- 4 Eylül 2017
- 581
- 1.884
- 28
Herkese merhaba.Hepinizi özledim.
Uzun zaman oldu işler nedeniyle buraya uğramadım.
Hepiniz aklımdasınız.
Canım @TulelutBütün sayfaları okuyup beğeniler yaptınız.
Hepimiz adına teşekkürler.
Okumaktan da öte hem okuyup hem de anlamışsınız.
Biraz önce bazı yazılarınıza denk geldim ondan diyorum.
Sadece okumak değil esas olan anlamaktır.Bunu başarmışsınız.
Bu arada herkes nasıl .Müsait olduğumda yine uzun yazılarla buradayım.
Hepimize sağlıkla iyilikler istiyorum.AMİN
güzel gerçekten teşekkürlerArkadaşlar geçen gün Evrim Balıkçı demiştim ama Evrim Hanım'ın muhabbeti ne kadar tatlı olsa da meditasyon videolarında ses sorunu çok büyük. Bazen yanlış vurgulamaları da dikkatimi dağıtıyor. Az önce başka bir video yaptım.
Herkes yazardı böyle meditasyon videolarının altına "ağladım" diye. Hatta yoga yaparken ağlayan arkadaşlarım var. Benim başıma hiç gelmemişti. İlk defa bu yaptığım videoda ağladım. Çok mutluyum, çok rahatladım. O yüzden paylaşmak istedim sizle de.
21 gün bu videoyu yapıcam. Belki daha uzun süre yaparım, o kadar çok ihtiyacım varmış ki buna. Videoyu yapanlara teşekkür ediyorum, bu videoyu bulduğum için şükrediyorum.
Mesajiniz beni cooook mutlu etti:) Gelisimimin ekran arkasindan fark edilmesi de ayri mutlu ettiHerkese merhaba.Hepinizi özledim.
Uzun zaman oldu işler nedeniyle buraya uğramadım.
Hepiniz aklımdasınız.
Canım @TulelutBütün sayfaları okuyup beğeniler yaptınız.
Hepimiz adına teşekkürler.
Okumaktan da öte hem okuyup hem de anlamışsınız.
Biraz önce bazı yazılarınıza denk geldim ondan diyorum.
Sadece okumak değil esas olan anlamaktır.Bunu başarmışsınız.
Bu arada herkes nasıl .Müsait olduğumda yine uzun yazılarla buradayım.
Hepimize sağlıkla iyilikler istiyorum.AMİN
Bunu gercekten zihnimize yerlestirmemiz gerekli. Cok guzel bir yaziBu duruma bana hiçbir şeyi küçük görmemeyi öğrettiği için teşekkür ediyorum. Bir maille olur mu dediğimiz işler olur. Bir maille, bir mesajla, bakışla çok şey değişir ve çok şey olur.
Biraz once uyguladim. Gercekten basarili. Tesrkkurler.Arkadaşlar geçen gün Evrim Balıkçı demiştim ama Evrim Hanım'ın muhabbeti ne kadar tatlı olsa da meditasyon videolarında ses sorunu çok büyük. Bazen yanlış vurgulamaları da dikkatimi dağıtıyor. Az önce başka bir video yaptım.
Herkes yazardı böyle meditasyon videolarının altına "ağladım" diye. Hatta yoga yaparken ağlayan arkadaşlarım var. Benim başıma hiç gelmemişti. İlk defa bu yaptığım videoda ağladım. Çok mutluyum, çok rahatladım. O yüzden paylaşmak istedim sizle de.
21 gün bu videoyu yapıcam. Belki daha uzun süre yaparım, o kadar çok ihtiyacım varmış ki buna. Videoyu yapanlara teşekkür ediyorum, bu videoyu bulduğum için şükrediyorum.
Biraz once uyguladim. Gercekten basarili. Tesrkkurler.
Coskuyla gozumu actim:) Ilk oldugu icin yetistiremedigim yerler oldu:)))
Sabah aksam mi yapacaksiniz? Bir de bunun disinda olumlama cumleleri kullanacak misiniz?
Birkac gun once basladigim olumlamam icime sinmedigi icin devamini getirmedim
Ben de buna başlayayım o halde diğerinde uyuya kaldım çünküGünde bir kere yapıcam. Çünkü düzen oturtmak istiyorum ve beni gerçekten etkileyen bir meditasyon olduğu için günde 2 kez ağır gelebilir şu an...
Böyle günde 1 saat meditasyon yapıcam vs diye tam gaz başlayınca 1 hafta sürdürüyorum, sonra aksilik çıkıyor ve bırakıyorum. Bu toplam 20 dk sürüyor zaten, her türlü yaparım gün içinde. Ek olumlamaları da içimden gelirse yaparım ama yine de önceliğim bu meditasyonu kesintisiz bir şekilde 21 güne tamamlamak olur. Bir de şükürlerimi yazmaya başladım.
Benim de aynı şekilde Evrim Balıkçı'da falan içime sinmeyen cümleler vardı, o zaman bilinçaltına inemiyor tabii ki.
Bir kac gundur bakis acimi degistirmeye calisiyordum. Affetme olumlamalariyla basladim aslinda ama sabah aksam ayni metini okumak biraz sıkıcı geldi biraktim. Onun yerine dualar ettim karamsar ic sesimi duymazdan gelip inadina olumlu seyler soyledim. Umudumu kiran gelismeler de yasadim isyan da ettim hatta ama toparladim yarin guzel seyler olacak cok mutlu olacam diye tekrarlayip durdum. Ilk yarinimda cok kotu gectigini ve dusuk not alacagimi dusundugum sinavdan guzel bir not aldim ve sukrettim :) sonrasinda bu aliskanligim devam etti tabi yarin guzel seyler olacak diye tekrarladim surekli. Bugun telefonum bozuldu yenisini kendi imkanimla almak istedim ama gucum yetmedi tam isyana bagliyordum ki babam kalk telefon almaya gidiyoruz dedi. Su an yeni telefonumla yaziyorum bu satirlari :) ardindan da gene kotu gectigini dusundugum bir sinavdan yuksek not aldigimi ogrendim. Havalardayim :)
Kizgin oldugum affedemem sandigim insanlari da daha az dusunuyorum artik canim oyle cok acimiyor kalbimdeki agirlik uctu gitti sanki cok sukur. Boyle gitmesini umuyorum :)
Aslinda bunu biliyorum:))) Kisa yol gibi geldi sanirim. Cokca cumle kurana kadar yarin guzel olacak de gecOlumlar yaparken gelecek zaman değil şimdiye odaklanıyoruz. Bugün çok güzel geçiyor gibi, gelecek zaman kullanmıyoruz.
Merhaba canım.Hoş buldum.Hoşgeldin canım, özlettin kendini. Bizler iyiyiz sen nasılsın? Yazılarını hatırlıyorum, çok büyük badireler yaşamıltın değil mi?şimdi herşey yolundadır inşallah.
Canım benim çok teşekkürler zaman buldukça yazacağım.Yazilarinizi, enerjinizi dort gozle bekliyoruz
Merhaba canım.Mesajiniz beni cooook mutlu etti:) Gelisimimin ekran arkasindan fark edilmesi de ayri mutlu ettiEski sayfalaru okumayi unuttugumu da hatirlatti Inanir misiniz ayni mesajlari her okudugumda farkli farkli kazanimlar sagliyorum kaldigim yerdrn okumaya devam edeyim
Yazilarinizi sabirsizlikla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?