Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Cok tesekkur ederim yorumun icin canimm :) heycan kattin bana
Düşündüğüm ne varsa karşıma çıkıyor dedim ya, çok detay vermeyeceğim şimdi oluşum aşamasında ellemek istemiyorum enerjisine.Aklımdan biri geçiyor mesela hiç tanımıyorum bir işle,olayla ilgili mesela. o işte çok uç bir iş mesela.böyle bir kişi bir arkadaşımın kankası,sevgilisi çıkıyor.Birden onun enerjisiyle kendimi eşliyorum,ulaşılmaz olmaktan çıkıyor resmen.Müthiş bir deneyim oluyor :)

Sonra hemen aklıma şu olumlamam geliyor, her şeye eşit uzaklıktasın aradığın her şey de seni arıyor.Sen yeter ki pozitifte kal,enerjisni isteğine uyumla :)

Ne kadar pozitif olursak hayatimiza o kadar guzel seyler olur bn boyle dusunuyorum. elimden geldigince uygulamaya calisiyorum tabii. dualarla filan rahatlamaya calisiyorum . birde bu aralar astrolojik olaylar filan gozume carpiyo surekli dolunay varmis bgun onlarin etkiside gucluymus filan . cok bilmiyorum gercide :)

Sonra hemen aklıma şu olumlamam geliyor, her şeye eşit uzaklıktasın aradığın her şey de seni arıyor.Sen yeter ki pozitifte kal,enerjisni isteğine uyumla :)

Cogumuzun gozunde deyim yerindeyse nirvanaya ulasmis gibisin:))
Masallah

Aslinda bizim de karsimiza cikiyordur boyle seyler. Ama biz farkinda degildik. Sen bunlari fark etmissin ne guzel:)

Ben de artik karsima cikan cogu olaya boyle bakiyorum.

Ayrica suuupeer bir aksamdan sevgilerimi gonderiyorum size

Cok tskler canim
Enerjilerin guzellerini cekiyoruz kendimize cok sukur bin sukur:))
Tsk ederim etiketliyecem simdi umarim bir faydamiz olur (olduuu bilee)cok sukur

Tek bir kişiye bile ilham olsam tün evrene ilham olmuş gibi hissediyorum, ne mutlu bana böyle güzel düşüncene tatlım.Rabbim nasip etsin hedeflerimize ulaşalım en hayırlı en kolay hızlı en sağlam şekilde coşkuyla huzurla mutlulukla.

İnanın o kadar çok çıkıyor ki karşımıza bazen sayı olarak,bazen izlediğimiz bir tv programının konusu olarak ya da okuduğumuz kitaplardan,sözlerden. Bunların hiçbiri rastgele değil.Hatta sevinip şükrettikçe kendilerini daha çok belli ediyor mucizeler. Benzer benzerleri çekermiş,bizler başlı başına mucizeyiz zaten çekelim tüm güzellikleri

G gkk1 canim iste burasi bahsettigim yer:)
Bastan basla okumaya bak doyamacaksin

Hepimize cok sey katti bu topik kurandan da katkida bulunlardan da allah razi olsun..
Allahım şaka gibi : ))) bugün aklımdan ghyk arkadaşımız geçti aklımdan nasıl nerdeki acaba dedim.Sonra bir yerde G gkk1 i görünce aaa burdaymış dedim sonradan aaa yok o değil nick benzerliği dedim. Hepimiz iletişim halimdeyiz bir şekilde evet : ))))

Aaaa sendemiii! Bende onceden gormustum aklimda kalmisti,bugunde konusunu gorunce istee dedim tam zamani:))
Hemen yazdim ona duramadim..iletisim halinde oldugumuzu biliyordum ama simdi yuhh dedim acikcasi

HayallerimGercekOldu bende basagim bu arada:)
Son gunlerde bakiyorumda topige basaklar basmis gibi hadi sonumuz hayir ola

yalniz olmadigim icin mutluyum. Ben de bu topigi bulali 1 ay anca olmustur. Ama o kadar farkli hissesiyorum ki kendimi

Burda olan, katkida bulunan, sadece okuyan herkese tesekkur ediyorum. Hepimiz sukur cok iyiyiz etrafimiz pozitiflikle dolu. Gun gectikce daha da farkina variyoruz etrafimizdaki guzelliklerin.

Tum guzellikleri uzerimize cektigimiz icin tesekkur ediyoruz, sukrediyoruz

Gercekten oyle harika bir ortam,ben cok uzun zamandir takip ediyorum ama oyle biseyki bir andan sonra artik engel olamiyorsun kendjne ve olmaliyim bende yazmaliyim diyorsun muhtesem bir enerji akiyor burdan dogru bizlere bin sukur rabbime
Cok memnun oldum seni tanidigimada
Tesadufmu asla degil!
buttrfly bu sozune bayiliyorum

Yok yok değiller biraz hafiyelik yaptım :)))

Bu arada konusu "mutsuzluğu nasıl yenebilirim..." okudum,hemen ardından benim profilimde yazdığım çok eski bir söze gözüm ilişti

"Mutsuzluğun birincil sebebi içinde bulunulan durum değil, sizin bu durum hakkındaki düşüncelerinizdir. -Eckhart Tolle 1 Mayıs 2017"

Bayılıyorum eş zamanlılığa :))))

Çok teşekkür ederim gerçekten enerjilerde bulaşıcıdır zaman mekan farketmez : )))

buttrfly haa nick benzerligimis
Bende baktim evet ayni kisiler degiller:)ama
Zamanlama muthis

Amin

Çok doğru bir his, "bir insanı kurtaran tüm insanları kurtarmış gibidir" ayetini hatırlattı bana...
Şimdi baktım canım Maide süresiymiş.Çok mutlu oldum,içim huzur buldu bak şimdi.Şimdi sana Kuran ı Allahı hatırlattım ya tüm evrene hatırlatmış gibi hissediyorum bea.Sürekli bu his içerisindeyim,müthiş rahatlatıcı, inanılmaz bir bolluk zihni Çok şükür bin şükür.
Bir de ben ne zaman güzel bir yazı okuyup paylaşayım dediğim de mutlaka bana yazılmış oluyor :)
Neyse yazımıda paylaşayım unutmadan;" evrenin sırrını öğrenmiş olan için sabır a ihtiyaç yoktur" Sanırım burdaki sır "an " da kalmak ve imajinasyonlarla istenilen şeye ulaşılmışlık hissi yapıp rahatlamak diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…