- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Ya sorma bdn bugun neler yasiyorum oyleYaşadığımız dönemin bilinç yükselişinde kokuların önemli faktör olduğunu düşünüyorum.Yaklaşık iki ay önce hiç hatırlamadığım bir anım bir koku ile daha o an yaşıyormuş gibi gözümün önüne geldi.O an arkadaşımla çok derin telepatiye girdiğime eminim : )))) O yüzden bence sizin bu inanılmaz olayınız,anneni hissettin kokuyla :)
Tesekkur ederimyazdiklariniz bile cok iyi geldi. Olmus kadar mutlu oldum okuyunca:) Hakkimizda hayirlisi Cumleleriniz de cok guzel:)
Daha cok basindayim ya heyecan var icimde. Acaba dogru yapiyor muyum? Nasil bir sonuc alacagim? Ama sonucu beklememek gerekiyor. Hayal et gokyuzune birak. O gelip seni bulacak... surekli bunlari dusunuyorum
Bugun basima cok guzel bir sey geldi. Direk umudum arttiYagmur yagiyordu, balkona ciktim kitap okumak icin (bilincaltinin gucu kitabi). Not alarak okudugum icin yalniz olmak istedim. Balkona cikmamla balkondaki guvercinlerin ucmasi bir oldu. Karsi apartmana gittiler. O kadar cok yagmur yagiyordu ki islandilar. Cok uzuldum keske buraya gelseler tekrar, islanmasalar diye dusundum. Sonucta ben ciktigim icin gittiler. Kitaba dalmisim kafami kaldirdim bir baktim ki kuslarin yarisi gelmis. O kadar mutlu oldum ki cok icten istemistim geri gelmelerini. Islandiklari icin cok uzuluyordum. Oldu iste dedim. Gercekten istedim oldu. Belki kucuk bir olay ama beni cok mutlu etti ve rahatlatti
Ya sorma bdn bugun neler yasiyorum oyle
Bizim yatak idasinin kapi kolu bozuk kac gundur...oglumun da kapilari hizla kapatma sevdasi var...kac gundur bir şey olmadi bugun tam dusundum o kol kitlenirse kaldik iceri
Abartmiyorum tam 10 saniye sonra oglum geldi kapiyi hizla carpti ve biz icerde kaldik
Tam 3 saat esim gelene kadar
Hayir anlamiyorum o kapi gunde 1000 kez carpiliyio benim oyle dusunmemi mi bekledi acaba
Gerci ben bunlari anlatiyorum da iyimidir bilmiyorum...ha bu arada niye biyle seyler yasadigimi da biliyorum....anlatayim mi
Vuhuuu cok mutlu oldumİyiki gelmişsin @Tulelut enerjime katkıda bulunuyorsun,ilhamlar uyandırıyorsun
Ben tibet yogasi yapiyorumBen de yaşıyorum malesef kimi zaman iptal ediyorum kimi zaman çekiyorum.Kızımın eti çok sıkıdır.Dedim ki canım benim ya düşse nasıl ağrır şurası dedim.Hayyy şom ağzım demeye kalmadan düştü hem de düşündüğüm yerden ve tabiki çok acıdı.Böylece enerji fizikselleşti, amaaan diyorum ve geçiyorum : ))) Hayatıma bizleri güldürecek keyif veren şeyleri düşünüyorum ve çekiyorum diyorum öyle olunc artık.Neden yaşıyorsun evet merak arttim tatlım asıl olayı : )
Eski dusunce sistemimde boyle dusunmenin kendini begenmislik, kibirlenme, ukalalik gibi olumsuz kisisel ozelliklerden kaynaklandigini dusunurdum. Boyle dusunceleri asla zihnimden gecirmezdim.Birisi soylese " Yok ya, abartma benim ne kotu huylarim var, sen bilmiyorsun." derdim.Biz bir harikayız evet hem de her halimizle,neysek kendimize onu çeken harika mıknatısısız
Eski dusunce sistemimde boyle dusunmenin kendini begenmislik, kibirlenme, ukalalik gibi olumsuz kisisel ozelliklerden kaynaklandigini dusunurdum. Boyle dusunceleri asla zihnimden gecirmezdim.Birisi soylese " Yok ya, abartma benim ne kotu huylarim var, sen bilmiyorsun." derdim.
Kızlar selam:)
Ben yine bi haltlar karıştırdım galiba
Benim hoşlandığım çocuktan hoşlandığını düşündüğüm yani bakışlarından falan hissettiğim bir kız vardı. geçen gün kız bana benimkinden hoşlandığını söyledi ben şoklarda tabi
şimdi bende şu korku oluştu ya benimki de kıza birşey hissederse diye..Cidden şuan korku saldı bana.
Böyle şeyler düşündüğüm için mi bunlar başıma geliyor acaba ya..
Napmam lazım bu düşünceyi kafamdan atamıyorum. Dün olumlamama başladım ama kendimi çok veremedim açıkçası.
Kızlar selam:)
Ben yine bi haltlar karıştırdım galiba
Benim hoşlandığım çocuktan hoşlandığını düşündüğüm yani bakışlarından falan hissettiğim bir kız vardı. geçen gün kız bana benimkinden hoşlandığını söyledi ben şoklarda tabi
şimdi bende şu korku oluştu ya benimki de kıza birşey hissederse diye..Cidden şuan korku saldı bana.
