- 24 Ocak 2015
- 675
- 702
- 103
Tsk ederım tavsıylerınız ıcın.bu konuda hıc bır bılgim yok.soyeldıklerınızı arastırıcam.sagolunProfesyonel yardım alsaniz. bu işi ciddiyetle yapan kişilerden.
(aklima geleni yaziyorum kesinlikle yapın uygulayın falan demiyorum.)
ne bileyim mesela doğurganlığı artırıcı taşlar neler bakın edinin. Sayıların gizemi vs. gibi kitaplar var orada sayı dizilimleri var her konu için farklı dizilimler iste kısırlık veya doğurganlık için olani arastirabilirsiniz. ne bileyim günlerin de kendine göre enerjisi var derler onlara bakabilirsiniz gibi.
Merhaba daha önce konuştuğumuz gibi forumu okuyorum yakınlarda kitap siparişi vericem bu kitaplar arasında en fazla iki olcak şekil öncelikle önerdiklerinizi benimle paylaşabilir misiniz?Arkadaşlar merhabalar,
Tavsiye istenmesi üzerine sessizliğimi bozuyorum:) ilk sayfadan itibaren önerilen kitapları listelemiştim. Ekleme/çıkarma veya düzeltme yapmak isteyen olursa lütfen bildirsin.
1-Kuantum Düşünce (Sandra Anna Taylor)
2-Bilinçaltının Gücü (Joseph Murphy)
3-Sınırsız Güç (Antony Robbins)
4-İçindeki Devi Uyandır (aynı yazar)
5-Rezonans Kanunu (Pierre Franckh)
6-Beynin Gizli Güçleri (Amargi Hillier)
7-Düşüncenin İyileştirici Gücü (Louise L.Hay)
8-Pozitif Gücün Büyüsü (aynı yazar)
9-Evrenden Torpilim Var (Aykut Oğut)
10-Olumlu Düşünmenin Gücü (Norman Vincent Peale)
11-Büyük Düşünmenin Büyüsü (David J.Schwartz)
12-Var Olmanın Gücü (Eckhart Tolle)
13-Ferrarisini Satan Bilge (Robin Sharma)
14-Simyacı (Paulo Coelho)
15-Bir Çift Yürek (Marlo Morgan)
Merhaba daha önce konuştuğumuz gibi forumu okuyorum yakınlarda kitap siparişi vericem bu kitaplar arasında en fazla iki olcak şekil öncelikle önerdiklerinizi benimle paylaşabilir misiniz?
Bu tarz kitaplarda genelde hareket tarzı ile ilgili öneriler olduğundan, kültürel farkları da gözeterek Aykut Oğur'un kitabından başlamanızı tavsiye ederim.Merhaba daha önce konuştuğumuz gibi forumu okuyorum yakınlarda kitap siparişi vericem bu kitaplar arasında en fazla iki olcak şekil öncelikle önerdiklerinizi benimle paylaşabilir misiniz?
Merhaba daha önce konuştuğumuz gibi forumu okuyorum yakınlarda kitap siparişi vericem bu kitaplar arasında en fazla iki olcak şekil öncelikle önerdiklerinizi benimle paylaşabilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir araştırma yapıyorum. psikolog, psikiyatr, kişisel danışman, yaşam koço, kuantum koçu, biyoenerji, regresyon denediklerim. bi sonuç aldım mı? HAYIR.
okumadığım kitap kalmadı. işini doğru yapan insanlar mutlaka vardır. ama ben denk gelmedim. bu işler daha çok ABD de ortaya çıkıyor biz de malesef bi eğitime katılan uzmanım diye çıkıyor. bilinçaltı nasıl işliyor noluyor kök inançlarım ne hepsini çözüyorum ancak değiştiremiyorum. farkettiğim şu oldu devamlılık çok önemli bir kere pes ettiğinizde bilinçaltı bunu da alıyor' bak gördün mü işe yaramıyo' diyo. şu an nefes terapisi deniyorum çok umutluyum bu kez. deneyimlerimi keyifle payşalırım. sizin de önerilerinizi almak isterim.
