Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Enerjiler hislerden,hisler de bizim onlara yüklediğimiz anlamlardan ve kalıplardan doğarlar.Bizim kalıplarda toplum olarak ikinci el eşya eziklik hissi uyandırır genelde. O yüzden kıyafet hiç giyilmemiş bile olsa o hissi taşırız genelde,işin kötü tarafı enerjisi biter gider kıyafetin de bizim de.Hiç çekiciği kalmaz, çünkü her şey enerji :) Bir de bizim toplumumuzda merak hat safhadadır,nerde almıştır merak eder.Sanki başka bir şey yok gibi hemen gidip aynısından edinmek isteriz. İsteriz diyorum ama ben hiç sevmem o ayrı, çok sevdiğim bir şey bile olsa başkasında gördüğüm an artık o şey benim için yok hükmündedir : )))) Neyse karşıdakine amğaza ismi verir,fiyat bilgisini de veririz ama ikinci eli duyunca hııımmm der ama biz onu ığğğ olarak algılarız üzerine. Yurtdışında inanılmaz yaygındır ikinci eller.Umurlarında da değildir,önemli olan zevkleridir.O da bir eşya parçasıdır çok da anlam yüklemeye gerek yoktur onlar için.

Olumsuz anıları cağrıştırması da yine bizim anlam yüklememiz sonucu oluşan enerji düşüşüdür,ama ben de aynı düşündeyim engel olamıyorum.Enerji düşürücü olduğundan zararlıdır evet :) Hepsi benim kendi yorumum tatlım,bilimsel dayanağı yoktur bu arada.Başka biri gelip başka şey de söyleyebilir bu arada.

Peki başımıza gelen hastalıklar için ne yapabiliriz. Yeni doğum yaptım ve bebeğimin gözünde sorun var. Ben hangi düşünceyle bunu hayatıma çektim. Kendimde neyi düzeltmem lazım ki bebeğimin sağlığına kavuşsun.

Çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.Bu konular o kadar hassas ki çoğu insan var ne yani şimdi bunu ben mi çektim filan diye düşünür.Sizin çekiminizle alakalı olmak zorunda değil tabiki.çekimlerin bilinçaltı kalıpları ile DNA ya aktarılarak gerçekleştiği düşünülüyor.Genetik aktarım yani...Göz rahatsızlığının bilinçatındaki nedeninin ise ailede görülmek istenmeyen bir olayın ya da davranışın hücrelerde,bilinçaltında kalıplanması deniliyor.Ama işin en güzel tarafı aynı DNA lara siz de sahipsiniz,kendinize yapacağınız olumlama özellikle bebeğinizi düşünerek etkili olabilir.İnanç çok önemli burda.Şifanın Allahtan geldiğini biliyoruz,istedikten sonra sifa çok çok hızlı gelir mucizeler normalleşir.Olumlama olarak "Gördüğüm her şeyi sevinçle,mutlulukla ve güvenle görüyorum,bakıyorum" tavsiye ediyorum.Tabiki Ya Müteal Ez Zahir Ya Şafi esmalarının o muhteşem enerjilerinden faydalanın

Tesadüflere bende inanmıyorum maalesef. İyi kötü ne varsa hayatımızda maalesef biz çekiyoruz. Bu sıralar birebir yaşadığım bı durum var bas edemiyorum. İyi niyetle kime yaklassam maddi manevi yanında olsam sonunda benden kötüsü olmuyor. Özellikle en yakinlarim. Hayatımdan çıkarınca da yalnızlık basarisizlik duygusu mahvediyor yaşantımı. Ne yapayım nasıl davaranayim sıkıştım kaldim

Çok teşekkür ederim cevabınız için. İnanın çok bunaldığım bugünlerde içimi ferahlattı.
çok

Çok teşekkür ederim cevabınız için. İnanın çok bunaldığım bugünlerde içimi ferahlattı.

çok

Rica ederim, ne mutlu bana Aralarda çok bahsetmiştim hastalıkla ilgili imajinasyonlardan.Dr unun sesini duyun görüntüsü ile,duymak istediğiniz cümleleri imajinasyon yapın.Mucizeler her zaman bizimle inanın.Mucizeleri ü,şifayı bir anda olacak bir şey olarak algılamayın bir de.Siz içinizi umutla,güvenle tutun.Çocuğunuzun tüm sağlıklı organları için,kendiniz için bol bol şükredin.Her şeyin ne kadar da kusursuz olduğunu düşünün.Sonra o şükürlerin verdiği muhteşem coşkuyla gözü için de şifa dileyin.İçinizde gün gün inanc hissi aratacak.o kadar çok normalleşecek ki.Bir bakacaksınız bir ilaç bir tedavi yöntemi ya da hiç beklemediğiniz başka yolla Rabbim lütfunu sunacak.Yeter ki "ol" du bile diyecek rahatlığa gelin.

