Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar


Bugünlerin bu haliyle yaşanacağı, bugünlerden öğrenecegimiz olduğu için böyle yaşıyoruz değil mi sevgili buttrfly bi şeyler degismeli diye hissediyorsam, ilişkilerim sarpa sarmış gibi geliyorsa daha iyiye odaklanıp onu yasamam içindir. Egom pek sevdi bu kurban rolünü bayılarak oynuyor, okudukça netleşiyorum :) Senin aylardir yazdıklarını düşününce de bunun daha iyiye giden yolda adım bi olduğunu görebiliyorum. hani üzen ve değişimine bir şekilde katkısı olmuş insanların varlığına da şükretmek :) umarım bi gün ben de o kıvama geleceğim. Sen coook öncelerde bi söz paylasmistin öyle hosuma gitmişti ki not etmiştim bi kenara
İstemem bile senin istemen Mevlam vermek istemesen, istemek vermezsin ki :)) mükemmel bi bakış açısı nasıl da doğru ❤ benim de çok sevdiğim bir ayet var Tekvir suresinde "Alemlerin Rabbi olan Yüce Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz " ne kadar güzel degil mi ben de daha iyiye dönüşümü niyet ediyorum kendim için etrafım için hepimizin bütünün hayrına:) hani sen daha önce enerjimin degisimiyle ilgili gizli bi deney yapıyor gibi demiştin ya ben de ufaktan eşimle başlıyım bu işe :) şu kapıyı açan asık suratlı kadın bi gülümsesin bi de şöyle sıkıca bi sarılma hayal edeyim sicakligini hissedip bakalım görelim benim enerjimin ondaki yansımasına:)
 
" Kendimi seviyorum ve içimdeki herşeyin sevgiyle şifalanmasına izin veriyorum"
bu olumlamaya bayılıyorum
Gecenlerde yolda giderken agaclardan düşen bir süŕü yaprak gordum yollarda, sonra dedim ki iste benim de bana hizmet etmeyen,sağlıksız hisler-kisiler-olaylar da böyle teker teker düsüyor.Yerlerine yepyeni taptaze yemyesil saglikli yapraklar geliyor,hatta geldiler bile dedim.Ama daha once boyle bir seyi okudugumu hatirlamiyorum, o gün aksam buna benzer bir seyi okudum,sok oldum :) Kozmik bilinc devreye girmisti cünkü

Yani demem o ki olumlaman gayet güzel bir de olumlamayi yaparken kafanda boyle bir imajinasyon,dusunce bicimi olursa nerde agac gorsen aklina gelir ve daha etkili olur canim
 
Her bir cümlen icin ayri ayri yazasim var daha onceki yazdiklarin icin de.Cok cok guzel icten yazilarin yahu, tam duygu betimlemeleri.Derdini anlatirken belli o enerjiyi hissediyorum, nasil da olusuyordur o evrende var ya :))) O yuzden lutfen hep coskuya odaklan cok rahat cekersin emin ol :)
Ilk renkli yere bayildim zaten, gecen yil olsa onlari farkli yasayacaktik gecen yuzyil plsa bambaska.Ihtiyacimiz olani yasiyoruz,net yani.
Ikinci renkli yer, aslinda acilarin ana nedeni hep bu.Icten ice nasil da mutlu oluyoruz aslinda, daha dogrusu ego mutlu oluyor.Mutsuzlukla mutlu olanlarin ana olayi bu aslinda.Hastaliklardan bile mutlular cunku insanlar ona ahh bahh dedikce ego sevildigini saniyor.
Ucuncudeki ise basarilarimin ardinda hep boyle insanlar var bence iyiki varlar : )))
Kurban oldugum Allahim iste diyecegim cok icten bir sekilde son renkli yer icin : ))) kalpteki o titesim var ya o titresim,tamam diyorum bu Allahimin lutfu bi istek hadi hadi durma iste iste kızım buttrfly :)
 