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir araştırma yapıyorum. psikolog, psikiyatr, kişisel danışman, yaşam koço, kuantum koçu, biyoenerji, regresyon denediklerim. bi sonuç aldım mı? HAYIR.
okumadığım kitap kalmadı. işini doğru yapan insanlar mutlaka vardır. ama ben denk gelmedim. bu işler daha çok ABD de ortaya çıkıyor biz de malesef bi eğitime katılan uzmanım diye çıkıyor. bilinçaltı nasıl işliyor noluyor kök inançlarım ne hepsini çözüyorum ancak değiştiremiyorum. farkettiğim şu oldu devamlılık çok önemli bir kere pes ettiğinizde bilinçaltı bunu da alıyor' bak gördün mü işe yaramıyo' diyo. şu an nefes terapisi deniyorum çok umutluyum bu kez. deneyimlerimi keyifle payşalırım. sizin de önerilerinizi almak isterim.
kimlere gittiğimi isim de verebilirim isterseniz. beni en çok umutlandıran kuantum koçluk olmuştu. tam 6 ay. ayda 1 gidiyosunuz. 21 gün dinleyeceğiniz kayıtlar oluşturuluyor. 7 gün aradan sonra diğer seans ve yeni dinleme cd si. 6 ay boyunca düzenli hiç aksatmadan yaptım. o kadar öfkeliyim ki anlatamam. bu arada bu altı aylık süreç için 6000 TL ödedim. ama yazdıklarımdan tek biri bile olmadı üstelik daha da kötüye gittim. konuştuğumda ilk kez karşılaşıyorum bunla falan dendi ama bi şey yapıldı mı? hayır. birkaç seans da başka bişey deneyelim dendi tabii ekstra parayla yok kalsın dedim haliyle. 1 yıl kadar ara verdim inancımı kaybettim böyle şeylere hiç bişey okumadım bişey yapmadım. sonra anladım bazı şeyleri. bilinçaltında olumsuz kayıtlar varsa 21 gün değil 21 yıl da dinlesen değişmiyor.
evet söylemeye çalıştığım bu. birileri bi şey yapamıyo. ben bu kadar okudum bi de uzmanlara gideyim dedim. öyle bi yaklaşıyorlar ki sanki onların elinde. hayır bizim elimizde. bilinçaltı somut deneyimle hareket ediyo. şöyle örnek vereyim olumsuz düşünen birisiniz diyelim ve olumlu düşünmek istiyorsunuz. bunca yıl olumsuz düşünüp olumsuz yaşamışsınız olumlu düşünme diye bişey duymuşsunuz bi deneyeyim demişsiniz olumlama yapmışsınız hooppp başınıza tam düşündüğünüzün tersi gelmiş. egonuz da hemen bak gördün mü böyle bişey yok der. çünkü o yıllardır olumsuz düşünmeyi deneyimlemiş ve elinde kanıtları var. siz olumlu düşünüp olumlu bişey yaşayana kadar bu kaydı silemiyosunuz. daha doğrusu biliçaltınızı ikna edene kadar. o yüzden yazarlar dışında tanıdığınız böyle birilerini bulmaya çalışın. biliçaltına örnek verin. bak ayşeye eskiden olumsuzdu olumlu düşünmeyle neler neler değişti hayatında gibi. ve bu gerçek olsun ki ikna olsun. çünkü olumsuz biriyseniz olumluluğun nası bişey olduğunu bilinçaltınız bilmez. bilmediği bişeye nası inancak?
Bu işin sırrı ne abd de ne mars ta işin sırrı sadece siz de.Eğer siz açık değilseniz ilahı gelse evet hiçbir şeye yapamaz,zorlamak da çok saçma zaten.Kişi hazır olduğunuda tek bir söz bile yeter.Akışta olmanız lazım.İlla ben açık olmak,kabul etmek istiyorum diyorsanız önce kendinizi ikna etmeniz lazım.Olumlu düşünceyle ilgili bir sürü kitap okuyarak yazı okuyarak başlayın mesela.Kendinize dayanak oluşturun.Sonra zaten yeni kalıplar oluşacak,iyimser olacaksınız.Çok fazla iddialı konuşmaktan vazgeçersiniz,olabilir neden olmasın seviyesine gelirsiniz en azından.
Değişim hissi içinizde coşku,keyif neşe uyandırması lazım.Onu canı gönülden istemek lazım bir de.Sanki hastalığı tedavi eder gibi bilinçaltı kalıbını değiştirme mantığı olmaz yani.Kendinizi kabul etmiyorsunuz,değer vermiyorsunuz, sevmiyorsunuz demek zaten.Önce kendinizi sevmeye başlayın mesela.Olumlamalar yapın mesela,Kanıtlar filan oluşturun.Belki işiniz kolaylaşır.Yani ben şimdi şunu anlamadım.Bu kadar güzel deneyimlerle,bu kadar güzel enerji dolu bir foruma gelip ben yaptım,kimlerle çalıştım olmuyor çok zor demek ???Şu forumdaki en olumsuz yorumdu,şok oldum açıkcası.Neyse umarım isstediğinizi alırsınız ama önce ne aradığınızı belirleyin nacizane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?