Çok ilginç...Daha geçen gün Hz Süleyman ın kesinlikle harika bir imajinasyoncu olduğunu düşündüm ve bir kaç araştırmamdan sonra emin oldum.Düşünerek ve çok güçlü dualarıyla oldu.Kendisi ilham kaynaklarımdandır
Çok ilginç...
Bununla ilgili bir örnek verebilir misin canım? Gerçekten çok merak ettim.Daha önce hiç duymamıştım Hazreti Süleyman'ın imajinasyon yaptığını.Eğer dediğin gibiyse Süleyman peygamber bizim önderimiz sayılır:))
Niyeyse aklima tuz golu geldi. Oralarda tas gordum demek. Ben de bakacagim. Ama sey dediniz ya eline koyunca hissedersin. Cok ilgimi cekti. Acaba nasil bir his?
Bugünlerde iletişim sıkıntıları yaşanabilir,kendimizi ifade ederken edemeyebiliriz,Yanlış anlaşılmalar olabilirmiş hep bu iletişim gezegeni merkürün etkisiyle.Ben çok defa yaşadım şimdiden. Tün yanlış anlaşılmalardan,yanlış anlatımlardan dolayı şimdiden affınıza sığınıyorum : ))) Sizleri de kendimi de çok seviyorum.Rabbim gönlünüzdekileri en kolay en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin,mucizelerin hayatımızda sıradanlaştığı keyifli coşkulu günler diliyorum.Yakında bilinçaltı çalışmaları mı yapsak hep beraber diye de düşünüyorum, bilinçaltı kalıplarımızla oynayalim şöyle bir güzel
Canım benim biz de seni çok seviyoruz, amin inşallah. Nasıl yapacağız canım, açıklar mısın?Bugünlerde iletişim sıkıntıları yaşanabilir,kendimizi ifade ederken edemeyebiliriz,Yanlış anlaşılmalar olabilirmiş hep bu iletişim gezegeni merkürün etkisiyle.Ben çok defa yaşadım şimdiden. Tün yanlış anlaşılmalardan,yanlış anlatımlardan dolayı şimdiden affınıza sığınıyorum : ))) Sizleri de kendimi de çok seviyorum.Rabbim gönlünüzdekileri en kolay en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin,mucizelerin hayatımızda sıradanlaştığı keyifli coşkulu günler diliyorum.Yakında bilinçaltı çalışmaları mı yapsak hep beraber diye de düşünüyorum, bilinçaltı kalıplarımızla oynayalim şöyle bir güzel
Oyle gercekten bosuna dememisler,keskin sirke kupune zarar diye:))
Huzurla yasamak varken su hayatta her guzel anin tadina varabilmek varken degermi hic bu guzelligi bozmaya:)
Bugünlerde iletişim sıkıntıları yaşanabilir,kendimizi ifade ederken edemeyebiliriz,Yanlış anlaşılmalar olabilirmiş hep bu iletişim gezegeni merkürün etkisiyle.Ben çok defa yaşadım şimdiden. Tün yanlış anlaşılmalardan,yanlış anlatımlardan dolayı şimdiden affınıza sığınıyorum : ))) Sizleri de kendimi de çok seviyorum.Rabbim gönlünüzdekileri en kolay en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin,mucizelerin hayatımızda sıradanlaştığı keyifli coşkulu günler diliyorum.Yakında bilinçaltı çalışmaları mı yapsak hep beraber diye de düşünüyorum, bilinçaltı kalıplarımızla oynayalim şöyle bir güzel
Canim benim,bakma ben de oyle cok "an'lar kacirdimdki ahh kafam diyorumIste benim en iyi yaptigim seylerden biriydi. Mutlu "an" a odaklanmadan olumsuz ayrintiyi bulmak. Surekli kafamda dolanirdi ya oyle olursa ya boyle olursa. Bir de 1,2 adim sonrasini degil 5-10 adim sonrasini dusunurdumneyse ki artik cok takilmiyorum. Nasil gecirmisim omrumu oyle diyorum?
buttrfly retroyu iyi ki soyledin bugun tekrar okudum. Icim daha da rahatladi. Bir de 5 sene once bugunlerde ben de amerika daydim. Henuz dogu tarafindaydik. 2 hafta sonra bati tarafina gecmistik. Amerika da benim cocukluk hayalimdi. Cok sukur o da gerceklesti Tekrar gitmek istiyorum. Bakalim ne zaman?
Simdi ne durumdasin:)Vay bee! Şu imajine işini bir de ben becerebilsem ne güzel olurdu...
var ya bi keresinde bi imajine yaptım o kadar canlıydı ki sonra birden irkildim
aslında yapmaya başlasan feci bi duygu..ama sen yaparsın inanıyorum sadece gevşemen lazım ve ilk başladığında sessiz bi ortam olmalı daha sonra yolda yürürken bile yapabilirsin :)
Çok özel bir çalışmam yok ama şu aralar olmasını çok istediğim bir hayalim var.O hayalimle meşgulüm ve küçücükte olsa hayalimin gerçekleşmesi yönünde adımlarım var.Kendimi hacca gitmeye çalışan karınca gibi hissediyorum:))) Bakalım ne zaman düşlerim gerçeğe dönüşecek...Simdi ne durumdasin:)
Canım benim biz de seni çok seviyoruz, amin inşallah. Nasıl yapacağız canım, açıklar mısın?
Ne iyi yaptin haber vererek
Bilincalti calismalarina da ben varim. Cok guzel deneyimler yasadigimiz icin simdiden sukrediyorum ve tesekkur ediyorum:)
kızlar bu arada biliyorsunuz sorunlarım vardı,çözülmeyi bekliyordu..vs
hepsi ama hepsi tek kusur kalmadan çözüldü :) inanın -isteyin-düşleyin-ve dileyin
aradaa iç sesim arka plandan konuşuyordu bır bırolmuycak yapamıycaksın..her zaman yaptığım gibi ''bi sus sen'' deyip onu kapatıyor ve ben istediğim düşüncelere odaklanıyordum
sonuç;herşey rayına girdi :) inanın rahatladım :) tek sıkıntı çok yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?