Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

c
canım öyle hoş yazmışsın ki üzerimdeki yüklerin tek tek azaldığını hafiflediğimi hissettim başarı konusunda yazdıkların o kadar kıymetli ki aslında başarısızlık dememek gerektiğini bunların doğruyu güzele ulaşmak için bir basamak olduğunu düşünüyorum çoğu zaman ama fiile dökmem gerektiğinde isteksizlik iç sesim ayağıma franga vuruyor. Örneğin daha düzenli bir hayat için planlar programlar yapıyorum ama oturtturamıyorum.
başarısızlıklarımın ardında bazen rehavet var gibi hissediyorum birde sanırım bu kendimi suçlamamı tetikliyor. geçen bir arkadaşım şöyle birşey söyledi hiç grip olduğunda niye öksürüyorum diye kendini suçlar mısın. Grip olduğun için öksürdüğünü bilirsin demişti. şuan kendini suçlamalarında içindeki duygu düşünce gribinden şifalanmak için düşünceni değiştir demişti haklıydı sanırım başarısızlıklar düşünce gribi oluşturmuş iç dünyamda ve ilham gelmiyor yeni şeylere adım atmak yada neticesinin aynı olacağı endişesiyle iş başvurularında yada hayatımı düzenlerken hep olmayacak bişeyler diye adım atamıyorum şifa için bir yerden başlamalıyım...

ve yazdığınız herşey şifa için ilaç sindire sindire okudum ve okuyacağım tekrar tekrar...
rehavet ve harekete geçmeyle ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.

“Beynim sadece bir alıcı... Evrende ‘bilgi’, güç ve ilham elde ettiğimiz bir çekirdek var. Henüz bu çekirdeğin sırlarına vakıf değilim, ama var olduğunu biliyorum.”

Nikola Tesla

Sabah uykudan uyandim tam da boyle dusunuyordum.Aklima ünıversite yillarim geldi,matematik mezunuyum.Basladim baslayali bolume sanki hocalara kapali gibiydim,sadece kitaplardan anliyordum anlatilani.Hatta ilk once calisirdim sonra uyanip baktigimda yerli yerine otururdu.Sanki sihirli degnek degmis,dah once biliyor gibi yani,halbuki hic asina olmadigim seylerdi.Sonra bu dusunceme boyle bir sozle karsilasmam,coook guzel coook :)

L Lavanta kokusu Lilruba yazacagim size de canlar zaman bulunca

sabırsızlıkla bekliyorum yüreğimle

canım her cümlen o kadar güzel ki. işte herkesin bir yolu oldğuna inanıyorum ben. hepimiz okuyarak ve yaşayarak tecrübe ediyoruzhepimizin deneyimleri çok farklı. dediklerin güzel ancak hayata geçirmek o duyguları hisleri yakalamak ve bırakmak içinde çaba sarfetmek bu duygulara hislere bir an önce alışmak gerekiyor. Allah kolaylıklar versin hepimize

cok teşekkür ederim üşenmemiş yazmışsınız .hiç bu açıdan düşünmemiştim.artık bu şekilde düşünüyorum.kötülüklrini düşünmüyorum affettim gitti.

Gece yatmadan önce kesinlikle sosyal medyadan,tv den,olumsuz tum dusuncelerdeb uzak durmamiz gerekir.Hatta test etmek ve aliskanlik haline getirmek icin kendi uzerinde deney gibi calisabilirsin.Olumlu bir sekilde uyumak,hatta coskulu guzel bir istegin uzerine kaliteli bir imajinasyon yapip guzelce olmus hissinin verdigi sukur duygusuyla uyudugun zaman,gulerek uyanabilirsin.Boyle uyudugum zaman cok tuhaf ama cok guzel bir coskuyla kalkiyorum mesela.Hemen uzerine olumlama,imajinasyon filan cok guzel.Ben 101 defa La Havle Vela Kuvvete Illah Billah okurum mesela.Mutlaka tavsiye ederim :)

Tüm kaygilarina,rehavetine hatta diger endiselerine cozum bence ise karsi motive olman ve yapmak icin yapmis olmak degil de severek yapman.Isinle ilgili hedefin ne mesela? Sadecece para kazanip hayatini idame etmsem mi diyorsun? Daha once de dedigim gibi isle ilgili yeni kaliplar edinebilirsin.Para kazanmakla ilgili olumsuz kaliplarin vardir mesela,paranin sana kolayca ve zevkle geldigine dair olumlamalar yapabilirsin mesela.Ama en onemlisi isini sevmek.Seversen para sana cok daha kolay gelecektir.Para diyorum cunku onemli motivasyon kaynagidir.Hayatta milyonlarca ihtimal var, o ihtimallere enerjinle ve niyetlerinle yon verebilirsin.Tutkuyla yaptigin,uzerine para almayi birak para vermeyi isteyebilecegin bir isi yapmak muazzam bir sey bence.Boyle bir isin verimi enerji acisindan cok yuksek olacagindan talepler de cok olacak.Para da haliyle katlanarak gelecek.