Maşallah çok güzel anlatıyorsunuz. İnsanın içi umut doluyor sayenizde. 2aydır hiç tadım tuzum kalmamıştı. Bebeğime her baktığımda ağlıyasım geliyordu. Dua bile edemiyordum. Artık diyorum ki şifa Allah'tan. Hayaller kuruyorum herşeyin düzeldiğine dair.

Kendimizi bir başkasından ayıran en önemli farklılık ne rengimiz,ne ırkımız,ne dilimiz ne de dinimiz bizi başkasından ayıran aslında en önemli fark etrafa yaydığımız frekansımız,enerjimiz.Daha birisiyle karşılaşmadan ona kendimiz hakkında bir çok şey anlatıyoruz.Onlar da bize tabiki.Sadece bilinç düzeyinden kestiremiyoruz.Bilinçaltlarımız çoooktan görüşmüş bile oluyor aslında daha o kişiyi düşünürken bile aslında.

Bugün düşünüyorum aman kırılmasın incinmesin dediğimiz insanlar bizim tek sözümüze alınır gücenir de kendisine kötü davranan insanı el üstünde tutar.Ben de öyleydim evet.Aman kırmayayım derken çoooktan alınmış olurdu hatta bir bakışımdan.Çünkü benim enerjim korkum ona benim davranışlardan önce ulaşmıştı bile :) Bunu tersini çok yakın arkadaşımdan tespit etmiştim ve kendime hemen onun düşüncesini modelledim.Ve bilinçaltımı ikna ettim, neden alınmasından korkayım ki ben gayet iyi niyetli ve düşünceli bir insanım eğer karşımdaki alınacaksa bu ancak onun art niyetinden ya da hassaslığındandır dedim.Böyle düşününce sanki daha önceki tüm bağlarımı da şifalandırıp rahatlamıştım.Çünkü her böyle hissimizde korku temelli eterik bağ kuruyoruz karşıdakiyle ve bizden ona resmen pozitif enerji akıyor,o güçlenirken bizim suçluluk tarzı düşük enerji bize geçiyor.Ama bilinçaltı doğru inancı aldığı zaman akışlar kesiliyor,müthiş bir rahatlama oluyor :)

Bu tarz bir sürü bağ kurarız farkında olmadan insanlarla,tek bir mantıklı olumlamayla bilinçaltı kalıbınızı değiştirdiğinizde hayata bakış açınızı bile değiştirirsiniz.Özgüven bile kazanırsınız zamanla

Mrh arkadaslar.banada yardımcı olurmusunuz.9 yıllık evlıyım.defalarca tup bebek denedım.ama bır turlu olmadı ve ben cok uzgunum.psıkolojımı dzueltmek ve yenıden denemk ıstıyorum.acaba olcagına ınanmadıgım ıcınmı olmuyor.nasıl olumlama yapabılırım.bu konuda hıc bılgım yok.kendımı rahatlatmam cok onemlı bu tedavılerde.ama ben ıcten ıce nasıl olsa olmıcak dıye bslıyorum aslında.nasıl bu duygu yenıp poztıf bakabılırım.uardımcı olursanız cok sevınırım.tsk ler.ıyıaksamlar

Olmasını istediğimiz bir durum var ama bunun olmasindan çok korkuyormus gibi dusunsek nasıl olur korku olduğu için istediğimiz hemen olurmu faydasız mi olur.

Olmasını istediğimiz bir durum var ama bunun olmasindan çok korkuyormus gibi dusunsek nasıl olur korku olduğu için istediğimiz hemen olurmu faydasız mi olur.

Çekim yasasası,kuantumun esas prensibi olaylar değil canım hissettiğimiz duygulardır. Olayların ve insanların değişip aynı hisleri yaşamamızın nedeni bu yasalardır.Bu yüzden diyelim ki başardın bu hislerle o istediğine kavuştun ama aynı duyguları hissedersin Allah korusun.Korktuğun başına gelmiş olur yani.Böyle bir şeyi zaten kesinlikle önermem çünkü bu şunun gibidir; ne olursa olsun da isteğim gerçekleşsin diyen ve sonrasında lanet olsun yaşadıklarıma ... diyen insan deneyimi.

