Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Fazla çıkarım yapmışsın bence. Ben hayatımda hiçbir zaman evrene bir mesaj yollamadım, mesajlarımı yolladığım zatın (veya zatların) uzaylı benzeri bir varlık olduğunu düşünmedim, insan gözünde ne kadar komik olursa olsun Allah'ın, meleklerin veya evliyaullahın hiçbir mesajıma güldüğünü düşünmedim. Karikatür beni hiç anlatmadığı için benim egomla alakalı olumlu veya olumsuz bir durum olmadı yani. Ama yaptığım paylaşımlarda genelde derim herkes inanmak zorunda değil ben inananlara göre fikir paylaşıyorum, öneride bulunuyorum. Evet eğer mesajlarını Allah'a değil de direkt evrene gönderen arkadaşlar varsa karikatür için onlardan özür diliyorum. Onun dışındaki yorumlarla alakalı ise son mesajım, daha fazla uzatmayı gereksiz buluyorum.

Başımıza ne geliyorsa gülüp geçtiklerimizden geliyor... Mesela bazı insanlar vardır, o kadar alttan alttan ince ince işler ki görünüşte ağzından bal damlıyordur ama bilinçaltında zehir zemberek yumağıdır aklıma direk vasfiye teyze geldi : ))))

Bak bu konu üzerine örneklerle tez hazırlayabilitim kendimce :)))Hani diyorsun ya böyle açıklayınca makul geliyor,ilk başta katı sert gibiydi filan.İşte bilinçaltına o açık kapıyı .... bırakıp kendimiz tamamlamayı öğretmememiz lazım.Hadi onu yapamıyorsak onun kendi düşüncesi,kendisi bilir demeyi öğrenmeliyiz.O kişinin düşüncesi altında ne yorumları,ne yaşantıları vardır ki öyle demiştir diyebilmeliyiz.Yoksa şahsımıza algılayıp özgüveni yerle bir ederiz gereksiz küçücük bir şeyden. Bak mesela benim yerinde başkası olsa diğer cevabım gülerek olmazdı, çok daha sert cevap verebilirdi.Şöyleki böyle paylaşımlar genelde bu kadar ciddiye aldığımız konuyu dalga haline getirenler tarafından paylaşımlar yapılır acaba siz de mi bizimle dalga geçiyorsunuz herhalde diye olabilirdi.

Ekşi sözlük için yorumum :)

Evrendeki her şey enerji.Her an birbrimizle enerji alışverişi yapıyoruz.Kafamızdan birisi hakkında bir şey geçirelim o kişiye o his ulaşıyor zaten.Mesela güzel bir şey düşündünüz ona güzel bir his olarak kayıt geçiyor sizinle ilgili.Yada olumsuzsa ona da olumsuz kayıt geçiyor.Diğer türlü burda yasak konu olan dediğin şey de hakka ihlal var, kişinin kaderine girme var.Çok tehlikiledir.Ama siz birinden hoşlanıyorsunuz mesela ona güzel enerjiler gönderiyorsun düşünerek o zaten seninle ilgilyse enerjiniz uyumluysa cevap veriyor değilse vermiyor hatta zaten sizin ona enerji,sevmek ... vermek bile aklınıza gelmez enerji farkı var.

Birkaç gündür aklımdan sürekli geçen sözü paylaşayım "Ego sabırsızdır,çünkü ölümlüdür.Ruh sabırlıdır çünkü sonsuzdur"

İşte 5 duyu organımızla uyguladığımız ve duygularımızı harekete geçirdiğimiz imajinasyonlarımızla egomuzun sabırsızlığını alıyoruz,bir nevi susturuyoruz.Onu doyuruyoruz.Çok güzel bir serüven başlıyor işte ruhlar aleminde, enerjiler hiçbir yere kaybolmuyor ve biz iptal edinceye kadar da fizikselleşmek için süreç dönmeye devam ediyor. Ne kadar kutsal bir döngü işte

Los Angeles ile aram deli bir çekim var; tutkulu aşıklar gibiyiz :)))) İsmini duymak bile içimi ürpertiyor sanki burda yaşamıyormuşum gibi, hep bu imajinasyonlardan.Hala rüyada gibiyim.

Acaba ruh boyutunda doyuma ulaştığım için imajinasyonlarım aracılığıyla,bu da acaba imajinasyon gerçekleştiğinde aynı hissi mi hissettiriyor yani sürekli o arzulanan şeye bir deli çekim....acaba ego devreye giremiyor ve vesvese veremiyor.Çünkü yeterince doyuma ulaştığı için. Allahım sentez aşamasına geçiyorum, ya da kafayı sıyırma belirtisi : )))))))

Mesela bana gore sen ucmussun:))) kafayi siyirma olarak degil elbette

Merhaba arkadaslar.
Ben bir sey danismak icin geldim.
Gectigimiz dolunay doneminde benim ailemden kaynaklanan problemlerim oldu.
Bu problemler sonucunda beynimi yiyip kemiren duygu; utanma hisleriyle ilgili.
Pismanlik, ofke falan mi diye kendimi cok sorguladim ama tam olarak utanc duygusu. Taaaa ilkokul yillarina kadar utanarak animsadigim ne varsa beynime ususuyor. Bunu silmek icin olumlama, esma ne okuyabilirim ?
Ya rafi,

Cok guzel bir konuya degindin. Ben de hangi olumsuz duyguyu yasarsam zincirleme olarak digerleri de aklima geliyor

Daha cok anda kalabiliyorum.artik:)

Ne guzel yazmislar basiniza gelmesini istediginiz en iyi seye odaklanin:)

Herkese merhabaaa

Umarim herkes iyidir. Ben coook iyiyim:)

Aklima bir sey geldi size anlatma istedim. Hani agzimizdan cikan kelimeler evrenle imzaladigimiz sozlesmeler ya, ben de buna dikkat ettigim icin Tarkan in son sarkisina pek eslik etmiyordum:) sanirim sarkinin adi yolla.

Cokca caliniyor etrafta. Yine bu calinirken tarkan in esiyle yapilan bir roportaj geldi aklima. Gercekten kadini takdir ettim.

Muhabir: Tarkan ile evli oldugunuz icin kendinizi sansli hissesiyor musunuz?

Esi: Belki de o benimle evli oldugu icin sanslidir.

Dedi

Ne kadar dogru bir dusunce degil mi? Biz sadece disardan gordugumuz birilerini yuceltiyoruz. Yani ben elbette kadin super demiyorum. Ama ben de ayni kafada olmak isterim. Yeni olumlamam da buttrfly ve hayal_hatun nin tavsiyesi uzerine bu yonde olacak. Kendi degerini bilme

kadın çok iyi demiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…