Çok teşekkür ederim canım.Düzeltilmesi gereken kalıplarım için bir uyarı olduğuna inanıyorum kazanın.Umarım geçmiştir.Cok ilginçtir; araba şu an tamir ediliyor.Başka bir araba kiraladık; kocaman bir araba.İçeridinde iki tane dvd ekranı var. .İmajinasyonlarımı üzürinde gerçekleştiriyorum : ))))Madde dünyasından beni aldı yine.Şükür kaynağım oldu,sanki bir şeyi eksik yapıyorum onu göstermek için gibi.Yani anlatılmaz yaşanır bir durum.
burda birkaç gözüme takılan birşey oldu küçük bir paylaşım yapacağım bazı arkadaşlar imajine etme konusunda sıkıntı yaşamışlar bunun örnekleri ile anlatan çok güzel kitaplar var iki tane önereyim büyük insan potansiyeli ve beynin gizli güçleri
Canım o kadar güzel tespit olmuş ki anlatamam.“Hayallerin gücünü ve ruhumuza etkisini sakın küçümsemeyin. Tüm insanların birleştiği bir söz vardır; en iyi olma potansiyeli hepimizin içindedir.”
Wilma Rudolph
Çok teşekkür ederim canım.Düzeltilmesi gereken kalıplarım için bir uyarı olduğuna inanıyorum kazanın.Umarım geçmiştir.Cok ilginçtir; araba şu an tamir ediliyor.Başka bir araba kiraladık; kocaman bir araba.İçeridinde iki tane dvd ekranı var. .İmajinasyonlarımı üzürinde gerçekleştiriyorum : ))))Madde dünyasından beni aldı yine.Şükür kaynağım oldu,sanki bir şeyi eksik yapıyorum onu göstermek için gibi.Yani anlatılmaz yaşanır bir durum.
Çok yakın zamanda ablamın bir rahatsızlığı vardı.Dr a gitmeden önce imajine mi yaptım.Dr un ablama mucize gibi nasıl küçüldü bu dediğini duydum.Sonra ablamın ağzından da duydum; o rahatlığı hissetim ve şükrümü yaprak oldu bile dedim.2 3 gün sonra ablamla konuştum gercekten ve dediki Dr çok şaşırmış;okudun üfledin mi ne yaptın küçülmüş demiş : )))) Rabbime şükürler olsun dedim madden de yaşattığı için
Ablana çok çok geçmiş olsun.
Ben de aynı şeyi şu aralar anneciğim için uyguluyorum çok şükür Rabbime güzel gidiyor herşey.
Ama başka bir şey anlatacağım kızlar size.
Galiba farklı şeyler yaşamaya iyice başladım hamdolsun fakkat çok daha dikkatli olmak gerekiyormuş onu anladım
Geçen gün bdv de bir konu okudum.
Arkadaş yazmış kii vücudunda inanılmaz bir kaşıntı yaşıyormuş ona care soruyordu.
Başka bir üyede bir gece kasintidan dolayı acile gittiğini anlatmıştı.
Hahhhh işte benim mevzum burda başlıyor inanılmaz merak ettim insan nasıl kasinirda acile gider diye.
Dün gece kasintidan ölmek uzereydim ve sabah acile kendimi zor attım.
Ve ben ilk defa acile gittim hayatımda
Hamdolsun Yaradan'ıma şükürler olsun kii bunu yaşattı bana artık farklı bir boyutta yaşıyorum hissediyorum.
Amannn kızlar amann dikkat herşeye dikkat.
Çok sağol canım benim.Aminnnn Rabbim tüm hastalıklara deva nasip etsin Ya Safi adıyla.Canım o kadar güzel tespit olmuş ki anlatamam.
Gerçekten de öyle.
Yine çok güzel açıklamışsınız.
Kardeşinize de sevindik.
Tüm hasta canlılara da şifalar ve iyi haberler olsun.
Vaktim yok yazmaya.Ama yaşanan her şey bir sinyal bizlere.
Hem de her çeşit.Bakın ne güzel daha iyisi olmuş.
Bazı şeyleri ne kadar yapsak ta, baksak ta hep derim.
Bakmak var, görmek var, hissetmek var.
An da yaşarken kaçırılan şeyler olabilir ve bize
ALLAH o sinyalleri yolluyor.İşte burada da şükür devreye giriyor.
Bizler Şükrettikçe de her şey daha iyiye gidiyor.
ES SELAM EŞ ŞEKÜR EL VEDUD .
AMİN
Ben o imajine konusunda beceriksizim..Bir türlü odaklanıp konuya konsantre olamıyorum..İstiyorum ama olmuyor..Nasıl olacak bu işler bir bilsem..
Canım öncelikle sabır çok önemli, ilk sayfalardan başlayarak bu konuyu okumaya çalış, çok yararlı bilgiler bulacaksın. Zamanla da olumlama yapmayı ve imajineyi iyice pekiştirirsin,ama kalpen inanman lazım.Ben o imajine konusunda beceriksizim..Bir türlü odaklanıp konuya konsantre olamıyorum..İstiyorum ama olmuyor..Nasıl olacak bu işler bir bilsem..
Canım öncelikle sabır çok önemli, ilk sayfalardan başlayarak bu konuyu okumaya çalış, çok yararlı bilgiler bulacaksın. Zamanla da olumlama yapmayı ve imajineyi iyice pekiştirirsin,ama kalpten inanman lazım.Ben o imajine konusunda beceriksizim..Bir türlü odaklanıp konuya konsantre olamıyorum..İstiyorum ama olmuyor..Nasıl olacak bu işler bir bilsem..
