Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bir de basak burcunun cakrasinin rengi neymis burcu basak, yukseleni bile basak olan arkadaslarim:)))
Bu arada ben de yesili cok severim
Haki tonunundan cok canli tonunu. Bir seyin yesil olmasi onu almam icin yeterli bir sebeptir. Gel gelelim kiyafetlerimde cok kullanmiyorum. Bakalim sebebi neymis:)))

Dediğini bir deneyeyim bakalım. Sağol canim...

Ya ben iki başka şey için yaptım.Hala aklım almıyor, ben mi uyduruyorum diyorum artık.O Ama o kadar ilgili uyduramam sanırsam.Bir tanesi çoook eskilerden beri olan boğazımda yutkunurken hafif zorlanma hissetme.Faranjitim var ondanmış,..Neyse ben buna deneyim dedim.Boğaz çakramı düşündüm,o hissi düşündüm.İlk aklıma gelen zaten kendimi ifade edemediğim hissi geldi aileme karşı küçüklükten kalma.Açtım boğaz kısmımdan süslü kapı.İçeriden sarı sarı kuşlar çıktı önce yüksek sesle öterek.Sonra hiçbir şey kalmadı ama.İçi boş kutu vardı.Ama okutu oraya ait değil hissi.O kutuyumzorla çıkardım veeee orda 4 5 yaşlarında küçük bir kız vardı.Büyük bir ihtimal o bendim, aşırı yüksek sesten kulaklarını kapatıyordu kendi sesini duyurmak için de bağırıyordu.Bir düğme vardı bastım ve o ses gitti...Şaka gibi ya...Yorumlamaya çalışıyorum şimdide işte.Ama buna devam edecem var bir nedeni altta yatan sanırım

Ay diğerini anlatsam bana valla uyduruyor dersiniz ki valla ben de inanamıyorum ü ir yöntem nasıl bu kadar net görüntü verir.Tamam imajinasyonlarım çok gelişkin ama bu başka işte.Neyse anltayım.Yine bir korkum için denedim.Bu sefer tüm vücudumdan açtım kapıyı.Resmen benden bir ben daha vardı ama kapkaranlık gölge gibi.Biraz şevklendirerek sanki çıkmak istiyormuş hissi verdim.O karanlık şey yaşlı elinde değneği olan kambur hafif dişsiz biriydi.Gülerek yoluna gitti,benden ayrıldı resmen tövbe tövbe : )))).Ve kendimi de gördüm şeffaf cam gibiydim...İçimde oluşan histe şuydu taaa büyük büyük dedelerden birinin yaşadığı ağır yaşam koşulları onda kıtlık bilinci ve negatif düşünceleri hücrelerini etkilemiş hatta bozmuş...Veee ben bu deneyimle o dedeyi ve düşüncelerini azad ettim... Valla çok tuhaf çooook,keşke bunun uzmanı filan olsa, anlatsa hakkaten bu kadar kolay mı uygulaması ve bunlar gerçek mi

Harika yaaa...

Aslında bu anlattıklarını Güneş Tan'a maille sorabilirsin.Belki sana yardımcı olur.

Ben de dün gece yine aynı korkum üzerine çalıştım.Yine içimden zift boşaldı ama önceki gece kadar yoğun olmadı.Hatta bayağı azdı.Sanırım epey bir attım içimden:) Ama bilinçaltım hala konuşuyor "Boşuna uğraşma,kendini kandırıyorsun" diyor. Kendimi mi kandırıyorum, yoksa bilinçaltım mı beni kandırmaya çalışıyor bilmiyorum.Bunu elbet anlayacağım.Ama kendimi kandırıyor olsam bile,ben yine de iyice temizlenene kadar o videoyu dinlemeye devam edeceğim.

Ooo sen baya ilerletmisin
Bedenen ölüp ruhen ışığa ulasamayanlarin baska insanlarin zayif aninda eterik alaniina yerlesebiliyor ve orda aliskanliklarini dikte edebiliyor ve tabi bu arada asil insanda bir degisme meydana gelebiliyor ...olmadik aliskanliklar ve huylar edinebiliyor...cok arastirmistim yillar once bu meseleyi :)

Erken kalkmaya çalışan arkadaşlar, neden 5'te kalkmaya çalışıyorsunuz birdenbire 5'te kalkmak çok zor olmalı, bir arkadaşın dediği gibi (mesajları toplu okudum unuttum şu an) azar azar erkene çekin. 1'de yattıysanız 5'te kalkmayı başarsanız bile çok verimli olmaz diye düşünüyorum

Güneş Tan'ın videosunu hala bir boşluk bulup seyredemedim, sizler böyle yazdıkça daha da çok merak ediyorum ama bu yazdıklarınızı sanki ben beceremem gibi geliyor. Anlattıklarınız rüya gibi resmen. Tulelut' un dediği gibi daha çok başındayım ben bu yolun...

O arkadas benim:)))

Aynen nasil hevesleniyorum anlatamam. Dun mor kure meditasyonu yapmaya calistim... anlamissinizdir:))

İmgelemeye falan yeni başlamışım, öyle ev araba ya da bilinç altı temizliği falan uzak ve zor geliyor, dedim ne istesem ne hayal etsem: aha künefe.
Şimdi gelse ama böyle yöresel falan, tası tabağı özel, tadı güzel falan kendi kendime hayal ediyorum. 10 dakika oldu olmadı kapı çaldı, sokağın başına özel künefeci açılmış yöresel, ikram künefe dağıtıyorlarmış tası tabağı falan metal, adam yöresel kıyafet giymiş, asansörsüz 6. Kata çıkmış falan...

Sizin bu mesajı okuyunca künefe nere, geçmişi, korkuları temizleme nere dedim. Hayal ettiklerimden utandım

Çok çalışmam lazım çook bu düzeye gelmek için sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…