Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Olumsuz mu değerlendirmem gerekiyor bilmiyorum.Kendime değer vermeye başladığımdan beri gerek aile içerisinde gerekse yakın çevremde gördüğüm ve hoşlanmadığım pek çok şeye itiraz etmeye başladım.Özellikle bazı ataerkil davranışları kabul etmiyorum.Sorun şu ki,çevremden ciddi anlamda olumsuz tepki alıyorum. Özellikle çok asabileştiğimi söylüyorlar.Halbuki sadece kendime değer verdiğim için bazı şeyleri artık kabullenemiyorum.Yine bazı saygısızlıklara tahammül edemediğim ve eskisi gibi fedakar olmadığım için " Çok sinir bir şeysin" eleştirilerine fazlasıyla maruz kalıyorum.Düşünüyorum da,acaba yanlış yaptığım bir şeyler mi var, ya da köklü bir düzene artık "dur!" dediğim için mi bu eleştiriler?

bence gerçek, olmasi gereken ve harika bir degisim..

resmen ulasmak istedigim nokta. Nasil gelebilirim bu noktaya? Kendine deger vermeyle ilgili tek bir olumlama bulamadim bir yerden baslamam gerekiyor ama hâlâ başlayamadim

resmen ulasmak istedigim nokta. Nasil gelebilirim bu noktaya? Kendine deger vermeyle ilgili tek bir olumlama bulamadim bir yerden baslamam gerekiyor ama hâlâ başlayamadim
Olumlamalarla ilgili her zaman verdiğim tavsiye şudur,ezberleme olumlamalardansa,kendi cümlelerinle oluşturduğun olumlamalar bilinçaltı için çok daha inandırıcı olur.Yani benim için öyle.Sen de kendi cümlelerini bulmalısın bence...

Bu değişimi yakalamak istiyorsanız en azından burdan,bizden istiyorsanız ilk sayfalardan neler yapmışız neler tavsiye etmişiz birbirimize diye bakabilrsinİniz,Her şey önünğzde,gelişimleri teker teker göreceksiniz kendi gözünüzle zaten.Şimdiki yazdıklarımızdan eksiği yok hatta fazlası var.Ekim ayında gelseydiniz topiğe bunların hepsi geçmiş olacaktı...Okumaya değer olmayacak mıydı...Sıkıntılar hep ortak zaten kendi değerimimizi bilme,tüm konular hep bunun etrafında dönüyor.Kendine değer vermeyle ilgili ne olumlamalar var sayfalarda bir sürü mesela...Ama yinede benim değer vermeyle ilgili olumlamamı paylaşayım;

" Ben çok değerliyim,kendi değerimi biliyorum ve kabul ediyorum.Kendi değerimi görmeyi ve kendime gerçekten değer vermeyi seçiyorum.Başka insanlara hak ettikleri değeri vermeyi seçiyorum.Başka insanlara hak ettikleri değeri vermeyi kabul ediyorum.Ben her halimle değerliyim,kendi değerime sahip çıkıyorum.Kendimi takdir ediyorum.Kendi değerimden her zaman emin olmaya niyet ediyorum.Niyetim şimdiden gerçekleşmeye başladı"

Bence 2.si. cunku sen bu duzenden memnun degildin ve degistirdin. Etrafindakiler de bu duzenden memnundu ve degisince rahatsiz oldu.

Kızlar az önce bir şey düşündüm.. Birazdan defterime not alacağım ve telefonumun takvimine kaydedeceğim. Acaba 2 yıl sonra şu anda ne yapıyor olacağım, neler değişmiş olacak. Hatta bununla ilgili bir topik mi açsam

Malesef bu bende çoook öncelerden beri başladı.Ve en sonunda anladım ki bunun esas nedeni narsist toplum oluşumuz, ataerkil toplumun en önemli özelliği de zaten büyükler her şeyin en iyisini bilir ne olursa olsun değil mi...Narsist bireyler tarafından büyütülüyoruz.Narsistler her şeyin en iyisini bilirler.En mükemmel onlardır,tek bir standart vardır,bu da onların standartlarıdır. Farklılığı asla kaldıramazlar kendilerine hakaret olarak görürler.En küçük eleştiride aşağılanmış hissederler çünkü özgüvenleri benlikten değil ego dan gelir.Çok defa ben de senin yaşadığını yaşadım canım.Sonra buraya geldim işte.Burda durum tersi.Çocuklara hatta bebeklere birey olarak davranılıyor.İstekleri,seçimleri önemseniyor.Çocuklar da daha küçücükken başkalarının seçimlerine saygı duymayı öğreniyorlar.Kimse kimseyi seçimlerinden dolayı yargılamıyor,aşağılamıyor ya da eleştirmiyor.Kimse kimsenin üzerinde fiziksel baskı kurmuyor. Bilmiyorum önceden ben de tahammül edemezdim şimdi nasıl olur bilmiyorum.Tabi yine ön yargılar da hep hazır böylelerinin,bizi beğenmezsin tabi şeklinde...Ama işte öze bakmak lazım,her zaman diyorum.Onlara böyle düşündürten şey onların farklı düşenemeyiş tarzı,dar kalıpları ve tabiki ezik ego.... hehee deyip hiç önemsememek gerek.Yoksa cidden enerji sömürürler,boşyere canını sıktığınla kalırsın.

