Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba canım.Sizinle aynı fikirdeydim.
Zaten yazdım da
bana da saçma garip hatta a bana asla olmaz bile dediğim
İNANMADIĞIM ŞEYLE kurtulmak için 20 sene harcadım.
Son yazımda altını özellikle çizdim.
Bunu da en son Fetva Hattından sordum da ona göre yazdım.
Güzel dilekleriniz için de çok teşekkürler.AMİN.bundan sonra sadece
İYİ ŞEYLERE VE İYİLİKLERLE ZAMAN GEÇİRİYORUM
ÖMÜR BOYU DA BÖYLE KALSIN.AMİN
Konuda anlatmak istediğim şeyi umarım herkes anlar.
1.ŞÜPHESİZ İMAN
2.OLUMLAMA YAPARKEN DOĞRU CÜMLELER KULLANMAK...
ES SELAM, EŞ ŞEKÜR, EL VEDUD İLE...

Merhaba kizlarrrr Cok guzel bir haftaya basliyoruz.

Bugun benim icin onemli bir gun:) Isimle ilgili baslangic diyelim.

Dun gece burdan aklimda kalan Gunes tan in art teknigini uugulayayim dedim. Tahmin edin ne oldu? Sonunda uyuyakalmisim sonra birden uyandim. Hayallerimi gerceklestiriyorum mediyasyonunu yaptim. Tugce isinsu dan balon ritueli derken derken saat 3 olmus.

Kendimle ilgili guzel degisiklige gelince; isimde duzen basliyor. Ben hem yememe hem okumama hem de spora dikkat etmeye karar verdim. Dun yarim saat sabah yarim saat aksam bugun de sabah 20 dakika sabah spor yaptim.
Artik hayatim duzenli oldugu icin sukrediyorum. Ben istiyorum ben yapiyorum. Duzenli bir hayati seciyorum. Bos zamanlarinda telefonla ugrasmayi degil kitap okumayi seciyorum. Yatmayi degil spor yapmayi seciyorum. Bana faydasi olmayan yiyecekler yerine faydasi olan yiyecekleri yemeyi seciyorum

Hepinize de bana simdiye kadar destek oldugunuz icin tesekkur ediyorum

Bugünlerde aklıma takılan bir şey var arkadaşlar. Her güzellik bir arada olmaz, sözünü hep çevremizden duyarız,hatta bazen kendimiz de söyleriz.Dışarıdan çok mutlu gözüken insanlar için bile "Canım mutlaka vardır onun da bir derdi"deriz,nasıl olsa hiç bir şey dört dörtlük değil ya...Düşünüyorum da,neden her güzellik bir arada olmasın ki? Mesela maddiyatım iyi diye aile içi huzurum olmamak zorunda mı ya da bir hastalığım mı olması gerekir? Eşim beni seviyor diye ailesi kötü mü olmalı ya da mutlaka ailesinde rahatsızlık veren biri mi olmalı? Başarılı bir insanım diye iç huzurum yerinde olmamalı mı? İyi para kazanıyorum diye iş ortamım ille de huzursuz mu olmalı gibi gibi...

Bilinçaltı meseleleriyle ilgilenmeye başladığımdan beri pek çok şeyi sorgulamaya başladım.Buna bazı toplumsal inançlarımız da dahil.Aslında hayatımızdaki her şeyin iyi olmasına hakkımızın olmadığına inandığımızı farkettim.Hatta bu inancımızdan da Allah'ı mesul tutuyoruz, çünkü Allah her güzelliği bir arada (!) vermiyor.

Merak ettim,sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir,sizce de her güzellik bir arada olamaz mı?

Ben de kolektif bilinç konularını düşünmeye başladım... Para zor kazanılır, çok parası olan mutlaka bir şerefsizlik yapmıştır gibi şeyler...

