Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Cok tesekkur ederim canim yine guzel sozlerin icin.
Kuzenini cok guzel tahlil etmissin .Bilincalti kalibina gore olaylari ve insanlari cekiyor zaten.Benim isler zaten hep boyledir diye bir kalibi var bir de en onemli para kalibi "buharlasip gitmesi"... Anlattiklarin ve yasadiklari puzzle parcasi gibi;enerjiler titresimler eşleşiyor.Ben bu hafta sonu bir kac defa ust uste ayni tarz olaylarla karsilastim ve sonuc şu; bir tanesi eşim olmak üzere insanlar degisime acik olmadigi surece onlari degistiremezsin sözlerle,anlatimlarla filan.Ustune senin enerjini yiyip bitirirler.Yapabilirsen imajinasyonlarla bilincalti yonlendirmesi yapabilirsin.Karsina aldigini düşün ona anlat imajinasyonlarla.Ama yok zaten bu konulara ilgili,duyarli diyorsan tavsiyem bilincalti kalibi degismeli.Mesela para ile ilgili kalibi soyle olabilir; parayi denizdeki su olsun.Bazen sular cekilir, ama sonra cok cok daha fazla bir sekilde coskulu dalgalarla geri doner.Para da boyledir.Gider evet ama cok cok daha fazla bir sekilde doner.
Parayi buharlasan bir sey olarak nitelendirdigi icin gercekten de buharlasiyor iste.
Umarim düzelir isleri kuzenin.

Dort gozle bekliyorum gelmeni tatlim :)

Ruhumuz doydugunda bolluk bereket bizimle olduguna emin oluyoruz zaten.Tesaduf olmuyor sonrasi.Rabbim hayat deneyimimizi kendini ve kendimizi taniyarak cosku ve doyum icerisinde yasamak nasip etsin.
Dopdolu bilimsel bir dünyada yasiyoruz,her bir olay muhtesem ilahi düzen üzerine kurulmuş.Idrak etmek dilegiyle

Bu arada 1 haftadir negatif enerji deneyimini yasiyorum Cok fena bir sey gercekten,kendim dahil cocuklarima cekiyorym negatiflikleri
Yuzumde cikmayan sivilceler cikti,grip oldum ve agrim olmazdi su an agrularim var.Bedenim sinyal veriyor,pozitife gec diye.
Bunlari deneyimlemek bile harika bir sey,cunku bu da ilahi duzenin urunu.

Bilincli pozitif secimlerime gecmeye niyet ediyorum su andan itibaren

Ay aynı ben :) 1 haftadır aynısıyım

"Sorunları ne olursa olsun, herkesi ikna etmeye çalıştığım tek bir şey var: ‘Kendini Sevmek’. Sevgi harika bir tedavidir. Kendimizi sevmek yaşamımızda mucizeler yaratır. Aşırı gurur, küstahça bir kibir ya da kendini beğenme gibi şeylerden bahsetmiyorum; çünkü bunlar sevgi değil, sadece korkudur. Kendini sevmek ise, kendimize saygı duymak, mucizevi bedenimiz ve aklımız için minnettar olmaktır. ''
Lousise L. Hay

Bugünlerde hep aklımda bu yazar var,sanirim okumam lazim kitaplarini.Beni cagiriyor :)

Geçmişe, hayatımızdaki zenginliğin ve bolluğun bir parçası olarak bakalım. O zenginlik ve bolluk olmadan, bugün burada olamazdık. Daha iyisini yapamadığınız için kendinizi hırpalamanın anlamı yok. Bildiğiniz ve elinizden geldiği kadarıyla en iyisini yaptınız. Geçmişinizi sevgiyle serbest bırakın ve sizi bu yeni farkındalığa taşıdığı için minnet duyun.

Louise L.Hayy

"Mutsuz olmamak, mutlu olmaya eş anlamlı değildir.
Kendisine ve başkalarına karşı olumsuz düşünceler besleyen kişi, tıpkı kötü beslenen bir kişi gibi sağlıksız olur."
Louise L.Hayy

Bu kadının sözlerine bayıldım.Henüz kitaplarini okumadim ama ne kadar güzel olduklarini hissedebiliyorum simdiden.

