İnşallah canım, paylaşımlarını büyük bir merakla bekliyorum. Allah senden binlerce kez razı olsun, bu konuda gerçekten çok büyük emeğin var, bana kalırsa kitap bile çıkarabilirsin. İlk okuyucularından olacağıma emin olabilirsin. rabbim gönlüne göre masip etsin inşallah. Allah hepimize hayırlı güzel günler nasip etsinAmin canım amin bu sabah DNA ile ilgili çok çok yeni şeyler keşfedildiğini öğrendim.Hatta yorumladım bile kendimce;özellikle sıkıntı ile ilgili.Bahsedeceğimi bir ara inşallah.Cok güzeller bea
O kadar derindirdi ki bilinçaltı; herkese nüfus edebilir özellikle çocuklara.hemen öğreniyor dediniz ya işler o kadar kolaylaşıyor ki bakış açınızı pozitiflediğinizde çorap söküğü gibi herşey :))) Ornegınie bayıldım ya ne taraftan bakacağımı şaşırdım.Çok dolu hiç küçük değil.Lütfen devam edin zaten
Çok çok teşekkür ederimAllah razı olsun canım. Allahım hepimize güzelliklerini görebilmeyi her zaman nasip etsin harika deneyimlerle,mucizeleriyle canım.Inşallah Allahım yine nasip eder de muhteşem enerjilerle dolu farklı dillerde, kapsama alanı çok geniş teker teker tüm kalplere dokunan bir kitap yazarım.Şu anıma binlerce kere şükür ki birden fazla insanın kalbine dokunabildiğimi hissediyorum bu bile yeter ki kitap Allah'ımın bana lütfu olur Ya Latif El Vehhabİnşallah canım, paylaşımlarını büyük bir merakla bekliyorum. Allah senden binlerce kez razı olsun, bu konuda gerçekten çok büyük emeğin var, bana kalırsa kitap bile çıkarabilirsin. İlk okuyucularından olacağıma emin olabilirsin. rabbim gönlüne göre masip etsin inşallah. Allah hepimize hayırlı güzel günler nasip etsin
Tesadüf eseri gördüm bu paylaşımını canım.Bak o kadar deneyimimi eşimle birlikte yaşıyoruz ama eşim bazen çok ama çok şaşırtıyor.Dayanamayıp söylediğimde de hadi canım bile dediği oluyor.Yani demem o ki eşimiz bile olsa kabul etmediği sürece değişim biraz zor.Ama imajinasyonlar çok çok etkili,kökten çözüm değil ama idare edeceğiz artık :)) Bir de sen eşine aldırma sen pozitif oldukça o da olmak zorunda çünkü yasalar böyle diyor.Benim eşim de hep olacakların en kötüsünü düşünür, ve sonra da tüm aksilikler onu bulur. Ne düşünürsek onu çekiyoruz işte allah kötülüklerden, kazalardan belalrdn korusun. En basiti trafiğe ben yalnız çıktığımda çok şükür sağ salim giderim, eşimle çıktığımızda nerde hatalı sürücü varsa yolumuza çıkar. Eşimi nasıl bu düşünce yapısından çıkarabilirim?
Zaman kısa süreli olduğu için sadece bir kere yaptım.Tamamen olmuş gibi rahatlığı hissedip bırakmak şart.Nasıl bir şey olduğunda çok şükür ohh deriz.Bir daha ölçümü olmadı mı diye kontrol etmeyiz aynen öyle Yani canımİmajine konusunda nasıl bir yol izliyorsun butterfly? Mesela ablanı imajine etmişsin, kaç kere düşündün? Bir sayısı var mı?
Haklısın canım, ben yine dediğin gibi içten içten ona da mesajlarımı göndereyim, inşallah zamanla o da değişir, bu düşünce yapısından kurtulur.ablana da tekrardan geçmiş olsun, inşallah rabbim hepimize sağlık sıhhatler versin. Binlerce kez şükürler olsun bugünümüze. Ya şekür, ya vedud.⚘hayırlı sabahlar olsun. Hayırlarla dolu birgün olsun inşallah.Tesadüf eseri gördüm bu paylaşımını canım.Bak o kadar deneyimimi eşimle birlikte yaşıyoruz ama eşim bazen çok ama çok şaşırtıyor.Dayanamayıp söylediğimde de hadi canım bile dediği oluyor.Yani demem o ki eşimiz bile olsa kabul etmediği sürece değişim biraz zor.Ama imajinasyonlar çok çok etkili,kökten çözüm değil ama idare edeceğiz artık :)) Bir de sen eşine aldırma sen pozitif oldukça o da olmak zorunda çünkü yasalar böyle diyor.
Zaman kısa süreli olduğu için sadece bir kere yaptım.Tamamen olmuş gibi rahatlığı hissedip bırakmak şart.Nasıl bir şey olduğunda çok şükür ohh deriz.Bir daha ölçümü olmadı mı diye kontrol etmeyiz aynen öyle Yani canım
Çok geçmiş olsun.Annenizde şifalar.Ablana çok çok geçmiş olsun.