Şimdi bilinçliyken cevap vermem gerekirse tabii ki bütün güzellikler bir arada olur derim ama içten içe tam tersini düşündüğümü biliyorum. Bunlar üstünde çalışayım :)

Bugünkü meditasyonumu az önce yapabildim. Bu sefer de sevdiklerimizle mutluluğumuzu kutlarken ölen halamı da gördüm ona ağladım. Bu meditasyon baya bir temizlik yapıcakmış gibi hissediyorum. Beni toparladığını hissediyorum. Her seferinde farklı şeyler düşünüyorum, bazı yerlerde de sürekli aynı şeyler... Bazen kapıların şekli şemali, üstündeki yazılar değişiyor. Kıyafetlerim değişiyor :) Çok zevkli aslında.

Bunu millet olarak bizim bilinçaltımıza filmlerle kodlamışlar bence. Çocukluğumu düşünüyorum da her türk filminde mutlaka bir acı son olurdu, mutlu olduğun anda bir terslik çıkardı. Şimdi düşünüyorum da özellikle yapılmış filmlerdi bunlar, mutlu olamayacağımız kanısı bilinçaltına yerleşsin diye, çünkü senin dediğin gibi ne zaman herşey yolunda gitse, illaki bir korku gelip çörekleniyor. Milletçe öyle yetiştirildik çünkü. Ama artık çok şükür ki bilinçlrndik, her açıdan da mutlu olabileceğimizi öğrendik, hayatta başarılı olunabileciğini biliyoruz, binlerce kez şükürler olsun rabbime.

Çok güzel...zaman ayırman ve emek vermen...Ellerine sağlık.Kuantum dünyası, olumlamalar,imajinasyonlar,meditasyonlar... bunlara zaman ayırdığımızda her şeyden öte önemli olan kendiniz olduğunu bilinçaltına sokmuş oluyoruz. Öncelik kendimiz oluyoruz ama samimi anlamda,Başkalarına ayırdığımız gereksiz ilgi ve zaman da kayboluyor.Yalnızlık daha bir tatlı daha bir zevkli geliyor,işimiz gücümüz kendimiz oluyoruz. Hayatımızın iplerini elimize alıyoruz,seçimlerimiz kendimize ait oluyor...Başkasına ayıp olmasın deyip yaptığımız şeyleri kendimiz için de yapıyoruz bunu ben gerçekten istiyor muyum diye... Nerden nereye geldim ama bu konular olumlu düşünmenin en önemli basamağı

Yaa evet aynen katılıyorum.Başkalarının bilinaçltlarıyla büyüdük hep,onların doğrularını kabul ettik.Zenginliğin hep kötü,acımasızlık,doyumsuzluk fakirliğin onurluluk olduğunu ,onların mutluluğunun daha gerçek olduğunu hep işleyip işleyip durmuşlar kafamıza : )))Ama artık işe yaramayacak,katılıyorum.Çünkü insanlar artık gittikçe iç İçe girmeye başladı, teknoloji de bunun göstergesi.En önemlisi sosyal medya.Mesela sosyal medyadan yakından takip ettiğim çok zengin aileler var.Paylaşımlarındaki sıcaklığı içtenliği görünce içimde onlara karşı bir sıcaklık oluşuyor,Bu titreşimler bilinçaltına o da benden mesajları gönderiyor misal.Daha o aşamada bir çok kalıplar kırılıyor.Sonra faaliyetlerini,yaptıkları yardımları görüyorsunuz,ya da altında yorumlar...Bu sıcaklık daha da artıyor bu sefer evrensel bir titreşim yapıyor ki direk çekim yapıyoruz kendimize...İyilik çekimi resmen.Yani bunun gibi bir sürü örnek var...İşte bunlar taaa 2012 de söylenen 2016 dan sonra bilinçaltıkalıplarımızın da yaşadığımız kısır döngülerin de artık sona ereceği gerçeklerinin bir başlangıcı...Çok şaşırmıştım nasıl olacak ki diye evet aynen böyle olacak inşallah

Butterfly sana yazmistim.
Biri bana etiketleme yapmayi ogretse cok iyi olacak.

