Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Olumlu her türlü paylaşıma açığım şahsen ama zaten topic e bir katkım olsun istediğim için yazıyorum benim değil,ister paylaşırsınız ister paylaşmazsınız. Her neyse artık nasıl çözüme ulaştığınız konusunda da bol bol örnek verirseniz olumlu yönlerinizi de görmüş olurum kendi adıma.

tam da söylemeye çalıştığım şey buydu. olay sadece biz de. bi olay,kişi,yazı bir şey var ve ona bakınca ne görüyoruz? mesela siz olumlu paylaşıma açık olduğunuzu söylemişsiniz ama yazdığım onca şeyden sadece olumsuz olanı görmüşsünüz. açıkcası ben daha olumlu bakarım mesela. ki bunu hayata geçirmek de burdan kaynaklanıyor. ben bu kimsenin elinde değil sizin elinizde pes etmemekte yazmışım. siz gayet beni tersler şekilde İlah gelse sen açık değilsen olmaz demişsin? ben farklı ne demişim? ben de sende demişim mesela. siz abd de olan uygulamayı değerlendirmemi ele alıp olumsuz paylaşım demişsiniz. birileri olabilir daha hızlı gelişim göstermek için yardım almak isteyen. netice de hepsine gitmedim ve orda da dedim ki mutlaka işini çok iyi yapan vardır ben denk gelmedim. (bu da benim insanlar sadece parayı düşünüyor ama işlerini iyi yapmak değil inancımdan kaynaklanıyor bence)

neyse boşu boşuna yanlış anlaşılma oldu sanırım. bu kadar denemeden sonra benim şiddetle tavsiyem başladığınız yolu bırakmayın. bu işe yaramadı demeyin. size en kolay ne geliyosa o yolu bulup yapın. olumsuz düşüncenizden hissinizden ya da inancınızdan vazgeçmenin ya da bunu olumluya çevirmenin biçok yolu var. ben en etkili EFT diye düşünüyorum ama öyle 1-2 turla olmuyo bazen bir ay bile sürebiliyo. bir tane olumsuz inancınızı halletmeye çalıştığınız da arkasından diğeri kendiliğinden geliyo. önemli olan olumlu düşünmek değil. buna inanmak. yalnızca inanılınca başarılıyo. ben şimdi nefes terapisi alıyorum. çok yeni daha 2. seans oldu. nefes alışınıza baktığınızda bile bazı değiştirmeniz gereken yönlerinizi görebiliyorsunuz. ben nefes alıp biraz durup nefes verip biraz durup sonra alıyorum. bu bekleme geçmişe takılan yaşadığı çoğu şeyi hemen atamayan insanlarda olurmuş. ve gerçekten de öyleyim. bunu düzene soktuğunuzda bu özelliğinizde kayboluyormuş. henüz düzene sokmadığım için evet oluyo kesin diyemem ama olacağına inanıyorum.

.

"her şey seninle başlar."

böyle bir kitap vardı sanki:)

Rezonans kanunu kitabını aldım dün
Basımı öyle dandikki bu ne ya dedim
Anca 40 küsür sayfa okuyabildim...malum zaman...ama çok açıklayıcı bir kitap gibi geldi şimdilik
Mesela kalp aurasının önemini anlatıyor
Neden ve niçin beyinden daha güçlü olduğu
Ve bilimsel açıklamalarla...üstelik sıkmadan

Merhaba daha önce konuştuğumuz gibi forumu okuyorum yakınlarda kitap siparişi vericem bu kitaplar arasında en fazla iki olcak şekil öncelikle önerdiklerinizi benimle paylaşabilir misiniz?

"Büyük Düşünmenin Büyüsü" adlı kitap da gayet güzel... En azından birkaç ay önce okumuş olmayı isterdim. Olumlu değerlendirme yapamadan, fırsat vermeden kestirip atmak için Negatif verdiğim önemli bir karar POZİTİF olabilirdi. İnşaallah bundan sonrası için işime yarar.

Herkese tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
[/QUOTE]
Bencede isin sirri insanin kendisinde bitiyor.
Ben olumlu dusunmeyle ilgili kitaplara, makalelere 20 li yaslarimda cok rastgeldim. Bir iki okuyup es gectim. Olabilecegine inanmadim. 35 yasimdan sonra farkindaligim artti. Bu zaman zarfinda bir suru sorunlar yasadim. Internette cozum ararken, psikoloji bloglarini okurken beynimdeki sacma sapan kaliplari fark etmeye basladim.
Son donemlerde yasadigim sorunlar gecmis yillardaki dusuncelerimin yansimasi. Beynimde kura kura bu sorunlari yasamima cekmisim.
Baska bir ornekte tamamen bilincsizce yaptigim bir imajinasyon diyebilirim. Annemlerin evi gecekonduydu.Kucuk ve karanlik pek gunes almiyordu.Hep aydinlik genis bir evde yasamayi hayal ederdim.Evlendigimden beri bu 3. evim. Ucude kocaman aydinlik ferah evlerdi.
Bazen birsey dusunmeye istemeye korkuyorum. Hayatta ne istediysem oldu ama bazilarinin bedeli agir oldu.
O yuzden istemeyi bilmek cok onemli.

