- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Evet buna katılıyorum işte. Şöyle yapın demek hep kolaydır ama bir acıyı veya umutsuzluğu ancak hisseden bilir. İnşallah güzel düşünmenizi diliyorum o halde; ve inşallah güzel düşüncelerinizden çok daha güzel şeyler yaşamanızı da...Evet ama o an doktor a zaten bir yumurtadan çocuk oluyor derseniz. Tuhaf tuhaf bakışlar oluyor. Ben öleyim mi deyince çok üzüldü. Ama dan dun konusuyorlar.
Pozitif düşünmek bizim için zor oluyor ama denemeye başladım. olumlama da yapacağım.
Sizede iyi günler dilerim.
Bu arada tepkim size değil doktoraydı inşallah sizi üzmedimEvet ama o an doktor a zaten bir yumurtadan çocuk oluyor derseniz. Tuhaf tuhaf bakışlar oluyor. Ben öleyim mi deyince çok üzüldü. Ama dan dun konusuyorlar.
Pozitif düşünmek bizim için zor oluyor ama denemeye başladım. olumlama da yapacağım.
Sizede iyi günler dilerim.
Bu arada tepkim size değil doktoraydı inşallah sizi üzmedim
Ne diyeceğimi bilemedim çok teşekkür ederimhayal_hatun Güzel kalbinden öperim. Yok yanlış anlamadım. Bu kibar mesajdan ne kadar iyi bi insan olduğun belli.
Anladım doktora olduğunu, hiç bir doktor akıllı olmamızı istemiyor.
Ben üniversite okudum kazıya kazıya, simdi inan doktorların elinde maymun oldum. İyileri var ama çok az.
Bugun 8de kalktm dun 10 du galiba, yarin hedef 7Öncelikle herkese günaydın, güzel bir gün dilerim. Şu uyku uyanma konusunu konuştuğumuz arkadaşlara 05.34 itibariyle selam vermek istedim zira ben hala uyumadım bu gecenolcakk bu iş bakalımmm yavaş yavaş geri çekmeye karar verdim oysaki uyuyabilseydim eger
5 saat uyudum bu sabah belki bu gece erken uyurumBugun 8de kalktm dun 10 du galiba, yarin hedef 7
Kesin erken uyursun5 saat uyudum bu sabah belki bu gece erken uyurum
Ben kitap yurdundan almıştım.Başka yayınevlerine bak istersen.Günaydın kızlarrrr güzel günler sizlerin olsun
buttrfly bize o kadar güzel bilgiler veiryorsun ki senden allah razı olsunnn
bir insan istedikten sonra yapamıyacağı birşey yok
senin dediğin gibi önce yaradana sonra da kendime inanarak olumlamalar yapıyorum ve esmalar baştacım olduu
gulhilal canım bu rezons kanunu kitabiını nerden bulddun kitapyurdu ve dr bulamadım ben bu konuda yardımcı olabilirmisinnn
Günaydın kızlarrrr güzel günler sizlerin olsun
buttrfly bize o kadar güzel bilgiler veiryorsun ki senden allah razı olsunnn
bir insan istedikten sonra yapamıyacağı birşey yok
senin dediğin gibi önce yaradana sonra da kendime inanarak olumlamalar yapıyorum ve esmalar baştacım olduu
gulhilal canım bu rezons kanunu kitabiını nerden bulddun kitapyurdu ve dr bulamadım ben bu konuda yardımcı olabilirmisinnn
@Ayaklarim3kilo, olumlamanızı yapacağım. Ben direk konu üzerine olumlama istiyordum. Çok zordayım ölüyorum bunları yazıyorum lütfen ağır eleştiri yapılmasın. Ağlama üzülme vs demekle olmuyor. Eşimde bende çok zordayız.
En son işte işlemleri yaptım, doktor 3 yumurta var çok az dedi. O kadar stresteyim ki zaten ben icimden bu ay yumurta cikmaz dedim. Doktora dedim ki ölüyim mi, öleyim mi dedim.
Doktor yok yok dedi bi yumurtadan da çocuk oluyo.
Artık yavas yavas bi kac günden beri iyiyim. Olumlama yapmak istedim.
Sen zengin olmak istiyorsun.Ama dualarında hep "Hayırlısı neyse o olsun.ALLAH' ım, hakkımda hayırlısını ver" diyorsun.Diyelim ki sen bu duayı ettiğin günlerde,fıtratın gereğince çok paraya sahip olunca değişecek,şımaracak insanın özelliklerini gösteriyorsun.Parayla neredeyse insanlıktan çıkacak,dinden çıkacak ve ahiretini mahvedeceksen bu hayırsız bir sonuç olduğu için duanda da "ALLAH' ım,hakkımda hayırlısını nasip eyle" dediğin için o anki durumun itibariyle senin için hayırlı olan dualarının kabul olmaması,sıkıntılarının devam etmesidir.Çünkü sen hayırlısını istedin,dolayısıyla fakir kalacaksın.Oysa sen bunun yerine "ALLAH' ım,beni zengin eyle,bana bol para kazanma fırsatları ver.Zengin olunca beni,kötülüğe düşmekten koru.Kalbimi de zenginleştir, imanımı da zenginleştir.Beni,zekatını veren,ibadetlerini eden bir kul eyle" diye dua etsen senin için daha iyi olacaktır.
Mustafa Kaya
Ben kitap yurdundan almıştım.Başka yayınevlerine bak istersen.
Rabbim hepimizden razı olsun canım.Çok teşekkür ederim düşüncelerin,duyguların için.Esmalar inanılmaz enerjiler içerir gerçekten,onlar bizimle aktivite oluyorlar zaten bizde o güç var gerçektan Rabbim bize lütfetmiş çok şükür Eş Şekür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?