Canım önce @ yaziyorsun sonra etiketlemek istedigin kişinin adini..
Zaten otomatik olarak çıkıyor...
Örnek seni etiketliyorum
hayatdevamedecek
Yani nickden önce @ yaz aralık birakmadan nicki yaz

Teşekkür ederim :) Bu topici gerçekten çok sevdim çünkü herkes birbirini dinliyor, takdir ediyor

Programımın 3. gününü de tamamladım. Yaptığım maddelerin yanına tik atıyorum ,gün bitince post-it'i çıkarıp bir kutuya atıyorum.

Kararsız kaldığım bir konu vardı, sanırım kararımı verdim. Bu gece güzelce düşünüp son kararımı vericem ve sonra bu post-it e benzer bir programı okul ve kariyer için yapıcam. Bu durumda ruhsal/bedensel güzellikle iş-güç'ü birbirinden ayırmış oluyorum. İki ayrı program olunca gözümde çok büyümez, devam ederim.

Geçmiş sayfalarda yazdıklarınızı okuyorum, inançlı biri değilim ama esma'lara bakıyorum şimdi ben de. Arapça'nın enerjisinin yüksek bir dil olduğunu okumuştum bir yerlerde... 2. programımda esma eklerim belki.

Yalnizlik daha bir tatli geliyor demissin ya..
Bende yeni yeni yalnizligi seviyorum.
Eskiden yalniz kalma korkum varmis sanirim.

@ ten sonra nickname i giriyorsun canım.Benimki buttrfly t den sonra e yok ama :)

Yalnızlık korkusu egonun favori korkusudur.Herbir şeyin başında o vardır.O katlanmak zorunda kalınan arkadaş grubunda direnmenin, o takıntılı eski sevgili ya da koca olaylarının ana sebeplerindendir yalnızlık korkusu mesela.Ama bir kere sevdik mi yalnızlığı ego cesurlaşmaya başlıyor : ))) Dünyaya meydan okumaya başlıyorsunuz, çok da umrunuzda olmuyo,kimsenin vazgeçilmez olmadığını gösteriyorsunuz.Vee işte orda siz vazgeçilmez oluyorsunuz

Bilinçaltına lütfen şu şekilde kalıpla.Hayatımız bir bütün,hayatımızdaki tüm olaylar da.İçimiz dışımız,hayatımızdaki tüm insanlar enerjimize göre.Enerjim parıl parıl,ışıl ışıl.Ben de hayatımdaki her şey de ışıl ışıl.İşte bu yüzden mükemmel bir sağlığa,mükemmel bir cilde ve fiziğe sahibim.Hayatıma da mükemmel insanları veolayları çekiyorum sırf bu yüzden.Bana keyif veren,doyum veren kolay,coşkulu,eğlenceli hayat deneyimleri bana geliyor her zaman... diyebilirsin mesela :) Eğer böyle kalıplarla başlarsan hiçbiri ayrılmamış daha başından bütün olduğunu hisseder ve kavrarsın,zor da gelmez

Herbir konu nasıl da birbşrine bağlanıyor,cevaplarımız sorularımız değil mi gulhilal demiştin ya -bize hep her güzel şeyler bir arada olmaz diye öğrettiler diye.Şimdi birlik zamanı hem de her yönden

Ya asıl neden şu aslında post-it'te yer kalmadı Daha güzel organize edicem programlarımı ama şimdilik mükemmeliyetçiliği bırakıp elimdekilerle buna devam ediyim dedim...

Çok güzel olumlama cümleleri Böyle ışıl ışıl gibi kelimeleri çok seviyorum, içimde hissediyorum onun coşkusunu nedense. Klasik kelimelerdense bu tür abartılı gibi duran olumlamalar daha çok etki ediyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…