Hedefimiz kalbimizin sesini dinlemek;içinde hırs,korku olmadan coşkuyu yaşamak hissetmek olmalı.Eğer bir şeyi çok istiyorsunuz ve olmadığını düşündüğünüzde canınız acıyorsa, açıkcası o istekten çok hayır gelmez malesef.İmajinasyonların amacı da o onu yaşasanız da yaşamasınız da kendinize ait gibi hissetmek.Yani olmadığını düşündüğünüzde canınız acımıyorsa ben yaşadım bu hissi tarzında bir his oluyorsa o zaten sizindir.Bu hissi yaşayana kadar imajinasyon yapmalısınız,tavsiyems. @efenaz size de tavsiyemdir.Tabi bir sürü enerji yükseltme faaliyetleri var daha önce yazdığım, okuyabilirsiniz...

Bir de bunların inanın hiçbirine gerek yok,tersini düşünmeye,korkmaya filan.Sadece olumlu düşünün,coşkuyu hissedin yeter.Test filan yapmanıza de gerek yok.İnanç herşeydir.

3 yildir ayni mesai arkadaslariyla calisiyorum.Ne zaman ortak bir proje hazirlasak kendimi gerizekali yerine koyulmus gibi hissediyorum. Bu yil bitti artik. Seneye boyle yapmayacagim. Iyi niyet bir yere kadar.

Buraya ilk yazdigim mesajlari okudum simdi. Esimle zor bir donemdeydik. Aslinda sorunumuzu cozmedik ama bir yandan sevgi pitircigi gibi olduk. Sevgi enerjisi tavan yapti bence. Aklima geldikce ya vedud cekiyoum.
Hayirlisi Allahtan ....

"Dışarıya gönderdiğiniz her düşünce asla yok olmayan bir titreşimdir. O evrenin her parçacığını titreştirmeyi sürdürür
ve eğer düşünceleriniz asil, kutsal ve etkiliyse bütün duygudaş zihinlere titreşim gönderir ve onları olumlu etkiler"

Swami Sivananda..

Bu düşünceye kesinlikle katılıyorum;özellikle evrensel iyilikle olan tüm düşüncelerin inanılmaz titreşimi var.Defalarca yaşadım.Evrensel demek bütün demek,tüm demek ayrım olmadan

Kızlar bugün çok güçlü bir yeni ay var :) Gece 00.00 dan sonra sabah 8'e kadar en güçlü etkisini gösteriyor olacak. Bilmiyorum ayın fazları, güneş, gezegen saatleriyle ilgili ne düşünüyorsunuz ama Allah'ın yarattığı her şeyde olduğu gibi kusursuz bir düzen, bir huşu gördüğüm için ben çok inanıyorum :) Bu yeni ayda araştırdığım kadarıyla güzelce adaçayınızı yakıp, evin negaitf enerjilerini arındırıp, dileklerinizi bir kağıda yazarak niyetinizi edebilir,uzun süredir başlamak istediğinz işlere coşkuyla imajinasyon ve meditasyonla odaklanabilirsiniz. Vee gerisini Allah'a bırakın, çok beğendiğim bir ingilizce söylemde olduğu gibi ; Let go and Let God :)

Profesyonel yardım alsaniz. bu işi ciddiyetle yapan kişilerden.

(aklima geleni yaziyorum kesinlikle yapın uygulayın falan demiyorum.)

ne bileyim mesela doğurganlığı artırıcı taşlar neler bakın edinin. Sayıların gizemi vs. gibi kitaplar var orada sayı dizilimleri var her konu için farklı dizilimler iste kısırlık veya doğurganlık için olani arastirabilirsiniz. ne bileyim günlerin de kendine göre enerjisi var derler onlara bakabilirsiniz gibi.

Mrb topiginiz çok güzel.Bir örnek vermek istiyorum kendi hayatımdan.Hersy çok güzeldir çok mutluyum dur.Ama bir anda aklıma negatif düşüncelr gelir ağlarım karşılık tarafida üzerim.Hattq annem nasıl bir kişilik sen .Az önce gülüyor dün problem ne ne oldu kimse sana birşey Dr demedi.diyor.Cocigum da olsun istiyorum.Bana yazar mısınız nasıl yapacam. Bende uygulamak istiyorum.Birdebgecmusteki herkesi affetmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…