Merhaba canım.Size ve herkese hayırlı hafta sonları.
Yine ne güzel kısa öz cümleler kurmuşsunuz.Dopdolu anlamlar taşıyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun şifalar olsun.
(Cildinizle ilgili benim sayfamada buyurun hemen hallederiz)
Sizin negatiflik yaşamanız çok doğal.Bunun iki nedeni var
Birincisi
H
epimizde olduğu gibi
Enerjilerimiz yüksek olup bunu paylaşınca,karşıdan gelen özentiler de fazla olunca bazı etkiler yaşıyorsunuz.
Karşı bakışlar tamamen iyi niyetli olsa bile o enerjiler bütünleşiyor.
Ve etkiliyor.Burayı okuyan üye olan ya da olmayan o kadar çok kişi var ki.
Hemen hemen hepsi iyi niyetli aslında çünkü,
Kendilerine de çareler aramış hayatında hep verici olmuş ama maalesef gerekli kazancı maddi ya da manevi elde edememiş .Hak ettiklerini alamamış kişiler.
Son çare olarak olumlamaya karar verenler çoğunlukta.
Ama siz yazılarınızla olumlamalarınızla o kadar yüksek enerjilerle buradasınız ki herkes size özeniyor.
Siz ister istemez bunu negatif olarak yaşıyorsunuz.
Ama arada oluyor
Bu GEÇİCİ BİR DURUM.
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum çünkü...
İkincisi ise
Siz daima yaşanan olaylardan her zaman iyi bir şey çıkarıyorsunuz.
Ne olursa olsun oradaki ayrıntıyı yakalıyorsunuz.
Bu bazen denizde sadece minicik kum tanesi olsa bile.
Tecrübe kazanıyor ve bunu da başkalarına aktarıyorsunuz.
Bir çok kişi de bunlardan faydalanıyor.
İşte zaten siz yıllarca böyle yapa yapa
bu günkü dopdolu enerjilere sahip oldunuz
Her olandan iyi bir şey çıkardınız ve EŞ ŞEKÜR dediniz.
Uzun zamandır benim içinde geçerli devamlı EŞ ŞEKÜR diyorum.
Sonunda kazanan BİZ OLUYORUZ.Ve de daima öyle de olacak.

Bu da KALICI BİR DURUM

Yeni gelen ya da burayı okuyan tüm arkadaşlara sesleniyorum.
Lütfen sayfaları hiç üşenmeden okuyunuz.Ben öyle yapmıştım.
Nasıl olumlamalara ve bu sayfalara başladığımızı
Hayatta nerelerden döndüğümüzü
Okudukça yazılarımızın yönünün nasıl değiştiğini göreceksiniz.

Özellikle de benim.
Sadece burayı değil başka sayfaları ya da kitapları da okuyunuz.
Okuyunuz ama anlayarak okuyunuz.Gerekirse tekrar okuyunuz.

Yıllardır olumlama yapmaya çalışıyorum,yapıyorum.
Hep söylüyorum inanın kolay olmuyor.Her şey çok emek ister.
Sorunlarınız ne kadar çoksa o kadar emek gerekiyor.
Bizlerde ben, buttrfly,
pofu
ve olumlama yapan niceleri zaman zaman pozitiflikten diğere geçiş yapıyoruz.
İnsanız elbette hayat devam ediyor.

İnanın yaşadıklar için bir arkadaşımın 75 Yaşındaki Annesi şunu dedi.
O kadar çok şey yaşadım ama senin yaşadıklarını da yaşamadım doğrusu.
Bu ne ya! aklı dimağı durur insanın dedi...
Zamanında isyan da edildi salya sümük ağlandı da.
Sonra öğrendik ki bunlar çok boşmuş.
Şükür edecek ne kadar çok şey varmış farkında değilmişiz.
Sadece şunu bilin yaşadıklarınız yaşayacağınız diğer dünyanın göstergesi.
Biz kendimizi oraya , burada yaptıklarımızla hazırlıyoruz.
Her geçen gün yaşadıklarımızdan
dersler çıkarıyoruz.
En iyileri alıp anda kalıyoruz.

