- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Merhaba arkadaslar.
Ben bir sey danismak icin geldim.
Gectigimiz dolunay doneminde benim ailemden kaynaklanan problemlerim oldu.
Bu problemler sonucunda beynimi yiyip kemiren duygu; utanma hisleriyle ilgili.
Pismanlik, ofke falan mi diye kendimi cok sorguladim ama tam olarak utanc duygusu. Taaaa ilkokul yillarina kadar utanarak animsadigim ne varsa beynime ususuyor. Bunu silmek icin olumlama, esma ne okuyabilirim ?
Ya rafi,
Kizlar bugum kendime tas aldim. Burcuma uygun olan Jasper tasiymis. Negatif enerjileri kovup, kismet acarmis.
Hissedemedim pek bir sey ama soyle soyleyebilirim.pembe kuvars aliyordum ask icimama bir anda burclara gore taslar yazisini gordum ve jasper in bana daha iyi gelecegine inandim.
Hala rengim ne onu bulamadim ayri:)))
Herkese merhabaaa
Umarim herkes iyidir. Ben coook iyiyim:)
Aklima bir sey geldi size anlatma istedim. Hani agzimizdan cikan kelimeler evrenle imzaladigimiz sozlesmeler ya, ben de buna dikkat ettigim icin Tarkan in son sarkisina pek eslik etmiyordum:) sanirim sarkinin adi yolla.
Cokca caliniyor etrafta. Yine bu calinirken tarkan in esiyle yapilan bir roportaj geldi aklima. Gercekten kadini takdir ettim.
Muhabir: Tarkan ile evli oldugunuz icin kendinizi sansli hissesiyor musunuz?
Esi: Belki de o benimle evli oldugu icin sanslidir.
Dedi
Ne kadar dogru bir dusunce degil mi? Biz sadece disardan gordugumuz birilerini yuceltiyoruz. Yani ben elbette kadin super demiyorum. Ama ben de ayni kafada olmak isterim. Yeni olumlamam dabuttrfly ve @hayallperisi nin tavsiyesi uzerine bu yonde olacak. Kendi degerini bilme
Karşıma ilk çıkan taş jasper dı.Hem de tamamen tesadüf eseri. Aklımda almak bile yoktu.Ama onu o kadar çok sevdim ki zamanla, çok güzel bir taş.Daha sonra öğrendim benim de taşım olduğunu :) Bence taşın sana gelmiş.Pozitif insanları ve olayları çektiğine inanıyorum enerjisiyle. Hayırlı uğurlu olsun canım,şükür taşın da olsun,Ona her baktığında şükrettiğin şryleri düşünmeni tavsiye ederimBana da enerji gönderebilirsin o an mesela : )
cranial için yaxdıkların bana da ilham verdi şu anBarack Obama nın eşi de aynen böyle.Zannedersiniz ki Michelle Obama başkan,o kadar ki özgüven tam.Yani böyle olmasa nasıl eşlerinin dikkatini çekecekler ki.Diyorum ya ne rengimiz,ne cinsimiz,ne paramız ne de pulumuz en önemli şey enerjimiz,titreşimimiz.Çünkü o dediklerimiz de sadece bir enerji.Duruma yüklenen anlamlarla ortaya çıkmış enerji.Ama biz kendimize değer verir,seversek,egomuzu eğitir gözümüzde başkasını ya da olayları yüceltmezsek istediğimiz şeylerle kolayca titreşebiliriz, yani elde edebiliriz .
C cranial hoşgeldin.Mesela sana da cevap olabilir.Hoşlandığın kişiye giden enerjisel mesaj şu an malesef egodan gidiyor ve negatif..Yani sen vücut dilinle bile belli ediyor olabilirsin,bırak konuşmayı ya da enerjiyi.İşe önce kendini sevmekle,değer vermekle başla.Şöyle de yapabilirsin o otobüste yolda gördüğün hiçbir insandan farklı değil.Hatta olayı abartıp daha insani yönlerini ( gaz çıkartma,wc ye gitme...) düşünebilirsin,emin ol egon çok rahatlayacaktır : ))) Ayyy manyak mıyım ne ama ayaklarının pis pis ayaklarının koktuğunu bile düşünebilirsin : ))) Evet çok çılgınca ama işe yarıyor.