Ben de aynı şeyi şu aralar anneciğim için uyguluyorum çok şükür Rabbime güzel gidiyor herşey.
Ama başka bir şey anlatacağım kızlar size.
Galiba farklı şeyler yaşamaya iyice başladım hamdolsun fakkat çok daha dikkatli olmak gerekiyormuş onu anladım
Geçen gün bdv de bir konu okudum.
Arkadaş yazmış kii vücudunda inanılmaz bir kaşıntı yaşıyormuş ona care soruyordu.
Başka bir üyede bir gece kasintidan dolayı acile gittiğini anlatmıştı.
Hahhhh işte benim mevzum burda başlıyor inanılmaz merak ettim insan nasıl kasinirda acile gider diye.
Dün gece kasintidan ölmek uzereydim ve sabah acile kendimi zor attım.
Ve ben ilk defa acile gittim hayatımda
Hamdolsun Yaradan'ıma şükürler olsun kii bunu yaşattı bana artık farklı bir boyutta yaşıyorum hissediyorum.
Amannn kızlar amann dikkat herşeye dikkat.
Canım yani aynen öyle.Ve evrende negatiflik düşünceleriniz daha çabuk işler.Çok geçmiş olsun canım.Hemn ben de örnek vereyim Yıl 2010 a kadar vücudumun hiçbir yerinde dikiş yoktu.O arada da kaç kişinin dikişini duydum genelde de çocuk işte.Aradan iki üç gün geçti geçmedi ben pencereye kafamı geçirdim kalkarken.Tam 14 dikiş yiyerek deneyimlemiş oldum : )))) aynı sen gibi.İşin tuhaf tarafı hiç şaşırmamıştım, o kadar derin Bir şekilde içime işlemişim durumu ;madden hayatıma da geçti.
Artık hayata bambaşka gözlemle bakma çok güzel evet.Bunlar bile şükür nedeni oluyor : ))) Cünkü bambaşka kapılar açıyor.Krizleri fırsata çevirmek gibi mesela.Bu deneyim negatif gibi ama etkilerini pozitife çevirmek bizim elimizde.çünkü ayni tekniklerle bu sefer imrenerek tabi başkasının hayatını hayatımıza çekebiliyoruz : ))))
AMİN CANIM HEPİMİZE HERKESE TÜM CANLILARA ŞİFALAR OLSUN.Çok sağol canım benim.
Aminnnn Rabbim tüm hastalıklara deva nasip etsin Ya Safi adıyla.
Yine muhteşem zamanlama canım.Sanırım şifam senin duanda.Bnim adet döngüm değişti Doğumdan sonra.Bir iki çıkan sivilce artık çok çıkmaya başladı o yüzden.Daha dün olumlama mı yapsam dedim.çünkü emindim lazerdi şudu buydu ilaçtı süp r yapıyorsa olumlamayla da inançla da olur plesabo etkisi Yani : ))) Üzerine sen yazmışsın canım.Konunda okuyacam ama bir türlü fırsat bulamadım okumaya.Ben okuyup yapayım.Çok geçmiş olsun.Annenizde şifalar.
Kesinlikle çok dikkat etmeli...
Canım yani aynen öyle.Ve evrende negatiflik düşünceleriniz daha çabuk işler.
O nedenle hep iyi şeyler söylemek lazım.Herkes yazdı ben de yazayım.
bundan bir kaç sene evvel kendi kendi kendime
sadece sadece Avukatlar dolandırmaz dedim.
Ve sonuç 2 avukat beni dolandırdı.
Biri Paramı aldı dava açmadı,Diğeri de davada yoktu.
Sayelerinde haklı olduğum davayı kaybedip 25 yıllık birikim gitmişti.
Sadece söylenen bir cümle evrende ne etki yaptı anlayın yani.
Başka bir örnekte yakın zamanda oldu.
Çok uğraşıdan sonra(2 sene)lekelerimi geçirdim.Berrak cildim var.
Herkese de devamlı dualar ederim hastalıkları ya da her ne isterlerse geçsin diye.
Aynen burada konu okurken lekesi olanlara çok üzülüyordum.
Ertesi gün yolda da bir bayan gördüm ve baktım lekesi var.
Kadına geçsin diye çok dua ettim.Herkese de dualar ettim şifalar diledim.
Tam onun olduğu yere bakıp üzülürken elim yüzüme gitti.
Ay burada da leke çok fena yazık dedim.
Ya inanılmaz ama eve geldim aynen orada burnumun 2 yanında leke.İnanamadım.
Halbuki dua da etmiştim bayana ve herkese de .
Yine çok şükür dedim ama nasıl ağlamak anlatılamaz.
Halen uğraşıyorum.Şaka gibi saçma sapan ama gerçek.
Ve de gerçekten de oldu inanılmaz ama bu da gerçek.
Çok şükür onu da %90 açtım.
Aslında yazsam kimse inanmaz diye yazmamıştım.Sadece ben değilmişim.
Aman kızlar lütfen çok ama çok dikkat edelim.
Böyle örneklerde güzel oluyor okuyanlara tecrübe olsun.
