Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu da videonun devamı. ..

Evet evettt yaptım uyguladım, bir korkum için yaptım.Tam da mide bölgemde hisstettim.Süslü bir kapı açtım ve korkum hortum gibi çıktığını gördüm.Uzun sürdü ve sonra bitti.Yerine gelen görüntü de kanatlı ben,melek gibi hem de.Cennet gibi hatika bir ortam şakıyarak uçuyordum.Enfesti,tuttum ben tekniği.

Sevgili buttrfly , sana daha önce özelden de teşekkür etmiştim, şimdi bir de herkesin huzurunda teşekkür etmek isterim. O mesaj üç ay önce filandı sanırım, inanmamda vesile olduğun içindi, şu an inandıklarımı yaşadığımı gördüğüm için. Sadece bahsettiğim olay değil, burada bahsetmekte zorlandığım yani çok küçük parçaların bir araya gelmesinden oluşan hadiseler var, gerçekten benim ufkumu çok açtın, bana çok enerji verdin. Tekrar ve tekrar sonsuz teşekkürler...

Ciddi mi

Ben beceriksizse kitabını okuduğum halde oturup da şöyle bir uygulama yapmadım.Sevgili bilinçaltım "şimdi sırası değil" diyip duruyor:))

Herkes mide bel demis
Benim kollarim! Sinir ve ofke aninda sanki omuzumdan parmaklara kadar 1 ton tasiyorum...bunun aciklamasini bilen ve cozumunu bilen var mi ?
O ağrının içine girip ağrıya sebep olan duyguları boşaltman lazım.O negatif duyguları boşalttığında yani negatif nötr hale geldiğinde alttan pozitif duygular çıkacak.Muhtemelen bir daha hiç ağrı hissetmeyeceksin.Videoda nasıl yapıldığı anlatılıyor.Kitabını da alabilirsin,pek pahalı değildi.

Gunaydin herkese.
gulhilal geldin ve buralar daha da hareketlendi. Tesekkur ederim.

Cok yakinim olan biri vefat ettiginde midem bulanmaya baslamisti ki hemen baska hastaliga yormustum:)) Oyle bir sey olmadi cok sukur. Bir arkadasim bana uzuntu ve stres mideye vurur demisti. Ben de demek uzuntudenmis diye dusunmustum ve bulanti gecmisti. Simdi ara ara bulandiginda ayagimi usuttum ondandir diyorum. Sonra da ayagini sicak tut, basini serin. Dalma uzaklara, dusunme derin diyorum

Zihnimdeki olumsuz dusuncelerin vucudumda nasil etki yaptigina cok dikkat etmemistim. Yani cikmayi da ihmal etmiyor Dun bahcede is yaparken coook eskilerden, beni mutsuz eden, tamamen kafamda kurdugum bir olay aklima geldi. Yine ayni sekilde etkiledi ama kisa sureli olarak. Telkin calismalari dinledim, duzeldi.

Taaaa gecmisten ne getirirsin? Benim zihni de oyle bir huy vardir. Ufak bir olumsuzluk duygusu tren gibi arkasindan digerlerini de getirir. Simdilik hakim olmaya calisiyorum ama bu huydan kurtulabilir miyim?

Neden kurtulamayasın ki? Bak ne güzel kendindeki durumu teşhis etmişsin.Teşhis varsa çözüm de vardır.Olumsuz duygular silsilesi yaşaman aileden gelen genetik bir özellik olabilir mi? Olumsuz düşünmeyi daha çok aileden öğreniyor gibiyiz.

Dini inanç boyutun ne bilmiyorum ama sana dini temalı bir kitaptan öğrendiğim çok güzel bir uygulamayı tavsiye etmek istiyorum. Hayatta olsunlar ya da olmasınlar anne-babamız ve geçmişteki atalarımız için bol bol tövbe istiğfar getirirsek onlardan bize gelen ve genetiğimize işleyen ne kadar olumsuz huy ve düşünce varsa temizlenirmiş.Bizim genetiğimiz temizlendiği için dolayısıyla bizden gelen neslin de genetiği temiz oluyor.Yani modern tabiriyle karmamız pozitife dönüşüyor.Hepimizin mutlaka atalarımızdan aldığımız negatif fikirler var.Tövbeyle negatiflikten arınma fikri bana çok mantıklı geliyor.Denemeye değer bence:)

