- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Fazla çıkarım yapmışsın bence. Ben hayatımda hiçbir zaman evrene bir mesaj yollamadım, mesajlarımı yolladığım zatın (veya zatların) uzaylı benzeri bir varlık olduğunu düşünmedim, insan gözünde ne kadar komik olursa olsun Allah'ın, meleklerin veya evliyaullahın hiçbir mesajıma güldüğünü düşünmedim. Karikatür beni hiç anlatmadığı için benim egomla alakalı olumlu veya olumsuz bir durum olmadı yani. Ama yaptığım paylaşımlarda genelde derim herkes inanmak zorunda değil ben inananlara göre fikir paylaşıyorum, öneride bulunuyorum. Evet eğer mesajlarını Allah'a değil de direkt evrene gönderen arkadaşlar varsa karikatür için onlardan özür diliyorum. Onun dışındaki yorumlarla alakalı ise son mesajım, daha fazla uzatmayı gereksiz buluyorum.Evet malesef tatlım çok pis bozar hem de.Çünkü ego hazır zaten koyun gibi bu tarz şeylere gelmeye.En başında diyordum hep,inançlarımızı deneyimlerle desteklemezsek Cem Yılmaz gibi egomuz bizimle dalga geçer diye.bu paylaşımları hazırlayanların amacı da zaten pozitif düşünceyle dalga geçmek.çok komik olsun ben çok güldüm deyin ve içten bir kahkaha atın ama amaca hizmet etmiyor köstek oluyor; egoyu besliyor dediğim gibi.
Hatta mesajın devamında da bir arkadaş demiş inşallah bize de gülmüyorlardır....;inancı besliyor mu köstekliyor mu sence.Egomu besleyecek inançlarımı köstekleyecek şey bence kötüdür,olumsuzdur.Şahsi fikrim tabiki...
Iki mesaji da ayni arkadas paylasmis. Herkese yardimci olmaya calisanhayal_hatun Sanirim ilk mesajiniz biraz kisa ve sert oldugu icin oyle tepki gosterdi. Boyle aciklama olunca gayet makul karsiliyor insan. Bu da benim gorusum elbette. Belki baska sebebi var ben ortadan daldim
Ben bilmeden gulup geciyordum bunlara.
Demek karikaturlere bile dikkat etmek gerekiyor.
Bugun eksi sozlukte paylasilan bir yazi okudum. Bu tur olaylarin,evrene mesaj gonderme, meditasyon, imajinasyon gibi faaliyetlerin gercek oldugunu; evrendeki karsilikli enerji alisverisinin bilimsel aciklamalarini yapiyordu. Insan zihnine girmenin kolay oldugunu falan filan. Benim dikkatimi ceken ise bu tur olaylara büyü, yapanlara da büyücü denmesiydi
Dedim muslumaniz ne buyusu, ne buyucusu?:)))
buttrfly 5 yil once bugun los angelas daymisiz. Facebook hatirlatti:)))
Los Angeles ile aram deli bir çekim var; tutkulu aşıklar gibiyiz :)))) İsmini duymak bile içimi ürpertiyor sanki burda yaşamıyormuşum gibi, hep bu imajinasyonlardan.Hala rüyada gibiyim.
Acaba ruh boyutunda doyuma ulaştığım için imajinasyonlarım aracılığıyla,bu da acaba imajinasyon gerçekleştiğinde aynı hissi mi hissettiriyor yani sürekli o arzulanan şeye bir deli çekim....acaba ego devreye giremiyor ve vesvese veremiyor.Çünkü yeterince doyuma ulaştığı için. Allahım sentez aşamasına geçiyorum, ya da kafayı sıyırma belirtisi : )))))))
ben iki gündür 9,30 da kalkıyorum başta yataktan kalkamıyorum hatta uyusam mı diyorum ama uyumadım bakalım yarın ne olacak.Erken kalkma gayretlileri, nasil gidiyor calismalar:)))ballikayfe muzlupasta naneelimoonn umarim dogru hatirlayip tagledim
Cok guzel bir konuya degindin. Ben de hangi olumsuz duyguyu yasarsam zincirleme olarak digerleri de aklima geliyorMerhaba arkadaslar.
Ben bir sey danismak icin geldim.
Gectigimiz dolunay doneminde benim ailemden kaynaklanan problemlerim oldu.
Bu problemler sonucunda beynimi yiyip kemiren duygu; utanma hisleriyle ilgili.
Pismanlik, ofke falan mi diye kendimi cok sorguladim ama tam olarak utanc duygusu. Taaaa ilkokul yillarina kadar utanarak animsadigim ne varsa beynime ususuyor. Bunu silmek icin olumlama, esma ne okuyabilirim ?
Ya rafi,
Daha cok anda kalabiliyorum.artik:)Hepsine imzami atarim ama "bakmak var gormek var" en cok da ona.An'da kalmamiz lazim,hersey anda.Su icerken suyub tadini almaliyiz,yemegin de oyle...Her an'i tam anlamiiyla icinde kalarak yasamaliyiz.Ancak oyle gecmisten kurtulur harika gelecek olustururuz.Formul bu :) An'da mutluysak hep mutluyuz zaten
"-----Başınıza gelmesinden korktuğunuz en kötü şeye değil, başınıza gelmesini istediğiniz en iyi şeye odaklanın. Unutmayın kafanızda en çok neyi düşünürseniz, hayatınızda onu çoğaltırsınız.
-----Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır!
-----Mevcut aklınızı sizi şu anda bulunduğunuz yere getirdi. Daha farklı ve daha iyi bir hayat istiyorsanız, yeni bir akıl edinmekte yarar var! Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır. Aynı durum sorunları çözmek için de gerekir."
İyi allah a şükür canım, fazlasıyla alıştım. Sen nasılsın?
kadın çok iyi demiş yaHerkese merhabaaa
Umarim herkes iyidir. Ben coook iyiyim:)
Aklima bir sey geldi size anlatma istedim. Hani agzimizdan cikan kelimeler evrenle imzaladigimiz sozlesmeler ya, ben de buna dikkat ettigim icin Tarkan in son sarkisina pek eslik etmiyordum:) sanirim sarkinin adi yolla.
Cokca caliniyor etrafta. Yine bu calinirken tarkan in esiyle yapilan bir roportaj geldi aklima. Gercekten kadini takdir ettim.
Muhabir: Tarkan ile evli oldugunuz icin kendinizi sansli hissesiyor musunuz?
Esi: Belki de o benimle evli oldugu icin sanslidir.
Dedi
Ne kadar dogru bir dusunce degil mi? Biz sadece disardan gordugumuz birilerini yuceltiyoruz. Yani ben elbette kadin super demiyorum. Ama ben de ayni kafada olmak isterim. Yeni olumlamam dabuttrfly ve hayal_hatun nin tavsiyesi uzerine bu yonde olacak. Kendi degerini bilme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?