- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Beni guldurdun:)))bugun mucizeler benimle diye basladim güne bakalım ne olacak dedim arabayla kaldirimin üstünden geçtim kaldırımı yerinden çıkardım tekerlek ezildi gülüyüm mü agliyim mi bilemedim neyse bununla gecmis olsun diyelim :)
ahahah bundan çıkarilacak ders nedir acaba hem Gülelim hem düşünelim :))Beni guldurdun:)))
bugun mucizeler benimle diye basladim güne bakalım ne olacak dedim arabayla kaldirimin üstünden geçtim kaldırımı yerinden çıkardım tekerlek ezildi gülüyüm mü agliyim mi bilemedim neyse bununla gecmis olsun diyelim :)
Bilinçaltının henüz ikna edemediğin gerçeğini ve daha toy olduğunu sana ispatlamış : ))) Bence sevinmelisin bile,sana küçük bir şaka yapmak istemiş.Bilinçaltı ergen asi çocuk gibidir,onu denemeye kalktığınızda - bakalım ne olacak demişsiniz ya-tamam peki sen gününü görürsün der.Zamanla anlaşacaksınız,birbirinizin dilinden anlayacaksınız.Ona gerçekten güvendiğinizde ve o güveni verdiğinizde sizi mahcup etmemeye çalışan,elinden gelenin en iyisini hapan harika bir evlada dönüşecektir
bende kovayım bu yıl gerçektende bizim yılımızBaşakların bir nebze pozitif düşünceyle ilgisini anlarım da kovaların kuantumla,olumlu düşünmeyle ilgileneceği aklımın ucuna gelmezdi bea.Geçen yıl başağın senesiymiş,bu yıl da kovanın sırası sanırım.Evriliyorlar resmen, kaç kişi gördüm ilgilenmeye başlayan ya da ilgilenen. Aslında bu bile gösteriyor ki yavaş yavaş ciddi anlamda kuantum dönemine giriyoruz.Bu benim yorumum tabi :)
Cok guzelmisBir katkı da benden olsun...
Bugün mubarek Arefe günü. Arafat..Hacı adayları...Toplu duaları...Mağfiret, tevbe, dua..
Peygamberimizin her sabah günlük dualarından bir tanesi:
Rabbim senden sürpriz hayırlar diler ve beklenmedik şerlerden sana sığınırım!
Konu mu, olumlama cumleleri mi?arkadaşlar yaptığınız olumlamalar neler ?
AminCanım kesinlikle öyle .Bence herkes İLAHİ TESADÜFLE burada .
Dualar da paylaştıkça güzel
Dua almak ,dua etmek ,iyilik etmek hep nasip işidir.
Hepimizin duaları kabul olsun.AMİN
Önünüze bakın, hazırlık yapın, İhtiyaçlarınızı tespit edin. Planlar yapın. Ay boşluktan çıkınca da harekete geçin. Sosyalleşin, arkadaşlarla bol bol geyik yapın, oyunlar oynayın, dişe dokunmayan işler yapın. Çünkü boş işler zamanıdır. Ay’ın boşlukta olduğu anlar ruhsal çalışmalar yapmak, meditasyon yapmak, içe dönmek için evrenin 10 numara 5 yıldız zamanıdır.
Aşağıda Eylül ayında Ay'ın boşlukta olacağı zamanları bulabilirsiniz. Ben her ay başı cep telefonu takvimime bu tarihler kaydederim, not alırım. Size de tavsiye ederim)
2 Eylül Cumartesi 19:30 ile 23:07 arasında Ay Oğlak burcunda boşlukta
5 Eylül Salı 08:16 ile 08:29 arasında Kova burcunda boşlukta
6 Eylül Çarşamba 03:29 ile 7 Eylül Perşembe arasında Balık burcunda boşlukta
9 Eylül 18:53 Cumartesi 19:23 arasında Koç burcunda boşlukta
11 Eylül Pazartesi 03:55 ile 22:30 arası Boğa burcunda boşlukta
13 Eylül Çarşamba 21:36 ile 14 Eylül Perşembe 01:13 arasında İkizler burcunda boşlukta
16 Eylül Cumartesi 00:24 ile 04:09 arası Yengeç burcunda boşlukta
18 Eylül Pazartesi 03:55 ile 07:53 arasında Aslan burcunda boşlukta
20 Eylül Çarşamba 08:31 ile 13:07 arasında Başak burcunda boşlukta
22 Eylül Cuma 16:05 ile 20:41 arasında Terazi burcunda boşlukta
24 Eylül Pazar 10:33 25 Eylül Pazartesi 07:02 arasında Akrep burcunda boşlukta
27 Eylül Çarşamba 14:09 ile 19:25 arasında Yay burcunda boşlukta
30 Eylül Cumartesi 03:43 ile 07:41 arasında Oğlak burcunda boşlukta
Alintidir.
Meditasyon icin cok uygun saatlermis. Denemek istiyorum ben de. Bir de sorum olacak. Burcumuzun boslukta oldugu saatte mi yapmaliyiz acep?
Diyorum ya çok güzel enerjiler alıyorum güneş tutulması etkisi bitti.İki gündür Allahıma şükürler olsun öyle güzel iki insanla öyle harika deneyimler yaşadım ki.Kuantum dünyasını çökerrtik sandık : ))) İnanılmaz deneyimlerimizi paylaştık.Ve çok güzel enerji oluşumları yaptık, sanki hedefimde bir adım daha enerji yükselmesi yaptım.İçeride olmadan dışarıda olmuyor artık biliyoruz.İşte o bir kademe daha gerçekleşti bilinçaltı ve enerji düzeyinde.
Musmutlu bayramlar diliyorum bu arada,bol enerjili bol keyifli,harika deneyimlerle dolu
Ben de tasimdan cok guzel enerjiler aliyorumhayret ettim boyle hissedebildigim icin. Az cok beni biliyorsunuz. Hisler konusunda cok basarili degildim. Degildim diyeyim ki olumlamalarimiza uygun olsun:)
Bu arada ben de bir iki olay yasadim. Aaa bunu kizlara yaazayim dedim ama unuttumbence ben evrendeki duzenin farkina varmaya basladim bunun icin once Allah a sonra sizlere tesekkur ediyorum. Her gununuzun bayram tadinda gecmesini diliyorum
Kesinlikle ben de inaniyorum:)
Harikasıın bebişimmmm olamsı gerektiği gibi maşallah devamı gelsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?