Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

saol cnm mesajın için:)
enerji olayına çok inanıyorum, neyi istersen yada kafanda kurarsan o geliyor başına gerçekten.
ama bazen kafamdaki kötü düşüncelere engel olamıyorum, sonrası malum zaten korktuğum şey başıma geliyo:)
neyse benimki bana aşık beni çok seviyor gözü benden başkasını görmüyor diyip pozitif enerji yayıyım bari:)

Cok mutlu oldum boyle dusunmenize

Aslinda burda yazilanlara olumsuz bakan kimse yok. Donup dolasip yine kendi kafamizda kurdugumuz olumsuz seyleri taktigimiz ortaya cikiyor iste ben bunu asarsam ki asiyorum(o kadar takip ediyoruz burayi:)) hayat cok daha kolay oluyor benim icin
Cumlerler biraz sacma oldu umarim anlatabilmisimdir

Saçma oldu demiyoruz saçma bulan kendine baksın ben harika cümleler kuruyorum diyoruz

Çok doğru mesaj vermişsin canım,çünkü bir kişiyi severken başkası da sever mi düşüncesi resmen kıtlık bilinci düşüncesi ve malesef özgüven düşüklüğü de içerir bunun sebebi olumsuz bir kalıp da olabilir. Bolluk bilinci kalıbında şöyle düşünülür bana erkek mi yok ya da sadece hedefe kitlenip yani erkeğe içten mesajlar gider en çekici benim,en güzel benim,en dişi benim : )))) denilirse diğerleri hiç olur zaten.Siz diyince farkettim ben kendim için eşime hep şöyle demişimdir en seksi,en güzel hep benimdir.O yüzden çok şükür eşimle ilgili negatik kalıbım bulunmaz güvenle ilgili.İşin ilginci istemsiz olarak da eşim de benim için en seksi,en yakışıklıdır hep öyle düşünür öyle derim hep.Yani demem o ki avınıza kitlenin kızlzar,enerjiyi dağıtmayın : ))))

Saçma oldu demiyoruz saçma bulan kendine baksın ben harika cümleler kuruyorum diyoruz

Aynı fikirdeyim,saçma bulan kendisine baksın :)))

İstediğinizi yazın,sormak istediğinizi sorun kızlar lütfen çekinmeyin saçma filan demeyin.Bazen en saçma dediğimiz yerden çıkar olumsuz kalıplarımız,çünkü hep saçma diyoruz ve halının altına süpürüyoruz.Sonra başımıza bela olup duruyor

Muhteşem enerjilerle dolu zaman diliminde olduğumuza eminim,içimden sürekli yeni imajinasyonlar geçiyor.Sanki yeni yeni kapılar açılıyor.Habire yüksek enerji,yüksek vibrasyon çalışması içinde buluyorum kendimi :) Bugün mesela gül yağı alacağım inşallah,çok yüksek enerjisi varmış.Dün de 2 doğal taş aldım kargoda :) İnşallah bu ara bol bol paylaşımlar planlıyorum

Bu arada geçen ay deli gibi gezi yaptım,dünyanın en büyük kanyonu ve en görülmesi gereken yerlerinden Grand Canyon a gittim.Muhteşemdi ve ben bunun Yüce Yaradanımın şükürlerime binaen sunduğunu düşünüyorum.Dur sen dur daha ben neler yaptım der gibiydi burası,muhteşem enerjilerle doluydu.Asıl bombayı patlatıyorum,ben buraya rüyamda gitmiştim daha önce

Merhabalar
Ben bu sayfayı takip etmeye dün başladım.
Zaten olumlamalara ve meditasyon tarzı rahatlamaya ilgim vardı zaman ayırıyordum.
Fakat burda farklı kavramlarla karşılaştm.
İmajinasyon nedir ? Nasıl olusturulur ve neye yarar? Merak ettim açıkçası.
Burayı keşfettiğim için şanslı hissediyorum kendimi:)

