Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ya sorma bdn bugun neler yasiyorum oyle
Bizim yatak idasinin kapi kolu bozuk kac gundur...oglumun da kapilari hizla kapatma sevdasi var...kac gundur bir şey olmadi bugun tam dusundum o kol kitlenirse kaldik iceri
Abartmiyorum tam 10 saniye sonra oglum geldi kapiyi hizla carpti ve biz icerde kaldik
Tam 3 saat esim gelene kadar
Hayir anlamiyorum o kapi gunde 1000 kez carpiliyio benim oyle dusunmemi mi bekledi acaba
Gerci ben bunlari anlatiyorum da iyimidir bilmiyorum...ha bu arada niye biyle seyler yasadigimi da biliyorum....anlatayim mi

Heyecan çok önemli.en önemli yakıtımız o çünkü.Heyecan tutkuya dönüşecek zamanla.Önceden hayal olan şey kafamıza çok çok yatacak, imkansızlıktan çıkacak.Şu anki imajinasyonumu düşünüyorum,ilk oluşurken ki haliyle şu anki halİyle hem his olarak hem de detaylar arasında çok fark var.En önemlisi de ne biliyor musunuz.Önceden ben dahil kimse olacağına inanamayacak bir şeydi.Yoook artık uçma uçma diyecek bir şeydi.Ama şu 2 yıldaki olaylar,durumlar,bilinçlerdeki değişimlerle gerçekleşince yok artık demezler normal derler : ))) Rabbim nasip eder inşallah da enerjimi, titreşimimi uyarlayarak.En önemli değişiklik içeride biz değişince dünya değişiyor evet.Bakış açımız değişiyor en önemlisi.Ottan tüyden keyif almasını öğreniyoruz,küçük mucizelerimiz zamanla kocaman oluyor,çünkü enerjisini artırıyoruz titreşimlerimizle,şükürlerimizle.O yüzden yola devam İyiki gelmişsin @Tulelut enerjime katkıda bulunuyorsun,ilhamlar uyandırıyorsun

Ben de yaşıyorum malesef kimi zaman iptal ediyorum kimi zaman çekiyorum.Kızımın eti çok sıkıdır.Dedim ki canım benim ya düşse nasıl ağrır şurası dedim.Hayyy şom ağzım demeye kalmadan düştü hem de düşündüğüm yerden ve tabiki çok acıdı.Böylece enerji fizikselleşti, amaaan diyorum ve geçiyorum : ))) Hayatıma bizleri güldürecek keyif veren şeyleri düşünüyorum ve çekiyorum diyorum öyle olunc artık.Neden yaşıyorsun evet merak arttim tatlım asıl olayı : )

İyiki gelmişsin @Tulelut enerjime katkıda bulunuyorsun,ilhamlar uyandırıyorsun
Vuhuuu cok mutlu oldum Ne guzel boyle katkida bulunabiliyorsam:)

Aksine gecmis konulari okuyuyup, begendikce insanlara sıkıyorum diye düsunuyordum. Surekli bildirim gidiyor ya nerden cikti bu diye dusunuyorlardir diyordum

Gercekten gulerek bakiyorum etrafa, olaylara da farkli bakiyorum. Olumsuz dusunmuyorum. Kendi kendimi gaza getirmiyorum(bunu cok yapardim:)) Bunlar Once Allah sonrada burdaki mesajlari yazanlarin sayesinde

Bir de tam oldugum gunu merak ediyorum. Yani imajinasyonlarimi, olumlamalarimi tam yaptigim, zihnimi hemen bosaltabildigim,dusuncelerimi tamamen olumluya cevirdigim, kimseye sormadan normal hayatima uyguladigim gunleri.

Ben tibet yogasi yapiyorum
Ara verip verip...yani hiz 21 tekrara gelmedi en fazla 9 tekrar ama ben ne zaman 7 tekrarin ortalarina gelsem 2 belirgin etki gorurum
1. Vucut yagim az oldugu icin oldukca belirgin bir sıkılasma
2.aklimdan gecen basit seyler hemen olur...:)

Biz bir harikayız evet hem de her halimizle,neysek kendimize onu çeken harika mıknatısısız
Eski dusunce sistemimde boyle dusunmenin kendini begenmislik, kibirlenme, ukalalik gibi olumsuz kisisel ozelliklerden kaynaklandigini dusunurdum. Boyle dusunceleri asla zihnimden gecirmezdim.Birisi soylese " Yok ya, abartma benim ne kotu huylarim var, sen bilmiyorsun." derdim.

