ne kadar doru bınlar, çok teşekkür ederim paylaşımlar için canım, ara ara paylaşır öısın yine beğendiklerini?Sen zengin olmak istiyorsun.Ama dualarında hep "Hayırlısı neyse o olsun.ALLAH' ım, hakkımda hayırlısını ver" diyorsun.Diyelim ki sen bu duayı ettiğin günlerde,fıtratın gereğince çok paraya sahip olunca değişecek,şımaracak insanın özelliklerini gösteriyorsun.Parayla neredeyse insanlıktan çıkacak,dinden çıkacak ve ahiretini mahvedeceksen bu hayırsız bir sonuç olduğu için duanda da "ALLAH' ım,hakkımda hayırlısını nasip eyle" dediğin için o anki durumun itibariyle senin için hayırlı olan dualarının kabul olmaması,sıkıntılarının devam etmesidir.Çünkü sen hayırlısını istedin,dolayısıyla fakir kalacaksın.Oysa sen bunun yerine "ALLAH' ım,beni zengin eyle,bana bol para kazanma fırsatları ver.Zengin olunca beni,kötülüğe düşmekten koru.Kalbimi de zenginleştir, imanımı da zenginleştir.Beni,zekatını veren,ibadetlerini eden bir kul eyle" diye dua etsen senin için daha iyi olacaktır.
Mustafa Kaya
cnm nasılsınnn nasıl gidiyor alıştın mı ev hanımlığınaaaaHayırlı cumalar arkadaşlar, gönlünüzden geçen dualarınızın kabul olduğu bir gün olsun inşallah
Ne kadar emek verdiniz.ne kadar yıl bebek için sabrettiniz bilmiyorum.Ama bildiğim hem hormon ların hem de çekim yasasının korkularımıza korku olarak cevap verdiğidir.Kendinizden çok neye değer verirseniz hele de bu şekilde, sınanmanız hep onunla olur.Lütfen yapmayın etmeyin önce kendinize değer verin,öleyim mi filan ne demek.Allaha Yaradana çok büyük konuşmak demek. Beni anlayamazsınız diyebilirsiniz evet haklısınız ama evrenin yasalarına ters,hormonlarınaıza ters.Her şeyin başı sağlık,ruh sağlığı çok önemli.Şükredecek şeyler bulun,enerjinizi yükseltin,kendinizi sevin değer verin gerisi gelir Allahın izniyle.
Tabi ki paylaşırım:)ne kadar doru bınlar, çok teşekkür ederim paylaşımlar için canım, ara ara paylaşır öısın yine beğendiklerini?
İyi allah a şükür canım, fazlasıyla alıştım. Sen nasılsın?cnm nasılsınnn nasıl gidiyor alıştın mı ev hanımlığınaaaa
İnşallah bizim mesajlara da gülen yoktur
buttrfly bizim yaşadıklarımızı rabbim kimseye yasatmasın.
Bizi bu strese her doktor demiyorum ama doktorlar soktu.
Gereksiz ameliyatlar ölümden döndüm.
Ameliyatımda doktorum yapılmasını istediği (ameliyatımı baska hastanede oldum.) iyiki yapılmamış yoksa suan düşünemiyorum. Tüp bebek için öylesine gidip bi konuşun doktorlar la nasıl bi alttan moral bozma. Ama sorarsanız hepsi çok iyi hekimler, sacma sapan çocuk çocuk die sorunlar. Bunlarla ugrasmak ben diyeni dibe çekiyor.
Çok bilinçli bi insanım her konuyu biliyorum, ben bi duruma geldim. Stresten hormonlarım düştü bırakın vücudum da neler neler oldu.
Yanlız yavaş yavaş bi değişime girdim bakalım inş hakkımda hayırlısı olur.
Bir tüp bebek merkezine gidin ve orda doktorları bire bir yaşatıp deneyimleyebilirsiniz.Çok geçmiş olsun,umarım bundan sonraki deneyimleriniz coşkuyla,mutlulukla hızurla ve tabiki sağlıkla gerçekleşir.Malesef kabullenmesi zor ama yaşadıklarımız bizim iç dünyamızın yansımasıdır.Yani bunlar sonuçlardı.Şimdi hangi endişelerinizin,hangi korkularınızın,hangi suçlamalarınızın ,hangi kalıplarınızın bunları açığa çıkardığını düşünüp onları yenileri ile değiştirmelisiniz.Bebek sahibi olduğunuzda hangi duyguya sahip olacaksınız o duyguyla yapın her şeyi ki mutluluk mutluluğu çeksin.
