Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Rahat birakabileydim iyiydiBu isin esprisi. Yazdiginiz seyleri zihnime alip, uyguluyorum. Hatta yazacagim defterime.

Dunyanin diger ucuna oncelikle tesekkurlerimi sonra da sevgilerimi gonderiyorum. Soyle hissettirdiniz bana: Derdimi anlattim, dunyanin diger ucundaki buttrfly hicbir cikari olmadan ya da karsilik beklemeden derman olmak icin yazilar yazdi. Sukretmek icin bir sebep daha. Bugun beni cokca gulumsettiniz. Insallah siz de coook guzel haberler alirsiniz tez zamanda

Çok teşekkür ederim canım ne mutlu bana :) Her birimiz muazzam bi bağ ile bağlantılıyız nerde kim olduğumuz hiç önemli değil.
Her dönemimde her hedefimde bir yaşam koçu gibi bir izlediğim,takip ettiğim,gıpta ettiğim insanlar olmuştur. Bu dönemimde hayran olduğum,keyifle takip ettiğim ünlü bir girişimciyi dün gece aklımdan iyiki var diye aklımdan geçirdim.1 2 saat sonra bir paylaşım yapmış,muhteşem bir video paylaşmış hayat hikayesi gibi.Video da diyorki tam benim olduğum şehirde gece vakti tam da o an olduğum gibi hayat hedefini keşfetmiş ve takip etmiş ordan...Bana yazsa bu kadar olur dedim,ve binlerce kez tüm rehberlik için şükrettim.Eğer ben de böyle bir şeylere aracı olabiliyorsam ben de gerçekten hayat hedefim yolumda emin adımlarla ilerliyorum demektir çok şükür bin şükür

Bir de bugün aklımdan geçiyor gökte ararken yerde bulmak sözü...Evet gökte arıyoruz hatta gökte buluyoruz zaten; sonrasında yerde fiziksel hale dönüşüyor diye düşünürken
üzerinden 1 2 saat geçiyor ya da geçmiyor gözüme ilişiyor Paulo Coello nun sözü
"En önemli karşılaşmalar bedenler daha birbirini görmeden, ruhlar tarafından hazırlanır."

Cok hosuma gitti
Amin

"Enerji enerji enerji - "kendinize bayildiginizda dilekleriniz gerceklesir"- Abraham

Kendinizle ilgili iyi hissettiginizde enerjiniz pozitif titresir.
Enerjiniz pozitif titresirken kendinize pozitif seyler cekersiniz.
Eger istediginiz esin, ihtiyaciniz olan paranin, tatminkar bir isin, yeni bir evin,
istediginiz arabanin, mukemmel bir sagligin, tum bu tip isteklerinizin
veya herhangi birinin size gelmesini istiyorsaniz pozitif titresime gecmeniz ZORUNLUDUR.

Bunun anlami da kendinize bayilmanizdir! !

Eger kendinizi sevmezseniz, yuzunuz maviye donene kadar isteseniz de, istedikleriniz deneyiminize gelemez. "

Her şeyin başı kendini sevmek,kendimizi seversek istediğimizi ona layık görür ve kapıları aralarız :) En önemlisi titreşimimiz güzelleşir,pozitifleşiriz.Bizi daha önceden üzen şey umrumuzda bile olmaz artık.Titreşimimize uygun insanlar,olaylar daha çok dikkatimizi çeker ve kendimizi ona yönlendiririz.Hele bir de bunu bilinçli yaparsak enerjimiz düşmeye başlasa bile kendimizi severek tekrar yükseltiriz.Şunu da söyleyeyim kendini sevmek demek egodan gelen boş bir kendini beğenmişlik değildir.Egodan gelen beğenmişlikde kendinden başkasını sevmez sevemez.Başkasını beğenmez,sürekli eleştiri halindedir,başkası ile zoru vardır.Kendimizi seversek başkasına verecek çok sevgimiz olur,kendimizden ayırt etmeyiz onları.Onların başarıları,mutlulukları bizi mutlu eder sanki biz yaşamışcasına.

Kendine bayilmak :) kulaga cok guzel geliyor...

Yine cok guzel bir yazi paylasmissiniz. Tesekkur ederim :)

Kendimizi sevmekle baslayalim. Gerisi gelir zaten. Bilincaltinin gucu kitabini aldim. Birkac gune kadar baslarim. Cok merak ediyorum. Bir de benim icin sihirli bir degnek olduguna inaniyorum:))

Internette dolasirken guzel bir soz buldum. Sizlerle paylasmak istedim. buttrfly hep soyledigin gibi...

Eklentiler

• 20170717_005034.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 54
Cok guzel dilekler. Ciktisini alip asmak lazim aynanin karsisina :)

Herkese günaydınlar,
Güzel bir hafta diliyorum, sayfamız canlandı tekrar şükürler olsun. Burda olmak bile enerjimi yükseltiyor, harika paylaşımlar. Herkese ve özellikle de butterfly a yürekten teşekkürler. Rabbim kimin ne derdi sıkıntısı varsa gidersin inşallah, bugünümüze de milyonlarca kez şükürler olsun.