merhaba kızlar sizle yaşadığım bir şeyi paylaşmak istiyorum..
2014 yılında içimden gelerek çok sevdiğim bir defter aldım ve yaşamak istediğim ilişkiyi istediklerimi tamamıyla yazmıştım. hergün onu okuyup umut ediyordum, bir yandan da sınavlarıma çalışıyordum..
2016 da hiç ama hiç ummadığım bir yerde bir anda karşılaştım onunla. önce o olduğunu anlamadım sonra odamı toparlarken unutmuş olduğum defterimi aralayınca onun geldiğini anladım. hatta onu tanıdıkça keşke tam daha detaylı yazsaymışım dedim çünkü anlaşamadığımız noktalar oluştu malesef ve biraz zorluklar yaşıyoruz artık bu dönemde. ne olur bilemicem ancak edindiğim en önemli tecrübe şu : içinizdeki kıpırtıyla mutlulukla yazın ama ne istiyorsanız her şeyi en detayına kadar yazın. çünkü istediğiniz sizin ummadığınız anda belki unuttuğunuz veriliyor. ancak pişman olmamak ve üzülmemek için ne istediğinizi en küçük ayrıntısına kadar yazmak çok önemli. karakteri,yaşam tarzı hatta belki ailesine kadar yazmak gerek.. (ben biraz üzüldüm siz üzülmeyin )
olumlamaların sırrını tam çözemedim ancak topiği takipteyim ve kitapları okuyorum sürekli .
ayrıca buttrfly topiğe ışık saçtığın için tekrar sonsuz teşekkürler ediyorum
 
Inanki hepimiz birbirimizin isigiyiz.Harika bir noktaya degindin,tam istemek...
Ben hep su anki konumumu hayal ederken hep işimle bağım devam etsin derdim.Cunku isimi hem cok seviyorum hem de vefa boyutuydu kendimce.Evet oyle de oldu mucizeler gerceklesti hayalim gercek oldu hem de o zaman istedigim sekilde.Ama su an o hislere sahip degilim,ben artik kendimi buraya ait hissediyorum.Enerji bagim yok artik isime.Keske oyle degilde kalici olarak yapsaydim demem gerek ama demiyorum cünku biliyorum o zaman oyke bir seye ihtiyacim varmis.Su an yogunlugum bu zamanki hislerime,ve Rabbimin duzeni tesaduf degil.Secimlerimle niyetlerimle ve tabiki enerjilerimle Rabbimden yenisini talep ediyorum ve coooktan "oldu" deyip birakiyorum.Gerisi Rabbimin bilecegi iş,Gorelim Mevlam Neyler Neylerse En guzelini Eyler...Enerjim yettigi kadar artik :)

Yazdiklarimi kendinize gore degerlendirebilirsiniz,hala secim siz de.Enerjinize güvenin, rahat olun ve birakin.
 
Aklıniza hangi türlü endise gelirse gelsin lütfen o an milyonlarca ihtimalin oldugu harika bir evrende yasadiginizi düşünün ve hemen soyleyin "Görelim Mevlam Neyler Neylerse En Güzelini Eyler" .Daha sonra hic ummadiginiz vakit bir bakacaksiniz endiselendiginiz sey muazzam bir sekilde cözülmüs,tesadüf mü aslaaaaa :)

Ilk bilincli deneyimim son sene tezimi hazirlarken tam darlandigim vakit dedim ve bırakmamdı.Hocanin kendisi al bu kitaptan faydalanabilirsin dedi, o an derdim kanatlandi ve uctu sanki.Buldummmm der gibi evrenin bir sırrınin farkina vardim :)
Sonra aklima gelen her yerde uyguladim,bu sefer deneyimli oldugum icin direk o kanatlanma hissiyle biraktim.Sonuclar cok daha kusursuz,hizli ve kolay oldu.Coook şükür Mevlama cooook Es Sekur Ya Latif...Su an sizlere yaziyorum hem beni araci kılıyor faydalanmak isteyenlere hem de bu beni ben yapan su muhtesem duyguyu bana yasatiyor...Olmak icin geldigim kisiyim simdiden :)
 
vilgeta sadece bugun degil her zaman enerjin güzel yani olmasi gerektigi gibi; mutluysan coskulu enerji, mutsuzsan sönük enerji...Her sekilde güzel yani...Cok felsefik oldu : )))
Enerjini coskudan,mutlulukdan,güvenden yana sec tatlim.Sen hazir oldugun zaman o harika adam seni ariyor olacak zaten.Sen hazir misin peki,kendine hak ettigin degeri veriyor musun.Kimsenin seni kıramayacaginia,üzemeyecegine inaniyor musun? Sen sadece mutlu iliskileri, her yonden doyurucu, muhtesem iliskiler hakettigine canı gonulden inanip ve onlari seciyor musun.Once bunlari onayla veeee kim tutar seni :)
 
vilgeta "yüzüme bakmayacak eski sevgili ne yaaa..." adami nasil da devlestirip kendini kücültüyorsun..Sadece düşüncede kendini yüceltsen o adam etrafinda afedersin köpek olacak beaaa; yüzüme bakmak diyorsun.Lutfen birak basklariyla ugrasmayi once sen kendini sev lutfen,deger ver...Aksi halde olmazzzz olmazzzz..
 

