Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Evet buna katılıyorum işte. Şöyle yapın demek hep kolaydır ama bir acıyı veya umutsuzluğu ancak hisseden bilir. İnşallah güzel düşünmenizi diliyorum o halde; ve inşallah güzel düşüncelerinizden çok daha güzel şeyler yaşamanızı da...

Bu arada tepkim size değil doktoraydı inşallah sizi üzmedim

Bu arada tepkim size değil doktoraydı inşallah sizi üzmedim
hayal_hatun Güzel kalbinden öperim. Yok yanlış anlamadım. Bu kibar mesajdan ne kadar iyi bi insan olduğun belli.
Anladım doktora olduğunu, hiç bir doktor akıllı olmamızı istemiyor.
Ben üniversite okudum kazıya kazıya, simdi inan doktorların elinde maymun oldum. İyileri var ama çok az.

Ne diyeceğimi bilemedim çok teşekkür ederim

Bugun 8de kalktm dun 10 du galiba, yarin hedef 7

Ayyy benim de öyle kararlarım olsa keşke bugün saat 5 te kalkacam diye : ))) Yok ama öyle fantazilerim bea.Gece genelde 12 gibi yatıp sayısız defa emmeye uyanan oğlumla saat 6 6.30 gibi büyük kalkışımızı yapıyorux.Bazen de başlarım senin uykuna deyip bugünkü gibi 5 .30 da uyanıyorum.Yani diyeceğim o ki bugün kalkamadım filan benim için kuantum sıçraması demek : ))))) Ayyy inşallah o günleri de görürüm : )))))

Ben kitap yurdundan almıştım.Başka yayınevlerine bak istersen.

Rabbim hepimizden razı olsun canım.Çok teşekkür ederim düşüncelerin,duyguların için.Esmalar inanılmaz enerjiler içerir gerçekten,onlar bizimle aktivite oluyorlar zaten bizde o güç var gerçektan Rabbim bize lütfetmiş çok şükür Eş Şekür

Arkadaşlar, size Mustafa Kaya'nın kitaplarını tavsiye edeceğim.

1.Size Bir Sır Vereceğim
2.Hızır dokunsun Dualarına
3.Su Kanunu

Yalnız uyarayım,ilk iki kitap edebi açıdan vasatın bayağı altında.Ama gerçekten çok ilginç ve ezber bozduran bilgiler var.Üçüncü kitapta sanırım editör değişmiş olsa gerek,üslup çok daha iyi:))

1. "Dua edip olmasını istediklerin ile başına gelenler arasında büyük bir orantısızlık varsa, bunu değiştirmek ve düzeltmek için dua ederken kullandığın kelimeleri değiştirmelisin."

Mustafa Kaya

"Sağlıklı bir insan beyni 72-90 MHZ titreşir.Normal bir insan 62-68 MHZ bir frekans aralığına sahiptir.Hastalıklar 58 MHZ düştüğünde yaşanır.

Sinirliyken,moraliniz bozulduğunda üç dakika kadar lavanta koklayın.Lavantanın kokusu beyne ulaştığında stres hormonlarında düşüş gözlenir.Lavanta kokusu,sizi kısa süreliğine 118 MHZ titreşime yükseltir.Titreşimlerin ve frekansların sırrını çözen kainatın sırrını çözer."

Mustafa Kaya

Ne kadar emek verdiniz.ne kadar yıl bebek için sabrettiniz bilmiyorum.Ama bildiğim hem hormon ların hem de çekim yasasının korkularımıza korku olarak cevap verdiğidir.Kendinizden çok neye değer verirseniz hele de bu şekilde, sınanmanız hep onunla olur.Lütfen yapmayın etmeyin önce kendinize değer verin,öleyim mi filan ne demek.Allaha Yaradana çok büyük konuşmak demek. Beni anlayamazsınız diyebilirsiniz evet haklısınız ama evrenin yasalarına ters,hormonlarınaıza ters.Her şeyin başı sağlık,ruh sağlığı çok önemli.Şükredecek şeyler bulun,enerjinizi yükseltin,kendinizi sevin değer verin gerisi gelir Allahın izniyle.

"Dua ederken asla hızlı hızlı konuşmamalısın.Gayet sakin,kelimeleri tane tane,ağırca söylemelisin.Çünkü her harfin bir titreşimi vardır ve senin bütün vücudundan bu titreşim açığa çıkar.Hızlı hızlı isteklerini söylersen bu titreşimler birbirine girer.İstenilen sonuca ulaşamazsın.Söylediğin kelimelere vücudun eşlik etmeli,yani vücudunun yüzde yetmişinden fazlasını oluşturan SU,beyninden,aklından çıkan sözlerin titreşimiyle değişik hendesi şekillere dönüşmeli.Kelimelerin titreşimi sayesinde vücudundaki SU etkilendiği anda,SU molekülleri tüm vücudunu tamamen o isteğe büründürür.Sen o anda sadece o arzu kesilirsin.İşte o vakitten sonra olmaması imkansızdır."

Mustafa Kaya

Sen zengin olmak istiyorsun.Ama dualarında hep "Hayırlısı neyse o olsun.ALLAH' ım, hakkımda hayırlısını ver" diyorsun.Diyelim ki sen bu duayı ettiğin günlerde,fıtratın gereğince çok paraya sahip olunca değişecek,şımaracak insanın özelliklerini gösteriyorsun.Parayla neredeyse insanlıktan çıkacak,dinden çıkacak ve ahiretini mahvedeceksen bu hayırsız bir sonuç olduğu için duanda da "ALLAH' ım,hakkımda hayırlısını nasip eyle" dediğin için o anki durumun itibariyle senin için hayırlı olan dualarının kabul olmaması,sıkıntılarının devam etmesidir.Çünkü sen hayırlısını istedin,dolayısıyla fakir kalacaksın.Oysa sen bunun yerine "ALLAH' ım,beni zengin eyle,bana bol para kazanma fırsatları ver.Zengin olunca beni,kötülüğe düşmekten koru.Kalbimi de zenginleştir, imanımı da zenginleştir.Beni,zekatını veren,ibadetlerini eden bir kul eyle" diye dua etsen senin için daha iyi olacaktır.

Mustafa Kaya

Bu cok iyiymis.

Ben kitap yurdundan almıştım.Başka yayınevlerine bak istersen.

günaydın hayırlı cumalarrr

bakıyorum bulamadım

bakalım bir yerde karşıma çıkıcakkkk kitapp

evet esma hüsnalardan inanılmaz güç alıyorummmm

teşekkürlerrr

benımde dilimden düşürmedim esmalar

ya samed
ya camı
ya musavvir
ya nur
ya fettah

Dünü toprağa gömemezseniz yarınlarınız çiçek açmaz. La Edri

Tembelliğin sizi kandırmasına izin vermeyin; çünkü eğer bugününüzü verirseniz, yarınınızı çalacaktır.”
"Ânı yaşamak ya da yaşamamak işte bütün mesele bu" "Geçmiş, şimdiki zaman üzerinde en ufak bir güç sahibi değildir.”
"Şimdiki zamanın sahip olduğunuz tek şey olduğunu fark edin. Şimdiyi hayatınızın odağı haline getirin.”
"Hayat içinde bulunulan Ân'lardan ibarettir. O yüzden; Ânı yaşamamak; hayatı ıskalamak demektir
"Eğer depresyondaysanız, geçmişte yaşıyorsunuz.
Eğer endişeliyseniz, gelecekte yaşıyorsunuz.
Eğer kendinizle barış içindeyseniz, ŞU AN da yaşıyorsunuz."

Günaydın Hayırlı Cumalarınız olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…