Yani demem o ki enerjini korkularinin,endiselerin yerine coskularina,hayallerine yonlendirmelisin.Basibos enerjiler genel de is ortamlarinda negatife yonelirler,bilincli secimler sart

tamda haftasonu cocuklar uyuduktan sonra Babam ve Oğlum izleyıp aglaya zırlaya uyumayı planlarken bu postu görmem tesaduf mu?
0 zaman bana olumlu enerjı verecek fılm tavsiyesı alabilir mıyım?

Çok teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim hepsi birbirini ne güzel tamamlamış ❤ eminim aynı güzel hisleri yaşatacak bana da :) aydınlık mutlu gecelerin aydınlık ve mutlu sabahlarına uyanalım hep inşallah

Bu yazdiklarimin hepsini dun gece yine uyguladim canim,gece enerji patlamasi yasadim.Ilham veren ruyalar gordum.Yari uyanil haldeyken coskuyla etrafimda isiklarin sacildigini imajine ederek enerjimi zirve yapiyordum.Harika hisler anlatamam.Kendinimi guvene,huzura,coskuya teslim etmek sanirim tam ifadesi :)

Muazzam vala süpersin canım inan okurken bi an önce gece olsa da deneyimlesem diye düşündüm tam da az önce beni sinirlendiren bi olay yaşamıştım acayip gerildim sonra sen yazdın. okuyunca pamuk helva gibi oldum :) şimdi ben sana seni bana Allah gönderdi demeyeyim de ne diyeyim canım Allah razı olsun cokk :)))

Allah razi olsun senden de canim,dusuncelerini paylastigin icin :)
Sinirlendigin an aslinda sinirlenme gerekcenin illüzyon oldugunu düşün,tek gercek var seni mutlu eden,huzurlu ve guvenli hissettiren seyler...Digerleri ise yaramaz,bosver onlari :)
Dah once bu olumlamari paylastim ama kendim icim tekrar yapiyorum bunlari.Sizle de paylasayim dedim Lilruba isle ilgili olanlari kesinlikle uygula.Gece yatmadan once dinleyin hatta uyurken de, kendi sesinizi kaydedebilirsiniz.Kisa sure sonra durduk yere gunduz vakti bu olumlamalri yaparken bulabilirsiniz.Hatta artik icinizdeki geveze ses bunlari soyleyecek hep :))) " Saglik,zenginlik,mutluluk hayatimi surekli renklendirir" diyeceksiniz mesela

Eklentiler

• 2015-12-14 13.34.30.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 126
  • 2015-12-14 13.36.12.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 114
  • 2015-12-14 13.35.15.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 107
öyle büyülü ve değerli ki bu cümleler çok teşekkür ediyorum evrende ne kadar kıymetli enerjiler var sizin gibi...ve teşekkür ediyorum Yaratıcıya size ulaştırdığı için.
her işe sevgiyle yaklaşmalı dediğiniz gibi...geçenlerde bir yazı okudum insan isterse düşüncelerini kontrol ederek sevmediği işi sevebilir bir adama aşık olabilir herşey sizin elinizde diyordu... sizin yazdıklarınızı okuyunca dedim ki evren bana aynı mesajları gönderiyor ve artık birşey yapma zamanı...sevgili buttrfly ne kadar mutlu bir enerji aşıladınız bana ve eminim benim gibi bir çok insana...şükranlarımı gönderiyorum.lütfen hep burada olun enerjinize ihtiyacım var...

tam da istediğim şeydi teşekkür ediyorum

Harika enerjiler ve harika tesadufler bulusmuslar yine
Senin icinde de o enerjiler olmasa inanki su an mutlu olmayi birak burda bile olamazdin,hepimiz icin ayni sekilde.Icinde o titresim var yani.Yeter ki biz degiselim her sey ama her sey degisir,dunya bile.Ama hadi canim nerde demek daha kolay geliyor.Kendimden biliyorum ayni seyi yaptigim bir suru insan offlaya puflaya yapiyordu,isimi oyle seviyordum ki.Karsima cikan firsatlari anlatamam,neler yaptim.Neler degistirdim,baskalari icin de tabi.Heyecan kattim,deger kattim.Yeter ki isine anlam yukle,onu.sev.Takdir et,yücelt,saygi duy,sukret.Donusu muhtesem olacak.Ask icin de tabi.Esim benim lise askimdir, 16 yildir suren harika bir iliskimiz var.O benim icin dunyanin en yakisikli,en harika adamidir ve oyle oldugunu bilir.Ben de onun icin oyleyim.her zaman sukrederim evrenin o en guzel yasalarini isletirim,her biri icin