Yine mükemmelsin sevgili buttrfly extra bi ışıltı var hep sürsun daim olsun bu coşku inan hepimizi besliyor yureklendiriyor:)) aylarca sessiz sedasız takip ettim bu topigi sonra tam yeri tam zamanı olarak adlandirabilecgim bi anda yazdım ve senin cevapların puzzle in eksik parçaları gibi tamamlıyor cercevemi ❤ yazdığın her bir cümle okuyan birinin yüreğine dokunuyor işte tam da bu hissettiğim diyor :)göründüğünden cok daha kalabaligiz eminim sessiz bi kitle var yazmadan takip eden :) almakla vermek dengesi ne kadar muazzam değil mi ? o enerjiyi yakalamaya hazır olanlar bi şekilde buluşuyor işte. gunluk hayatta küçük büyük sürekli mucizelerle yaşıyoruz ama alicilarimiz o sırada başka sinyalleri toplamakla meşgul olunca fark edemiyoruz. Televizyonla aran olmadığını biliyorum. ne dogru bi tercih yapmissin. bizi, zihnimizi nasıl da kirletiyor! aksam bir dizide insanin hayatının nasıl tepetaklak edilebileceğini işledikleri bi bölüm vardı. izlerken arka fonda konuşuyorum ' vah vah işte anlik böyle insanin hayatının kararmasi falan filan ' aa bir fark ettim ki yüreğime onun ağırlığı çökmüş, kendi kendimi zehirliyorum sonra Allah'a sığındım ferahladim. Hep korunmadim mi yine korur güzel Allah im :) aynı sey dinlediğimiz sarkilarda da var. bi suredir evde 'duyanlara duymayanlara' diye eski bi şarkının cover ıni dinleyip bağıra bağıra eşlik ediyodum :))) aşk acısı çektiğim yok sevdiğim adamla evliyim :) duyani duymayani kalmamış belediye başkanının verdiği yetkiyle zaten herkese ilan etmişiz :)) ee bana noluyor niye efkarlandiysam dedim :)) susturdum onu çok sevdiğim bir sezen Aksu şarkısı var 'kutlama' . Hep umut dolar içime dinlerken. memleketime çoktan bahar gelmişti diye başlar , içim ferahlar çiçekler açarım. Bir de şunu fark ettim ki ne zaman sadece dilimle şükürler olsun desem bi şeyleri eksik hissediyorum hayatımda. bi boşluk hissi gelip corekleniyor ruhuma, sanki bağım kesiliyor akışla ama yüreğimden minnetle şükürler olsun ya Rabbim deyince ağaçlar daha yeşil bulutlar daha mavi yaratılmış her şey muazzam, ben de onun bir parçasıyım diyorum. Üstüne emek harcayıp dikkat verince çözmek daha kolay oluyor bakış açısındaki hata düğümlerini. Ben bu ara kendimde şunu farkettim. İçimden aklımdan dilekler geçiyor sonra ben daha onları sipariş edemeden iptal ediyorum çünkü kendi kendime onların oluşunu koşullara bağlıyorum, olmasına belli bir zaman biçiyorum yaptığım tam da şu: emek emek binbir özenle kek yapip firina koyuyorum daha onun kabarmasina fırsat vermeden çat açıyorum fırın kapağını sıkıysa kadarsın artık ne mümkün :)) büyük küçük bir cok hayalimi de kek gibi olmadan söndürdugumu farkettim ve bunun üzerine duracagim nasıl daha kolay aşılır bu sevgili @buttrfly ❤
 

Cok tesekkur ederim canim diyorum ya ne mutlu bana o zaman.En sevdigim iyilik,yardim firsati...Hic tanimadigim insanlara,onlarin da önyargisi olmadan yardim edebilmek;bildiklerimi paylasabilmek...Cok şükür Es Sekur :)