Çok geçmiş olsun canım.Hemn ben de örnek vereyim Yıl 2010 a kadar vücudumun hiçbir yerinde dikiş yoktu.O arada da kaç kişinin dikişini duydum genelde de çocuk işte.Aradan iki üç gün geçti geçmedi ben pencereye kafamı geçirdim kalkarken.Tam 14 dikiş yiyerek deneyimlemiş oldum : )))) aynı sen gibi.İşin tuhaf tarafı hiç şaşırmamıştım, o kadar derin Bir şekilde içime işlemişim durumu ;madden hayatıma da geçti.
Artık hayata bambaşka gözlemle bakma çok güzel evet.Bunlar bile şükür nedeni oluyor : ))) Cünkü bambaşka kapılar açıyor.Krizleri fırsata çevirmek gibi mesela.Bu deneyim negatif gibi ama etkilerini pozitife çevirmek bizim elimizde.çünkü ayni tekniklerle bu sefer imrenerek tabi başkasının hayatını hayatımıza çekebiliyoruz : ))))
Oyy oyy 14 dikiş geçmiş olsun ayyy hiç merak etmiyorum
Hadi yazdık bunuda yazayım aslında şu anda yasadiklarimiz geçmişte kii dusuncelerimiz istek dilek ve meraklarimiz artık anladım.
Gerçekten neyi istiyorsak onu yaşıyoruz.
Rabbim yaşatıyor...
Özel olacak ama yazayım istedim kii burda olmam farkındalık yasamam herşey bir düzen intizam içinde önüme geldi..
Yıllar önce ben hep sevipte kavuşamanin kara sevda imkansız sevda nasıl diye merak ederdim..
Çok net biliyorum hatta yakınımin böyle bir hikâyesi vardı.
Yıllar geçmişti ama onlar birbirlerini seviyorlardi.
Neyse uzatmayayim gel zaman git zaman işte öyle bir sevdaya düştüm (k)
6 yıla yaklaşıyor bu sevda Rabbimin izniyle.
Ahhh ahhh çok acılar çektim çok ağladım önceleri.
İşte Yüce Mevlâm kimseyi darda bırakmıyor hep bir yol bir kolaylık nasip ediyor.
Ben kk ya geldim amma ilk nerelerdeydim bilin bakalım"Fal topiklerinde"
Orada da olmam lazımmış çok tecrübe edindim.
Sonra "Duâ topiklerinde " buldum kendimi hamdolsun
Şimdi sadece duâ ve burası var girdiğim okuyup yazdığım.
Arada bdv ye takılıyorum.
Şimdi o kadar mutluyum kii yaşadığım bu beşeri aşk bana inanılmaz acı verdi mutluluk da verdi ama en önemlisi ilâhî aşkı buldum.
Rabbimi biliyordum inaniyordum Evetttt ama böyle değildim.
Eksikmisim noksanmisim çok şükür Rabbime kii hergün hergün tamamlaniyorum.
O ona gideni kapısında durani hiç çaresiz bırakmıyor.
Vee Ona inanmak sonsuz teslimiyet güzel düşünmek hepsi bu.
Eğer yasiyorsak da biraz sıkıntı mutlaka bir sebebi olduğunu bilmek sonunda yine Hayır olacağını bilmekk..
Bayağı özel ve uzun olmuş
Ne yaşadığımız nasıl yaşadığımız geçmişte artık önemli değil ki canım aldığımız dersler sonuçlar ve bunlardan çıkardıklarımız önemli.Su anki düşüncelerinle zaten onları yapmazsın hatta yaşamazsın bile.Çünkü o enerjilerle o insanlar ve o olaylar vardı Tabiki senin o yaptıkların.Keşke keşke diye yakınmak çok saçma işte o yüzden.Şimdi farkındayız seçimlerimizden.Bir de ben artık başkasının yaşadıklarına acı duymamayı öğrendim gibi.Böylece o acıyı ya da deneyimi yaşamıma taşımamış oluyorum diye düşünüyorum.Şöyleki o şeyi yaşayanın belirli kalıpları var bu onun hayatı onun yaşamına çektikleri.Yani herkesin deneyimi kendime.Ben titreşimi yüksekte tutup kendimi her zaman olumlu tutmaya niyet ediyorum ve pozitifi deneyimlenmeye niyetettiğimi hatırlatıyorum.Sanki bir bağ oluşmuş bile olsa o kişiyle bağ çözülüyor.Tavsiye ederim canım
Amin canım amin bu sabah DNA ile ilgili çok çok yeni şeyler keşfedildiğini öğrendim.Hatta yorumladım bile kendimce;özellikle sıkıntı ile ilgili.Bahsedeceğimi bir ara inşallah.Cok güzeller beaAllah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah, kendi sağlık sorunlarımızı da çözümlemeyi nasip etsin.
Baştan okumaya başladım inşallah 60 sayfa kaldi. 1 sayfa dahi atlamak istemiyorum kaçırdığım yer kalmasın diye. Ben küçük de olsa geçenlerde yaşadığım bi olayı anlatayım 23 nisanla ilgili gösteri hazırlamam gerekiyor şarkı elbise olayini hallettik ama aklıma bir türlü şarkı ya uygun hareketler gelmiyor. Bilincaltima hareketleri bul diye emir verip yattım ama herhangi bir rüya gordum mu, hayır:) Neyse dedim belki aklıma gelir bisey ler. Okula geldigim de sınıf annem figurleri kendinin hazırladığını ayıp olmazsa kendisi çocukları 23 nisana hazırlayabilir mi diye sordu. Canıma minnet:) Tabii dedim gerçekten de guzel şeyler bulmuş. Şimdi hazırlıyor çocukları maşaallah çocuklar da hemen öğreniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?