Ama ben bunlari bilmiyordum. Direk taktim. Simdi bekletsem olur mu?
bu insan nasil karşıma çıktı hemen soyleyeyim :)
tatildeyken.. tam da önceki iliskilerimin nasıl mutsuz bittigini ve ne kadar sansssiz olduğumu düşünürken.
şöyle ki.. ben kolay beğenen biri değilim ve bu çocuk o kadar yakışıklıydi ki beni hemen etkiledi. ve benim saf ruhum hemen sansimin dönmeye başladığını sandı.
Oysaki onunla tanisma firsati buldugumda daha ilk dakikalardan itibaren kendimi ele vermisimdir muhtemelen. yok efendim guvenilir biri misindir yok efendim şöyle böyle. ..
olumsuz bir seyler olacak hissi onla ayrilir ayrilmaz beni bi daha aramayacagi hissi..
ve şuan benden uzaklasti bir daha mesaj atmayacak.
şöyle ki bu konularla ilgili olmasam yani cekim gücüdür olumlamadir enerjidir direk karsimdaki insanlari suclayabilirdim.
ama artik bunun benimle alakali olduğunu biliyorum.
enerjim cok cok düşük, ozguvensiz ve bence kendine deger vermeyen biriyim.
ben boylesine kendime deger vermezken kim bana deger versin? yaşamak icin sevinx bile bulamıyorum bazen icimde boşa yaşıyorum gibi..
bana yardim etmenizi öyle isterim ki
bu insan nasil karşıma çıktı hemen soyleyeyim :)
tatildeyken.. tam da önceki iliskilerimin nasıl mutsuz bittigini ve ne kadar sansssiz olduğumu düşünürken.
şöyle ki.. ben kolay beğenen biri değilim ve bu çocuk o kadar yakışıklıydi ki beni hemen etkiledi. ve benim saf ruhum hemen sansimin dönmeye başladığını sandı.
Oysaki onunla tanisma firsati buldugumda daha ilk dakikalardan itibaren kendimi ele vermisimdir muhtemelen. yok efendim guvenilir biri misindir yok efendim şöyle böyle. ..
olumsuz bir seyler olacak hissi onla ayrilir ayrilmaz beni bi daha aramayacagi hissi..
ve şuan benden uzaklasti bir daha mesaj atmayacak.
şöyle ki bu konularla ilgili olmasam yani cekim gücüdür olumlamadir enerjidir direk karsimdaki insanlari suclayabilirdim.
ama artik bunun benimle alakali olduğunu biliyorum.
enerjim cok cok düşük, ozguvensiz ve bence kendine deger vermeyen biriyim.
ben boylesine kendime deger vermezken kim bana deger versin? yaşamak icin sevinx bile bulamıyorum bazen icimde boşa yaşıyorum gibi..
bana yardim etmenizi öyle isterim ki
Şu söz çok hoşuma gidiyor."İlişkiler bizi mutsuz da mutlu etmez içimizdeki mutluluğu ya da mutsuzluğu ortaya çıkarır..." Siz de demişsiniz zaten o kişiyi çekim yapmışsınız.Eşimle 15 yaşımda tanıştığımda inanılmaz pozitif bir dönemdeydim.Yine bu konularla ilgiliydim.Habire negatif duygularımı yazıyordum kağıda,yazıp yazıp yırtıyordum.Yakıyordum.İnanılmaz rahatlıyordum.İçimdekiler onlarla gidiyordu.Sonra bir gün sanki yaşım 30 u geçmiş gibi Allahım artık öyle birini seveyim ki hep onunla olayım dedim : )))) Allahım ertesi hafta tanıştım.Yani aradıklarımızda biri arıyor, ama seçimleri hislerimizle yapıyoruz,bilinçaltımızla yapıyoruz.O yüzden güç sende,kikendini en iyi tanıyan sensin.Tulelut un da dediği gibi en baştan okumaya başlayabilirsin.Çok geenel şeyler de var çok özel de.Önerilerde çok fazla kitap,olumlama,esmalar...Şu son 3 4 sayfada bile neler var mesela.Nasıl faydalanacağın,nasıl kullanacağın sana kalmış.Yaptım oldu değil,emek vermek lazım.Ama değiyor,çünkü enerjiler pozitifleştiğinde sadece aşk da değil her şey de etkisini görüyorsun.Çünkü kendini sevince hep sana sevilmeye olduğun hisleri tekrar tekrar hissettirecek olaylar yaşıyorsun,para olsun dostluk olsun...