cranial için yaxdıkların bana da ilham verdi şu an
Ne kadar guzel olmuşben de bir şey farkettim son 3 günde. özellikle geçtiğimiz iki gün çok yüksek bir pozitif enerjim vardı ama sadece içimde. aşık olmuş gibi bir his. sanki bir el dokunup hayallerimi gerçekleştirecekmiş hissi. her nedense halledemediğim şeyler olsa bile ya da bazılarını ben aklımdan uzak tutsam bile (şu an ıma engel olmasın diye düşünmüyorum bazen) sanki her şey yoluna girmiş hissim var. bugün biraz daha azaldı bu his ama gergin değilim artıkgergin olmadığımı hissetmek de mutluluk veriyor ayrı konu
Son cumleni okudugum anda gonderdim pozitif enerjimi:)
çok da mantıklı :) tebrikler valla güzel bir keşifYaa çok etkili çooook yeni keşfettim : ))))
yavaş yavaş bir iki sayfa geriye doğru okuyorum şu an içimdeki aşk hissi tekrar yeşerdi. hani istediğin biriyle tanışma fırsatı yakalamışsın ya da yakalamak üzereymişsin gibiNe kadar guzel olmuşDevaminin da gelecegine inaniyorum:)
Sanirim artik degisik bir bag var aramizda. Birinin mutlu oldugunu okudugumda kendim gibi seviniyorum
ben de bir şey farkettim son 3 günde. özellikle geçtiğimiz iki gün çok yüksek bir pozitif enerjim vardı ama sadece içimde. aşık olmuş gibi bir his. sanki bir el dokunup hayallerimi gerçekleştirecekmiş hissi. her nedense halledemediğim şeyler olsa bile ya da bazılarını ben aklımdan uzak tutsam bile (şu an ıma engel olmasın diye düşünmüyorum bazen) sanki her şey yoluna girmiş hissim var. bugün biraz daha azaldı bu his ama gergin değilim artıkgergin olmadığımı hissetmek de mutluluk veriyor ayrı konu
Yazlik bir yerdeyim simdi. Gezerken bir anda gozume carpti. Aaa ben tas alacaktim desim. Kuzenim sordu gercek mi diye? Evet dediler. Guvendik aldikbu doğal taşları nerden alabiliriz kigüvenilir olan olmayan ayrımı var mıdır satan yerlerin
ahahahah cok hoşsun ya kahkaha attim vallahi :)))Barack Obama nın eşi de aynen böyle.Zannedersiniz ki Michelle Obama başkan,o kadar ki özgüven tam.Yani böyle olmasa nasıl eşlerinin dikkatini çekecekler ki.Diyorum ya ne rengimiz,ne cinsimiz,ne paramız ne de pulumuz en önemli şey enerjimiz,titreşimimiz.Çünkü o dediklerimiz de sadece bir enerji.Duruma yüklenen anlamlarla ortaya çıkmış enerji.Ama biz kendimize değer verir,seversek,egomuzu eğitir gözümüzde başkasını ya da olayları yüceltmezsek istediğimiz şeylerle kolayca titreşebiliriz, yani elde edebiliriz .
C cranial hoşgeldin.Mesela sana da cevap olabilir.Hoşlandığın kişiye giden enerjisel mesaj şu an malesef egodan gidiyor ve negatif..Yani sen vücut dilinle bile belli ediyor olabilirsin,bırak konuşmayı ya da enerjiyi.İşe önce kendini sevmekle,değer vermekle başla.Şöyle de yapabilirsin o otobüste yolda gördüğün hiçbir insandan farklı değil.Hatta olayı abartıp daha insani yönlerini ( gaz çıkartma,wc ye gitme...) düşünebilirsin,emin ol egon çok rahatlayacaktır : ))) Ayyy manyak mıyım ne ama ayaklarının pis pis ayaklarının koktuğunu bile düşünebilirsin : ))) Evet çok çılgınca ama işe yarıyor.
çok da mantıklı :) tebrikler valla güzel bir keşif
yavaş yavaş bir iki sayfa geriye doğru okuyorum şu an içimdeki aşk hissi tekrar yeşerdi. hani istediğin biriyle tanışma fırsatı yakalamışsın ya da yakalamak üzereymişsin gibi
aynen olsa bu kadar olmaz. hele ki artık 25. yaşımı beklediğim zamanlarda ve bu çağda. yaklaştıkça insan kendini koruma güdüsüyle düşünüp davranmaya başlıyor. ama açıyorum kalbimi artık böyle güzel şeylere. ve bu sayede kazanacağım tecrübelereO his yok mu o his muhteşem bir şey.Olsa bu kadar olmaz dersin, ama işte bu hisler bize gerçek yaşamda çeken o güzellikleri.Böyle anlarda kur kurabildiğin kadar hayal.Onları beslemiş oluyoruz böyle güzel titreşimlerle
bu doğal taşları nerden alabiliriz kigüvenilir olan olmayan ayrımı var mıdır satan yerlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?