Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bir hayalim gerçekleşmeden önce o hayalimle ilgili nerdeyse kimseyle karşılaşmamışımdır.Ama sonra o olduktan sonra hayatıma onu yaşayan insanlar girer,yolda bile karşılaşırım, Sanki çok normalmiş gibi üzerine konuşur sohbet bile ederiz.Allah Allah derim daha önce bu insanlar nerdeydi hiç yoklardı derim :) Bak sen gibi canım, ortak hayallerimizmiş ve ikimizin de gerçekleşmiş.Şimdi aynı ortamdayız : ))) Çok değişik ve çok güzel bir his.En yakın zamanda en güzel şekilde gelirsin canım inşallah buralara.

Yakında bilinçaltı çalışmaları mı yapsak hep beraber diye de düşünüyorum, bilinçaltı kalıplarımızla oynayalim şöyle bir güzel
HARIKA OLUR.
grubun enerjisi daha yuksek oluyor .[/QUOTE]

Daha niyet ederken bile çok güzel bir haber aldım,biraz mucizevi gibi oldu.Daha önceleri olsa mucize derdim çok büyük hem de : )))) Yükselsin yükselsin enerjilerimiz.Bu aralar kızımın yeni okul kaydı var,onla uğraşıyorum.Kafam biraz rahatlasın başlayalım.Yüksek enerjili yazılarla,çalışmalarla hep beraber.Şimdiden tüm bolluğu bereketi nereden nasıl geleceğini düşünmeden tamamen Rabbin sınırsız kaynağına bırakarak kabul edelim;coşkuyla neşeyle alıyoruz.Zaten de öyleyiz bizim en doğal halimiz bolluk bereket Başladık bile çalışmalara bir nevi : ))))

HayallerimGercekOldu esma sormuştun ya, inşallah işine yarar diyerek yazıyorum:
El-BASIT; Lütuf ve hikmetiyle istediğinin rızkını açıp genişleten.Darlık ve sıkıktıdan kurtaran,genişletip açan.yayan..
Kullarının ihtiyaçlarını veren,işlerinin yoluna koyan,kalplerini hidayete açan,nefislerini temizleyip arıtan,ruhlarına genişlik veren Allah’tır. (iç sıkıntılarını gidermek için okunur)

hayal_hatun cok tesekkur ederim kac gun once yazdim. Aklinda kalmis ve benim icin bakmissin. Bu benim icin coook buyuk bir mutluluk sebebi ne kadar sansliyim:)

Ayrica Esma da ne kadar akilda kalici degil mi?

Insallah

Uzun zamandır kendimi çok iyi hissediyorum, zaman zaman bir şeye üzüldüğümde buraya gelip yazılanları okumak fikrini aklıma getiriyorum ve sadece düşüncesi bile bana iyi geliyor. Aslında olumlu düşünce olumluyu, olumsuz da olumsuzu çekiyor bunu fark ettim. Silsile ya da kısır döngü şeklinde devam ediyor olaylar, duygular. Burada hiç tanımadığım, isimlerini bile bilmediğim insanların dostluğu ile mutlu olmak çok değişik bir duygu, söyleseler inanmayabilirdim:) sizleri seviyorum arkadaşlar, iyi ki varsınız demeye geldim

Çünkü en saf çekimdir,en saf enerji paylaşımıdır bu alan.Bilinçaltının etkisine girmeden bir bakış,bir ifadenin bilinçaltından anlamlar çıkarmadığı yada bir kaştan,gözden,saçtan... yine bilinçaltının bir şeylerle eşleştirip önyargı oluşturmadığı...İşte en ulaşılması gerekendir bu saf ve çıkarsız İnternet,wifi... gibi teknoloji aslında aracıdır,vesiledir bu dünya düzenine,ön hazırlık gibi enerjilerin yükselişin...Tam ifade edemedim ama olsun : ))) Kalplerimiz hep karşılıklı,dualarımız enerjilerimiz niyetlerimiz dileklerimiz çok yüksek enerjili çok saf çok içten Her bir cümlene katılıyorum canım,iyiki varsınız iyiki varız

Bu arada Cern de ışığın yüksek enerjide kendisiyle etkileşime girdiği doğrudan kanıtlanmış. Kuantumla ilgili çok büyük bir keşif olduğu söyleniyor ama detaylar yok. Biz zaten biliyoruz
değil mi enerjimizi yükseltip frekanslarımızı uyarladığımızla istenilen hedef ben e ulaşıyoruz; çünkü hepimiz ışığızzz : )))) O zaman dansss

Ben ise bugünlerde çok tuhafım.Sanki biraz öz güvenim düştü gibi.Niye bilmiyorum,dışarıda bile herhangi bir işimi halletmeye çalışınca sanki insanlar tarafından görülmüyor gibiyim.Ya yine kendimle ilgili negatife düştüm, bu da insanlara sirayet ediyor, ya da bana öyle geliyor.

