta zararli bir bagdan kurtulmus olursun.Imajineleri evet tavsiye ederim.Esinden hatta kv den ne duymak istiyorsan ekleyebilirsin :)
Bugünlerin bu haliyle yaşanacağı, bugünlerden öğrenecegimiz olduğu için böyle yaşıyoruz değil mi sevgili
İstemem bile senin istemen Mevlam vermek istemesen, istemek vermezsin ki :)) mükemmel bi bakış açısı nasıl da doğru ❤ benim de çok sevdiğim bir ayet var Tekvir suresinde "Alemlerin Rabbi olan Yüce Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz " ne kadar güzel degil mi ben de daha iyiye dönüşümü niyet ediyorum kendim için etrafım için hepimizin bütünün hayrına:) hani sen daha önce enerjimin degisimiyle ilgili gizli bi deney yapıyor gibi demiştin ya ben de ufaktan eşimle başlıyım bu işe :) şu kapıyı açan asık suratlı kadın bi gülümsesin bi de şöyle sıkıca bi sarılma hayal edeyim sicakligini hissedip bakalım görelim benim enerjimin ondaki yansımasına:)