Gunaydiiin. Mis gibi bir hafta diliyorum. Bol sukurlu

En yüksek potansiyellerinizin açığa çıktığı,hayatta var olma amacımızın gerçekleştiği kaderin en güzel ağlarının ilmik ilmik işlendiği mucizelerle dolu zamanlar diliyorum.Aşın bilinçaltınızın sınırlarını,muhteşem yollar var bizler için orada.Sınırsızlık,sonsuzluk...Yaşadığımız dünya bizim düşüncelerimizin,sınırlarımızın,kendimize layık gördüklerimizin sonucu...Değiştiğimizde dünyamız değişiyor, en yüksek potansiyelimize coşkuyla huzurla sağlıkla değişip dönüşelim

Bugün kaç defa kendimi alakasız zamanlarda alakasız yerlerde farklı cümlelerle bunları tekrarladım,Rabbim istemem senin istemendir diyorum ve mevzuyu en yüksek merciiye iletiyorum

Günaydın, herkese musmutlu haftalar diliyorum
Bir zamanlar burayı deli gibi okurdum, hayatımın en kötü günlerinde burada yazılanlar bana o kadar çok destek olmuştu ki, terapi gibiydi, okudukça rahatlıyordum:)))

Birkaç ay sonra ilk olumlamamı yapmıştım ve benim için küçük ama önemli bir sonuç almıştım, çok mutlu olmuştum ne yalan söyleyeyim:))daha sonra noldu bilemiyorum istesem de olumlama yapamadım, hep başlayıp yarım bıraktım...

İlk olumlamamdan sonra bu konuyla ilgili kitaplar aldım, 1 tanesinden çok memnun kaldım, şimdi tekrardan olumlamaya başlamak istiyorum, hayatımda hala o kötü zamanlarımın etkisi var, geçmişimini sorgulamayı bırakmak, mutlu ve huzurlu günlere adım atmak istiyorum, olumlamaların gücüne inanıyorum..
Burayı yine takipteyim, iyi ki varsınız

Ben de sizin gibiyim:) en basindan basladim okumaya. 2 yil kadar gecikmisim
Burada olan pozitif enerjiyi aliyorum. Bana cok iyi geliyor. 5 temmuzda ilk olumlamama basladim. Sonucunu alacagima inaniyorum. Dusunce seklimi degistirmeye basladim. Olaylara bakis acimi. Tabi kolay olmayabiliyor. Sonucta yillardir yaptigim bir seyi degistirmeye calisiyorum.

Imajinasyonu yapabiliyor muyum bilmiyorum :)

Dun bilincaltinin gucu kitabini okumaya basladim. Daha dogrusu kitabi inceledim

Burada birbirimizden aldigimiz enerjiyle cok mutlu oldugumuzu, olacagimizi biliyorum.

Kesinlikle katılıyorum, mutlulukların en güzelini en değerlisini hakediyoruz:))
İmajinasyon konusunda benim de sıkıntım var ama olsun, zamanla o da olur, yeter ki biz bırakmayalım...

Bu arada ben de rezonans kanununu okumuştum, küçük ve ince bir kitap, hemencecik bitiyor, dediğiniz kitaba bakayım akşam:))
Bugünden itibaren olumlamama başlıyorum

Ne başı ne sonu ne de ortası kızlar eğer şu "an" da ne yapmak istiyorsanız onu yapın.Bu an dan başka bir "an " yok artık.An ımızı kutsuyoruz,değerli biliyoruz.Demekki şu an burda pozitif hayata başlangıç yapmak istiyorsak olmuş biliyoruz,önceyi de sonrayı da pozitifliyoruz.Geçmiş de gelecek de burda.O kadar ahkam kesiyorum burda ama inanın gün içinde kaç defa inişler çıkışlar yaşıyorum,her an birbirinden çok farklı çünkü.Her deneyimde birbirinden farklı.Ben yaptım oldu değil.Kaç gündür meditasyonlarımdan,imajinasyonlarımdan uzağım bakış açım daralmış resmen.En küçük şeyi büyütebiliyorum.Sonra dışarıdan bakıyorum,kendime bir ohaaa diyorum : ))) Ne abarttın ama sonra gülüyorum.An ı yaşamaya çalışıyorum,müzik güzel kokular şükürler... Hiçbir şey olmazsa mutlu oluyorum işte daha ne olsun diyorum

Ben de bu topigi bulmadan once orayi okuyordum. Baska seyler ararken burayi buldum. Iyi ki bulmusum. Resmen yazilari okudukca mutlu oluyorum. Aklima istemedigim seyler gelince uzaklastiriyorum. Cok faydasi oldu bana.
Allah sizden razi olsun :) Her istediginiz hayirlisiyla olsun :)

Bu arada daha o zamanki olumlamalariniz bitmedi. Sonuclarini merak ediyorum:)

Darisi basima :)

olumlamalarım bitti cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…