Ben hayatimdaki basarisizliklari bir kere düzeltmem icin karsima cikmis bir firsat olarak goruyorum mesela,boylelikle korku,endise hissi ile olusacak negatif enerjiyi beslemiyorum.Hele bir de basarisizliklarini gercek basariya cikmak icin sadece bir surec olarak gorup merdiven olarak dusunursen basarisizliklar sana keyif bile verebilir.Dusunsene bir hatayi hayatinin en onemli basamaginda yaptin tepetaklak gidersin.Ama hatalarla saglamlastirip cikarsan temeller cok saglam olur,kolay kolay yikilmazsin.Gercek ciddi basari orneklerinden, biyografilerden cikarimladigim asla basarisizliktan korkmamalari ve krizi firsata cevirmeleri o lari onlar yapanlar.Aksi halde korkak,pisirik olurlardi.
canım öyle hoş yazmışsın ki üzerimdeki yüklerin tek tek azaldığını hafiflediğimi hissettimOnce basarisizlik kalibini degistirmelisin.Basarisiz oldugunda kotu hissetmenin en onemli nedeni baskasi ne dusunur kaygindir.Hakkimda kotu dusunecek insan dusunsun zaten o pis,negatif enerjisini uzerimden cekmis olur biraz rahatlarim diye dusunurum : )))
Boyle dusunen bir insanin hic hata yapmadigini varsayalim, kayda degecek bir sey yapmamistir bence :)
Olumsuzluklarima takiliyorum dedin de kim kusursuz ki...Bilincalti kalibini suna yonlendirebilirsin iyi ozelliklerimi daha iyilestirecegim eksikliklerimi kapatacagim bana gore mutlaka hayalimdeki is var diye dusun.Kaliplarini degistirirsen isle ilgili,is tanimin da degisecek emin ol,farkli alanlara yonleneceksin belki de.Arayisin degisecek, daha olumlu pozitif aciyla bakacaksin.Hayalininde otesinde firsatlari yakalayacaksin,hem geliseceksin hem de kazanacaksin.Enerji enerji enerji...
ve yazdığınız herşey şifa için ilaç sindire sindire okudum ve okuyacağım tekrar tekrar...Ben hayatimdaki basarisizliklari bir kere düzeltmem icin karsima cikmis bir firsat olarak goruyorum mesela,boylelikle korku,endise hissi ile olusacak negatif enerjiyi beslemiyorum.Hele bir de basarisizliklarini gercek basariya cikmak icin sadece bir surec olarak gorup merdiven olarak dusunursen basarisizliklar sana keyif bile verebilir.Dusunsene bir hatayi hayatinin en onemli basamaginda yaptin tepetaklak gidersin.Ama hatalarla saglamlastirip cikarsan temeller cok saglam olur,kolay kolay yikilmazsin.Gercek ciddi basari orneklerinden, biyografilerden cikarimladigim asla basarisizliktan korkmamalari ve krizi firsata cevirmeleri o lari onlar yapanlar.Aksi halde korkak,pisirik olurlardi.
Once basarisizlik kalibini degistirmelisin.Basarisiz oldugunda kotu hissetmenin en onemli nedeni baskasi ne dusunur kaygindir.Hakkimda kotu dusunecek insan dusunsun zaten o pis,negatif enerjisini uzerimden cekmis olur biraz rahatlarim diye dusunurum : )))
Boyle dusunen bir insanin hic hata yapmadigini varsayalim, kayda degecek bir sey yapmamistir bence :)
Olumsuzluklarima takiliyorum dedin de kim kusursuz ki...Bilincalti kalibini suna yonlendirebilirsin iyi ozelliklerimi daha iyilestirecegim eksikliklerimi kapatacagim bana gore mutlaka hayalimdeki is var diye dusun.Kaliplarini degistirirsen isle ilgili,is tanimin da degisecek emin ol,farkli alanlara yonleneceksin belki de.Arayisin degisecek, daha olumlu pozitif aciyla bakacaksin.Hayalininde otesinde firsatlari yakalayacaksin,hem geliseceksin hem de kazanacaksin.Enerji enerji enerji...
sabırsızlıkla bekliyorum yüreğimle“Beynim sadece bir alıcı... Evrende ‘bilgi’, güç ve ilham elde ettiğimiz bir çekirdek var. Henüz bu çekirdeğin sırlarına vakıf değilim, ama var olduğunu biliyorum.”
