Hanımlar aşağıya kopyaladığım linki bir okuyun derim.Gerçekten çok etkileyici:)
https://storia.me/tr/@gunestan/kade...ne-ilk-defa-artt-yapmis-saskinim-diyor-2nrjvl
Selamlar topikcanlar :)
Topigi güncelleyeyim hemen.Her duygu yüklü düşünce bir seçimdir.Seçimlerimiz de gelecegimize ışık tutar,yön verir.İste bu yüzden şu andan itibaren coskuya,mutluluga odaklanalim.Icimizi şükürlerle dolduralim.Hayalimizi,hedefimizi imgeleyip olmus gibi,yasiyor gibi şükran duygulariyla uçuralım sevgiyle,umutla.
Dua dolu,mutluluk dolu Ramazanlar diliyorum.Bu mubarek gunleri cok guzel degerlendirmek nasip olsun diyorum,öyle de zaten
*Düşüncelerinizi veya isteklerinizi hayal olarak tanımlamaktan vazgeçin. "Hayal kuruyorum" ya da" Şunu hayal ediyorum" demek isteğinize hayal damgası vurmak demektir. Bu da istediğiniz şey hayal olarak kalmaya mahkum demektir. Bunun yerine her zaman öğrencilerime "Yaşamım için bir seçim yapıyorum" demelerini öneririm"
*Evrende her şey enerjidir. Bir tabak yemek de, son model arabada. Eğer yemek bulmak kolay ama araba zor derseniz isteyişi algılamadınız demektir. İstediğiniz arabada olsa yemekte ikisini de elde etmeniz ayni mekanizma ile çalışır. Oysa yemeği her gün buluyorsunuz, çünkü bulacağınızı biliyorsunuz, buna inancınız tam. Oysa son model arabayı bulacağınıza inancınız yok. Eğer doğru şekilde istemeyi bilirseniz, yemek de araba da ayni şekilde size gelecektir. Ancak arabayı da bulacağınıza, yemeği bulacağınız kadar emin olmanız yada arabayı da açken yemek ister gibi istemeniz gereklidir. İkisine sahip olmanın en önemli farkı budur. Bu yüzden büyük düşünün ve isteklerinize sınır koymayın. Sonuçta ne isterseniz elde etmenizin koşulları aynıdır.
*Küçük bahşişler, küçük hediyeler ve arkadaşlarınıza yemek ısmarlamalar. Bunların hepsi aldıklarınızı paylaşmanız için önemlidir. Unutmayın evrene ne gönderirseniz size 10 katı geri gelir. Evrene bolluk içinde olduğunuzun mesajını gönderin. Vermeyi bilin ki alasınız. Şükretmeyi ve diğer insanları da düşünmeyi unutmayın.
*Evren boşluk sevmez ve mutlaka doldurur. Eğer eviniz tıka basa eşya dolu ise ve eşyaları yenileme k istiyorsanız paranızın olmasını beklemeyin. Eşyaları daha en başından atin (tabi yasamak için gerekenleri değil) Bir sure sonra yeni eşyalar bir şekilde gelecek. Yeni elbiseler istiyorsanız eskileri fakirlere verin. Eğer yaşamınızda yeterince bolluk ve bereket yoksa bunun için yer açıp açmadığınıza bakin. Yaşamınızda yeniliklere ve bolluğa yer açın ki gelsin. Bunun için önce evde kullanmadığınız eşyalarla, eskimiş elbiselerle, uzun suredir birikmiş ıvır zıvır la başlayın. Siz eskiyi bıraktıkça yeni gelecek. Unutmayın evren boşluk sevmez.
Lutfen olumlu düşünün,her daim pozitif olun.Mucizelere acik olun,hatta su an bile mucizelerin gerceklestigine emin olun.Hayalinizi imgeledikten sonra,olmus gibi şükredin.O zaten var deyin.Arabami hayal ettiniz.Rengini gorun,kokusunu alin.Sanki arabayi su an bir yerde birakmissiniz da gidip alacakmissiniz gibi hissedin.Varligina şukredin,o zaten sizin.Sadece ilahi zamanlamayi bekleyin ve oldu mu olmadi mi demeyin,kontrol etmeyin.Bırakın altin tepsiyle size sunulsun;Kolaylikla,neseyle,coskuyla,sevincle.
Hani diyoruz ya cok sey mi istiyoruz.Allahin katinda asil boyle sey dusunmek bence cok sacma.Cunku biz bu sonsuz guzelligi hak ettigimiz icin mi yasiyoruz; muazzam doga,muhtesem yiyecekler hele o tarifi imkansiz hisler,duygular(ask,evlat sevgisi,...).Hayir tabiki,Rabbin kereminden,lütfundan,merhametinden,sefkatinden hepsi...Iste bizler de bunlara sükredip daha da sükredecek seyleri istiyoru.Zaten ne kadar sukredersek Rabb de yagdiriyor bizlere.Cok sükür bin şükür Eş Şekur,Ya Latif...
