ben de arkadaşlar benim yaşadığımı yaşamasın 9 yılımı verdim ve nerde hata yaptığımı anladım ve paylaştım. bu rahatsız ettiyse bir daha paylaşmam. ama olumsuz olarak gördüyseniz paylaşımımı sizin de çok olumlu baktığınızı söyleyemem.
Bu işin sırrı ne abd de ne mars ta işin sırrı sadece siz de.Eğer siz açık değilseniz ilahı gelse evet hiçbir şeye yapamaz,zorlamak da çok saçma zaten.Kişi hazır olduğunuda tek bir söz bile yeter.Akışta olmanız lazım.İlla ben açık olmak,kabul etmek istiyorum diyorsanız önce kendinizi ikna etmeniz lazım.Olumlu düşünceyle ilgili bir sürü kitap okuyarak yazı okuyarak başlayın mesela.Kendinize dayanak oluşturun.Sonra zaten yeni kalıplar oluşacak,iyimser olacaksınız.Çok fazla iddialı konuşmaktan vazgeçersiniz,olabilir neden olmasın seviyesine gelirsiniz en azından.
Değişim hissi içinizde coşku,keyif neşe uyandırması lazım.Onu canı gönülden istemek lazım bir de.Sanki hastalığı tedavi eder gibi bilinçaltı kalıbını değiştirme mantığı olmaz yani.Kendinizi kabul etmiyorsunuz,değer vermiyorsunuz, sevmiyorsunuz demek zaten.Önce kendinizi sevmeye başlayın mesela.Olumlamalar yapın mesela,Kanıtlar filan oluşturun.Belki işiniz kolaylaşır.Yani ben şimdi şunu anlamadım.Bu kadar güzel deneyimlerle,bu kadar güzel enerji dolu bir foruma gelip ben yaptım,kimlerle çalıştım olmuyor çok zor demek ???Şu forumdaki en olumsuz yorumdu,şok oldum açıkcası.Neyse umarım isstediğinizi alırsınız ama önce ne aradığınızı belirleyin nacizane.
.
"her şey seninle başlar."
böyle bir kitap vardı sanki:)
Merhaba daha önce konuştuğumuz gibi forumu okuyorum yakınlarda kitap siparişi vericem bu kitaplar arasında en fazla iki olcak şekil öncelikle önerdiklerinizi benimle paylaşabilir misiniz?
olumsuz olarak algıladıysanız yanlış ifade etmişim. bunun için kusura bakmayın. fazlasıyla bilgiye sahibim. bu yüzden asla bunlar saçma bi işe yaramıyor demem. çok işe yarayan şeyler. benim söylemeye çalıştığım olay siz de. kimsede değil. olumlu bişey için ikna lazım. zihninizi ikna ettiğiniz anda kapı açılıyor. bunun nesi olumsuz? ama bu olumlamayla olmuyor. olumsuz olanı da farketmek lazım dedim. çünkü o orda durduğu sürece olumlu kaydı almıyor. bu araştırmalarla sabit.
Işte bu çekim yasası. Benzer benzeri çeker. sen istediğini aldığın zaman nasıl hissedeceksen önceden de hisset ki aynı frekansta ol.HISSETMEYI ARZULADIGIN DUYGULARI ORTADA BIR SEBEP OLMADAN HISSET KI ,ORTADA BIR SEBEP OLMASI ICIN ORTAYA BIR SEBEP CIKSIN.
Bende balığım yükselenim akrep ama imajinasyon u beceremiyorum gözümün önüne getoremiyorum ne yapabilirim inşallah ramazandan sonra gene aktif olursunuz. Harika enerjiniz bizlere lazım.Kesin dogum aninda dogaustu bir olay olmus canim : ))) Daha simdiye kadar kuantum gibi mistik olaylarla ilgilenen kova gormedim.Eger guzel olaylari cekmissem pozitifsem etrafim baliklarla akreplerle doludur;hep beraber hayal aleminde yasar gideriz,negatifsem kovalar dolar etrafim hayal in h si gecmez ve surekli bir sabitlik,onyargilar,kaliplar... konusmak bile gelmez icinden cunku bilirim esneklik payi cok azdir : ))) Pofuyla konusurken dedim akrep yada balik degilim deme duser bayilirim dedim :) Kendisi de yukseleni de akrepmis;benim kendim akrep yukselenim baliktir.Yani fitratimizda var hayalperestlik,imajinasyon,kuantum...Tesaduf degil tabiki :)
Audrey'cim daha oncede dedim bilincaltin sana cok guzel tepki veriyor;seni surekli yonlendiriyor.Sana temizlik yapmani soyluyor.O kotu anilari tv ekraninda izler gibi izle,kendini kisileri konusmalari gor.Ekrani siyah beyaz yap,sesleri kis kis.Sonra ekrani minicik yap.Ister bu minicik seyi bir yanardagin icine atip yok oldugunu hayal et ister uzaya sonsuza firlat.Cok cok etkileyici uygulamadir.
Akrep burcuyum. yükselen de akrep:)Kesin dogum aninda dogaustu bir olay olmus canim : ))) Daha simdiye kadar kuantum gibi mistik olaylarla ilgilenen kova gormedim.Eger guzel olaylari cekmissem pozitifsem etrafim baliklarla akreplerle doludur;hep beraber hayal aleminde yasar gideriz,negatifsem kovalar dolar etrafim hayal in h si gecmez ve surekli bir sabitlik,onyargilar,kaliplar... konusmak bile gelmez icinden cunku bilirim esneklik payi cok azdir : ))) Pofuyla konusurken dedim akrep yada balik degilim deme duser bayilirim dedim :) Kendisi de yukseleni de akrepmis;benim kendim akrep yukselenim baliktir.Yani fitratimizda var hayalperestlik,imajinasyon,kuantum...Tesaduf degil tabiki :)
Audrey'cim daha oncede dedim bilincaltin sana cok guzel tepki veriyor;seni surekli yonlendiriyor.Sana temizlik yapmani soyluyor.O kotu anilari tv ekraninda izler gibi izle,kendini kisileri konusmalari gor.Ekrani siyah beyaz yap,sesleri kis kis.Sonra ekrani minicik yap.Ister bu minicik seyi bir yanardagin icine atip yok oldugunu hayal et ister uzaya sonsuza firlat.Cok cok etkileyici uygulamadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?