Ve en önemlisi ne olursa olsun daima
ŞÜKREDİYORUZ.EŞ ŞEKÜR DİYORUZ.
Sevgiler...

Son düzenleme:
Merhaba herkese çok güzel bir sayfa paylaşımlarda öyle Don Miguel Ruiz- Dört Anlaşma çok güzel bir kitap tavsiye ederim.Sayfayı takip etmeye çalışıyorum herkese mutlu hafta sonları diliyorum.

Cok cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun.Sizlere bir seyler katabildiysem ne mutlu bana."Ben yaptiysam herkes yapabilir" dusuncem sagolsun, tum kalbimle inaniyorum yine;dusunce gucuyle her sey degisiyor.Hayat bir secim evet ama neye gore seciyoruz düşüncelerimize göre seciyoruz.Bu sadece aklın anlayabilecegi kisim bir de fiziksel otesi var bu durumun enerhi durumu;pozitif dusuncenin farkli titresimi,negatif düşüncenin farkli titresimi var.Bilinc bunu hissetmiyor ama bilincalti şıp diye seziyor.Telefonlardan,tv lerden,diger sinyal alicilardan cok cok cok daha kuvvetlidit.Cunku insan yapimi degil Yaradan yapımıdır,Eş Şekur Ya Latif.Eee iste olaylar ve insanlarda rastgele cikmiyor milyarlarca ihtimalden.Iste bu titresimlere en uygunu hangisiyse o geliyor.
Hani su hep beni buluyor dediginiz olaylar da ne şansli,ne balli insan,eşek sansli,seytan tüylü dediginiz insanlarin yasadigi olaylar da aynen bu titresimlere gore gelisiyor.Bilinc ikna edilmis bilincaltiyla bulusunca mucizeler ortaya cikiyor.Ben gibi kendinizi anadolunun kucuk sehrini cok severken,ondaki guzellikleri yasarken Rabbe şukrederken;ama ayni zamanda hayallere de devam edip,buradan cok memnunum ama orasi da olursa tadindan yenmez diye düsünüp dünyanin bir ucuna gelebirsiniz.Ama oyle bir ucu ki tam titresiminize gore hatta fazlasiyla her gun ruya tadinda...Evet ben yaptim sizler de yapabilirsiniz.Bir tek bu mu asla,sinirsiz dilek hakkim var dolu dolu kullabiyorum.Sinirsiz rahmeti olan Rabbim de hic yok demiyor cok şükür bin şükür :)
En hayirli en guzel sekilde nasip ediyor El Vehhab ismiyle.
Genel anlamda yazdim canim hatta bunu en basa kaydetsek cok iyi olur :)

Merhaba kızlar, şu pozitifliği bana da aşılayın lütfen. Konuya çok yabancıyım ama. İlgimi çekiyor bilgi almak istiyorum.. Ne yapabiliriz?

Dusunce gucuyle her sey degisiyor.Hayat bir secim evet ama neye gore seciyoruz düşüncelerimize göre seciyoruz.Bu sadece aklın anlayabilecegi kisim bir de fiziksel otesi var bu durumun enerhi durumu;pozitif dusuncenin farkli titresimi,negatif düşüncenin farkli titresimi var.Bilinc bunu hissetmiyor ama bilincalti şıp diye seziyor.Telefonlardan,tv lerden,diger sinyal alicilardan cok cok cok daha kuvvetlidit.Cunku insan yapimi degil Yaradan yapımıdır,Eş Şekur Ya Latif.Eee iste olaylar ve insanlarda rastgele cikmiyor milyarlarca ihtimalden.Iste bu titresimlere en uygunu hangisiyse o geliyor.
Hani su hep beni buluyor dediginiz olaylar da ne şansli,ne balli insan,eşek sansli,seytan tüylü dediginiz insanlarin yasadigi olaylar da aynen bu titresimlere gore gelisiyor.Bilinc ikna edilmis bilincaltiyla bulusunca mucizeler ortaya cikiyor.Ben gibi kendinizi anadolunun kucuk sehrini cok severken,ondaki guzellikleri yasarken Rabbe şukrederken;ama ayni zamanda hayallere de devam edip,buradan cok memnunum ama orasi da olursa tadindan yenmez diye düsünüp dünyanin bir ucuna gelebirsiniz.Ama oyle bir ucu ki tam titresiminize gore hatta fazlasiyla her gun ruya tadinda...Evet ben yaptim sizler de yalabilirsiniz.Bir tek bu mu asla,sinirsiz dilek hakkim var dolu dolu kullabiyorum.Sinirsiz rahmeti olan Rabbim de hic yok demiyor cok şükür bin şükür :)
En hayirli en guzel sekilde nasip ediyor El Vehhab ismiyle.