Nikola Tesla
Sabah uykudan uyandim tam da boyle dusunuyordum.Aklima ünıversite yillarim geldi,matematik mezunuyum.Basladim baslayali bolume sanki hocalara kapali gibiydim,sadece kitaplardan anliyordum anlatilani.Hatta ilk once calisirdim sonra uyanip baktigimda yerli yerine otururdu.Sanki sihirli degnek degmis,dah once biliyor gibi yani,halbuki hic asina olmadigim seylerdi.Sonra bu dusunceme boyle bir sozle karsilasmam,coook guzel coook :)
L Lavanta kokusuLilruba yazacagim size de canlar zaman bulunca
canım her cümlen o kadar güzel ki. işte herkesin bir yolu oldğuna inanıyorum ben. hepimiz okuyarak ve yaşayarak tecrübe ediyoruzhepimizin deneyimleri çok farklı. dediklerin güzel ancak hayata geçirmek o duyguları hisleri yakalamak ve bırakmak içinde çaba sarfetmek bu duygulara hislere bir an önce alışmak gerekiyor. Allah kolaylıklar versin hepimizeInanki hepimiz birbirimizin isigiyiz.Harika bir noktaya degindin,tam istemek...
Ben hep su anki konumumu hayal ederken hep işimle bağım devam etsin derdim.Cunku isimi hem cok seviyorum hem de vefa boyutuydu kendimce.Evet oyle de oldu mucizeler gerceklesti hayalim gercek oldu hem de o zaman istedigim sekilde.Ama su an o hislere sahip degilim,ben artik kendimi buraya ait hissediyorum.Enerji bagim yok artik isime.Keske oyle degilde kalici olarak yapsaydim demem gerek ama demiyorum cünku biliyorum o zaman oyke bir seye ihtiyacim varmis.Su an yogunlugum bu zamanki hislerime,ve Rabbimin duzeni tesaduf degil.Secimlerimle niyetlerimle ve tabiki enerjilerimle Rabbimden yenisini talep ediyorum ve coooktan "oldu" deyip birakiyorum.Gerisi Rabbimin bilecegi iş,Gorelim Mevlam Neyler Neylerse En guzelini Eyler...Enerjim yettigi kadar artik :)
Yazdiklarimi kendinize gore degerlendirebilirsiniz,hala secim siz de.Enerjinize güvenin, rahat olun ve birakin.
cok teşekkür ederim üşenmemiş yazmışsınız .hiç bu açıdan düşünmemiştim.artık bu şekilde düşünüyorum.kötülüklrini düşünmüyorum affettim gitti.Ilk aklima gelen bu insan aileden biri gibi surekli gorustigun bir insan gibi.Ben hicbir sey yapmadigim halde diyorsun ya korku enerjisi var ya neler yapmissin gibi hissettirir ona tahmin bile edemezsin.Once ondan kurtul, ne düsundugu umrunda olmadigin an arada boyle bir enerji kalmayacak.Hatta daha ilerisi pozitif enerji,sevgi enerjisi gonderirsen sana iltifat bile edecek.Ama once egonu susturmalisin,senin degerini belirleyen onun gorusu asla asla o olamaz.
Ben olsam aynen soyle dusunurdum.Baskasini kotu olarak elestirip üzen bir insanda ben bir kere iyi niyet aramam,cok fena kalbi yaralidir.Daha once yasadiklari kendisine bunlari ogretmistir,ben boyle insanlara sadece üzülürüm cunku safliklari bozulmustur.Soyledikleri ve yaptiklari asla seninle ilgili degil,bunu unutma.Belki de bilincalti kalibina gore bir sozun bir bakisin durusun surekli yasadigi bir olayi hortlatiyor.O bile farkinda degil yani.Sen de bunu kendine dert ediyorsun,resmen bilincaltina hatta daha fazlasiyim enerjisi gonderiyorsun.Hele bir de uzulsun diyorsun" ya daha fazla elestir daha daha istiyorum "gibi oluyor.
