Benimde bir sorum olacak. Uzun zamandir aklima takiliyor. Kapsul gardrop, minimalizm konularini cok okuyorum.
2. El esya kullanimi enerji bakimindan dogru mu? Yani esyasini kullandigimiz kisinin negatif enerjilerini hayatimiza cekiyor muyuz? Yurt disinda cok yayginmis.Bizde utanilacak bir durum. Kimse soylemez kolay kolay.
Benimde pek icime sinmez.
2. Sorum olumsuz anilari cagristiran esyalari evde tutmak zararli midir?
Çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.Bu konular o kadar hassas ki çoğu insan var ne yani şimdi bunu ben mi çektim filan diye düşünür.Sizin çekiminizle alakalı olmak zorunda değil tabiki.çekimlerin bilinçaltı kalıpları ile DNA ya aktarılarak gerçekleştiği düşünülüyor.Genetik aktarım yani...Göz rahatsızlığının bilinçatındaki nedeninin ise ailede görülmek istenmeyen bir olayın ya da davranışın hücrelerde,bilinçaltında kalıplanması deniliyor.Ama işin en güzel tarafı aynı DNA lara siz de sahipsiniz,kendinize yapacağınız olumlama özellikle bebeğinizi düşünerek etkili olabilir.İnanç çok önemli burda.Şifanın Allahtan geldiğini biliyoruz,istedikten sonra sifa çok çok hızlı gelir mucizeler normalleşir.Olumlama olarak "Gördüğüm her şeyi sevinçle,mutlulukla ve güvenle görüyorum,bakıyorum" tavsiye ediyorum.Tabiki Ya Müteal Ez Zahir Ya Şafi esmalarının o muhteşem enerjilerinden faydalanınPeki başımıza gelen hastalıklar için ne yapabiliriz. Yeni doğum yaptım ve bebeğimin gözünde sorun var. Ben hangi düşünceyle bunu hayatıma çektim. Kendimde neyi düzeltmem lazım ki bebeğimin sağlığına kavuşsun.
Harikasınız, iyiki geldiniz o zamanÇok sevdiğim bir Japon sözü var "Eğer bir kişi yapmışsa ben de yapabilirim".Hepimiz kolaylıkla coşkuyla mutlulukla başarabiliriz.
Bu arada oldum olası Japonların duruşları hoşuma gitmiştir; özellikle iş ahlakları,nezaketleri... O yüzden etrafım Japonlarla dolu bu dönemde,en sevdiğim arkadaşım bir Japon : )))) Tesadüf mü asla :)
Çok teşekkür ederim cevabınız için. İnanın çok bunaldığım bugünlerde içimi ferahlattı.Çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.Bu konular o kadar hassas ki çoğu insan var ne yani şimdi bunu ben mi çektim filan diye düşünür.Sizin çekiminizle alakalı olmak zorunda değil tabiki.çekimlerin bilinçaltı kalıpları ile DNA ya aktarılarak gerçekleştiği düşünülüyor.Genetik aktarım yani...Göz rahatsızlığının bilinçatındaki nedeninin ise ailede görülmek istenmeyen bir olayın ya da davranışın hücrelerde,bilinçaltında kalıplanması deniliyor.Ama işin en güzel tarafı aynı DNA lara siz de sahipsiniz,kendinize yapacağınız olumlama özellikle bebeğinizi düşünerek etkili olabilir.İnanç çok önemli burda.Şifanın Allahtan geldiğini biliyoruz,istedikten sonra sifa çok çok hızlı gelir mucizeler normalleşir.Olumlama olarak "Gördüğüm her şeyi sevinçle,mutlulukla ve güvenle görüyorum,bakıyorum" tavsiye ediyorum.Tabiki Ya Müteal Ez Zahir Ya Şafi esmalarının o muhteşem enerjilerinden faydalanın
çokÇok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.Bu konular o kadar hassas ki çoğu insan var ne yani şimdi bunu ben mi çektim filan diye düşünür.Sizin çekiminizle alakalı olmak zorunda değil tabiki.çekimlerin bilinçaltı kalıpları ile DNA ya aktarılarak gerçekleştiği düşünülüyor.Genetik aktarım yani...Göz rahatsızlığının bilinçatındaki nedeninin ise ailede görülmek istenmeyen bir olayın ya da davranışın hücrelerde,bilinçaltında kalıplanması deniliyor.Ama işin en güzel tarafı aynı DNA lara siz de sahipsiniz,kendinize yapacağınız olumlama özellikle bebeğinizi düşünerek etkili olabilir.İnanç çok önemli burda.Şifanın Allahtan geldiğini biliyoruz,istedikten sonra sifa çok çok hızlı gelir mucizeler normalleşir.Olumlama olarak "Gördüğüm her şeyi sevinçle,mutlulukla ve güvenle görüyorum,bakıyorum" tavsiye ediyorum.Tabiki Ya Müteal Ez Zahir Ya Şafi esmalarının o muhteşem enerjilerinden faydalanın
Çok teşekkür ederim cevabınız için. İnanın çok bunaldığım bugünlerde içimi ferahlattı.