Regl oncesi donemlerde " Kendimden nefret ediyorum. " sozunu cok soyluyormusum. Esim fark ettirdi, Allah razi olsun.
Hatirladikca yazacak bir suru olumsuz dusunce kalibim var ama topigin enerjisini bozmak istemem.
Buralara ben kendi degisimimi gozlemlemek icin ,geri donup okumak icin yaziyorum. Okuyan bir suru insan var. Ben eskiden bunlar ne kadar rahat, tabi herseyleri var, tuzu kuru diye bakardim. Ama her seyi olan multi zenginler bile depresyona giriyorsa demekki hersey icimizde, beynimizde, kalbimizde, kendimizde, ozumuzde.
Ben olumsuz dusunce kaliplarimi fark edip temizlemeye calisiyorum. Her gecen gun hafifliyorum.
Hayati, cevremdeki insanlari, doga olaylarini oldugu gibi kabul ediyorum. Eskiden boyle olmamaliydi, soyle olsa daha iyi olurdu gibi dusunmekten cozumu goremiyordum. Asiri kontrol etme gudum vardi. Elimden bir sey gelmeyecegini kabul edince, hayati akisina birakinca tuy gibi hafifledim.
Her sey en guzel , en dogru sekliyle bize sunuluyor.
Hayatin akisina guveniyorum.

Kızlar selam:)
Ben yine bi haltlar karıştırdım galiba
Benim hoşlandığım çocuktan hoşlandığını düşündüğüm yani bakışlarından falan hissettiğim bir kız vardı. geçen gün kız bana benimkinden hoşlandığını söyledi ben şoklarda tabi
şimdi bende şu korku oluştu ya benimki de kıza birşey hissederse diye.. Cidden şuan korku saldı bana.
Böyle şeyler düşündüğüm için mi bunlar başıma geliyor acaba ya..
Napmam lazım bu düşünceyi kafamdan atamıyorum. Dün olumlamama başladım ama kendimi çok veremedim açıkçası.

Olumsuz olduğumuz dönemlerde kendimizi resmen reddediyoruz,iltifatları abartı buluyoruz kabul etmiyoruz.Müthiş bir enerji düşüklüğü işte,sonra da neden bana neden ben yaşıyorum bu kötü olayları diyoruz o dönemler işte.Ama şimdi biliyoruz ışıl ışıl parlayan yıldızlar gibiyiz.İnsan olmayı deneyimleyen ruhlarız,özümüz ruhumuz.Ruhumuz da ışıl ışıl ve parıl parrıl tertemiz

Evet malesef görünüşe göre sen çekmişsin kızla resmen eterik kordon kurmuşsun.Şaka gibi ama gerçek.Ama sorumluluğu üzerine alıp iptal edebilirsin,rahatlayarak aldırmayarak.Ve de ikisini aynı anda düşünmemen gerekiyor,olumsuz enerji gönderirsen ikisini düşünerek aralarındaki bağı karşılıklı beslersin.Kk derdim var ı okuyorum yüzde %80 i nerdeyse çekimden kaynaklanıyor.

"Hayatımızda süregelen anlamlı rastlantılar mevcuttur. Bu anlamlı rastlantılara eşzamanlılık denir. Kuantum fizikçisi Dr. Wolfgang Pauli ve ünlü psikolog Carl Jung’un bu fenomeni açıklamada büyük payları vardır.

Buna bir örnek olarak, bir sinema bileti aldığınızı varsayalım, ardından dönmek için bir otobüs bileti aldınız ve o gün yüksek miktarda para kazanmanızı sağlayacak bir piyango bileti aldınız. Ve hepsinde de ortak numara var. Bu gün içinde farklı yerlerden aldığınız şeyler arasında anlamlı bir rastlantı var. İşte bu eşzamanlılıktır yani sebep-sonuç yasasının bir tezahürüdür.

Maalesef günlük yaşantımızda fark etmek o kadar kolay değildir. İyi bir gözlemi ve analitik bir bakış açısını gerektirir. Bunu kullanmayı öğrenmek zaman alabilir. Ama fark etmeye başladıkça aradaki bağları kurmak kolaylaşacaktır."

Hemen bir örnek yapıştırmak istiyorum izninizle :) Geçen gün çocuklarımla dışarıda top oynarken, deli anneleri yani şahsım tüm gücümle toplarını çatıya fırlattım.Top geri dönmedi malesef :) Biraz üzülür gibi oldular amaaan dedim biri gider biri gelir,alırız dedim.Ertesi gün tamda aynı yerde başka yere taşınan aile toplarını benimkilere bıraktılar tamamen "tesadüfi" şekilde : ))) Veee gün içinde gerçekten bu tarz olaylar yaşıyoruz ki hepimiz ama ya dikkatimizi vermiyoruz ya da kendini ayan beyan edecek kadar görünür olmuyorlar işte.Ama durum aynen bu canlar.

