- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
çok güzel yaBugun cok yogun oldugum icin kendimle ilgili bir sey fark edemedim:))
Ama cok eglenceli bir cizim gordum. Sizlerle paylasmak isterim
Eki Görüntüle 2034374 Sanirim boyle kararli olmak lazim:))) tabi simdiki zaman cekimlerini kullanarak
Iste benim en iyi yaptigim seylerden biriydi. Mutlu "an" a odaklanmadan olumsuz ayrintiyi bulmak. Surekli kafamda dolanirdi ya oyle olursa ya boyle olursa. Bir de 1,2 adim sonrasini degil 5-10 adim sonrasini dusunurdumneyse ki artik cok takilmiyorum. Nasil gecirmisim omrumu oyle diyorum?
buttrfly retroyu iyi ki soyledin bugun tekrar okudum. Icim daha da rahatladi. Bir de 5 sene once bugunlerde ben de amerika daydim. Henuz dogu tarafindaydik. 2 hafta sonra bati tarafina gecmistik. Amerika da benim cocukluk hayalimdi. Cok sukur o da gerceklesti Tekrar gitmek istiyorum. Bakalim ne zaman?
Hoşgeldinnnn , en güzel en keyifli şekilde istifade etmen dileğiyleMerhaba konuyu bende takip edeceğim artık
HARIKA OLUR.Yakında bilinçaltı çalışmaları mı yapsak hep beraber diye de düşünüyorum, bilinçaltı kalıplarımızla oynayalim şöyle bir güzel
HayallerimGercekOldu esma sormuştun ya, inşallah işine yarar diyerek yazıyorum:
El-BASIT; Lütuf ve hikmetiyle istediğinin rızkını açıp genişleten.Darlık ve sıkıktıdan kurtaran,genişletip açan.yayan..
Kullarının ihtiyaçlarını veren,işlerinin yoluna koyan,kalplerini hidayete açan,nefislerini temizleyip arıtan,ruhlarına genişlik veren Allah’tır. (iç sıkıntılarını gidermek için okunur)
InsallahBir hayalim gerçekleşmeden önce o hayalimle ilgili nerdeyse kimseyle karşılaşmamışımdır.Ama sonra o olduktan sonra hayatıma onu yaşayan insanlar girer,yolda bile karşılaşırım, Sanki çok normalmiş gibi üzerine konuşur sohbet bile ederiz.Allah Allah derim daha önce bu insanlar nerdeydi hiç yoklardı derim :) Bak sen gibi canım, ortak hayallerimizmiş ve ikimizin de gerçekleşmiş.Şimdi aynı ortamdayız : ))) Çok değişik ve çok güzel bir his.En yakın zamanda en güzel şekilde gelirsin canım inşallah buralara.
Merhaba konuyu bende takip edeceğim artık
Uzun zamandır kendimi çok iyi hissediyorum, zaman zaman bir şeye üzüldüğümde buraya gelip yazılanları okumak fikrini aklıma getiriyorum ve sadece düşüncesi bile bana iyi geliyor. Aslında olumlu düşünce olumluyu, olumsuz da olumsuzu çekiyor bunu fark ettim. Silsile ya da kısır döngü şeklinde devam ediyor olaylar, duygular. Burada hiç tanımadığım, isimlerini bile bilmediğim insanların dostluğu ile mutlu olmak çok değişik bir duygu, söyleseler inanmayabilirdim:) sizleri seviyorum arkadaşlar, iyi ki varsınız demeye geldim
nasıl yaniiiBugun üçtur sans kelimesi gozume gozume girdi...hayirdir insallah :)
ben kendi kendime vakit geçirmeyi seven daha doğrusu arkadaşlarım benden uzaklaşsa bile tek başına mutlu olmanın yollarını öğrenen biri oldum. geçen bir arkadaşıma konuşma akışından dolayı çay keyfimin fotoğrafını attığımda oooh valla hayat sana güzel dedi. oysa ben hayatımı güzelleştirebilmek, yapacaklarımı kısıtlayacak kişi şey ya da durumları belli bir süreliğine de olsa bloke etmek için çaba gösteriyorum. Dolayısıyla öncesi sırası ve sonrası mutlulukla doluyorum
