Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

haa okumanız bitmedi ben benim olumalarım bitmedi sandım ayy pardon yorgunluktan..evet kuzum aldım :) ne düşünürsen ne istersen onu yaşıyorsun :) bizzat yaşadım bunları..
Vallahi kahkaha attim
Allah da sizi guldursun
Kelimelerimi dogru secmeye calisiyorum. Nasil desem. Ben biraz zihnimle savas halindeyim:) burda yazanlari uyguluyorum. Kitabi okuyorum. Insallah benim icin de guzel sonuclar olacak :)

Olumlamayı yapıp bittikten sonra oldumu olmadı mı kontrol etmek yok canım.Evren direk demek hesap mı tutuyorsun moduna giriyor bereketi kaçıyor,iyilik gibi düşüneceksin enerji oluşsun ve bırak,unut yani.Ulaşması gereken yere ulaştı çoktan oldu yani.Ama şuna örnek vereyim,hayatıma giren pozitif dediğim çok değerli dediğim insanları çekiyorum demiştim.İnanır mısınız hayatıma o kadar güzel insanlar girdiki beni havaya uçurdular varlıklarıyla Bir de olumlamalar,imajinasyon gerçekleştiğinde o hissin duygusu daha başka oluyor biliyor musunuz.Sanki sonsuzdaymış hissi,elinizden kayıp gidecek gibi değil bir korku yok saflık içinde.Çünkü gerçekleşmesi için yaptığımız imajinasyondaki his öyle.Saf sonsuz içten sıcacık :) İşte sır burda,an da sonsuzda

Bir bilgi daha...Tesekkur ederim.
Ögreniyorum ben de:)
Bazi hayallerim gerceklestikten sonra hayallerim olduklari aklima geliyor. Yani yasiyorum. Sonra aaa bu benim hayalimdi diyorum:)))
Demek hayal et gokyuzune birak diyoruz:)
Tamamdir.

Bir mesajinizda gordum buttrfly zihin bosaltmasini nasil yapiyirsunuz?

Takdir ettim sizi:)) onceki mesajinizda da cok guzel anlatmissiniz.

Bak ben birazdan zihnimi boşaltacam aynen şöyle.Önce uzanacağım, penceremden görünen ağaçlara bakarak Rabbim ne güzel yaratmışsın diyerek sanatına iltifat edecem :) Sadece zihninizdeki güzel manzaraya bile yapabilirsiniz.O huzur ve güvenle,gözlerimi kapatacağım havası alınmış balon gibi düşüneceğim bedenimi yere yapışmış gibi :) O dümdüz his inanılmaz rahatlatıcı ferah : )))) Sonra başlayırım mor küre ritüeline.Negatif enerjiler dışarı,pozitif güzel enerjiler içeri.Ve sonra tabiki imajinasyonlarım,olumlamalarımı içine serpiştirerek.Ayaklarımın yerden kesilme hissi ü,coşku huzur.mutluluk,yoğun şükran duygusuyla,şimdiden kabul olduğu için binlerce şükür diyerek gözümü açıyorum :)

Çok haklısın canım benim bazen hayalimizi öylesine içten yaşarız ama farkında bile olmayız.Daha sonra aklımıza gelir ben hayalimi yaşıyorum yaaa deriz :) Bazı insanlarda -eşim de dahil buna bazen-çok istediği bir şey gerçek olduğunda çok sevinmesini filan beklersiniz o da çok önemsiz bir şey gibi hıı evet der önemsiz bir şey gibi,düşük enerjiyle : ))) Yani demek istediğim kimisi hayalini yaşar ama farketmez bile,kıymetini de bilmez o an ın.Halbuki o anlar şükür ister,çoğalmak ister.Değer görmezse o enerji nötr e geçer nacizane. Bir de bende şu oluyor; mesela hoşlanmadığım biri bile olsa eğer güzel bir şey yaşıyorsa içten takdir eder,imrenirim.Ne güzel maşallah derim.Sonra bir bakarım aynısını hatta daha güzelini ben yaşıyorum,bu da çok önemli daha önce bahsetmişimdir : )

Bugun oyle ilginc bisey oldu ki...:)
Bundan sanirim 13 yil once ailece kullandigimiz bir sac kremi ve sampuan vardi ipekin badem sutlusu :)
Dun bulasiklari dizerken nedense o sac kremi sampuani animsadim
O kokuyu...cocuklugumun kokusudur yani...
Bugun bingo! Annem geldi ve elinde ipek sampuan ama ben sokun dibindeyim tabi