Sadece not al ve unut tatlım.Yoksa sürekli geleceği denetliyor hissi oluşur, bu da seni istemsiz enerjini düşürür.

• İki gündür düşünüyorum.Her güne bugün mucizeler benimle, benim için her an her dakika yepyeni çok mutluluk verici gelişmeler oluyor diye başlıyorum.Çoooktan oldu bile deyip şükrümü yapıyorum.Gün sonunda görünürde bir şey olmuyor belki ama, o an benim haberim olmayan bir yerlerde bir gelişmenin olduğunu daha sonra bana bir haber,bir müjde olarak geleceğini düşünüyorum.Bu aralar çok defa onları gerçekleşmiş olarak yaşıyorum.Şükrediyorum,işte diyorum kastettiğim aynen buydu.Mucizelerim o zamanlarda olmuştu.O kadar güzel bir huzur ki anlatamam.İşte bu yüzden şiddetle taviye ederim bu olumlama ve hisleri

Zaten bundan sonra kimseyle polemiğe girmeyi düşünmüyorum.Çünkü herkes kendi tercihlerini yaşıyor ve kendine verdiği değer oranında değer görüyor.Ben,bir birey olarak kendimden sorumluyum.Artık benim tek önceliğim kendimim. Şu son zamanlarda herkese söylediğim şeyi şimdi de kendime söylüyorum,insan değerini kendi belirler.Kendine değer verdiğin oranda değer görürsün.

Daha önce demiştim bilinçaltı çalışması yapmayı düşünüyorum, hep birlikte yapabiliriz diye.Aslında kısmen başladım.Hemen size örnekler vereyim,sizlere de tavsiye edeyim.Yeni bir temizleme yöntemi öğrendim mesela, Çok benimsedim ki farkında olmadan bile yapıyorum.Mesela bir kişiyle ilgili bir probleminiz var.Etrafınızda koyu renkli bir kalın halka olduğunu düşünün o halka o kişiye ya da olaya yüklediğiniz negatif enerjilerle dolu olsun.Kalbinizden yoğun ışıklı kılıç şeklinde bir şey çıktığını düşünün.Bu kılıç bu halka etrafında dolaşsın ve onu tuz buz etsin.Ve toprağa aksın hatta mümkünse denize,okyanusa filan.Çok çok etkili,çok hafifletiyor.

Sonra aklıma olumsuz bir kalıp gelsin kıtlık bilinci gibi, mesela bu çok pahalı alamam demiş olayım.Hemen düzeltiyorum; ucuz yada pahalı sadece bir kalıp enerji anlamımda yeri yok.Para da sadece bir kalıp kağıt parçası, esas olan şey bolluk bereket enerjisi.Ben her türlü bolluk ve berekete sahibim,istediğim her şeyi alabilecek enerjiye sahibim.Onlar bana layık,benim enerjimle uyumlular.Evren bolluk bereket içinde,sınırsız olanaklara kendimi açıyorum sevgiyle kabul ediyorum diyorum ve bırakıyorum.Hatta şükrünü bile yapıyorum :) Çok güzel bir his yine bu da.

Tabiki yazılarıma devam; kimi zaman olumsuzları yazıp yırtıyorum kimi zaman şükürlerimi,niyetlerimi yazıyorum esmalarımı üzerine yazıyorum ve katlayıp saklıyorum :) paylaşırım neler yaptıklarımı yine canlar.

Aynen öyle kendimize verdiğimiz değer enerji anlamında bir aura oluşturuyor.Bu aura bizim kişilere bilinçaltına giden sinyallerle ulaşıyor.Hoş zaten aura ya bile gerek yok, duruşumuzla,konuşmamızla ve tarzımızla bile belli ediyoruz.Başkasının davranışını belirliyor bunların hepsi...

cok tesekkur ederim bu olumlamalara basladim 1 ay yapıcam insallah.

gecmis sayfalari da okuyorum dün affetme bag kesme calismalarini yaptim altin makasi aldim kestim butun eterik kordonlari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…