Burada denk gelmeler,o an yazma filan kesinlikle tesaduf degil aynen; aradigimiz cozumu Rabbim bir sekilde nasip ediyor.Sizler sayesinde ben cok cok daha gelistim,cunku terzi sokugunu dikemiyor bazen.O arada aaa evet demekki benim de bundan diyorum : )))
Tv seyretmiyorum evet canim,icerigi olumlu bir film olursa secerek seyrediyorum.Bilincaltimiza ne bicim seyler kodluyorlar ve bunlar bilincli olarak yapiliyor.Mesela zenginlerin hep sorunlu carpik iliskileri oluyor ya da cok sorunlu cocuklari oluyor.Ve hep nedense fakir insanlarin mutluluklarina özeniyorlar; verilen bilincalti kalibi zenginlik aci,fakirlik güzel bir sey...Ama reelde oyle mi; benim gordugum zenginlerin genelde mutsuz olacak zamanlari yok,fakirlerinde cenesi yoruluyor zenginleri elestirmekten.Tabi bu en geneli,gorunmeyen neler var.Bir ara tesaduf denk geldim kac tanesinde hem de "baba" profiline saldiri duzenleyip resmen degersizlestirme hissettim.Bu da bilincaltina sosyal cevreyi hice saymak mesajini hissediyorum, o psikolojiye giriyor :) Televizyonla ilgili cok fena kaliplarim oldugu icin hic cazip gelmiyor,bosa gecirilen vakit gibi.Ingilizcemi gelistirmek icin tv seyretmem gerekiyor ama 5 dk izlesem sıkıntidan patliyorum :)
Olumsuz sarkilar, dedigin gibi bir anda ask acisi icindeymissin gibi cok komik oluyor ya durumu idrak edince gercekten.Negatif olumlamalara giriyor,hatta daha fenasi cunku duygu yuklu.
Harika bir ornek vermis keki kontrol etmek gibi.Her sey yolunda diyelim belki de son bir vurus kaldi, o anda durduk yere denetlemeye basliyoruz.Cikartiyoruz endiseleri,kaygilari.Sanki herseyin o kadar harika gitmesinin sebebi bizmisiz gibi bir de durup denetleme yapiyoruz kaygiya dusuyoruz bir an.Her sey harikaydi cunku enerjimiz guzeldi o ana kadar endise yok,kaygi yok.Sonra hop endise...Bebek anne karninda 9 ay harika bir duzende gelisir,büyür.Milyonlarca secimlerden en iyi sekilde olaniyla donatilmistir.Cocuk dogar elimize verilir,baslariz kaygilara,denetimlere.Buyuyor mu,gelisiyor mu,nasil koruyayim,aman hasta olursa aman su olursa...Elimizden geleni yapip Allaha birakmak yerine manyak bir anne olup cikiyoruz.

Hersey ama her sey enerji.Enerjini pozitifte tut,aklindan hep guzel seyler gecirmeye ozen goster.Birak hayal dunyasinda yasiyormus gibi gelsin.Sonra zaten o duygulari yasamak icin can atacaksin,hayal olmaktan cikacak.Cocuk gibi evet evet ben bunlari istiyorum diyeceksin.Ufkun da bir nevi genislemis olacak,hayallerinle.Endise duygusu sacma bir duygu olarak kalacak.
Disarisi bu kadar guzelken ki denetimi hicbir sekilde sen de degil;iceridekilerden,yasadiklarinda neden kaygi duyacaksin ki.Aslinda biraz daha düşününce cok ama cok sacma,gereksiz kaygilar.Milyonlarca yildiz,goktaslari,galaksiler,ay,gunes yerli yerince duruyor her sey yolunda ama biz diger konularda ya olursa ya olmazsa diyoruz.Her sey muhtesem dengede, yasadiklarimiz ve yasayacaklarimiz bizim eserimiz,enerjimizin-secimlerimizin sonucu.O yuzden enerjimizi hep umuda,mutluluga,coskuya,mucizelere cevirelim.
 
Son düzenleme:
Inan ayni duyguları yaşıyorum. Dua ederken resmen sel olup akıyor sözler o kadar uzun dua ediyorum ki. Artık bakıyorum kendimi ailemi geçmişim tum dünyaya dua ediyorum. Ettikçe için daha bir rahatliyor. Ve bir sure birkaç sorundan dolayı duaları boşlamıştım Kendime cok kizginim. Birkaç gündür Allahım diyorum nolur bu dualarımın devamını getirmede yardımcı ol. Ve bir bakıyorum her ezanda her sıkıntılı zamanda dua ediyorum. Kendiliğinden oluyor ama Allahım dualarımı kabul ediyor, bana yardımcı oluyor diyorum içim çok büyük bir huzurla doluyor. Ne olursa olsun diyorum hiçbirşey kötü olamaz. Ben bu şekilde umutlu pozitif düşünürken, olan şeylerin kotu yönlerini asla görmeyeceğim..
 

