Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Once kendini affetmeli:)

Eskiyi hayatindan cikarmadan yenisi gelmezmis sanirim bunun icin de onerilerinize ihtiyacim olacak Su an bahsettigi kitabi alma gibi bir sansim yok bulundugum yer itibariyle:)

Bugün işle alakalı görüştüğüm bir bayan, sıramı beklerken baktım esip gürlüyor herkese. Eskiden olsa eyvah ben ne yapacağım şimdi der, başıma en kötü ne gelebilecekse ona kendimi hazırlamaya başlardım. Bugün yok dedim sakinim, panik yok. Neyse sıra bana geldi, kadınla gayet güzel diyalog kurduk hatta yaptığı bir işlemde bir düzeltmede bulundum hemen "tabii değiştirelim" şeklinde dönüş aldım. İş dışı bir şeyler bile konuştuk hatta ayaküstü. Normalde biri bunu bana anlatsa tesadüf derdim veya da gerçekten böyle düşündün diye böyle olduğuna inanıyor musun Allah aşkına diye küçümserdim. (Zaten inanmadığım için yaşamadığımı düşünüyorum bu güzellikleri.) Ha bu arada dediğim gibi pozitif düşüncemi inanç dünyamla mutlaka destekliyorum, bu bende çok işe yarıyor ama dini hayatı daha arka planda insanlar kendileri için başka taktikler de geliştirebilirler. Mesela inanarak dua edip, manevi bir zırhın beni koruduğunu düşünürüm. Allah'ın görünmeyen yardımcıları bana yardım ediyor diye düşünürüm. Bugün hem dualarım, hem olumlu düşüncelerim, iş yoğunluğundan sinirli hale gelmiş birine pozitif enerjiler yollamamı sağladı ve bir ayna gibi bunlar bana geri döndü diye düşünüyorum. Sıcağı sıcağına da paylaşmak istedim, nokta:)

Merhaba Hanımlar,

Size bir kitap tavsiyesinde bulunayım.
Kitabın ismi: Kaderini Değiştir
Yazarı: Güneş Tan

Asagidaki videolarda kitabın detaylı bir tanıtımı var.Bazi konularda yazarin fikrlerini benimsemesem de mutlaka dikkate alınması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum.

Evettt işte budur :) bakış açısıyla en ters insanları bile kendimize yumşatabiliriz .Tersi de mümkün; en yumuşak insanı da sinirlendirebiliriz.Bizzat kendim yaşadıklarımdan biliyorum : ))) Gözünüzde imajine edebildiğiniz,hissedebildiğmiz her şey gerçekleşebilir.

Muhteşemdi bayıldımmmmmm.Hayatımız hep atom altı parçacıklarda quarklarda saklı,her şey 0 1 düzeninde.Evrenin matematik dili programlama dillerinden farklı değil.Her şey Var ya da yok un üzerine.Pozitif ya da negatif yapan bizleriz duygularımızla,hislerimizle Çok çok güzeldi.Devamını izleyeceğim.

Bu tekniğin bir de şöyle güzel bir tarafı var,bilinçaltınla canlı canlı konuşuyorsun,yani hipnoz durumu yok.Daha da ilginci her duyguyu bir şekilde bedeninde hissediyorsun.Mesela bu kitabı okuduktan sonra bazı duygu durumlarında bedenimin nasıl tepki verdiğine dikkat etmeye başladım.Korku ve panik yaşadığımda direk midem tepki veriyor.Böyle ağrı değil de hani için boşalır ya aynen öyle bir şey.Olmasını hiç istemediğim bir şey olduğunda ya da olmasından ciddi anlamda endişe ettiğimde başımın ısındığını hissediyorum ve hafif bir zonklama oluyor.Ama bu zonklama kesinlikle ağrı değil.

Güneş Hanım kitabında çok fazla bir teknik paylaşmamış.Bir tane teknik var.Ama tekniği uygulamayı becerebilirseniz kendisine gidip seans almanıza gerek yok.Ben bazen Facebook ve instagramdan okuyucularının geri dönüşlerini takip ediyorum.Bana en ilginç gelen paylaşımlardan biri de şuydu.Bir hanım, (yaşı en az 50 vardır) saçlarının beyazlamasına sebep olan duyguyu bulup onu boşaltmış.Netice de beyaz saçlarının yarısı siyaha dönüşmüş.İki halinin de fotoğrafını paylaşmış.Demek ki, yaş ne kadar ilerlese de ruhumuz bedenimizden ayrılmadığı sürece bedenimizde hiç bir şey ölmüyor.Hatta ben artık,yaş almakla beraber gelen pek çok klasiğin tamamen duygu durumumuzla alakalı olduğuna inanmaya başladım.