Ben boyle dusununce o kadar rahatliyorum ki cunku biliyorum sorun bende degil onun kaliplarinda.Sev onu,ona guzel enerjiler gonder hem boylelikle kafasindaki o kotu bilincaltina sifa kaynagi bile olursun; kisi olarak sevmiyorsun olabilir ama ruhu saf,ruhu icin yapabilirsin :) Ve hissedecektir negatif enerjiyi bitirdiginde.Ben birisi icin yaptim.Durduk yere surekli negatif iletimler aliyorum ama o soyle bu boyle diye his olarak.Uzun zamandir yuzyuze gormuyorum da.Aklimdan onunla ilgili hos seyler dusundum, tesekkur ettim.Hic sosyal medyada begen yapmayan kisi harika yorumlar yapti.Ohhhh dedim ben de,cunku negatif enerji basibos aramizdaydi : )))
Bebek ornegi oyle muhteşem ki sevgilibuttrfly 9 ayın her anı mucize, her şey muntazam ve insan zihninin tahayyül edemeyeceği kadar muazzam gelisiyor . elhamdülillah varlığı var edene❤ Rabbimin hikmeti.. daha miniminnacik nokta kadarken atan bir kalbe sahip insanoğlu ❤ ben bu yüzden kalpten istemek bu kadar önemli diye düşünüyorum. Ilk gelisen organ kalbin manyetik alanınin böylesine güçlü olması sebepsiz olabilir mi bütün bunları unutup , doğana kadar nasıl korunduğunu göz ardı edip endişe deryasına salıyoruz kendimizi. Denetim buraya öyle uygun bir tabir olmuş ki canım. aslında denetimin sıkıntısından 'teslimiyetin huzuruna' bıraksak kendimizi her şey çok daha kolaylaşacak. Gitgide daha fazla evhamdan öteye götürmüyor bu kontrol meraki. Bu bilinçle gecirseydim 9 ayimi eminim daha keyifli olurdu ama cok sukur bugun idrak ettiren Allaha , ucundan yakaladim tam kaçırmadan treni :) oğlumu büyüturken de coook ihtiyaç olacak bu güzel düşünce yapısı inşallah :)) Rabbim böyle teslimiyetle bakıp böyle yaşamayı nasip etsi. Herkes güzellik düşünsün güzellik bulsun hayatında :)
son paragrafina bayıldımnasıl güzel anlatmışsın ille enerji hep enerji:)) hani annelerimiz der ya guzel yemeklerinin püf noktası olarak ben yemeğime sevgi koyuyorum diye biz de bol bol olumlu enerji koyalım hayatımızdaki her seye eminim her şey daha da tatlanacak ❤ sana özellikle sormak istediğim bir şey de gece uyku öncesiyle ilgili canim. Kendimde çok net gözlemledim.
nasil bir psikolojiyle nasıl bir enerjiyle uyursam güne o enerjiyle başlıyorum. bu yüzden gitgide uyku öncesinin değerini daha iyi anlıyorum. öyle ki kendimle ya da bi şeylerle mücadele içindeysem kaslarım çatık uyuyorum öyle uyanıyorum sanki gece boyu yük tasimışım gibi yorgun,bezgin.. oysa daha nötr uyursam daha dingin kalkıyorum. uyumadan önce zihnini bosaltmak, rahatlamak temiz dingin bir zihinle uyumak için yaptığın bir uygulama dua esmalar ya da rituelin var mi canım
c
canım öyle hoş yazmışsın ki üzerimdeki yüklerin tek tek azaldığını hafiflediğimi hissettimbaşarı konusunda yazdıkların o kadar kıymetli ki aslında başarısızlık dememek gerektiğini bunların doğruyu güzele ulaşmak için bir basamak olduğunu düşünüyorum çoğu zaman ama fiile dökmem gerektiğinde isteksizlik iç sesim ayağıma franga vuruyor. Örneğin daha düzenli bir hayat için planlar programlar yapıyorum ama oturtturamıyorum.
başarısızlıklarımın ardında bazen rehavet var gibi hissediyorum birde sanırım bu kendimi suçlamamı tetikliyor. geçen bir arkadaşım şöyle birşey söyledi hiç grip olduğunda niye öksürüyorum diye kendini suçlar mısın. Grip olduğun için öksürdüğünü bilirsin demişti. şuan kendini suçlamalarında içindeki duygu düşünce gribinden şifalanmak için düşünceni değiştir demişti haklıydısanırım başarısızlıklar düşünce gribi oluşturmuş iç dünyamda ve ilham gelmiyor yeni şeylere adım atmak yada neticesinin aynı olacağı endişesiyle iş başvurularında yada hayatımı düzenlerken hep olmayacak bişeyler diye adım atamıyorum şifa için bir yerden başlamalıyım...