BLUEGREENBLUE nerelerdesin canim o harika enerji yuklu paylasimlarini özledim
Merhaba @buttrfly canım nasılsınız
Ben de sizi çok ama çok özledim

@pofuyu da tabii ki ve Sayfada olan herkesi de ...
Çok güzel yoğunluklar yaşıyorum.
En kısa zamanda güzel enerjiler ile dolu paylaşımlarla geliyorum

Sizin her kelimeniz anlam taşıyor.
Benimle hem fikir olmanız muhteşem.
Maddi kaygı olmadan(maddiyat elbette lazım ama maddiyatın esiri de olmayınız)
Sadece maneviyata ve şükrederek hayat nasıl güzel herkese onu öğretiyorsunuz.

Siz bizim için bir HAZİNESİNİZ
Hepinize selamlar ve sevgiler

yüzüme bakmayacak eski sevgili ne yaaa demişsin canım da, o kendimi yerip onu yüceltmek için değildi, birbirimize kırgınlık kızgınlığımızdan dolayı yolda görsek kafa çevirir durumdaydık, şimdi iyi kötü demek ki iyileştirmişiz o bağı ve geçmişte güzel bi şekilde bırakmışız :) köpek olmasına gerek yok, herkes mutlu olsun yeter :) ben her zaman böyle düşünürüm. :)
herkese süper günler diliyorumm

Kendime dair sorduğum her sorunun tam da ihtiyacım olan şekilde cevabını aldım senin sayende Allah cook razı olsun senden canım❤ dönüp dönüp okuyorum içime sindiriyorum söz uçar yazı kalır dedikleri ne güzel bir kaynak oldu bana:)))
Kendimle olan farkindaligim arttıkça etrafımı da daha farklı bir bakış açısıyla gozlemlemeye başladım. Benim çok sevdiğim bir kuzenimle ilgili sana danışmak istediğim bir şey var canim.
Dürüst vicdanlı iyi niyetli bir esnaf kendisi. Yıllardır düzgün bir işi var kriz dönemlerini yaşamış, birçok ekonomik sıkıntıyı görmüş biri. hep girişimci bir ruhu oldu onu bildim bileli. her daim kendi işine ek , kimi zaman işiyle bağlantılı yan sanayi , kimi zaman çok alakasız yeni iş atılımlari oldu. Sonuç hep hüsran. Şöyle ki bize anlatıyor mesela dinleyince inanılmaz mantıklı bir iş, getirisi garanti tamam oldu gözüyle bakılıyor sonra hoooop bir anda tepetaklak. Hep der ki "tam işim oldu diyorum son adıma geliyor iş tıkanıyor , benim işlerim hep böyledir zaten". Örnek vermek gerekirse mesela iş ne ise o işi yapacak adamin annesi hastalanıyor, yurtdisindan gelecek cihaz gümrükte kalıyor, üretim yapacak makine bozuluyor , imza gerekiyorsa o gecikiyor gibi.. işleri ya hiç olmuyor ya da olmasını istediği zamanda olmadığı için hem para hem motivasyon kaybediyor. Ağzından hep duyduğum bir şey de "para kazanılır kaybedilir" dolayısıyla para geliyor sonra adeta buharlasiyor Mesela birlikte iş yaptığı insanlar disardan gayet varlıklı ticaretleri gayet güzel görünüyor ama bu yakinimla ortak başka bi işe girince kendi esas işlerinin aslında bozuk olduğu ortaya çıkıyor ya ödemelerini aksatiyorlar ya keyfi odemiyorlar ya da dolandırıyorlar. Ben eminim artık onun bilinçaltı kalıpları hep aynı hüsrana götürüyor onu. Sıkıntısını anladim dilim döndüğünce anlatmaya calistim ama nasıl yardımcı olabileceğimi bilmiyorum canım. Gerçekten iyi niyetli bir insandır bir sekilde yardımcı olmak istiyorum onun adına olumlama imajinasyon yapmam ise yarar mı? aslında ben ona "para bana hızla ve kolaylıkla geliyor , bolluk ve bereket içinde yaşıyorum şükürler olsun" gibi genel bir olumlama yapmasını söylemiştim ama sıkıntısının içinde öyle boğulmuş ki hani papağan gibi söylemek şeklinde ifade edebileceğim hissetmeden dil ucuyla söylemek oldu galiba onunkini. Bir de tam olarak ihtiyacı olan kilit cümleler farklı sanki sevgili buttrfly . Daha uygun nasıl bir olumlama olabilir canım❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…