QUOTE="buttrfly, post: 52173526, member: 290654"]Muhteşem enerjilerle dolu zaman diliminde olduğumuza eminim,içimden sürekli yeni imajinasyonlar geçiyor.Sanki yeni yeni kapılar açılıyor.Habire yüksek enerji,yüksek vibrasyon çalışması içinde buluyorum kendimi :) Bugün mesela gül yağı alacağım inşallah,çok yüksek enerjisi varmış.Dün de 2 doğal taş aldım kargoda :) İnşallah bu ara bol bol paylaşımlar planlıyorum [/QUOTE]
Maşallah tatlım enerjine hayranım

Ben de hep yemek ie ilgili dualarim kabul oluyor derdim. Yemegi cok sevdigim icin oldugunu dusunurdum sebebi buymus demek. Ay cok guzel oldu ogrendigim. Tesekkurler:)

Cok guzel anlatilmis. Ben hep derim Allah in sevgili kuluyum. Istedigim cogu sey oldu. Olmayanlara da iyi ki olmamis dedim. Ama sonradan iyi ki olmamis dedim:)) yasarken oyle hissetmiyordum. Yasli adam yasarken de farkinda... Ben de artik yasli adam gibi oldugum icin mutluyum:))) olumlamami da yapayim umarim dogru olmustur.

Benim olumlamam pek 10-15 dk surmuyor.

Cumlelerimi 3 defa tekrarliyorum. Sonra imaji asyon yapiyorum.

Bendede oylee gecen gun hatta guzel bi olaydi benim icin cokta sevinmistim bi arkadasimla paylastim ki benimde dilegimle alakali bir konuydu ertesi gun olumsuz bir durum oldu
Sanirim bunu ben de cok yapiyordum. Gercekten iyi olmayan yonde etkilenebiliyor. Cok sevdigim arkadaslarima bu olaylara basladigimi soyledim. Anlattim yaptiklarimi. Kendimi daa iyi hissettigimi... Biraz dalga gectiler:))) bu benim motivasyonumu bozmadi ama artik cenemi tutmami ogrenmem lazim. Hayatimdaki her degisikligi herkese soylememeliyim:))

Yaaaaaaaa inanamiyorum

Ben kac gundur olumlama yapiyorum diye niyet ediyormusum

Cok komigim Allah da beni güldürsün

O zaman bu gece bastan basliyorum. Tesekkurler pofu

Hayir herseyi de sorarim diyorum. Sorsana asil cumleni. Ama ben bunun da benim icin iyi bisey olduguna inaniyorum. Daha kuvvetli olumlamalar yapabilmem icin bir sebep, bir baslangic

Aşkta ya cami esması da kullanılıyor sanırım. Tuğçe Işınsu'dan duymuştum, ben de arada çekiyorum bu esmayı.. Etkisi de oluyor bence

" “alıcının” bizden ne kadar uzaklıkta olduğunun hiçbir rolü yoktur. Bu alıcı yan komşumuz da olabilir, dünyanın öbür ucunda bulunan bir kişi de olabilir. Oluşturulan ve yayılan rezonans alanı, her zaman doğru kişiye ulaşır. Böylece istediğimiz hedefimizle aramızda, enerji yoluyla kesin ve aktif bir bağlantı kurabileceksek eğer, neden en büyük arzularımızın gerçekleşmesi için daha fazla bekleyelim ki?"

Sadece en büyük arzularımız için değil korkularımızı yenmek,hayatımıza istemediğimiz değil istediklerimiz çekmek için enerjileri doğru kullanmalıyız.Hiçbir şey rastgele değil,yolda karşılaştığımız insanlar karşımıza çıkan sayılar bile.Her şey muhteşem bir düzende...Evet her şey kader ama işte bu kaderin de bir düzeni var Yüce Yaradanın ın muhteşem matematiğinde saklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…