Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Şu topige her seferinde kafama takılan bir konu var onu sormaya giriyorum. kafamda cümleleri oluşturup düzgün ifadelerle yazayım diyorum. sonra gelip başka konuda cevap yazıp okuyup gidiyorum ya da o sırada biri geliyor tlf çalıyor. burdan kendimce şu sonuca vardım. sanırım bunu sormamam gerekiyor. ne de olsa hiç bir şey tesadüf değildir.

Tsk ederım tavsıylerınız ıcın.bu konuda hıc bır bılgim yok.soyeldıklerınızı arastırıcam.sagolun

"Bizler saf enerjiyiz ve bu enerjide sonsuz potansiyel vardır. Yaşamlarımızda ve bedenlerimizde alanımızdan neyi tezahür ettirmeyi seçtiğimiz tamamıyla bize bağlıdır.
Sınırlarınız yok ve hiç bir şey imkansız değil. Ne yapabileceğinizi ve ne yapamayacağınızı dikte eden yalnızca inançlarınızdır."

"Düşündüğünüz, inandığınız ve güvenle beklediğiniz şeye mutlaka ulaşırsınız. İnanmışsanız hiçbir şey imkansız değildir."

Alıntıdır...

Ne zamandır paylaşım yapamadım,güncelleyeyim dedim :)

Merhaba daha önce konuştuğumuz gibi forumu okuyorum yakınlarda kitap siparişi vericem bu kitaplar arasında en fazla iki olcak şekil öncelikle önerdiklerinizi benimle paylaşabilir misiniz?

Merhaba daha önce konuştuğumuz gibi forumu okuyorum yakınlarda kitap siparişi vericem bu kitaplar arasında en fazla iki olcak şekil öncelikle önerdiklerinizi benimle paylaşabilir misiniz?

Merhaba, kitapları okumadığım için diğer arkadaşların bilgi vermesi daha doğru olur diye düşünüyorum ama soru bana da sorulmuş olduğu için cevapsız kalmak istemedim. Ben listeyi önem sırasına göre tuttum aslında, daha çok adı geçen daha çok övülen kitapları ilk sıralara yazdım. Fakat mesela 5. sıradaki kitap 4'ten daha faydalı olabilir o kadar hassas bir denge kurduğumu sanmıyorum:)
umarım işinize yarar, sevgiler...

Bu tarz kitaplarda genelde hareket tarzı ile ilgili öneriler olduğundan, kültürel farkları da gözeterek Aykut Oğur'un kitabından başlamanızı tavsiye ederim.

1 ve 2 benim başucu kitabımdır.Üzerlerine ne pratikte ne de teorikte kitapta tanımıyorum açıkcası.İkisine de defalarca okudum.Onları okuyorsan sadece net üzerinden olumlu düşünme yazılarını takip etmek yeterlidir.

Bir de aklıma gelmişken biz Allah deriz ve Allah biliriz Yaradanı.Onlar da kosmos der evren der Yüksek Bilinç der İlah der...Yani bu deyimlere filan takılmamanızı tavsiye ederim.Almak istediğinizi alın yeter.

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir araştırma yapıyorum. psikolog, psikiyatr, kişisel danışman, yaşam koço, kuantum koçu, biyoenerji, regresyon denediklerim. bi sonuç aldım mı? HAYIR.
okumadığım kitap kalmadı. işini doğru yapan insanlar mutlaka vardır. ama ben denk gelmedim. bu işler daha çok ABD de ortaya çıkıyor biz de malesef bi eğitime katılan uzmanım diye çıkıyor. bilinçaltı nasıl işliyor noluyor kök inançlarım ne hepsini çözüyorum ancak değiştiremiyorum. farkettiğim şu oldu devamlılık çok önemli bir kere pes ettiğinizde bilinçaltı bunu da alıyor' bak gördün mü işe yaramıyo' diyo. şu an nefes terapisi deniyorum çok umutluyum bu kez. deneyimlerimi keyifle payşalırım. sizin de önerilerinizi almak isterim.