Kendimiz için ne de başkaları için sadece pozitif düşünelim konuşalım.
Hepimize bol pozitif enerjiler gelsin
AMİN CANIM HEPİMİZE HERKESE TÜM CANLILARA ŞİFALAR OLSUN.
EL VEDÜD, EŞ ŞAFİ ,EŞ ŞEKÜR
Çok geçmiş olsun.Annenizde şifalar.
Kesinlikle çok dikkat etmeli...
Canım yani aynen öyle.Ve evrende negatiflik düşünceleriniz daha çabuk işler.
O nedenle hep iyi şeyler söylemek lazım.Herkes yazdı ben de yazayım.
bundan bir kaç sene evvel kendi kendi kendime
sadece sadece Avukatlar dolandırmaz dedim.
Ve sonuç 2 avukat beni dolandırdı.
Biri Paramı aldı dava açmadı,Diğeri de davada yoktu.
Sayelerinde haklı olduğum davayı kaybedip 25 yıllık birikim gitmişti.
Sadece söylenen bir cümle evrende ne etki yaptı anlayın yani.
Başka bir örnekte yakın zamanda oldu.
Çok uğraşıdan sonra(2 sene)lekelerimi geçirdim.Berrak cildim var.
Herkese de devamlı dualar ederim hastalıkları ya da her ne isterlerse geçsin diye.
Aynen burada konu okurken lekesi olanlara çok üzülüyordum.
Ertesi gün yolda da bir bayan gördüm ve baktım lekesi var.
Kadına geçsin diye çok dua ettim.Herkese de dualar ettim şifalar diledim.
Tam onun olduğu yere bakıp üzülürken elim yüzüme gitti.
Ay burada da leke çok fena yazık dedim.
Ya inanılmaz ama eve geldim aynen orada burnumun 2 yanında leke.İnanamadım.
Halbuki dua da etmiştim bayana ve herkese de .
Yine çok şükür dedim ama nasıl ağlamak anlatılamaz.
Halen uğraşıyorum.Şaka gibi saçma sapan ama gerçek.
Ve de gerçekten de oldu inanılmaz ama bu da gerçek.
Çok şükür onu da %90 açtım.
Aslında yazsam kimse inanmaz diye yazmamıştım.Sadece ben değilmişim.
Aman kızlar lütfen çok ama çok dikkat edelim.
Böyle örneklerde güzel oluyor okuyanlara tecrübe olsun.
Kendimiz için ne de başkaları için sadece pozitif düşünelim konuşalım.
Hepimize bol pozitif enerjiler gelsin
AMİN CANIM HEPİMİZE HERKESE TÜM CANLILARA ŞİFALAR OLSUN.
EL VEDÜD, EŞ ŞAFİ ,EŞ ŞEKÜR
Canım size de geçmiş olsun.Hallolur.Dualar olunca etki artıyor ve inanın her şeye şifa oluyor.Yine muhteşem zamanlama canım.Sanırım şifam senin duanda.Bnim adet döngüm değişti Doğumdan sonra.Bir iki çıkan sivilce artık çok çıkmaya başladı o yüzden.Daha dün olumlama mı yapsam dedim.çünkü emindim lazerdi şudu buydu ilaçtı süp r yapıyorsa olumlamayla da inançla da olur plesabo etkisi Yani : ))) Üzerine sen yazmışsın canım.Konunda okuyacam ama bir türlü fırsat bulamadım okumaya.Ben okuyup yapayım.
Sağ ol canım Kesinlikle inanılmaz çok şey yaşadım .Sağol canım teşekkür ederim dileklerin için.
Sana da çok çok geçmiş olsun.
Yaşadıkların birer tecrübe sana..
Bize de olduğu gibi.
Saskinim okuduklarima ama inanılmaz anlıyorum artık hani önceden farklı tepki verirdim.
Ama şu an biliyorum ne olduğunu niye olduğunu.
Kesinlikle dikkat etmeliyiz..
Canım size de geçmiş olsun.Hallolur.Dualar olunca etki artıyor ve inanın her şeye şifa oluyor.
Aslında ilk olan öncelik olan bence dualar bazen bir şey sürmeye bile gerek kalmıyor.
Elinizi üstüne koyup YA ŞAFİ içten içten diyerek söyleyin bakın neler oluyor....
Sağ ol canım Kesinlikle inanılmaz çok şey yaşadım .
Bu ne ki.Yazsam dudak uçuklar.Ama hepsi oldu ve gerçekten oldu.
Evren böyle bir şey çok ama çok dikkatli olalım.Hep pozitif olalım...
Günaydın. Eşimle başbaşa bir şeyler yapabiliyoruz.
Devamı da gelecek biliyorum.
Allahım şükürler olsun, çok şanslıyım.
Bence yapabilirsin hiç mahsuru yok canım.Ben yapıyorum :) Allahım mutluluğunuzu pozitifliğinizi daim etsinKüçük bir muhteşemlik :Esim çiçekle geldi eve :)) birşey soracagimbuttrfly 21 günlük olumlama da günün başka saati başka olumlama yapabilir miyiz yoksa sadece 21 günde bir olumlama mi yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?