tavsiye üzerine ilk sayfalardan itibaren okuyorum. aklıma bir şey geldi paylaşmak istedim. bende çok uzun zamandır ara sıra kişisel gelişim üzerine kitap ya da yazılar okumuş ya da araştırmıştım. açıkçası sadece kitaplarda okuduklarımı dengeleyerek (bazen anlatımlar çok uçuk ya da tek taraflı olabiliyor) benimsemeye çalıştım. Aslında düşündüğümde faydalı olduğu yönler çok fazla. Yıllardır beni heyecanlandıran bölümü bu yıl açıköğretimden okumaya başlayacağım başvurumu yaptım.ailemi ikna ettim. hiç vazgeçmedim sadece bazı imkanlar gerekliydi. her neyse ben kendi kendime vakit geçirmeyi seven daha doğrusu arkadaşlarım benden uzaklaşsa bile tek başına mutlu olmanın yollarını öğrenen biri oldum. geçen bir arkadaşıma konuşma akışından dolayı çay keyfimin fotoğrafını attığımda oooh valla hayat sana güzel dedi. oysa ben hayatımı güzelleştirebilmek, yapacaklarımı kısıtlayacak kişi şey ya da durumları belli bir süreliğine de olsa bloke etmek için çaba gösteriyorum. Dolayısıyla öncesi sırası ve sonrası mutlulukla doluyorum. bir an gelir aklımdaki düşünceler arasında birisi diğerlerini de aydınlatıverir bir ışık gibi. kendimi mutlu edecek herhangi bir şey olabilir bu. ve sıkıntı endişe plan duygu düşünce hepsi bu düşünceden enerji alır kötü olanlar iyiye döner yüzünü iyi olanlar hareketlenmeye başlar. kimi zaman gezmektir kimi zaman evde akşama kadar dizi izlemek ya da kitap okumak. Bazen 1 saat kendimle başbaşa kalacaksam 15-20 dakikası benimdir mesela açarım müziği hayal kurarım. bazen hayal ettiğim şeyi sanki rol çalışıyormuşçasına oyunlaştırırım kendimce. o an ki hisleri yaşarım sevinç ya da hüzünden ağlamaksa ağlarım kahkahaysa gülerim yorulana dek. ve hayata kaldığım yerden devam ederim. bazen istemesemde kabullenerek yepyeni şeyler düşünmeye bulmaya koyulurum bazen mücizeyi bekliyor olurum ve o mucize ihtimali insanların ne oldu sana böyle şıkır şıkır bir ruh halin var dedirtir. kısaca kontrol bizde aslında. önemli olan bunu her an farkında olmamız. dinlediğiniz için teşekkür ederim efendim
Ben ise bugünlerde çok tuhafım.Sanki biraz öz güvenim düştü gibi.Niye bilmiyorum,dışarıda bile herhangi bir işimi halletmeye çalışınca sanki insanlar tarafından görülmüyor gibiyim.Ya yine kendimle ilgili negatife düştüm, bu da insanlara sirayet ediyor, ya da bana öyle geliyor.
Bir de şu bir kaç gündür aklıma gelen olumsuz her şeyi hemen yaşıyorum.Sanki hayatta bir şeyler beni engelliyor.Bu aralar Merkür falan geriliyordu galiba,sebebi o olabilir mi:))
Uzun zamandır kendimi çok iyi hissediyorum, zaman zaman bir şeye üzüldüğümde buraya gelip yazılanları okumak fikrini aklıma getiriyorum ve sadece düşüncesi bile bana iyi geliyor. Aslında olumlu düşünce olumluyu, olumsuz da olumsuzu çekiyor bunu fark ettim. Silsile ya da kısır döngü şeklinde devam ediyor olaylar, duygular. Burada hiç tanımadığım, isimlerini bile bilmediğim insanların dostluğu ile mutlu olmak çok değişik bir duygu, söyleseler inanmayabilirdim:) sizleri seviyorum arkadaşlar, iyi ki varsınız demeye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?