Acaba benim kaliplarim da mi oyle? Imkansizlik, aci...Bak canım benim,önce aşkla ilgili kalıplarını degistir.Kaliplar sabit oldugu sürece hep ayni kisiler girecek hayatina ve benzer duygulari yasayacaksin cekim yasasina gore.Ask kaliplarinda imkansizlik var,aci var,ayrilik var sanki.Mutluluk,huzur demek olmali ask bence.Asik oldugun insan sana deger vermeli,seni sadece sen oldugun icin sevmeli,seni el üstunde tutmali.Bak benim kaliplarim bunlar mesela :) Kaliplarini degistirdikce aska bakis acin da degisecek tabiki hayatina giren insanlar da tabi.Bence degismeye baslamis bile,ama gelistirmelisin.Onemli bir is gibi uzerinde calis bu kalip icin,meditasyon yap.Ask senin icin ne ifade ediyor;kagida dok kelimelerle.Olumsuzlari karala,yerine olumlularini yaz.Ve en onemlisi kendi degerini bil ki senin degerini bilecek kisileri cek.Ne diyorlar;" Ne istersen degil neysen onu cekersin "
"Ne istersen değil, neysen onu çekersin. "
Sevgili buttrfly,
Bazen öyle sözler ediyorsunuz ki,kafamda cevabını bulamadığım sorulara bir anda cevap buluyorum.Şu alıntıladığım sözünüz de aynen bir soruma cevap niteliğindeydi. Lütfen sizi daha çok görelim aramızda.Ben bu forumda sadece buraya yorum yazarım,genelde sessiz takipçiyim. Buranın enerjisi gerçekten çok güzel, sessiz kalmak pek mümkün olmuyor.:) Topiği tekrar tekrar okuyorum.Şu an üçüncü tekrardayım.Her tekrar okuyuşumda sanki yeni bir şey ler öğreniyorum. Neden bilmiyorum ama sizi görmek de bana iyi geliyor.
Insallah istediklerine kavusmussundurmerhaba ben 20-25 gundur nerdeyse hergun bu topıge gırıp bakıyordum yenı bırsey yazılmıs mı dıye...o kadar uzuluyordum kı aktıf oldugu gunlerı goremedıgım ıcın..
bu topık ve sızler sayesınde olumlamalara baslamıstım ustlerde de yazdıgım gıbı.
bugun 20.ncı gunum ve yarın da son gün..burda yazıldıgı gıbı bır hafta ara verıp yenı bır olumlamaya baslayacagım...Duanın gucune her zaman ınandım ve ınanıyorum..Rabbım nıyetlerımızı hayırlıysa kabul eylesın...olumlamaların etkısınden olsa gerek
içsel olarak kendı huzurlu hıssedıyorum..
olumlamalarımın da bana cok guzel bır sekılde donecegıne ınanıyorum.. sevgıyle kalın.. buralarda olalım hep...
Ya Cami Ya Vedud....
Hemen paylasayim girmisken;
Dün bir dolunay gerceklesti.Dolunay' da denilirki atamadiklarinizi, vedalasmaniz gerekenleri hayatinizdan cikarin.Iste dun benimde yine bilinclaltimda duzeltme yapmam gereken insanlarla ilgili- ki boyle kisiler beni taaa okyanus otesinden bile buldu- yogun bir gun yasadim.En yogun oldugu anda meksikali bir grup onumde giderken birinim tshirtunun arkasinda benim olumlamam yaziyordu.Icim titredi,gozlerim doldu,evrenden bana mesaj gelmisti :) Yaziyi soyleyemem cunku benim imajinasyonumu,hedefimin birebir kendisi.Insallah gerceklestigi zaman mujde olarak sizle paylasacagim emin olun.Coooktan gerceklesti bile,ama sadece ilahi zamanlamasini bekliyor canlar.Kiii o zaman su ana kadar biriktirdigim tum anilarimi paylasacagim.
Sevgiyle,umut dolu,pozitif,mucize dolu harika günler diliyorum güzel insanlar
içten inanmadığın için bu normal bi tepki
en baştan beridir altını çizdiğim en önemli konu :İNANMAK
şöyleee bi hayatına gözatmanı ve düşünmeni istiyorum
isteyerek yaptığın ve yapmadığın yada inanarak yaptığın ve yapmadığın olaylar karşısında meydana gelen olguları ve aralarındaki gerçek farkları bi kağıda yazıp,oku :) bak göreceksin nasıl büyük bi fark var..
inanmadan sadece su üzerinden yapılan hiç bişey,bu sadece olumlama yada kendini değiştirme değil,herşey için geçerli,inan bana istediğin gibi olmaz!