Önce her şeyden bu kadar emin olmamakla başlayabilirsiniz, olacaksanız da her şeyin olması gerektiği gibi olduğuna emin olabilirsiniz.Kırmızı ile vurguladığım yerlerde göstermek istedim eminliğinizi...Biz Türk milleti her konuda çok bilinçli olduğumuzu düşünüyoruz,uzmanıyla karşılaştıracak kadar bilgili olduğumuzu sanıyoruz.Sonra ego da saçma sapan şekilde savunmaya geçiyor ve çok fena enerji doğurıyor.Sonra da o karşınıza çıkan akıl olmaz olaylar ve dr lar çok büyük tesaüdüf oluyor kendimizce.Bence önce iç sesinizi susturun,benliğiniz konuşmaya başlasın.Benliğimiz bilir ki bizim hiçbir şeyi denetlemeye ihtiyacımız yok,her şey mükemmel dengede zaten...Bırakın en iyiler en güzeller sizi bulsun...Umarım anlatabildim
Bir tüp bebek merkezine gidin ve orda doktorları bire bir yaşatıp deneyimleyebilirsiniz.
Gereksiz yapılmaması da olabilir bir ameliyatta kan kaybından ölmekle birlikte kanama durdurulamadığı için ameliyatımı yapan hekimler ameliyatımı bırakıp, hocalarına devrediyorlar.
Bilinçli bir insanım her sonucu araştırırım gerekli değerlerimin aralıklarını bilip o şekilde hekim karşısına çıkarım.
Doğal yolla hamile kaldığım halde tüp bebek için yok aaaa o hamilelik sayılmaz illa tüp tüp die yapılan baskılar. Bundan önceki hic bir deneyimimi sevgiyle kucaklayamam ama bundan sonrakileri Rabbimin isteği ile olumlu olur inşallah.
Tepkim size değil maalesef ki rahim filmi dahi istemeden hemen hemen tüp bebek yapalım diyen hekimlere ( ki rahim filmimde sorun ortaya çıktı. Hekim tüp bebek yapacaksın rahim filmi gereksiz dedi), eşimin bebek sahibi olamaz spermleri şöyle şöyle diyen ama öyle olmayıp ayıklanarak gayet sağlıklı spermlerin bulundugunu söylemeyen hekimlere.
Bunlar kolay kolay deneyimlenmiyor.
Hak adalet varsa ve Rabbim bu dünyada gosterecek ise o hekimleri allaha havale ettim.
İki kişi olumlama yapmam icin mesaj paylaştı onlari yapıyorum dualarımla birlikte.
İnş hepimiz hakkımızda hayırlısı, olumlu, güzel sonuçlara Rabbimin izniyle ulaşırız.
İnanın sinirlerim iko üç gündür düzeldi. Uyuyabiliyorum. Sinirli değilim. İçimdeki sıkışıklık gitti. Kafama bişey takmıyorum.
Tekrarlıyorum size değil bu yazdıklarım.
Deneyimlerim diyelim.( Birde tüp bebek merkezlerinden israrla aranarak bu tecrübeler edindirildi)
Bu sadece bir karikatür, fazla anlam yüklemeye gerek yok. Bir parça gülmek niyetiyle paylaşıldı. Keşke çok şaşırdım butonu da olsaydı...Keşke hiç beğenmedim butonu da olsaydı...
Bu sadece bir karikatür, fazla anlam yüklemeye gerek yok. Bir parça gülmek niyetiyle paylaşıldı. Keşke çok şaşırdım butonu da olsaydı...
Katılıyorum sadece bir karikatür fazla anlam yüklemeye gerek yok,sizi beğenmedim demiyorum karikatürü beğenmedim :)
Basima bir sey gelmeyecekse ben karikaturu begendim
Bu tur konularda oncu olarak goruyoruz sizi. Begenmeme sebebiniz nedir? Bilincaltina farkli anlamlar gonderdigi icin motivasyon mu bozar?
Bunlar ince ayarlar mi bilincaltiyla ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?