çok
Maşallah çok güzel anlatıyorsunuz. İnsanın içi umut doluyor sayenizde. 2aydır hiç tadım tuzum kalmamıştı. Bebeğime her baktığımda ağlıyasım geliyordu. Dua bile edemiyordum. Artık diyorum ki şifa Allah'tan. Hayaller kuruyorum herşeyin düzeldiğine dair.Rica ederim, ne mutlu banaAralarda çok bahsetmiştim hastalıkla ilgili imajinasyonlardan.Dr unun sesini duyun görüntüsü ile,duymak istediğiniz cümleleri imajinasyon yapın.Mucizeler her zaman bizimle inanın.Mucizeleri ü,şifayı bir anda olacak bir şey olarak algılamayın bir de.Siz içinizi umutla,güvenle tutun.Çocuğunuzun tüm sağlıklı organları için,kendiniz için bol bol şükredin.Her şeyin ne kadar da kusursuz olduğunu düşünün.Sonra o şükürlerin verdiği muhteşem coşkuyla gözü için de şifa dileyin.İçinizde gün gün inanc hissi aratacak.o kadar çok normalleşecek ki.Bir bakacaksınız bir ilaç bir tedavi yöntemi ya da hiç beklemediğiniz başka yolla Rabbim lütfunu sunacak.Yeter ki "ol" du bile diyecek rahatlığa gelin.
Olmasını istediğimiz bir durum var ama bunun olmasindan çok korkuyormus gibi dusunsek nasıl olur korku olduğu için istediğimiz hemen olurmu faydasız mi olur.Sınırsız kaynaklarla,sınırsız fırsatlarla ve olanaklarla çevreliyiz.Sadece frekanslarımızı, mıknatısımızı korkularımıza değil coşkularımıza ayarlamalıyız.Biz Rabbin eşsiz Wifi leriyiz,alıcısıyızOlumlama gibi oldu : ))))
Olmasını istediğimiz bir durum var ama bunun olmasindan çok korkuyormus gibi dusunsek nasıl olur korku olduğu için istediğimiz hemen olurmu faydasız mi olur.
Çekim yasasası,kuantumun esas prensibi olaylar değil canım hissettiğimiz duygulardır. Olayların ve insanların değişip aynı hisleri yaşamamızın nedeni bu yasalardır.Bu yüzden diyelim ki başardın bu hislerle o istediğine kavuştun ama aynı duyguları hissedersin Allah korusun.Korktuğun başına gelmiş olur yani.Böyle bir şeyi zaten kesinlikle önermem çünkü bu şunun gibidir; ne olursa olsun da isteğim gerçekleşsin diyen ve sonrasında lanet olsun yaşadıklarıma ... diyen insan deneyimi.
Hedefimiz kalbimizin sesini dinlemek;içinde hırs,korku olmadan coşkuyu yaşamak hissetmek olmalı.Eğer bir şeyi çok istiyorsunuz ve olmadığını düşündüğünüzde canınız acıyorsa, açıkcası o istekten çok hayır gelmez malesef.İmajinasyonların amacı da o onu yaşasanız da yaşamasınız da kendinize ait gibi hissetmek.Yani olmadığını düşündüğünüzde canınız acımıyorsa ben yaşadım bu hissi tarzında bir his oluyorsa o zaten sizindir.Bu hissi yaşayana kadar imajinasyon yapmalısınız,tavsiyems. @efenaz size de tavsiyemdir.Tabi bir sürü enerji yükseltme faaliyetleri var daha önce yazdığım, okuyabilirsiniz...
Profesyonel yardım alsaniz. bu işi ciddiyetle yapan kişilerden.Mrh arkadaslar.banada yardımcı olurmusunuz.9 yıllık evlıyım.defalarca tup bebek denedım.ama bır turlu olmadı ve ben cok uzgunum.psıkolojımı dzueltmek ve yenıden denemk ıstıyorum.acaba olcagına ınanmadıgım ıcınmı olmuyor.nasıl olumlama yapabılırım.bu konuda hıc bılgım yok.kendımı rahatlatmam cok onemlı bu tedavılerde.ama ben ıcten ıce nasıl olsa olmıcak dıye bslıyorum aslında.nasıl bu duygu yenıp poztıf bakabılırım.uardımcı olursanız cok sevınırım.tsk ler.ıyıaksamlar
Mrb topiginiz çok güzel.Bir örnek vermek istiyorum kendi hayatımdan.Hersy çok güzeldir çok mutluyum dur.Ama bir anda aklıma negatif düşüncelr gelir ağlarım karşılık tarafida üzerim.Hattq annem nasıl bir kişilik sen .Az önce gülüyor dün problem ne ne oldu kimse sana birşey Dr demedi.diyor.Cocigum da olsun istiyorum.Bana yazar mısınız nasıl yapacam. Bende uygulamak istiyorum.Birdebgecmusteki herkesi affetmek istiyorumSöz büyüdür. Bu nedenle kullandığınız her sözcüğün niyetinizle, varmak istediğiniz noktayla ilgili olmasına özen gösterin. Ağzımızdan çıkan en küçük bir söz bile tüm vücudumuza, tüm evrene yaydığımız bir emirdir. Dolayısıyla odaklandığımız düşünceler ve sıkça ağzımızdan çıkan sözler bir süre sonra bizim gerçekliğimiz olmaya başlar.