Diyorsun ya artık tüm dünyaya ediyorum :) Nasil güzel bir sey degil mi artik darliktan cıkıp bolluğa ulasiyorsun.Baskalarinin mutlulugu artik senin mutlulugun oluyor,iyi haberlerini alsan sanki sen yasamis gibi icin ürperiyor.Bunlarin hepsi o şükür hissinden,o ferahliktan o bolluktan.Herkese yetecek kadar sınırsız bir dünyadayiz,cunku Yaradanimiz sınırsız.Kalbimiz genisliyor bunu idrak ettikce diger tüm kıtlıklar illüzyon kaliyor.Her sey Alaattinin sihirli lambasina dönüyor,icinden bir cin cikiyor ve dile benden ne dilersen hem de sınırsızca,iste boyle genisliyor kalbimiz;sadece yakinlarimiz degil dünyaya yöneliyoruz.Suan su hisleri icimde titrettigin icin Allah razi olsun braindamage daha fazlasini senin icin diliyorum tesekkur niyetine
 

Olumlu dusunmenin ilk kurali; hayatimizdan -mayacagim -meyecegimi cikartiyoruz.Bilincalti ters calisyor sen yapmam etmem dedigin her seyi yaparim hatta alasini yaparim diye algiliyor.O yuzden tavsyem son cumleni,olan seyleri her zaman iyi yönleriyle gorecegim,her zaman olumlu bir yan gorecegim... olarak duzeltmen.
 
hayattaki başarısızlık larımızı nasıl yorumlamalıyız işsizim bir süredir ve olumlama yapsamda içten içe kendimi suçluyorum şöyle yapsaydım şöyle olurdu şunu yapsaydım başarılı olurdum kendimi eksikliklerimlede seviyor ve kabul ediyorum ama suçlayıcı yanımda da beni yoruyor.
 
Amin canım teşekkür ederim. En cok da tanımadığım insanlara dua ederken mutlu oluyorum. Sanki haberleri varmış gibi hissediyorum. :) Dualarımın kabul olup olmadığını onların açısından bilemiyorum ama inanıyorum çok iyi şeylerin olacağına. Çok önceden duaları kisa keserdim. Kısacık eder bitirirdim üşenirdim cümle kuramazdım. Şimdi ise sığmıyor resmen kelimeler :) Dua olumlu düşünmeye itiyor o da mutluluğa itiyor insani. Sokakta gördüğüm canlı cansiz her seye öyle bir gözle bakıyorum ki, sanki canlılarmış gibi. Benimle konuşuyorlarmış gibi. Hepsinin yerinde bir anlamı bir manası varmış da ordan eksilseler dünyanın düzeni bozulacakmış gibi:)) Çok değişik duygular ana her dışarı çıktığımda hissediyorum ve mutlu oluyorum..
 
“İnsan, ‘Evren’ denilen ‘bütün’ün bir parçasıdır. Bu parça ‘zaman’ ve ‘yer’ ile sınırlıdır. Kendimizi, düşünce ve duygularımızı, ‘bilinç’imizin bir çeşit optik yanılgısı olarak ‘bütün’den ayrı olarak deneyimleriz. Bu yanılgı, bizi kişisel arzularımızın içinde tutan bir hapishane gibidir. Amacımız, doğadaki bütün varlıkları ve güzellikleri kucaklayabilmek için, anlayış ve sevgi çapımızı genişleterek kendimizi özgür kılmak olmalıdır...”

-Albert Einstein

@braindamage henuz simdi boyle bir yaziyla karsilasmam tesaduf mu aslaaaaa...Rabbim her zaman her daim bizimle Ya Vekil Ya Veli
 
Aynen canım aslında o kötü olan kısmı hic yazmayacaktım. Iyi olan yönlerini göreceğim diyordum son anda kararsız kaldım onu ekledim ama için rahatsız oldu eklerken. Dikkat edememişim:))
 
Aynen tesadüf değildir eminim, tam benim sana yazdıklarımı bilimsel bir şekilde yazılmış olarak okuyorsun :)
 