Merhabalar, ne güzel bir topikmiş bu
2-3 gündür okuyorum, tam olarak bitiremedim ama baya bir okudum
Ben de yaşamımda resmen olumsuzluğu çağıran biriymişim aslında, geçmişime bakıyorum şükürler olsun ki istediğim şeyler oldu; ama bir sürü uğraştan sabır sınavından geçerek oldu...Belki böyle davranmasam istediklerime daha erken kavuşurdum kim bilir...Şimdi de içimde şöyle bir his var, şunu şunu istiyorum ve hemen olmayacak, ben acı çektikten sonra olacak, bu histen kendimi kurtarmak istiyorum...
Şuan hayatımda hiç olmadığım kadar mutsuzum, içimde bir ses var ve sürekli konuşuyor, iç sesimden ve bu halimden biran evvel kurtulmak isterken burayı keşfettim...Nasıl başarırım nasıl olumlu düşünebilirim hiç bilmiyorum; ama başarmayı çok istiyorum...Aksi halde kendimden nefret edicem gerçekten, dünyamı kendi ellerimle zehir etmek istemiyorum
Konuyu takipteyim, esmaları ve olumlamaları yapmayı düşünüyorum, ah şu olumsuz düşüncelerimden de bir kurtulabilsem süper olacak herşey:))
Bir de başak burcuyum, burçlarda etkiliyormuş galiba
Hepimizin yaradılışı aynı, hepimiz tek bir hücreden meydana geldik.Her şekilde diğer insanlarla eşitiz ve hepimiz Allah'ın katında çok değerliyiz, çünkü yaradılmışların en güzeliyiz.
Bu topik pek çok kişiye ümit oldu.İhmal etmesek iyi olur :)
Istediginiz seyin zamanina mudahale ediyorsaniz,olup olmadigini kontrol ediyorsaniz,düşündüğünüzde size mutluluk,huzur,cosku vermiyor hatta ya olmazsa diye düsünüp korku duyuyorsaniz hayalinize yaklasmayi birakin onu kacirirsiniz.Hayalinizi yasiyor gibi olmalisiniz, düşüncesi bile huzur vermeli.Olmazsa olmasin demelisiniz.Diyemiyosaniz o size ait olan ve kalpten gelen hayal degildir zaten,egonuzun hayalidir.Olumlu düşünmenin en güzel yanı,anda kalmak.Anda kaldigimiz zaman egomuz degil kalbimizden ilham olarak gelecek hayalimiz,istegimiz...
Tesekkur ederim cevabınız için, evt tam dediğiniz gibi oluyor. ilk başta çok konsantre bir şekilde hissederek içten gelerek istediğim şeyi diliyorum. sonrasında olmayacak diye içime bir his geliyor ve karamsarlığa kapılıyorum, amaaan olmuyor işte diyip kestirip atıyorum hemen. ve etrafımdaki insanların da payı var tabi bunda. umutsuz vaka gözüyle bakıyorlar. Allah bilir tabi her sey onun elinde. dua etmekten başka çaremiz yok...
Gunadiiiin.
"Istemekle olmaz, inanmakla olur" diye paylasmis tugce isinsu
Cok anlatirdim herkese, herseyimi. Burayi takip etmeye basladigimdan bu yana pek anlatmiyorum.
Acaba ilahi zamanlama geldi mi?
Nazarın bir enerrji olduğu ve yüksek enerjili olunca nazarın etkisini yitirdiğine eminim artık, kızımdan ve ailemden biliyorum.Hissedersem hemen mor küre ritüelini gerçeklştiriyorum çok şükür kayboluyor,hemen modum değişiyor bir de.Çok şükür bin şükür tüm farkındalığaKelimelerin onemini coook iyi anladim. Ozellikle gecmisi dusununce. Basima bir olay geldi. Benim cooook guldugum. Arkadaslarim nazar degmistir dedi. Bazilarina enerji yuksek nazar degmez bana dedim. Bazilarina oyle demedim. Olumlama yaotigimi bilen arkadaslarim dalga gexer diye:) simdi laf yetistiremem onlara dedimbaska bir gruba da boyle soylemedim. Onlar da bu iyice havalara girdi derler diye
Bu davranisimi yorumlar misiniz?Belki de oyle bisey yapmayacaklardi. Ama ben onceden yapacaklar diye dusundum ve onunu kestim kendimce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?