her şey yoluna girmiş hissim var. bugün biraz daha azaldı bu his ama gergin değilim artıkgergin olmadığımı hissetmek de mutluluk veriyor ayrı konu
Şu söz çok hoşuma gidiyor."İlişkiler bizi mutsuz da mutlu etmez içimizdeki mutluluğu ya da mutsuzluğu ortaya çıkarır..." Siz de demişsiniz zaten o kişiyi çekim yapmışsınız.Eşimle 15 yaşımda tanıştığımda inanılmaz pozitif bir dönemdeydim.Yine bu konularla ilgiliydim.Habire negatif duygularımı yazıyordum kağıda,yazıp yazıp yırtıyordum.Yakıyordum.İnanılmaz rahatlıyordum.İçimdekiler onlarla gidiyordu.Sonra bir gün sanki yaşım 30 u geçmiş gibi Allahım artık öyle birini seveyim ki hep onunla olayım dedim : )))) Allahım ertesi hafta tanıştım.Yani aradıklarımızda biri arıyor, ama seçimleri hislerimizle yapıyoruz,bilinçaltımızla yapıyoruz.O yüzden güç sende,kikendini en iyi tanıyan sensin.Tulelut un da dediği gibi en baştan okumaya başlayabilirsin.Çok geenel şeyler de var çok özel de.Önerilerde çok fazla kitap,olumlama,esmalar...Şu son 3 4 sayfada bile neler var mesela.Nasıl faydalanacağın,nasıl kullanacağın sana kalmış.Yaptım oldu değil,emek vermek lazım.Ama değiyor,çünkü enerjiler pozitifleştiğinde sadece aşk da değil her şey de etkisini görüyorsun.Çünkü kendini sevince hep sana sevilmeye olduğun hisleri tekrar tekrar hissettirecek olaylar yaşıyorsun,para olsun dostluk olsun...
Canim hosgeldin.Şu söz beni çok etkiledi iliskiler icindeki mutlulugu ya da mutsuzlugu ortaya çıkarır. .
Cok sagol canim ya ilaç gibi geldi yazın. Ben böylesine mutsuzken nasıl bir iliskiden beni mutlu etmesini isteyebilirim ki?
Karar verdim önce aşkla iliskiyle ve negatif duygularimla ilgili dusuncelerimi kağıtlara yazacagim ve sonra yirtip atacagim..
Sonra kendi degerim kendimi sevme ve askla ilgili olumlamalara baslayacagim..
Ve insallah size guzel haberlerimi verecegim günler gelecek . İNŞALLAH ..
Hosbuldum canım seni düşüncelerini topiklerini hep okudum takdir ettigim ve takip etmekten hep zevk aldığım bir arkadaşım oldun.Canim hosgeldin.
Bu topim cok faydali.
Seninle spor bolumunde yazisiyorduk.
Aslinda pozitif dusunce tarzi; spor gibi , diyet gibi icsellestirip yasam bicimi haline getirince verimli oluyor. Surdurulebilirlik kuantum dusunce tarzi icinde gecerli. 21 gun olumlama yaptim ama hayatimda hic bir degisiklik olmadi diye pes etmek yok.
Mukemmel olumlamalar , imajinasyonlar yapacagiz diye bir sey de yok.
Burada olduguna gore farkindaligin olusmus zaten. Farkindalik herseyin basi aslinda.
Bilincaltini eseledikce neler cikacak goreceksin. Cogu her an gozumuzun onunde ama farkinda degilmisiz.Fark etmeye baslayinca 3. Gozumuz aciliyor sanki.
Benimde problemlerim vardi.Hepsi benden kaynaklaniyor. Kuantum dusunce bicimi hakkinda bilgilendikce yillardir ayni kisir dongulerin icinde bosuna debelendigimi goruyorum.
Ne dusunuyorsak oyuz.
Aramiza hos geldin
Cok tatlisin yaaa:)ay az önce tvde yansımamı görünce kocaman bir gülümseyip kendime el salladımumarım kafayı kırmamışımdır nabıyımm kendi varlığımı hatırlayınca sevindim bir an
Hosbuldum canım seni düşüncelerini topiklerini hep okudum takdir ettigim ve takip etmekten hep zevk aldığım bir arkadaşım oldun.
Canim ben yaziyorum surekli. Olumlamslarimi yazdigim bir defterim var.Telefona not deftei uygulamasi indirdim oraya yaziyorum. Icinde bulundugum ruh haline gore esmalari cekiyorum.