Ben hayatimdaki basarisizliklari bir kere düzeltmem icin karsima cikmis bir firsat olarak goruyorum mesela,boylelikle korku,endise hissi ile olusacak negatif enerjiyi beslemiyorum.Hele bir de basarisizliklarini gercek basariya cikmak icin sadece bir surec olarak gorup merdiven olarak dusunursen basarisizliklar sana keyif bile verebilir.Dusunsene bir hatayi hayatinin en onemli basamaginda yaptin tepetaklak gidersin.Ama hatalarla saglamlastirip cikarsan temeller cok saglam olur,kolay kolay yikilmazsin.Gercek ciddi basari orneklerinden, biyografilerden cikarimladigim asla basarisizliktan korkmamalari ve krizi firsata cevirmeleri o lari onlar yapanlar.Aksi halde korkak,pisirik olurlardi.
Once basarisizlik kalibini degistirmelisin.Basarisiz oldugunda kotu hissetmenin en onemli nedeni baskasi ne dusunur kaygindir.Hakkimda kotu dusunecek insan dusunsun zaten o pis,negatif enerjisini uzerimden cekmis olur biraz rahatlarim diye dusunurum : )))
Boyle dusunen bir insanin hic hata yapmadigini varsayalim, kayda degecek bir sey yapmamistir bence :)
Olumsuzluklarima takiliyorum dedin de kim kusursuz ki...Bilincalti kalibini suna yonlendirebilirsin iyi ozelliklerimi daha iyilestirecegim eksikliklerimi kapatacagim bana gore mutlaka hayalimdeki is var diye dusun.Kaliplarini degistirirsen isle ilgili,is tanimin da degisecek emin ol,farkli alanlara yonleneceksin belki de.Arayisin degisecek, daha olumlu pozitif aciyla bakacaksin.Hayalininde otesinde firsatlari yakalayacaksin,hem geliseceksin hem de kazanacaksin.Enerji enerji enerji...
 


Bebek ornegi oyle muhteşem ki sevgili buttrfly 9 ayın her anı mucize, her şey muntazam ve insan zihninin tahayyül edemeyeceği kadar muazzam gelisiyor . elhamdülillah varlığı var edene❤ Rabbimin hikmeti.. daha miniminnacik nokta kadarken atan bir kalbe sahip insanoğlu ❤ ben bu yüzden kalpten istemek bu kadar önemli diye düşünüyorum. Ilk gelisen organ kalbin manyetik alanınin böylesine güçlü olması sebepsiz olabilir mi bütün bunları unutup , doğana kadar nasıl korunduğunu göz ardı edip endişe deryasına salıyoruz kendimizi. Denetim buraya öyle uygun bir tabir olmuş ki canım. aslında denetimin sıkıntısından 'teslimiyetin huzuruna' bıraksak kendimizi her şey çok daha kolaylaşacak. Gitgide daha fazla evhamdan öteye götürmüyor bu kontrol meraki. Bu bilinçle gecirseydim 9 ayimi eminim daha keyifli olurdu ama cok sukur bugun idrak ettiren Allaha , ucundan yakaladim tam kaçırmadan treni :) oğlumu büyüturken de coook ihtiyaç olacak bu güzel düşünce yapısı inşallah :)) Rabbim böyle teslimiyetle bakıp böyle yaşamayı nasip etsi. Herkes güzellik düşünsün güzellik bulsun hayatında :)
son paragrafina bayıldım nasıl güzel anlatmışsın ille enerji hep enerji:)) hani annelerimiz der ya guzel yemeklerinin püf noktası olarak ben yemeğime sevgi koyuyorum diye biz de bol bol olumlu enerji koyalım hayatımızdaki her seye eminim her şey daha da tatlanacak ❤ sana özellikle sormak istediğim bir şey de gece uyku öncesiyle ilgili canim. Kendimde çok net gözlemledim.
nasil bir psikolojiyle nasıl bir enerjiyle uyursam güne o enerjiyle başlıyorum. bu yüzden gitgide uyku öncesinin değerini daha iyi anlıyorum. öyle ki kendimle ya da bi şeylerle mücadele içindeysem kaslarım çatık uyuyorum öyle uyanıyorum sanki gece boyu yük tasimışım gibi yorgun,bezgin.. oysa daha nötr uyursam daha dingin kalkıyorum. uyumadan önce zihnini bosaltmak, rahatlamak temiz dingin bir zihinle uyumak için yaptığın bir uygulama dua esmalar ya da rituelin var mi canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…