İyi ki geldin, senden faydalanacağımızı tahmin etmiştim:) katılıyorum sözlerine, genetik mi bilemiyorum buna dair bilimsel bir bilgim yok ama olumsuz bakmayı aileden öğreniyoruz tecrübemle sabit:) biz küçükken mesela bir misafirliğe mi gittik, daha kapıdan çıkar çıkmaz babam başlardı evin eşyalarının uyumsuzluğundan, sunulan yemeğin az pişmiş olmasından, ev sahibinin kıyafetinden vs aklınıza gelebilecek her şeyi eleştirmeye. Fark etmediğimiz pek çok olumzuluğu görmemize neden olurdu. Sonra sonra sen de görmeye başlıyorsun zaten. Küçüklüğümden gelen böyle sürekli eleştirilme hali vardı bizde. Bir de mesela çok iyi hatırlıyorum fakülteyi bırakmak istediğimde babam değil ama yine mükemmeliyetçi biri demişti ki fakülteyi bırakırsan ömür boyu yetersizlik psikolojisi yaşarsın. Buna çok inanmıştım o zaman. Halbuki şunun da çok farkındaydım , falanca okulu bırakmış dendiğinde "vay be cesarete bak, isteklerinin peşinde koşan ne kadar idealist biri" derlerdi. başkası yaptığında hep alkışa layık, ben yaptığımda ise yanlıştı tercihler.?? ... İnsanlar söyleye söyleye ikna ediyorlar bir yerden sonra seni ve resmen öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorsun. Not: Acele yazdım sonunu bağlayamadım:))

:) Hiç önemli değil acele yazmış olman:)

İnsan en çok eleştirdiklerine benziyor biliyor musun.Ayrıca aleyhinde konuştuğumuz kişinin bütün negatif enerjisini üzerimize çekeriz.O yüzden dikkat et, ne zaman birilerinin dedikodusunu yapsak akabinde üzerimizde bir ağırlık hissederiz.Bu tamamen hakkında konuştuğumuz kişinin ağırlığı,başka bir şey değil.

Sen sanırım kendin dışındaki insanların onayına çok önem veriyorsun.Her şeyden önce senin kendini onaylaman ve değer vermen lazım.Kendine ne kadar çok değer verirsen o kadar az başka insanların onayına ihtiyaç hissedeceksin.Babana gelecek olursak,babanın da sürekli eleştiri yapması bilinçaltında yatan bir sebepten dolayı olabilir.Belki çocukluğunda çok eleştirilmiştir,belki başka bir şey vardır.Velhasıl devam eden bir negatifler silsilesi var.Belki sen buna bir "dur!" diyebilirsin.Bu durumda baban için,dedelerin,ninelerin için her gün tövbe istiğfar çekmekle başlayabilirsin.Ben bir aralar çok yapardım.Bu uygulamanın bana verdiği enerji müthişti:) Denemekte yarar var:)

Şimdi şöyle gülhilalcim, uzmanlar çocuklara babalarının özgüven aşıladığını söylüyorlar. Sanırım babam bize özgüven sağlama konusunda destek olmayınca özgüvensiz bireyler olarak yetiştik ve bunun sonucu olarak da karşıdan onay görmeye çok önem verdik. Yoksa kendine güvenen biri başkası ne düşünmüş önemsemez. Benimki de böyle bir durum.
Dedikoduya da katılıyorum, bunu daha önce fark etmiştim, bırak kendim dedikodu yapmayı dedidoku yapılan ortamlarda bile negatif bir ağırlık fark ederim ben.
Böyle böyle geliştiğimi düşünüyorum, farkındalıkla başlayan ve çaba/emekle ilerlemeye devam eden...

Ciddi mi

Ben beceriksizse kitabını okuduğum halde oturup da şöyle bir uygulama yapmadım.Sevgili bilinçaltım "şimdi sırası değil" diyip duruyor:))

Meditasyonlarımın da sayesinde imajinasyon yeteneğimi çok geliştirdim sanırım ondan direk transa geçiyorum.Bilinçaltım bıdı bıdo etmeye fırsat bulamıyor : ))

Kafamızda kuruyoruz aslında sonrasında olayları,olaylardan çok hisleri kalıyor biz de işte.Sonra da hayatımızdan çıkığ gitmiyor. Aslında bunun farkında olmak bile çözümün başlangıcı.

Hatırlıyorum canım.Çok teşekkür ederim ben de sizlerle kendimi ifade edebiliyorum,gelişiyorum.Çok çok güzel bir deneyim bu,iyiki varsınız

Kollektif bilincin bir inancın daha kanıtı : ))) Herhangi bir yerde okumadım,iki gün önce esmalarımı yaparken Ya Afüv Ya Tevvab esmalarının içimizdeki negatif enerjileri temizleyeceğini ve geçmişte kendimizi suçladıklarımıza affımız için kullanabileğimizi düşümdüm.Şimdi de sen bahsediyorsun tesadüf mü asla : ) O yüzden ritüellerime eklemeliyim,kendimi suçladığımı farkettiğimde enerjisini çalıştırmaya niyet edeyim

Uzun bir süre önce narsist ebevynlerle ilgili bir yazı okudum,kendi ailem dahil kültürümüze göre ailelerimiz koyu bir narsist.Anne babalar doğuştan mükemmeller,onlar her şeyi bilir her şeyin en iyisini yapar.Çocuğu da yerden yere vurmayı marifet bilir,iyi bir şey olduğunu sanır hem de bazen hiç iyi şeyler söylemeden.Amerikayla kıyasladığımda çocuk yetiştirme tarzlarımızı en azından benim gördüklerimle bizler çocuklara duygusal şiddet uyguluyoruz.Açıklama yapmadan sen yapamazsın sen edemezsin demek, eleştirmenin dışında çocuğu seviyorum altında tuhaf tuhaf şakalar yapmak bile...