Bademli_Magnum bak buttrfly burda ne demis.
Once senin mesajini okudum icim bir ciz etti. Acaba benimki de mi dedim. Hic alakamiz yok seninle ya da hoslandigin cocukla ama kafamda acaba beninkinde de birileri var mi dusuncesi olustu:)) sonra dur tulelut cagirma dedim. Hala mucadele halindeyim Sonra eski sayfalari okumaya devam ettim ve karsima bu mesaj cikti

Dun gece bir arkadasimla mesajlasiyordum. Mutlu oldugumu, iyi oldugumu yazdim. Artik nasil bir enerji gonderdiysem resmen mesajdan aldim enerjini dedi :))
Önce bana bu sayfayi bulduran, okumami saglayan Allah'a sonra burda deneyimlerini bizlerle paylasan arkadaslara tekrar tesekkur ediyorum. Sukur bugunlerimize:))

Ve Bademli_Magnum herseyin senin icin iyi olduguna inan. Bilemedim buttrfly dogru mesaj verebildim mi? :)

Ben de buranın sessiz takipçilerindenim. Bir ara burası çok durgundu şimdi tekrar canlanması çok iyi oldu. Çünkü insanların etkileşimi gerçekten çok aşikar. Bu enerjiyi hissettiren tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Evet çok yazmıyorum, daha yolun başındayım. Ama burası farkındalığımı çok artırdı, bu başlangıç bile benim için bir mucize. Benim de çok olumsuz kalıplarım vardı, bunların hem "olumsuz" hem "kalıp" olduğunu kabul etmem bile benim için çok büyük gelişme. İnşallah daha da gelişeceğim, gelişiyorum, buna inancım sonsuz. Allah'a hamd olsun sizleri tanıdığım için.

Ayni durumlari yasiyoruz. Daha yolum basi:)) sadece ben biraz fazla soru soruyorum anlayabilmek icin

Bendeki degisim de muazzam:)) guzel olan olaylarda hep olumsuz bir ayrinti bulur onu dusunurdum. Simdi aklima geliyor ama sacma bir dusunce hadi bay bay diyorum.

Imajinasyonlarimi da yapiyorum. Bilemiyorum tam oluyir mu? Hatta ruyalarima bile giriyor. Bu dogru yolda oldugumu gosterir mi acaba? Gerci bu sabah cok basarili olamadim. Hadi kahvaltiyaaaa diye uyandirildim.Tam imajine olacam

Esmalari da oturtmak istiyorum. Regl donemimde oldugum icin cok uzerinde duramadim. Es Sekur Ya Latif esmalarini bir de Ya Müyessir esmalarini tekrarliyordum. Ama zaman ve sayi konusunda bir sistemim yoktu. Onu da oturtmak istiyorum. Onceki sayfalarda Ya Cami Ya Vedud esmalarinin da cok iyilestirici esmalar oldugunu okumustum. Iste sonradan gelince boyle insan bilemiyor hangisini nasil yapayim

Esma konusu benim de gündemimde ama o farklı bir konu başlığı buraya belki uymayabilir diye yazmamıştım.

Onceki sayfalarda var. Burda da konuşuluyordu ondan yazdim:))
Biliyorum canım. Zaten senin için söylemedim yanlış anlattıysam kusura bakma. O mesajlardan ben de faydalanmıştım çünkü ben de senin gibi topiği baştan sona okumuştum burayı ilk tanıdığımda. Ama sadece esmalarla ilgili bir şeyler sorarsam birisi de çıkıp derse o konunun yeri burası değil diye haklı sanki demiştim kendi kendime. Zaten kendi kendime konuşmaktan bu hale geldim:)) yani az önce de kendi iç sesimi yazdım, sen veya diğerleri istediğiniz gibi paylaşımlarda bulunabilirsiniz buna izin verecek yetki benim değil estağfurullah...

Ama sadece esmalarla ilgili bir şeyler sorarsam birisi de çıkıp derse o konunun yeri burası değil diye haklı sanki demiştim kendi kendime. Zaten kendi kendime konuşmaktan bu hale geldim:))

Kendimi gordum mesela ben de gecmis konulari hoplatiyorum ya biraz sorumla. Insanlar nerden cikti bu bildirim gelip duruyor diye dusunuyorlardir diyorum icimden

eterik bağı nasıl iptal edebilirim peki? bir yöntemi var mıdır bunun? birde hepimiz aynı ortamdayız, sürekli ikisini takip ediyorum baktı mı bakmadı mı ne dedi ona falan kafayı yemem an meselesi

Kendimi gordum mesela ben de gecmis konulari hoplatiyorum ya biraz sorumla. Insanlar nerden cikti bu bildirim gelip duruyor diye dusunuyorlardir diyorum icimden
Aslında tam tersi benim çok hoşuma gitmişti önceki sayfalardaki önemli mesajları bulup çıkarman. Çünkü sürekli eski sayfaları okumuyoruz, okusak bile mesajların hepsi aynı öneme sahip değil. Biri önemlileri bulup çıkarıyor hazır, daha ne isteyelim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…