Bugüne kadar kim bilir size neler söylendi? Sadece öyle söylendi diye hiç denemeden, farkında bile olmadan kabul ettiğiniz kim bilir neler var? Ancak bunların artık önemi yok. Önemli olan nasıl bir "siz" yaratmak istediğiniz. Hayal ettiğiniz yeni sizi yaratırken, kelimelerin, hedefinize uygun olumlama cümlelerinin gücünü unutmayın. Bu cümleleri boş kaldığınızda, araba kullanırken, uykuya dalmadan önce, sabah kalkar kalkmaz aynaya bakarak sık sık yüksek sesle tekrar edin. Ödev verilmiş bir ilkokul çocuğu gibi sayfalar dolusu yazın. Yazı evrenle yaptığınız bir sözleşmedir.
Sitedeki olumlama cümleleri her gün artacağından, her seferinde karşınıza yepyeni cümleler gelecek. Bu cümlelerden faydalanabilirsiniz. Ancak kendi olumlama cümlelerinizi yazmak isterseniz dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var:
1. Olumlama cümleniz olumlu olsun! Yani Hasta olmak istemiyorum yerine Sağlıklıyım gibi tamamen olumlu kelimelerden seçilmiş kalıplar kullanın.
2. İstiyorum ifadesinden kaçının. Mutlu bir hayat istiyorum demek yerine Mutlu bir hayata sahibim deyin. Evren onaylayandır. İstiyorum dedikçe istemekle kalırsınız. Sahibimdediğinizde tüm hücreleriniz o andan itibaren mutlu bir hayata sahip olduğu komutunu alır ve size bunu yaşatmaya başlar.
3. Cümleler hedefinizi net içersin. Zayıflıyorum gibi sonunun nereye gittiği belli olmayan cümleler kullanmayın. Eğer muhakkak zayıflamakla ilgili bir cümle kurmak istiyorsanız, varmak istediğiniz hedef kiloyu da içine koyarak 55 kilodayım, hatta 55 kiloda olduğum için şükürler olsun deyin.
4. Belirsiz ifadelerden kaçının. Kurduğunuz cümle herkes tarafından anlaşılabilecek basitlikte olsun.
5. Cümlelerinizi gelecek zaman yerine şimdiki zaman veya geniş zaman kipinde kurun.Çok mutlu olacağım demek yerine Çok mutluyum deyin. Gelecek zaman kipi yaşamak istediğiniz durumu her zaman daha ileri bir zamana öteler. Böylece hiçbir zaman o durumun içinde olamazsınız.
6. Olumlamalarınız başka insanlar hakkında değil kendiniz hakkında olsun. Bana saygı göstersin demek yerine, saygı görmeyi hak ediyorum deyin.
7. Cümlelerinizi yumuşatabilirsiniz. Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum şeklinde ilk başta ikna olmakta zorluk çektiğiniz cümleleri kendimi olduğum gibi kabul etmeye niyet ediyorum/ hazırım/ başlıyorum, kendimi olduğum gibi kabul etmeyi öğreniyorum şeklinde yumuşatın. Zamanla bu cümleleri kabul ediyorum şeklinde değiştirirsiniz.
Japon Dr. Masaru Emoto suyun, söylenen sözlere, hissedilen duygulara, gösterilen görüntülere ve dinletilen müziğe göre nasıl bir değişim gösterdiğini birbirinden muhteşem su kristali fotoğraflarıyla gözler önüne seriyor. Vücudumuzun 4'te 3'ünün su olduğunu düşünürseniz, ağzınızdan çıkan her sözle önce kendinize sonra çevrenize neler yaptığınızı daha iyi anlayabilirsiniz.
Hayatınızı değiştirmek istiyorsanız mutlaka kullandığınız cümleleri de değiştirin ve olumlama cümlelerini bol bol kullanarak ruh halinizi daha olumluya çekin.
Olumsuz cümleleri şimdiki zaman kipinde değil, geçmiş zaman kipinde söyleyin: İlişkilerim kısa sürüyor yerine Bugüne kadar ilişkilerim hep kısa sürdü deyin. Böylece kendinizi bütün yeni ihtimallere açarsınız.
Olumlama cümlelerini kullanırken, aynı zamanda harekete de geçin: Artık her gün "zenginim" diyorum, yakında zengin olurum. Bu yanılgıya düşmeyin.Sadece zihininizi yeniden programlamanız yetmez. Hedeflediğiniz duruma doğru adım da atmalısınız. Bir aksiyon planı oluşturmalı ve harekete geçmelisiniz.
....
Alıntıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?