Cok sukur aynen,iste burda sabir devreye giriyor sabirliyimdir cok sukur hemen tepki vermem dusunurum beklerim ama bazen bu huyum bazi kisiler tarafindan" ayy ne kadar rahatsin" gibi igneleyici sozlere maruz kalabiliyorum ama hicc umrumda degil:)sinir insani tuketir,yorar ne gerek var yani degermi kalp kirmaya, amaan bosver insan kendi dogrulariyla yasadikca insandir...
Bunu bilmek bana da iyi geldi çünkü ben de dün pek iyi değildim ve maalesef yansımaları bugüne de sirayet ediyor. Uykusuz bir gece, saçma sapan bir beslenme... neyse ne yaptığıma gelirsem, ben bu durumun "geçici" olduğuna odaklanmaya çalışıyorum. Bunun normal olduğunu söylüyorum kendime. Neticede insanız; yorgunluk, vakit darlığı, iş stresi, yoğun trafik vs gibi sebepler insanın enerjisini sömürebiliyor. Şu anda böylesin ama geçecek diyorum. Bir de böyle anlar aslında kendimi pozitif hissettiğim zamanların kıymetini anlamamı sağlıyor diye düşünüyorum.İşte müthiş zamanlama.Şu iki gündür ben de öyleyim,hatta ilk defa ne oluyor leeen bana dedim.Ama hemen işaretleri aldım : ))) 12 ağustos da merkür retro yapmaya başlamış.Bundan dolayı umutsuzluklar illüzyon etkisiymiş, bu dönemde umutsuzluk hissedersek hadi be ordan,sen illüzyonsun diyerek iptal ediyoruz.Hatta daha biraz önce öyle oldum ve daha önceki enerjilerimle yaptığım imajinasyonlarımı mor balonlarla gökyüzüne bıraktım.Güvendesiniz hadi bakim hızlanın diyerek : ))) Böylece onları olumsuz inanışlarımdan uzak tutmuş oldum.Tavsiye ederim tatlım.
Merak ettim doğrusu. Araştıracağım inşallahDaha geçen gün Hz Süleyman ın kesinlikle harika bir imajinasyoncu olduğunu düşündüm ve bir kaç araştırmamdan sonra emin oldum.Düşünerek ve çok güçlü dualarıyla oldu.Kendisi ilham kaynaklarımdandır
Aaa bağırsaklar ikinci beyinimiz, beyinden daha fazla sinirlere sahip.Derler ki depresyon beyinden değil bağırsaklardan kaynaklanır. Hemen bize tepki verir.Ben mesela keyfimin iyi olduğunu,poizitif olduğumu bağırsaklarımdan anlıyorum : )Çok önemli bir konu gerçekten.
İşte müthiş zamanlama.Şu iki gündür ben de öyleyim,hatta ilk defa ne oluyor leeen bana dedim.Ama hemen işaretleri aldım : ))) 12 ağustos da merkür retro yapmaya başlamış.Bundan dolayı umutsuzluklar illüzyon etkisiymiş, bu dönemde umutsuzluk hissedersek hadi be ordan,sen illüzyonsun diyerek iptal ediyoruz.Hatta daha biraz önce öyle oldum ve daha önceki enerjilerimle yaptığım imajinasyonlarımı mor balonlarla gökyüzüne bıraktım.Güvendesiniz hadi bakim hızlanın diyerek : ))) Böylece onları olumsuz inanışlarımdan uzak tutmuş oldum.Tavsiye ederim tatlım.
Bunu bilmek bana da iyi geldi çünkü ben de dün pek iyi değildim ve maalesef yansımaları bugüne de sirayet ediyor. Uykusuz bir gece, saçma sapan bir beslenme... neyse ne yaptığıma gelirsem, ben bu durumun "geçici" olduğuna odaklanmaya çalışıyorum. Bunun normal olduğunu söylüyorum kendime. Neticede insanız; yorgunluk, vakit darlığı, iş stresi, yoğun trafik vs gibi sebepler insanın enerjisini sömürebiliyor. Şu anda böylesin ama geçecek diyorum. Bir de böyle anlar aslında kendimi pozitif hissettiğim zamanların kıymetini anlamamı sağlıyor diye düşünüyorum.
HayallerimGercekOldu hangi Esma iyi geliyor bilmiyorum ama inşirah, salavat ve tevhid okumak/çekmek benim yöntemlerim arasında.
Mutlu günler herkese...
Aynen öyle:) dediğim gibi, bazan kalbimiz daralacak ki o darlıktan ferahlığa geçmeyi kendimize öğretelim ve o geniş zamanlarımızın kıymetini bilelimCok tesekkur ederim
Bunlarin hepsi gecici:)
KIZLAR TAŞLARI NERDEN ALIYOSUNUZ BEN balıeksirliyim burda yok yaaTeşekkür ederim canım. Yarın inşallah araştırıp alacağım. Hayırlı geceler.
KIZLAR TAŞLARI NERDEN ALIYOSUNUZ BEN balıeksirliyim burda yok yaaTeşekkür ederim canım. Yarın inşallah araştırıp alacağım. Hayırlı geceler.
Ya inan ben de emin olamadım, internetten alıcam ama dediğin gibi güvenemiyor da insan. N11 ve gittigidiyor sitesinde çok araştırdım ama karar veremedim.KIZLAR TAŞLARI NERDEN ALIYOSUNUZ BEN balıeksirliyim burda yok yaa( bide güvenilir olması lazım
taam işte bende kokulara duyarlığım bi ara parfüm alma hastalığına yakalanmıştım. ve yumuşatıcılara ilgim var tütrülerede aynı şekilde bende başağım işte biziz :) aynıyızBiz ayni gibiyiz yaaaa. Benim de burnum iyi koku alirburclar da basak
canım bende oralara baktım ama güvenemedim. ne biliyim böyle kendim elleyip bakmadan alamam gbi. ama burdada taş satan yer hiç bilmiyorum. körfeze doğru gidicem öbür hafta tatil yerlerinde satarlar umarm bulurum.Ya inan ben de emin olamadım, internetten alıcam ama dediğin gibi güvenemiyor da insan. N11 ve gittigidiyor sitesinde çok araştırdım ama karar veremedim.
Ben de antalya dayım da, sıcakla çıkıp araştırmak işkence, neyse birgün bunu da hallederiz inşallah. Dediğin gibi tatil yerlerinde bulunur herhalde.canım bende oralara baktım ama güvenemedim. ne biliyim böyle kendim elleyip bakmadan alamam gbi. ama burdada taş satan yer hiç bilmiyorum. körfeze doğru gidicem öbür hafta tatil yerlerinde satarlar umarm bulurum.
Gunaydinn gunaydinnn kizlarr :))) gunumuz bize mucizeler ve tum guzellikleri getirsin insallah :) icimde bugun sebepsiz yere bir mutluluk var dolup tasan.. sizLere de yazayim paylasayim dediimm
Maalesef benim hiçbir fikrim yok. Alırsnız buraya da yazın kızlar, birbirimize fikir olur.Niyeyse aklima tuz golu geldi. Oralarda tas gordum demek. Ben de bakacagim. Ama sey dediniz ya eline koyunca hissedersin. Cok ilgimi cekti. Acaba nasil bir his?
2016 için geçerliydi..Bu her ekim kasim aralik icin mi gecerli yoksa 2016 icin mi gecerliydi?
Oyle gercekten bosuna dememisler,keskin sirke kupune zarar diye:))Rahatlık her şeyi çözer, benim mottolarımdandır.Gerçekten de çözüyor,rahat ol kim ne derse desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?