Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ne guzel yazmissin yine buttrfly

Bundan sonra hayal kuruyorum demiyorum. Yasamim icin secim yapiyorum diyorum:))

Yine coook guzel yazmissin masallah

Cok sukur bugunumuze:)

Yazilarinin ekran goruntusunu aliyorum. Ara ara okumak icin.

Acaba benim kaliplarim da mi oyle? Imkansizlik, aci...

Ben de bunlari yasamistim. Baslardaki bir konuyu ararken o kadar hosuma gitmisti ki ilk sayfalari yeniden okumak. Nasil bir cumle kurdum beeeen

Insallah istediklerine kavusmussundur

Acaba ilahi zamanlama geldi mi?

Inanc konusunu aşmak biraz zaman aliyor sanirim. Hele gecmis yasantilarimiz aklimizda olunca. Sanki bugun dolunay vardi. Eskileri silmek icin iyi bir firsat

Aha ben burcuna kadar

Hepimizin yaradılışı aynı, hepimiz tek bir hücreden meydana geldik.Her şekilde diğer insanlarla eşitiz ve hepimiz Allah'ın katında çok değerliyiz, çünkü yaradılmışların en güzeliyiz.

O kadar guzel cumleler ki farkinda olsak aslinda. Sayenizde cok sey ogreniyorum ya da hatirliyorum. Cok tesekkur ederim. Gun icinde sık sık aklima getirecegim bunlari.

Yine eski beni anlatan bir yazi

Cok anlatirdim herkese, herseyimi. Burayi takip etmeye basladigimdan bu yana pek anlatmiyorum.

Nazarın bir enerrji olduğu ve yüksek enerjili olunca nazarın etkisini yitirdiğine eminim artık, kızımdan ve ailemden biliyorum.Hissedersem hemen mor küre ritüelini gerçeklştiriyorum çok şükür kayboluyor,hemen modum değişiyor bir de.Çok şükür bin şükür tüm farkındalığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…