Daha geçen gün uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşla konuştum, normal sıradan bir konuşma.Her lafıma yorum yapıyor kendi tarzında, olumsuza çekilebicek şekilde hem de. O hakkı kendinde nasıl buluyor,ben kendi küçücük çocuğuma bile yapmazken :) Tabi nazik bir şekilde devam ediyorum.Keşke karşımda olsaydı da şaşkınlığımı görseydi diye düşündüm :)

Bugün bir kanalda Tuğçe Işınsu'ya denk geldim.Yine bilinçaltı üzerine konuşuyordu.Tuğçe Hanım, bilinçaltını kullanarak tam 36 kilo vermiş.Sanırım pek diyet yapmamış.Kalorili bir şey yediğinde hemen bilinçaltına "bu yediğim on kalori, yirmi kalori" diye komutlar vermiş. Evet çok güzel zayıflamış,fiziği çok hoş olmuş. Ama yüzden inanılmaz kötü olmuş.Kadının bütün güzelliği gitmiş.Keşke dedim,yüz güzelliğini kaybetmemek için de olumlama yapsaymış:)

Mesajini ilk okudugumda "Allah Allah ailemde de yoktur boyle olumsuz dusunen" dedim. Sonra aklima geldi:))) canim annemi ve babami anlatayim size. Allah basimizdan eksik etmesin.

Annem, cok caliskandir. Masallah asla yorulmaz. Ama ayni performansi senden de bekler. Cok nadirdir tamam olmus dedigi yanlis da anlasilmasin. Her isimizi zaten o yapar. Nadiren biz biseyler yapariz. Cok fedakardir. Sadece bize karsi degil. Sokaktan gecen herhangi birini bile dusunur. Esyalari saklar bize olmasa bile baskasina lazim olur diye. Bir de annem sevgisini cok gostermez. Yani temas halinde. Gerci evdeki kedinin, sokaktaki kopegin arkasindan askim, canim diye kosar simdilik bu kadari aklima geldi.

Babam da annemin zitti bir is yapana kadar ooooo. Biraz da huysuz. Hele emekli.olduktan sonra. Zor zamanlar geciriyoruz :)))Aslinda dememem lazim huysuz diye. Babam.sevgisini gosterir. Daha duygusaldir anneme gore

Evimizde herkes istedigini yapar. Kimse kimseye karismaz. Ev icinde sevgi vardir. Bir de hep misafir vardir. Kalabaligi severiz.

Niye bu kadar ankattim bilmiyorum:)))

Ben de cok ozguvenli sayilmam. Bilmem ailem midir sebep. Meslege basladiktan sonra daha da cok degistim. Ozguvenim daha iyi oldu.

Maneviyatim kuvvetlidir Davranisa cok dokmesemde icten yasarim. Soylediginiz arastirip hemen uygulayacagim.

Genelde sorunlarimi bilirim. Ama cozumu iste sizler sayesinde bulup uygulayacagim. Okuyan herkese simdiden tesekkur ediyorum.

Umarim simdi isinde mutlusundur

Baskalarindan onay bekleme bende de var. Hatta onaylansa bile ben bunun yeterli geldigini dusunmuyordum. Burcuma gore boyle olmam normalmis:)))

Demek ben de kendime cok deger vermiyorum. Aslinda cok arkadasim hatta dostum vardir. Etrafa pozitiflik sacarken kendi icimdeki tutumum...

Meditasyonlarımın da sayesinde imajinasyon yeteneğimi çok geliştirdim sanırım ondan direk transa geçiyorum.Bilinçaltım bıdı bıdo etmeye fırsat bulamıyor : ))

Simdilik meditasyon videolari dinliyorum. Hatta bugun bolca dinledim. Telkin muzikleri. Bunlarin hepsini mp3 ume atmistim. Genelde yatarak dinleyin diyorlar ben bahcede calisarak dinliyorum

Tatil bitsin duzenime doneyim daha profesyonel yapacagim

Imajinasyon isini hic soylemiyorum bile

Bugun dinledigim telkin calismalarinda surekli anda kalin dediler. Aha dedim buttrfly da surekli diyor. Ama ben bir turlu anda kalamiyorum. Gecmisi dusunmezsem gelecegi dusunuyorum
Neyse olumsuz seyler dusunmuyorum artik.

buttrfly gulhilal Allah rizasi icin bir iki ornek verin. Bir anlatin. Nasil anda kaliyorsunuz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…