Ya vedud ya cami, ya rafi, el basit bu siralar dilimden dusmuyor.
harikaa bir söz bayıldım :)"Sizi bahtiyar ediyorsa kapildiginiz duygunun gercek olup olmamasinin ne onemi var?"
Diyor Ahmet Ümit bir kitabinda...
Hosbuldum canım seni düşüncelerini topiklerini hep okudum takdir ettigim ve takip etmekten hep zevk aldığım bir arkadaşım oldun.
Ben daha önce dedigim gibi : daha ne kadar dünyayı insanlari hayatı suclayabilirim ki?
Farkındalık diyorsun evet evet artık kesinlikle çok farkındayım.
Dış dünyada olanlar benim iç dünyamın yansıması. Artik iç dünyamı guzellestirme zamani dedigin gibi.
Eğer başımıza gelen olaylari dogru değerlendirmez devam edersek yasantimiza tekrar tekrar devam ediyorlar. Eger bikac sayfa onceki mesajlarimi okuduysan ne demek istedigimi anlamissindir. Ben de senin o bahsettigin kisirdongulerdeyim ve insallah çıkacagim sizler sayesinde içime dönerek.
Oncelikle özgüven kazanmak kendi değerimi bilmek kendjmi sevmek istiyorum. Ancak böyle guzellikleri iyi bir ilişkiyi kendime cekebilecegim sanırım.
Peki senin bana onerecegin bir seyler olur mu bu yolda? Senin de bu konuda basladigin yerde olmadigina cok sevindim bir şeyleri değiştirebilmek cok güzel olmalı
İç dünyamızla,kalıplarımızla her gün başbaşayız canım.Bak mesela daha biraz önce birisiyle karşılaştım,çok olumsuz elektrik aldım.Ama o elektriği almadan önce zaten öyle kişileri kalıplamıştım,hem de farkında bile değildim.O kişi benim kalıbıma göre enerjime göre davranıyordu.Bir kaç konuşma sonrasında başkalarından da etkilenmeyle.Çok detaylandırmak istemiyorum,yanlış anlaşılabilir ayrıntısı geniş.Hemen devamını getirip kalıbımı iyice sabirliyordum ki hayır dur orda dedim bu kalıp başkasına aitti.Hemen düzelttim bana her koşulda benim gibi güler yüzlü,samimi,sıcacık insanlar denk gelir ve ben onlarla çok değerli an lar paylaşırım dedim ve hemen olumladım.
ay az önce tvde yansımamı görünce kocaman bir gülümseyip kendime el salladımumarım kafayı kırmamışımdır nabıyımm kendi varlığımı hatırlayınca sevindim bir an
Çok güzel bir söz teşekkürler hangi kitap ki acaba"Sizi bahtiyar ediyorsa kapildiginiz duygunun gercek olup olmamasinin ne onemi var?"
Diyor Ahmet Ümit bir kitabinda...
Onu da yaparımYoook ya niye kafayı yiyeceksin,en az kendimize değer veriyoruz özümüzde.Hatta bür öpücük ataydın, çok sevdiğin birine atarmış gibi. Gittikçe farkedeceksin kendimize aslında ne kadar uzakmışız : )))
İç dünyamızla,kalıplarımızla her gün başbaşayız canım.Bak mesela daha biraz önce birisiyle karşılaştım,çok olumsuz elektrik aldım.Ama o elektriği almadan önce zaten öyle kişileri kalıplamıştım,hem de farkında bile değildim.O kişi benim kalıbıma göre enerjime göre davranıyordu.Bir kaç konuşma sonrasında başkalarından da etkilenmeyle.Çok detaylandırmak istemiyorum,yanlış anlaşılabilir ayrıntısı geniş.Hemen devamını getirip kalıbımı iyice sabirliyordum ki hayır dur orda dedim bu kalıp başkasına aitti.Hemen düzelttim bana her koşulda benim gibi güler yüzlü,samimi,sıcacık insanlar denk gelir ve ben onlarla çok değerli an lar paylaşırım dedim ve hemen olumladım.
siz baya tecrübelisiniz ne güzel ama her seyin kendimizden dolayi oldugunu bilmek haklısıniz bir süre sonra baski olusturabilir insan üzerine ama ben daha hic bu konuyla ilgili cabalamadim sikayet etme lüksüm yok henüz :)Evet kendimizi ve düşüncelerimizi sürekli denetlemek hissi oluşuyor...Bir taraftan çok güzel hemen değişim oluyor,ama bazen de yeter ya deyip baskı hissi geliyor üzerine : ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?