kimlere gittiğimi isim de verebilirim isterseniz. beni en çok umutlandıran kuantum koçluk olmuştu. tam 6 ay. ayda 1 gidiyosunuz. 21 gün dinleyeceğiniz kayıtlar oluşturuluyor. 7 gün aradan sonra diğer seans ve yeni dinleme cd si. 6 ay boyunca düzenli hiç aksatmadan yaptım. o kadar öfkeliyim ki anlatamam. bu arada bu altı aylık süreç için 6000 TL ödedim. ama yazdıklarımdan tek biri bile olmadı üstelik daha da kötüye gittim. konuştuğumda ilk kez karşılaşıyorum bunla falan dendi ama bi şey yapıldı mı? hayır. birkaç seans da başka bişey deneyelim dendi tabii ekstra parayla yok kalsın dedim haliyle. 1 yıl kadar ara verdim inancımı kaybettim böyle şeylere hiç bişey okumadım bişey yapmadım. sonra anladım bazı şeyleri. bilinçaltında olumsuz kayıtlar varsa 21 gün değil 21 yıl da dinlesen değişmiyor.

bende sizin gibi düşünüyorum önemli olan süreklilik, pes etmemek. bilinç altı vazgeçince her olumsuzluk yeniden sıfırlanıyor.

evet söylemeye çalıştığım bu. birileri bi şey yapamıyo. ben bu kadar okudum bi de uzmanlara gideyim dedim. öyle bi yaklaşıyorlar ki sanki onların elinde. hayır bizim elimizde. bilinçaltı somut deneyimle hareket ediyo. şöyle örnek vereyim olumsuz düşünen birisiniz diyelim ve olumlu düşünmek istiyorsunuz. bunca yıl olumsuz düşünüp olumsuz yaşamışsınız olumlu düşünme diye bişey duymuşsunuz bi deneyeyim demişsiniz olumlama yapmışsınız hooppp başınıza tam düşündüğünüzün tersi gelmiş. egonuz da hemen bak gördün mü böyle bişey yok der. çünkü o yıllardır olumsuz düşünmeyi deneyimlemiş ve elinde kanıtları var. siz olumlu düşünüp olumlu bişey yaşayana kadar bu kaydı silemiyosunuz. daha doğrusu biliçaltınızı ikna edene kadar. o yüzden yazarlar dışında tanıdığınız böyle birilerini bulmaya çalışın. biliçaltına örnek verin. bak ayşeye eskiden olumsuzdu olumlu düşünmeyle neler neler değişti hayatında gibi. ve bu gerçek olsun ki ikna olsun. çünkü olumsuz biriyseniz olumluluğun nası bişey olduğunu bilinçaltınız bilmez. bilmediği bişeye nası inancak?

Bu işin sırrı ne abd de ne mars ta işin sırrı sadece siz de.Eğer siz açık değilseniz ilahı gelse evet hiçbir şeye yapamaz,zorlamak da çok saçma zaten.Kişi hazır olduğunuda tek bir söz bile yeter.Akışta olmanız lazım.İlla ben açık olmak,kabul etmek istiyorum diyorsanız önce kendinizi ikna etmeniz lazım.Olumlu düşünceyle ilgili bir sürü kitap okuyarak yazı okuyarak başlayın mesela.Kendinize dayanak oluşturun.Sonra zaten yeni kalıplar oluşacak,iyimser olacaksınız.Çok fazla iddialı konuşmaktan vazgeçersiniz,olabilir neden olmasın seviyesine gelirsiniz en azından.