Ama yaptim oldu degil tabi.Emek vereceksiniz,cunku bilincalti kalibi degistirmek caba ister,tutku ister.Bol bol arastiracaksiniz,kitap okuyacaksiniz.Cevrenizi gozden gecirecek hatta temizleyeceksiniz yeri gelecek.Cırcır öten ic sesinizi egitecek,kendinize dost edineceksiniz.Sizi yargilamayacak hatta kimseyi yargilamayacak.Sizde baskasinda hep iyiyi gorecek,ben buna saflaşma diyorum.Saflaşma dedigim" öz" e dönme yani.Asıl olan yani.Bu asamalara geldiginizde zaten tavsiyeye gerek yok,onlar sizi bulacak yapmaniz gerekenler yani.Cunku artik akışta olacaksiniz sonsuz bir guvende,ihtiyacim olan beni buluyor diye :) Iste oyle harika bir olay,yasamaya deger bence :)

Bunlari parayla yapan cok insan var, kendilerini yargilamak istemiyorum emek veriyorlar biliyorum.Ama şu kadarini soyleyeyim bu işin gercekten özünü anlayan insan parayla yapmaz,evet aynen benim gibi yapar; benim gözümde Allah razi olsun,tesekkur eden insanin dusunceleri benim icin degeri cok buyuktur.Paranin da bir arac olarak enerji oldugunu varsayarsam degeri cok buyuktur,ışıl ışıldır;bana yeter de artar bile :)
Hicbir ticari kaygim yok,cok zaman ayiriyorum buraya; daha da ayirmak,cok fazla insana ulasmak istiyorum.Rabbim su anlik gerekli insanlara ulastirdigini biliyorum sonsuz guvenle zaten.Sizleri cok cok cok seviyorum iyiki varsiniz canlar :)

Bu arada yasadigim yer Los Angeles.Her seyde oldugu gibi dusunce gucu egitimi veren insanlarin en hasları burada.Cogundan duydugum ve bildigim bağış yoluyla yapiyorlar zaten.Tesaduf mü asla :)

Bu arada yasadigim yer Los Angeles.Her seyde oldugu gibi dusunce gucu egitimi veren insanlarin en hasları burada.Cogundan duydugum ve bildigim bağış yoluyla yapiyorlar zaten.Tesaduf mü asla :)
Canım her zamanki gibi diyorum.Siz bizim için hazinesiniz.
Ne kadar doğru diyorsunuz.
Bu gün bu işi paraya döktüler.Hem de çok büyük paralar dönüyor.Yadırgamıyorum.
Çünkü dua okumayı bile bazı insanlar parayla okuduktan sonra
bu bana normal geliyor.
İyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz.

Sizden ALLAH RAZI OLSUN

Kızlar merhabaaaaBende aranıza yeni katıldım.Eskiden olumlamaları çok yapardım hatta imajinasyonla başardığım çok şey oldu (Asla maddi durumumuzun yetmeyeceği bir evi almak gibi).Şimdi yeniden başladım çok ara vermiştim hayatım yine kötü bir yöne gidiyor gibi hissediyorum.İlk başlayacağım konu ise ilişkimdeki sorunların hallolması ilgisizliğin kalkması çünkü hayatımı en çok etkileyen şeylerden biri.Hepinizee musmutluu günleeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…