Harika

Ben de bu durumdayim sanirim.
Aklima geliyor sonra hemen uzaklastiriyorum baskasi oldugu fikrini :)
Hatta olumlamama evlenecegim insan diye basladim. Yani cumlelerim evlenecegim insan ama dusuncemde ve imajinasyonlarim da o var. Sanirim bir yerde yanlis yapiyorum.
Icimde bitmemis birisi. Daha dogrusu takinti olmus. Eee ne yapcam ben. Evrene ne gonderecegim

Yaşadığımız dönemin bilinç yükselişinde kokuların önemli faktör olduğunu düşünüyorum.Yaklaşık iki ay önce hiç hatırlamadığım bir anım bir koku ile daha o an yaşıyormuş gibi gözümün önüne geldi.O an arkadaşımla çok derin telepatiye girdiğime eminim : )))) O yüzden bence sizin bu inanılmaz olayınız,anneni hissettin kokuyla :)

Ben tesadüf olduğunu düşünmüyorum canım,şu an ruh halinle ruh eşin o kişi demek ki.Ama tabi isteklerine şekil verirsen değişebilir de : ))))

Kendime bayiliyorum
Kendimi cok seviyorum.
Enerji doluyum.
Ask doluyum.
Seviyor ve seviliyorum.
Canim kendim, bayiliyorum sana,fistik gibisin.
10 numara, 5 yildiz insan gibi insansin..

Biz bir harikayız evet hem de her halimizle,neysek kendimize onu çeken harika mıknatısısız

Ben tesadüf olduğunu düşünmüyorum canım,şu an ruh halinle ruh eşin o kişi demek ki.Ama tabi isteklerine şekil verirsen değişebilir de : ))))

Sekil verme nasil olacak? Onun disinda baska birini tum ayrintilariyla hayal ederek mi? Aslinda onun olmasini da isterim:) falan filan iste :)))

Cok guzelmis. Hemen uygulayacagim :)

Sekil verme nasil olacak? Onun disinda baska birini tum ayrintilariyla hayal ederek mi? Aslinda onun olmasini da isterim:) falan filan iste :)))

Mesela aklınızdaki kişi esmer ama sen diyorsun ki hayatıma kumral uzun boylu,beni el üstünde tutan hali vakti yerinde beni bulutların üstündeymiş hissini uyandıracak,benim gelişimime her yönden destek sağlayan ve aynı zamanda benim de onu çok mutlu edeceğim birlikten her yönden keyif aldığım kişiyi kendime çekiyorum dersin mesela.Şekillendirmiş olursan.Ama yok ben direk o kişiyi istiyorum dersen de mümkün.Eğer sen inanırsan hepsi gerçek olur.Herkes tarafından çapkın olarak bilinen adam sen de en sadık insan olur,başkasının ilişkiye önem vermez dediği adam seni el üstünde tutar : ))) İmajinasyonlar iyi yapıldığında büyü gibidir gerçekten.Olmaz olmazlar olur.

Tesekkur ederim yazdiklariniz bile cok iyi geldi. Olmus kadar mutlu oldum okuyunca:) Hakkimizda hayirlisi Cumleleriniz de cok guzel:)

Daha cok basindayim ya heyecan var icimde. Acaba dogru yapiyor muyum? Nasil bir sonuc alacagim? Ama sonucu beklememek gerekiyor. Hayal et gokyuzune birak. O gelip seni bulacak... surekli bunlari dusunuyorum

Bugun basima cok guzel bir sey geldi. Direk umudum artti Yagmur yagiyordu, balkona ciktim kitap okumak icin (bilincaltinin gucu kitabi). Not alarak okudugum icin yalniz olmak istedim. Balkona cikmamla balkondaki guvercinlerin ucmasi bir oldu. Karsi apartmana gittiler. O kadar cok yagmur yagiyordu ki islandilar. Cok uzuldum keske buraya gelseler tekrar, islanmasalar diye dusundum. Sonucta ben ciktigim icin gittiler. Kitaba dalmisim kafami kaldirdim bir baktim ki kuslarin yarisi gelmis. O kadar mutlu oldum ki cok icten istemistim geri gelmelerini. Islandiklari icin cok uzuluyordum. Oldu iste dedim. Gercekten istedim oldu. Belki kucuk bir olay ama beni cok mutlu etti ve rahatlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…