Bu da videonun devamı. ..

Gece daha sakin bir kafayla dinleyecegim. Sizin yorumlariniz sayesinde iyice sabirsizlandim dinlemek icin:)

Ne guzel bir deneyim olmus hayal_hatun Ben de artik bir olay yasadigimda dusuncelerimi kontrol etmeye calisiyorum:)

Kollektif bilince inancım gittikçe artıyor valla şimdi yazdıklarını okuyunca.Çünkü dediklerinin aynılarını yaşıyorum.Mide bilgesinde güneş sinir ağı çakrası var,endişelerimizde hemen o devreye giriyor ve blokaj yapıyor dediğin gibi tuhaf hisoluyor.Fazlalaştığında ağrıya dönüyor.Çok şükür yıllardır midem ağrımaz,deli gibi ağrırdı önceden.

Veee tabiki saç beyazlaması ve yaşlanma kısmını da katılıyorum.Burdaki yani Amerika daki yaşlılıkla bizim yaşlılıklarımız çok farklı.Geçen çok dinç bir amca yürüyüş yapıyordu,epey bir konuştuktan sonra 84 yaşında olduğunu söylediğinde şok olduk tabi.Ben düşünce tarzlarına,kendilerine zaman ayırmalarına ve kendilerini sevmelerine bağlıyorum.Kurban rolü ya da fedakarlık adın altında kurban rolü yok çünkü.Çok heyecanlandım bak şimdi.Takip edecem bu kadını.

O değil de bugün lapis lazuli ve malakit taşı aldım,her ikis de bilinçaltı taşı gibi bu zamana denk gelmeleri tesadüf mü asla değil.Hayat başlı başına birer mucize bir macera.Şükürler olsun Yüce Sanatkarımıza Rabbimize. @ gulhilal cim paylaşımlara devam kuzu lütfen

Şöyle bir şey anlatmak istiyorum. Yıllar önce çok ciddi bir bel ağrım vardı.Böyle belimin tam ortasında sanki taa derinde bir ağrıydı.Ama işin tuhaf tarafı, elimi ağrıdığını düşündüğüm bölgeye bastırdığımda hiç bir şekilde ağrı hissetmiyordum.Sabah uyandığımda öyle huzursuz uyanırdım ki,yatakta dön dön hiç rahatım yoktu.O dönemler kişisel gelişim ağırlıklı bir dergiye aboneydim.Dergi bana bir hipnoz cd si göndermişti.Cd sınav stresini azaltmak ve özgüvenle alakalı bir CD'diydi.Neyse ben cd'yi dinlemeye başladım.Sonra tuhaf bir biçimde o garip ağrılardan kurtuldum ve inanılmaz rahat uyku uyumaya başladım.Taa o zaman anlamıştım,belimdeki ağrı tamamen sinirsel bir durum.Şimdi de düşünüyorum da,demek ki bana o ağrıları yaşatan bazı olumsuz duygular varmış.Ne zaman o bel ağrıları tekrarlansa hep cd'yi dinleyip belimi rahatlatırdım.

Bugünlerde sanki üzerimde bir negatiflik var.Yakınım olan bazı insanlarla sürekli ters düşüp duruyorum.Maalesef uzun zamandır hissetmediğim bel ağrısını ve sabah huzursuz olarak uyanma durumunu tekrar yaşıyorum.Farkındayım,tekrar negatif bir duruma geçtim.Bu da kendime bakışımın olumsuz anlamda değişmesine,dolayısıyla karşımdaki insanların da bana karşı tutumunun değişmesine sebep oluyor.Kendime olan tutumum değiştiği anda başkalarının da bana tavrı değişiyor.Ben yine o cd yi dinleyeceğim:)))

Sevgili buttrfly elimden geldiğin kadar paylaşımlarda bulunmaya çalışacağım inşallah:)

Bel ağrıları mide ağrıları gibidir hemen kendisini gösterir.Ben de belim ağrığı zaman hemen düşünceme odaklanırı ,yine bir derdi abartmışım diye.Sonra on dersi bulur kabul ederim ve olumlamaya başlarım.Şu uykuyla aramı düzeltmek istiyorum.Çocuklarım bahane aslında,benim uykuyla başka bir sorunum var biliyorum altta : )))

Negatif dönemdeyim demişsin canım ya pozitiflik bugün seni çağırdı bak burdasın ve kabul et hemen

Yok yok geçtim bile pozitife:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…