Yaşanan tekrar eden benzer durumlar olaylardan bahsetmiştim ya bir önce ki msjım da takip ettiğim bir site var şu yazıyı paylaşmış cevabımı aldım ben daha çok öğreneceğim şey var gibi
Emblem XXI
Hiçbir karşılaşma tesadüf değildir. Hiçbir hissediş, düşünüş, bakış, algılayış, seziş de öyle. Hatta bunların tersi de tesadüf değil. Alışveriş yaptığımız market, yemek yediğimiz lokanta, su içtiğimiz çeşme, yürüdüğümüz kaldırım ve orada yanlarından birer yabancı olarak geçip gittiğimiz insanlar. Tesadüf gibi görünen karşılaşmalar, yolu sorduğumuz herhangi biri, hafifçe çarptığımız insan.
Bize gülümseyen küçük bir çocuk önümüzden aniden uçuveren kuş…Gün boyu yaşadığımız en basit olay bile herhangi bir zihinsel, fiziksel, ruhsal yada duygusal bir olayın tetikleyicisi olur. Küçük ya da büyük…
Bazen hiç hesapta olmayan durumların içine çekiliveririz. Hayal bile etmediğimiz olayları yaşarken buluruz kendimizi. Bir martı çığlığı,bir satıcı bağırışı, alır götürür bizi yıllarca ya da yollarca uzaklara… Hem öğretmen hem de öğrenciyizdir her ilişkinin içinde. Doğduğumuz aile, gittiğimiz okullar, sıra arkadaşımız, sevgilimiz , eşimiz, çocuğumuz vs.
Her ilişki, farklı bir yönümüzün aynasıdır. Ve bizler de onlar için birer aynayız.
Farkındalığımız yükseldikçe, durumları ve ilişkileri yaşarken, kendimizi ve yaşanılanları gözlemlemeye başlarız. Ve eğer yaşadıklarımıza yüksek idrakle bakabilmeyi başarırsak, o ilişki ya da durumu ne için yaşadığımızı kavrarız. Düğmelerimize en fazla basan insanlar, en iyi öğretmenlerimizdir. O ilişkide kurban olmadığımızı anlar, ilişkinin bize neyi öğretmeye çalıştığını kavrarsak, dersimizi alır ve yolumuza devam ederiz. Eğer bunu yapamazsak, o ilişkide ya da durum içinde tutsak olur, ya daha ağır durumlar yaşar ya da daha travmatik durumları (o dersi alıncaya, eksik yönümüzü tamamlayıncaya, kendimizi düzeltinceye kadar) tekrar takrar yaşamaya devam ederiz.
Bazen bazı insanların hayatına yalnızca katalizör olarak gireriz. Onların hayatlarında değiştirmesi gereken durumun düğmesine basar ve sessizce çekiliriz. Ve yüksek farkındalık içinde kalırsak, yaşanılan durumdan etkilenmeden, arkamıza bakmadan yolumuza devam ederiz.
Özet olarak, en büyük düşmanımız en iyi dostumuzdur aslında. Çünkü bizde en büyük değişime neden olur genellikle. Ve her karşılaşma kutsaldır. Karşımızdaki insanın tanrısallığını kabul edip o şekilde yaklaşırsak, nefreti, öfkeyi, suçluluk duygusunu, o insana karşı sorumlu olduğumuz ve o ilişkiye mahkum olduğumuz duygusunu ve kini söküp atarız varlığımızdan.