Çekim yasası yapışkandır. Başkasının iyi şansına sevindiğinizde onların iyi şansı size yapışır! Başka bir insandaki bir şeyi beğendiğinizde ya da takdir ettiğinizde o özellikleri kendinize yapıştırırsınız. Ama biri hakkında olumsuz düşünür ya da konuşursanız o olumsuzlukları da kendinize yapıştırırsınız ve hepsini hayatınıza alırsınız...

The Power / Rhonda Byrne

Alıntıdır.

Merhaba. Kimsenin yaşamı sürekli % 100 olumlu durumlarla bezeli değildir. Allah peygamberlerini dahi çeşitli musibet ve olumsuzluklarla sınamıştır. Hem de en ağırları ile.. Kurslar, kitaplar insanın hayatında başına gelecek olumsuz durumları yok etme gücüne sahip değildir. Yaşadığımız müddetçe başımıza olumsuz durumlar, sıkıntılar gelebilecektir.Önemli nokta bizim bu olumsuzlukları nasıl karşılayıp, okuduğumuz ve yorumladığımız...

Bizden istenen olumsuz durumlarda tevekküldür, sabırdır, duadır.Olumlu hallerimize de Şükür ve teşekkürler etmek.

Gelecekten ise kesinlikle "ümitvar olma" halini edinmek... Ben de bu kısmı geç idrak ettim.

Ayrıca DUA sürekliliği düşüncelerin, ruhun, kalbin itminana erişmesinde elzemdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba çekim yasası ve pozitif düşünce ile ilgili bir bağlantı umarım ekleyebilmişimdir ben anlatım tarzını ve enerjisini çok beğendim meditasyon ve olumlama videoları ve kendi sitesi de var sevgiyle kalın hayırlı ramazanlar

Bazen olan olay karsisinda kabullenmekte direniriz,savasiriz. Direndikce olan olayi zorlastirir ve icinden cikilmaz bir hale sokariz. Oysaki olan olaydaki mesaja odaklanip , oradaki tum bizi kotu hissettiren duygulardan ozgurlessek , o kotu hissettiren kisi yada olaya olumlama koysak ayni zamanda kendimize seyirci kalabilsek ,bunlari olmasi gerektigi icin yasiyorum ve bana ogretisini aldigim an ,artik bu olayin yasanmayacagini bilirsem ve uygularsam , iste o zaman hayati akisinda ve anda yasamaya baslamak icin harika bir adim atmis oluruz. ( alinti )

Kendinizi Işıkla Koruyun
Birinin size psişik açıdan saldırdığını veya enerjetik açıdan düşmanca davrandığını hissederseniz, etrafınızı saran koruyucu bir ışık imgeleyin. Bazıları bunu beyaz bir enerji alanı olarak düşünmektedir; ben ise şeffaf ve mavi bir yumurtanın içinde olmak şeklinde imgeliyorum. Size uygun rengi bulmaya çalışın. Bu sizi, size doğru yollanan zararlı enerjilerden koruyacaktır.
Sevgiyle Yanıt Verin
Başkalarından gelen negatif ve zehirli enerjilerin alıcısı olmanız gerekmez. Sevgiyle almak istemediğiniz enerjiyi geri çevirebilirsiniz. Sevgiyle yanıt vermek ise bir saldırı pozisyonu almanızı ve daha çok negatif enerji yaratmanızı önleyecektir.
Şifa veren tek şey sevgidir...
Sandra İngerman
Alıntıdır.

Bende balığım yükselenim akrep ama imajinasyon u beceremiyorum gözümün önüne getoremiyorum ne yapabilirim inşallah ramazandan sonra gene aktif olursunuz. Harika enerjiniz bizlere lazım.

Kızlar selam
Ben birinden hoşlanıyorum, aynı işyerindeyiz. Bana karşı ilgisi var mı yok mu anlayamıyorum. Bazen kesin var bişi diyorum bazende yok ya bundan bi cacık olmaz diyorum. Aşk olumlaması daha önce hiç denemedim. Genelde hep iş ve kariyer ile ilgili yaptım, başarılı da oldum. Nasıl yapabilirim sizce?? Onu düşünceyle kendime çekmek istiyorum.. Bana bir akıl verin lütfen

Akrep burcuyum. yükselen de akrep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…