tamda haftasonu cocuklar uyuduktan sonra Babam ve Oğlum izleyıp aglaya zırlaya uyumayı planlarken bu postu görmem tesaduf mu?Gece yatmadan önce kesinlikle sosyal medyadan,tv den,olumsuz tum dusuncelerdeb uzak durmamiz gerekir.Hatta test etmek ve aliskanlik haline getirmek icin kendi uzerinde deney gibi calisabilirsin.Olumlu bir sekilde uyumak,hatta coskulu guzel bir istegin uzerine kaliteli bir imajinasyon yapip guzelce olmus hissinin verdigi sukur duygusuyla uyudugun zaman,gulerek uyanabilirsin.Boyle uyudugum zaman cok tuhaf ama cok guzel bir coskuyla kalkiyorum mesela.Hemen uzerine olumlama,imajinasyon filan cok guzel.Ben 101 defa La Havle Vela Kuvvete Illah Billah okurum mesela.Mutlaka tavsiye ederim :)
Çok teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim hepsi birbirini ne güzel tamamlamış ❤ eminim aynı güzel hisleri yaşatacak bana da :) aydınlık mutlu gecelerin aydınlık ve mutlu sabahlarına uyanalım hep inşallahGece yatmadan önce kesinlikle sosyal medyadan,tv den,olumsuz tum dusuncelerdeb uzak durmamiz gerekir.Hatta test etmek ve aliskanlik haline getirmek icin kendi uzerinde deney gibi calisabilirsin.Olumlu bir sekilde uyumak,hatta coskulu guzel bir istegin uzerine kaliteli bir imajinasyon yapip guzelce olmus hissinin verdigi sukur duygusuyla uyudugun zaman,gulerek uyanabilirsin.Boyle uyudugum zaman cok tuhaf ama cok guzel bir coskuyla kalkiyorum mesela.Hemen uzerine olumlama,imajinasyon filan cok guzel.Ben 101 defa La Havle Vela Kuvvete Illah Billah okurum mesela.Mutlaka tavsiye ederim :)
Bu yazdiklarimin hepsini dun gece yine uyguladim canim,gece enerji patlamasi yasadim.Ilham veren ruyalar gordum.Yari uyanil haldeyken coskuyla etrafimda isiklarin sacildigini imajine ederek enerjimi zirve yapiyordum.Harika hisler anlatamam.Kendinimi guvene,huzura,coskuya teslim etmek sanirim tam ifadesi :)Çok teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim hepsi birbirini ne güzel tamamlamış ❤ eminim aynı güzel hisleri yaşatacak bana da :) aydınlık mutlu gecelerin aydınlık ve mutlu sabahlarına uyanalım hep inşallah
Muazzam vala süpersin canım inan okurken bi an önce gece olsa da deneyimlesem diye düşündümBu yazdiklarimin hepsini dun gece yine uyguladim canim,gece enerji patlamasi yasadim.Ilham veren ruyalar gordum.Yari uyanil haldeyken coskuyla etrafimda isiklarin sacildigini imajine ederek enerjimi zirve yapiyordum.Harika hisler anlatamam.Kendinimi guvene,huzura,coskuya teslim etmek sanirim tam ifadesi :)
Allah razi olsun senden de canim,dusuncelerini paylastigin icin :)Muazzam vala süpersin canım inan okurken bi an önce gece olsa da deneyimlesem diye düşündümtam da az önce beni sinirlendiren bi olay yaşamıştım acayip gerildim sonra sen yazdın. okuyunca pamuk helva gibi oldum :) şimdi ben sana seni bana Allah gönderdi demeyeyim de ne diyeyim canım Allah razı olsun cokk :)))
öyle büyülü ve değerli ki bu cümleler çok teşekkür ediyorum evrende ne kadar kıymetli enerjiler var sizin gibi...ve teşekkür ediyorum Yaratıcıya size ulaştırdığı için.Tüm kaygilarina,rehavetine hatta diger endiselerine cozum bence ise karsi motive olman ve yapmak icin yapmis olmak degil de severek yapman.Isinle ilgili hedefin ne mesela? Sadecece para kazanip hayatini idame etmsem mi diyorsun? Daha once de dedigim gibi isle ilgili yeni kaliplar edinebilirsin.Para kazanmakla ilgili olumsuz kaliplarin vardir mesela,paranin sana kolayca ve zevkle geldigine dair olumlamalar yapabilirsin mesela.Ama en onemlisi isini sevmek.Seversen para sana cok daha kolay gelecektir.Para diyorum cunku onemli motivasyon kaynagidir.Hayatta milyonlarca ihtimal var, o ihtimallere enerjinle ve niyetlerinle yon verebilirsin.Tutkuyla yaptigin,uzerine para almayi birak para vermeyi isteyebilecegin bir isi yapmak muazzam bir sey bence.Boyle bir isin verimi enerji acisindan cok yuksek olacagindan talepler de cok olacak.Para da haliyle katlanarak gelecek.
