Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Kafamızda kuruyoruz aslında sonrasında olayları,olaylardan çok hisleri kalıyor biz de işte.Sonra da hayatımızdan çıkığ gitmiyor. Aslında bunun farkında olmak bile çözümün başlangıcı.

Aynen. Kuruyordum kafamda sonra ugras dur:)) simdilik kafamda kurdugumu kabul ediyorum. Anda kalmak istiyorum.

Bunu ogrendigim cok iyi oldu. Tesekkur ederim

Toplum olarak genel tutumumuz başkalarına verdiğimiz değeri kendimize vermemek yönünde.Bizler çoğu kez,kendine değer vermeyi bencillikle,vurdum duymazlıkla karıştırırız. Sen de arkadaşlarına,dostlarına değer verirken kendini pas geçmiş olabilirsin:) Bol bol kendine değer veren sözleri içeren olumlamalarda bulunabilirsin.

Burcun neydi bu arada?

Anda kalma hususunda işin duayeni buttrfly :))) Ben onun kadar uzman değilim:)

Youtubeda daha detaylli bir videosu var kadinin
Teknigi sonuna kadar anlatiyor ...yaptim...gercekten cok rahatladim ve aradigim cevabi da buldum...ondan sonra oyle bir uyumusum ki eve gelen kargoyu bile duymamisim

An da kalma denemeleri için bahçeli ağaçlı bir yere gidin.O an gördüğünüz şeyleri derinlemesine inceleyin,ağaçları dalları yaprakları çiçekleri.Seslere kulak verin.Çocuklar,araba sesleri,kuş sesleri...Havaya da dikkat edin,hele rüzgar filan varsa iyidir.Elinizde de buz gibi içeçecek olsun mesela,hem tadını alın hem de soğukluğunu hissedin.5 duyu organınızı canlı tutmak demekti an da kalmak.Geçmişe geleceğe gittiğimizde onların hiçbirini kullanmayız,yanş ne baktığınız ne duyduğunuz ne tattığınız ne duyduğunuz önemli değildir. Duyu organlarını çalıştırmaktır an da kalmak evet tam anlamıyla : )))

Şaka gibi ama ben 2 yıl önce sürekli yaptığım imajinasyonumun gerçekleştiğini yeni farkediyorum ciddi ciddi : ))) Özellikle iş hayatımda kıyafete çok önem veririm.Hem de iş çevremdekilerin önem vermedikleri halde. O dönemler kendim için bol bol çeşitli takımları hem maddi açıdan hem de beğenime uygun şekilde aldığımı imajine ederdim.Maddi açıdan diyorum çünkü istediğim ürünler pahalıydı biraz tabi bizim krediler filan da olduğu için açılamıyordum.Neyse şimdi bir sürü kıyafet aldım,alıyorum da yurtdışında olduğumuz için ulaşmak çok kolay ve ünlü markalar buraya ait olduğundan fiyatlar makul.Elektronikler de aynı şekilde : ))) Yani bu imajinasyonum da kolaylıkla ve zevkle gerçekleşmiş çok şükğr bin şükür.Ama çok detaylandırmıştım.Alırken denerken,giydikten sonra duyduklarım filan süperdi... Aynen öyle de oldu : ))

Tam da anlattiginiz gibi bir yerdeyim:))

En yakin zamanda uygulayacagim

Her şey enerji her şey titreşim...Bu ara bol bol karşıma çıkan yazının özü; titreşimlerle çekim yapıyoruz,olayları ve insanları çekiyoruz.Hareketlerimiz, çalışmalarımız değildir bizi iyiye ulaştıran titreşimlerimizdir.Odağımızı olaylardan,çalışmlardan çok hislerimize,duygularımıza odaklamalıyız.Lüks kelimesi ile aranız nasıl mesela :) Lüks denilince içinizde ne uyandırıyor ? Kendinizi lükse layık görüp sizi heyecanlandırıyor mu yoksa bilinçte "lükste gözüm yok " diyen fakir edebiyatı yapan bir bilinçaltı kaydınız mı var : )) Kelimeler çok önemli çok :)

Kelimelerin onemini coook iyi anladim. Ozellikle gecmisi dusununce. Basima bir olay geldi. Benim cooook guldugum. Arkadaslarim nazar degmistir dedi. Bazilarina enerji yuksek nazar degmez bana dedim. Bazilarina oyle demedim. Olumlama yaotigimi bilen arkadaslarim dalga gexer diye:) simdi laf yetistiremem onlara dedim baska bir gruba da boyle soylemedim. Onlar da bu iyice havalara girdi derler diye

Bu davranisimi yorumlar misiniz? Belki de oyle bisey yapmayacaklardi. Ama ben onceden yapacaklar diye dusundum ve onunu kestim kendimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…