- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Kafamızda kuruyoruz aslında sonrasında olayları,olaylardan çok hisleri kalıyor biz de işte.Sonra da hayatımızdan çıkığ gitmiyor. Aslında bunun farkında olmak bile çözümün başlangıcı.
Kollektif bilincin bir inancın daha kanıtı : ))) Herhangi bir yerde okumadım,iki gün önce esmalarımı yaparken Ya Afüv Ya Tevvab esmalarının içimizdeki negatif enerjileri temizleyeceğini ve geçmişte kendimizi suçladıklarımıza affımız için kullanabileğimizi düşümdüm.Şimdi de sen bahsediyorsun tesadüf mü asla : ) O yüzden ritüellerime eklemeliyim,kendimi suçladığımı farkettiğimde enerjisini çalıştırmaya niyet edeyim
Toplum olarak genel tutumumuz başkalarına verdiğimiz değeri kendimize vermemek yönünde.Bizler çoğu kez,kendine değer vermeyi bencillikle,vurdum duymazlıkla karıştırırız. Sen de arkadaşlarına,dostlarına değer verirken kendini pas geçmiş olabilirsin:) Bol bol kendine değer veren sözleri içeren olumlamalarda bulunabilirsin.Baskalarindan onay bekleme bende de var. Hatta onaylansa bile ben bunun yeterli geldigini dusunmuyordum. Burcuma gore boyle olmam normalmis:)))
Demek ben de kendime cok deger vermiyorum. Aslinda cok arkadasim hatta dostum vardir. Etrafa pozitiflik sacarken kendi icimdeki tutumum...
Burcun neydi bu arada?Baskalarindan onay bekleme bende de var. Hatta onaylansa bile ben bunun yeterli geldigini dusunmuyordum. Burcuma gore boyle olmam normalmis:)))
Demek ben de kendime cok deger vermiyorum. Aslinda cok arkadasim hatta dostum vardir. Etrafa pozitiflik sacarken kendi icimdeki tutumum...
Anda kalma hususunda işin duayeni buttrfly :))) Ben onun kadar uzman değilim:)Simdilik meditasyon videolari dinliyorum. Hatta bugun bolca dinledim. Telkin muzikleri. Bunlarin hepsini mp3 ume atmistim. Genelde yatarak dinleyin diyorlar ben bahcede calisarak dinliyorum
Tatil bitsin duzenime doneyim daha profesyonel yapacagim
Imajinasyon isini hic soylemiyorum bile
Bugun dinledigim telkin calismalarinda surekli anda kalin dediler. Aha dedimbuttrfly da surekli diyor. Ama ben bir turlu anda kalamiyorum. Gecmisi dusunmezsem gelecegi dusunuyorum
Neyse olumsuz seyler dusunmuyorum artik.
buttrfly gulhilal Allah rizasi icin bir iki ornek verin. Bir anlatin. Nasil anda kaliyorsunuz:)))
BasakBurcun neydi bu arada?
Youtubeda daha detaylli bir videosu var kadininMerhaba Hanımlar,
Size bir kitap tavsiyesinde bulunayım.
Kitabın ismi: Kaderini Değiştir
Yazarı: Güneş Tan
Asagidaki videolarda kitabın detaylı bir tanıtımı var.Bazi konularda yazarin fikrlerini benimsemesem de mutlaka dikkate alınması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum.
Vay bee...Harika...:)Youtubeda daha detaylli bir videosu var kadinin
Teknigi sonuna kadar anlatiyor ...yaptim...gercekten cok rahatladim ve aradigim cevabi da buldum...ondan sonra oyle bir uyumusum ki eve gelen kargoyu bile duymamisim
Teşekkür ederimUmarim simdi isinde mutlusundur
Youtubeda daha detaylli bir videosu var kadinin
Teknigi sonuna kadar anlatiyor ...yaptim...gercekten cok rahatladim ve aradigim cevabi da buldum...ondan sonra oyle bir uyumusum ki eve gelen kargoyu bile duymamisim
Simdilik meditasyon videolari dinliyorum. Hatta bugun bolca dinledim. Telkin muzikleri. Bunlarin hepsini mp3 ume atmistim. Genelde yatarak dinleyin diyorlar ben bahcede calisarak dinliyorum
Tatil bitsin duzenime doneyim daha profesyonel yapacagim
Imajinasyon isini hic soylemiyorum bile
Bugun dinledigim telkin calismalarinda surekli anda kalin dediler. Aha dedimbuttrfly da surekli diyor. Ama ben bir turlu anda kalamiyorum. Gecmisi dusunmezsem gelecegi dusunuyorum
Neyse olumsuz seyler dusunmuyorum artik.
buttrfly gulhilal Allah rizasi icin bir iki ornek verin. Bir anlatin. Nasil anda kaliyorsunuz:)))
Anda kalma hususunda işin duayeni buttrfly :))) Ben onun kadar uzman değilim:)
An da kalma denemeleri için bahçeli ağaçlı bir yere gidin.O an gördüğünüz şeyleri derinlemesine inceleyin,ağaçları dalları yaprakları çiçekleri.Seslere kulak verin.Çocuklar,araba sesleri,kuş sesleri...Havaya da dikkat edin,hele rüzgar filan varsa iyidir.Elinizde de buz gibi içeçecek olsun mesela,hem tadını alın hem de soğukluğunu hissedin.5 duyu organınızı canlı tutmak demekti an da kalmak.Geçmişe geleceğe gittiğimizde onların hiçbirini kullanmayız,yanş ne baktığınız ne duyduğunuz ne tattığınız ne duyduğunuz önemli değildir. Duyu organlarını çalıştırmaktır an da kalmak evet tam anlamıyla : )))
Youtubeda daha detaylli bir videosu var kadinin
35 dk olan videosu mu? Eger degilse mesaj atar misiniz?
Burda korku ve endise diyor ama yerine baska sorunun varsa ona odaklan...birde tavsiyem videoyu durdur gerekli hissetiginde biraz hizli ilerliyo olabilir
Cok tesekkur ederimBurda korku ve endise diyor ama yerine baska sorunun varsa ona odaklan...birde tavsiyem videoyu durdur gerekli hissetiginde biraz hizli ilerliyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?