Yani demem o ki enerjini korkularinin,endiselerin yerine coskularina,hayallerine yonlendirmelisin.Basibos enerjiler genel de is ortamlarinda negatife yonelirler,bilincli secimler sart
tam da istediğim şeydi teşekkür ediyorumAllah razi olsun senden de canim,dusuncelerini paylastigin icin :)
Sinirlendigin an aslinda sinirlenme gerekcenin illüzyon oldugunu düşün,tek gercek var seni mutlu eden,huzurlu ve guvenli hissettiren seyler...Digerleri ise yaramaz,bosver onlari :)
Dah once bu olumlamari paylastim ama kendim icim tekrar yapiyorum bunlari.Sizle de paylasayim dedimLilruba isle ilgili olanlari kesinlikle uygula.Gece yatmadan once dinleyin hatta uyurken de, kendi sesinizi kaydedebilirsiniz.Kisa sure sonra durduk yere gunduz vakti bu olumlamalri yaparken bulabilirsiniz.Hatta artik icinizdeki geveze ses bunlari soyleyecek hep :))) " Saglik,zenginlik,mutluluk hayatimi surekli renklendirir" diyeceksiniz mesela
öyle büyülü ve değerli ki bu cümleler çok teşekkür ediyorum evrende ne kadar kıymetli enerjiler var sizin gibi...ve teşekkür ediyorum Yaratıcıya size ulaştırdığı için.
her işe sevgiyle yaklaşmalı dediğiniz gibi...geçenlerde bir yazı okudum insan isterse düşüncelerini kontrol ederek sevmediği işi sevebilir bir adama aşık olabilir herşey sizin elinizde diyordu... sizin yazdıklarınızı okuyunca dedim ki evren bana aynı mesajları gönderiyor ve artık birşey yapma zamanı...sevgilibuttrfly ne kadar mutlu bir enerji aşıladınız bana ve eminim benim gibi bir çok insana...şükranlarımı gönderiyorum.lütfen hep burada olun enerjinize ihtiyacım var...
Merhaba @buttrfly canım nasılsınız
yüzüme bakmayacak eski sevgili ne yaaa demişsin canım da, o kendimi yerip onu yüceltmek için değildi, birbirimize kırgınlık kızgınlığımızdan dolayı yolda görsek kafa çevirir durumdaydık, şimdi iyi kötü demek ki iyileştirmişiz o bağı ve geçmişte güzel bi şekilde bırakmışız :) köpek olmasına gerek yok, herkes mutlu olsun yeter :) ben her zaman böyle düşünürüm. :)vilgeta "yüzüme bakmayacak eski sevgili ne yaaa..." adami nasil da devlestirip kendini kücültüyorsun..Sadece düşüncede kendini yüceltsen o adam etrafinda afedersin köpek olacak beaaa; yüzüme bakmak diyorsun.Lutfen birak basklariyla ugrasmayi once sen kendini sev lutfen,deger ver...Aksi halde olmazzzz olmazzzz..
Bu yazdiklarimin hepsini dun gece yine uyguladim canim,gece enerji patlamasi yasadim.Ilham veren ruyalar gordum.Yari uyanil haldeyken coskuyla etrafimda isiklarin sacildigini imajine ederek enerjimi zirve yapiyordum.Harika hisler anlatamam.Kendinimi guvene,huzura,coskuya teslim etmek sanirim tam ifadesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?