Değişim hissi içinizde coşku,keyif neşe uyandırması lazım.Onu canı gönülden istemek lazım bir de.Sanki hastalığı tedavi eder gibi bilinçaltı kalıbını değiştirme mantığı olmaz yani.Kendinizi kabul etmiyorsunuz,değer vermiyorsunuz, sevmiyorsunuz demek zaten.Önce kendinizi sevmeye başlayın mesela.Olumlamalar yapın mesela,Kanıtlar filan oluşturun.Belki işiniz kolaylaşır.Yani ben şimdi şunu anlamadım.Bu kadar güzel deneyimlerle,bu kadar güzel enerji dolu bir foruma gelip ben yaptım,kimlerle çalıştım olmuyor çok zor demek ???Şu forumdaki en olumsuz yorumdu,şok oldum açıkcası.Neyse umarım isstediğinizi alırsınız ama önce ne aradığınızı belirleyin nacizane.

Yalnız son cümlede yazdığım "ne aradığınızı belirleyin "dedikten sonra üye isminiziniz arayan biri olması güzel bir rastlantı oldu,bunu işaret olarak alın siz.Çünkü ne istediğiniz konusunda ciddi tutarsızlıklığınız olabilir

henüz sitede yeniyim alıntı yapmayı bilmiyorum. ben de aynı şeyi söyledim ztn doğru okursanız o bu değil olay siz de dedim. siz kendinizi ikna etmediğiniz sürece kim olursa olsun fayda etmiyor. benim bu danışmanlarda kızdığım zaten bu. ben halledeceğim dedikleri için. hayır sen halledemezsin sen doğru soruyu sorup benim farketmediğimi farkettirirsin. o kadar ama ben hallederim. eğer dediğin gibi açıksam. kitap yazı demişsin. aklına gelmeyecek kadarını okudum. dünyanın en büyük kişisel gelişim uzmanını getir 3 katı bilgim vardır en az. ama önemli olan bilmek değil YAPABİLMEK. bu yüzden yazdım zaten buraya. olumlu düşündüğünüzde değil inandığınızda oluyor. ben de dedim ki çok fazla bilgiye sahibim her şeyi okudum ama inanmak da problem yaşıyorum.

bi örnek vereyim. yıllardır uykuya dalamıyorum. en az 3 saat yatakta dönüp duruyorum. daha hiç uykum geldi dediğimde uyuduğum olmadı. bunu da anlattım gittiğim insanlara. ben hep çok şüpheci biri olduğum için düşünmekten uyuyamadığımı sanıyordum. bu yüzden hep şüpheciliğim üzerinde durdum. EFT yapmayı öğrendim. bunu yaparken çok alasız bi zamanda UYUMAKTAN KORKTUĞUMU farkettim. aslında şüpheci olduğum için uyuyamıyor değilim uyumaktan korktuğum için şüphe üretiyorum. ABD türkiye ayrımını o yüzden yaptım. doğru kişi bunu soru sorarak bulur. ben bunları yaklaşık 9 yıldır okuyup araştırıyorum. içime dönüp sorunu bulamadığım için de hipnoz dahil denedim. bu onların işi neticede. eski kayıtları hatırlamayabilirim. bu nedenle o insanlara lafım. ben şüpheciyim diye gidiyorum. onlar bunu baz alıyor gerçek bi araştırma yapmıyorlar.

olumsuz olarak algıladıysanız yanlış ifade etmişim. bunun için kusura bakmayın. fazlasıyla bilgiye sahibim. bu yüzden asla bunlar saçma bi işe yaramıyor demem. çok işe yarayan şeyler. benim söylemeye çalıştığım olay siz de. kimsede değil. olumlu bişey için ikna lazım. zihninizi ikna ettiğiniz anda kapı açılıyor. bunun nesi olumsuz? ama bu olumlamayla olmuyor. olumsuz olanı da farketmek lazım dedim. çünkü o orda durduğu sürece olumlu kaydı almıyor. bu araştırmalarla sabit.

ben de arkadaşlar benim yaşadığımı yaşamasın 9 yılımı verdim ve nerde hata yaptığımı anladım ve paylaştım. bu rahatsız ettiyse bir daha paylaşmam. ama olumsuz olarak gördüyseniz paylaşımımı sizin de çok olumlu baktığınızı söyleyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…