Bir de şu bir kaç gündür aklıma gelen olumsuz her şeyi hemen yaşıyorum.Sanki hayatta bir şeyler beni engelliyor.Bu aralar Merkür falan geriliyordu galiba,sebebi o olabilir mi:))

tavsiye üzerine ilk sayfalardan itibaren okuyorum. aklıma bir şey geldi paylaşmak istedim. bende çok uzun zamandır ara sıra kişisel gelişim üzerine kitap ya da yazılar okumuş ya da araştırmıştım. açıkçası sadece kitaplarda okuduklarımı dengeleyerek (bazen anlatımlar çok uçuk ya da tek taraflı olabiliyor) benimsemeye çalıştım. Aslında düşündüğümde faydalı olduğu yönler çok fazla. Yıllardır beni heyecanlandıran bölümü bu yıl açıköğretimden okumaya başlayacağım başvurumu yaptım.ailemi ikna ettim. hiç vazgeçmedim sadece bazı imkanlar gerekliydi. her neyse ben kendi kendime vakit geçirmeyi seven daha doğrusu arkadaşlarım benden uzaklaşsa bile tek başına mutlu olmanın yollarını öğrenen biri oldum. geçen bir arkadaşıma konuşma akışından dolayı çay keyfimin fotoğrafını attığımda oooh valla hayat sana güzel dedi. oysa ben hayatımı güzelleştirebilmek, yapacaklarımı kısıtlayacak kişi şey ya da durumları belli bir süreliğine de olsa bloke etmek için çaba gösteriyorum. Dolayısıyla öncesi sırası ve sonrası mutlulukla doluyorum. bir an gelir aklımdaki düşünceler arasında birisi diğerlerini de aydınlatıverir bir ışık gibi. kendimi mutlu edecek herhangi bir şey olabilir bu. ve sıkıntı endişe plan duygu düşünce hepsi bu düşünceden enerji alır kötü olanlar iyiye döner yüzünü iyi olanlar hareketlenmeye başlar. kimi zaman gezmektir kimi zaman evde akşama kadar dizi izlemek ya da kitap okumak. Bazen 1 saat kendimle başbaşa kalacaksam 15-20 dakikası benimdir mesela açarım müziği hayal kurarım. bazen hayal ettiğim şeyi sanki rol çalışıyormuşçasına oyunlaştırırım kendimce. o an ki hisleri yaşarım sevinç ya da hüzünden ağlamaksa ağlarım kahkahaysa gülerim yorulana dek. ve hayata kaldığım yerden devam ederim. bazen istemesemde kabullenerek yepyeni şeyler düşünmeye bulmaya koyulurum bazen mücizeyi bekliyor olurum ve o mucize ihtimali insanların ne oldu sana böyle şıkır şıkır bir ruh halin var dedirtir. kısaca kontrol bizde aslında. önemli olan bunu her an farkında olmamız. dinlediğiniz için teşekkür ederim efendim

Ne kadar guzel davranislar bunlar. Ben yalnizligi sevmiyorum. Insanlarla mutlu olmaya calisiyorum. Bu sene ben de bunlara odaklanacagim. Ama sanirim okumam gereken biraz daha kitap var:)

Kisacasi olmussunuz:))
Aslinda her cumlenize ayri ayri cevap vermek istedim. Sizin kendinize uyguladiklarinizi gordukce kendime neler yaptigimi daha iyi anladim. Onceligim hic ben degil hep biz. Bu aile de olur, arkadas da olur.

Evvet oyle astrolojik bazi olaylar vardi. 2 gun once de ben o durumdaydim:)) kotu dusunceler gelince hemen gonderiyoruz basimiza gelmeden

hayal_hatun de bu tur ic sıkıntılar icin El-Basit esmasini onermisti

Yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum. Birkac gun oncesi yasadigim ufak bir ic sıkıntisi disinda ben de kendimi sayenizde cok iyi hissediyorum

Her gun mutlu uyaniyorum, sukrediyorum. Elbette gece yatarken de:)

Ismini bilmedigim insanlarin dostlugu ile mutlu olmak demissin ya, iste ben de dun esma onerinle cok mutlu oldum ismini bilmedigim dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…