Böyle şeyler düşündüğüm için mi bunlar başıma geliyor acaba ya..
Napmam lazım bu düşünceyi kafamdan atamıyorum. Dün olumlamama başladım ama kendimi çok veremedim açıkçası.
Yarattiklarini maddi manevi kirlerinden arindiran Rabbim hepimizin bilincaltindaki bildigimiz bilmedegimiz bize iyi gelmeyen,işe yaramayan her turlu gereksiz inanclari,kaliplari temizlesin.Yerine mutluluk veren,bolluk huzur hissi veren kaliplar ilham edip yerlestirsin Ya Kuddus adiyla
Ben de buranın sessiz takipçilerindenim. Bir ara burası çok durgundu şimdi tekrar canlanması çok iyi oldu. Çünkü insanların etkileşimi gerçekten çok aşikar. Bu enerjiyi hissettiren tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Evet çok yazmıyorum, daha yolun başındayım. Ama burası farkındalığımı çok artırdı, bu başlangıç bile benim için bir mucize. Benim de çok olumsuz kalıplarım vardı, bunların hem "olumsuz" hem "kalıp" olduğunu kabul etmem bile benim için çok büyük gelişme. İnşallah daha da gelişeceğim, gelişiyorum, buna inancım sonsuz. Allah'a hamd olsun sizleri tanıdığım için.
Esma konusu benim de gündemimde ama o farklı bir konu başlığı buraya belki uymayabilir diye yazmamıştım.Ayni durumlari yasiyoruz. Daha yolum basi:)) sadece ben biraz fazla soru soruyorum anlayabilmek icin
Bendeki degisim de muazzam:)) guzel olan olaylarda hep olumsuz bir ayrinti bulur onu dusunurdum. Simdi aklima geliyor ama sacma bir dusunce hadi bay bay diyorum.
Imajinasyonlarimi da yapiyorum. Bilemiyorum tam oluyir mu? Hatta ruyalarima bile giriyor. Bu dogru yolda oldugumu gosterir mi acaba? Gerci bu sabah cok basarili olamadim. Hadi kahvaltiyaaaa diye uyandirildim.Tam imajine olacam
Esmalari da oturtmak istiyorum. Regl donemimde oldugum icin cok uzerinde duramadim. Es Sekur Ya Latif esmalarini bir de Ya Müyessir esmalarini tekrarliyordum. Ama zaman ve sayi konusunda bir sistemim yoktu. Onu da oturtmak istiyorum. Onceki sayfalarda Ya Cami Ya Vedud esmalarinin da cok iyilestirici esmalar oldugunu okumustum. Iste sonradan gelince boyle insan bilemiyor hangisini nasil yapayim
Esma konusu benim de gündemimde ama o farklı bir konu başlığı buraya belki uymayabilir diye yazmamıştım.
Biliyorum canım. Zaten senin için söylemedim yanlış anlattıysam kusura bakma. O mesajlardan ben de faydalanmıştım çünkü ben de senin gibi topiği baştan sona okumuştum burayı ilk tanıdığımda. Ama sadece esmalarla ilgili bir şeyler sorarsam birisi de çıkıp derse o konunun yeri burası değil diye haklı sanki demiştim kendi kendime. Zaten kendi kendime konuşmaktan bu hale geldim:)) yani az önce de kendi iç sesimi yazdım, sen veya diğerleri istediğiniz gibi paylaşımlarda bulunabilirsiniz buna izin verecek yetki benim değil estağfurullah...Onceki sayfalarda var. Burda da konuşuluyordu ondan yazdim:))
Ama sadece esmalarla ilgili bir şeyler sorarsam birisi de çıkıp derse o konunun yeri burası değil diye haklı sanki demiştim kendi kendime. Zaten kendi kendime konuşmaktan bu hale geldim:))
eterik bağı nasıl iptal edebilirim peki? bir yöntemi var mıdır bunun? birde hepimiz aynı ortamdayız, sürekli ikisini takip ediyorum baktı mı bakmadı mı ne dedi ona falan kafayı yemem an meselesiEvet malesef görünüşe göre sen çekmişsin kızla resmen eterik kordon kurmuşsun.Şaka gibi ama gerçek.Ama sorumluluğu üzerine alıp iptal edebilirsin,rahatlayarak aldırmayarak.Ve de ikisini aynı anda düşünmemen gerekiyor,olumsuz enerji gönderirsen ikisini düşünerek aralarındaki bağı karşılıklı beslersin.Kk derdim var ı okuyorum yüzde %80 i nerdeyse çekimden kaynaklanıyor.
Aslında tam tersi benim çok hoşuma gitmişti önceki sayfalardaki önemli mesajları bulup çıkarman. Çünkü sürekli eski sayfaları okumuyoruz, okusak bile mesajların hepsi aynı öneme sahip değil. Biri önemlileri bulup çıkarıyor hazır, daha ne isteyelim:))Kendimi gordummesela ben de gecmis konulari hoplatiyorum ya biraz sorumla. Insanlar nerden cikti bu bildirim gelip duruyor diye dusunuyorlardir diyorum icimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?