Yaşadığımız her durum, tanıştığımız her insan öğretmenimizdir. Ne kadar kısa sürede öğrenirsek öğrenmemiz gerekenleri, karmamızı çözüp, iç huzuruna,mutluluğa,ideal ilişkimize ve ruhsal bütünlüğe ulaşırız…
Kaynak: Academy of Spiritual Life
Evet artt gerçekten çok etkili bir teknik.Bilinçaltınla canlı canlı konuşuyorsun,şaka gibi:)) Benim de daha uğraşmam gereken bir sürü kayıt var.Teker teker gelin,diyorum hepsine:))Artt kadar etkili, bilincaltinin hemen cevap verdigi bir teknik daha deneyimlemedim bea.Kulaga o kadar inanilmaz geliyor ki.Gecmis yasamlar,ana rahmi... neler nelere ulasabiliyor.Emin oldugum yerlerden degil beklemedigim yerlerden cikartiyir his olarak.Gecen yine yaptim ben de.Bir korkum endisem diyeyim.Gozumun onune ekran geldi bolumlere ayrilmis,her bir kisimda da farkli bir ben var farkli dusunceler var ilk genclik yillarima ait.Her yasadigim kismi kesin net cizgiyle ayirmisim ama bilincaltima hos sinyaller gitmemis, saklamalar gizlemeler olarak gitmis.Ben her ne kaadar farkli dusuncelere saygiliyim desem de bilincaltim bunu samimiyetsizlik olarak algilamis ve kendime ozsaygimi zedelemis. Son zamanlarda bunu farkedip kendi kutbuma cekilmisim ama yine de o donemin etkileri kalmis. 40 yil dusunsem aklima gelmeyecek seylerdi.Ama hala cozumlemis degilim ben de.Su ara ben de ona calisiyorum :)
Uzuldugum insanlar beni ben yapti diyorum artik.Eger prensib sahibiysem,kurallarim varsa hep onlarin sayesindedir.Hatta su anki hayallerimi yasiyorsam beni inanilmaz hayal kirikligina ugratan insanlar sayesindedir.Yoksa su iki yilimi los angeles ta dunya starlariyla ayni havayi soluyacagima 8 5 mesaide calisiyor olurduk esim de bende
En cok da uzun olanlara bayiliyorum ben
Burda uzun olsun, kisa olsun her paylasimi heyecanla bekkeyen bir kitle var. Ben de bu kitlenin baslarindayim:)
Tamam kızlar harikasınızYok yok sıkılmam, yani sıkılan okumaz.
O zaman bu hoş yazı önce topici açan Pofu yu sonra buttrfly i ve bu topicin enerjisine takılan herkesi içeriyor
-Ali'den Geciyoruz. Muhammed'e Erecegiz-
Devir Ali devri. Ali'den geciyoruz. Muhammed'e Erecegiz. (Gelen cumle)
Ali'den gecmenin ne oldugunu anlamak icin once peygamberimiz bu konuda neler demis ona bakalim. Bazi kaynaklara gore peygamberimiz cevresindekilere; "Ben ilmin sehriyim, Ali ise kapisidir." veya "Ben hikmet eviyim, Ali de onun kapisidir." demis. Bendeki bilgide ise; Peygamberimiz; "Ben ilimsem, ilmin kapisi da Ali'dir. Bana gelmek icin once Ali'den gecmeniz lazim." demistir. Burda en dikkat etmemiz gereken sey ilme yapilan vurgudur. Ilim; ogrenmek, dogruyu bulmak, 'Ol' kivamina gelmek demektir. Simdiki deyimimizle kollektif bilinc agina erismek, uyanmak ve yukselmek demektir. Muhammed'e ermek ise; ilimden doyuma ulastiktan sonra sevgide bulusmak demektir.
Bu baglamda "Devir Ali devri. Ali'den geciyoruz, Muhammed'e erecegiz" cumlesinde anlatilmak istenen; su anda buyuk uyanis icin yogun bir egitim ogretim doneminde oldugumuzdur. Bilinclerimiz aciliyor, farkindaligimiz artiyor, hem doga hem de bedenimiz uyaniyor. Yogun bir okuma, arastirma, yazma, istegiyle yarisiyoruz. Uyanista olanlar kitap yaziyor, blog aciyor, sifa dagitiyor, web sitesi kuruyor, grup sayfalari aciyor veya seminerler yapiyorlar...muthis bir bilgi paylasimi agi oruyorlar..orumcek gibi..
Yillardir bizden gizlenen ve dikkatimizden kacirilian tum ilimleri tek tek kesfediyoruz. Zamaninda kiymeti bilinmemis tasavvuf ilmini yeniden masaya yatirdik...Hak iadesi.... Bu yogun egitim doneminden gectikten sonra doyuma ulasip sonrasinda gercek ilim deryasinin kapisindan yani Ali'den iceri girecegiz. O kapidan girmek demek uyanisi tamamlayip yukselmek ve Levhi Mahfuza erismek demektir. Sonrasinda yeniden, tipki cocukken oldugu gibi masumiyete ve sevgiye demirlenecegiz. Yani Muhammed'e erecegiz.
Dahada ilerisi....bir ask hikayesi...
-Aasma Estefan-
Tamam canım çok sağol kelebek etkisinin neler yaratacağını kimse bilemez dimi :)@Sahra8483 Kesinlikle burda yapilan uzun paylasimlari dort gozle bekleyen, gozle gorulmeyen bir kitle var.
Çok güzelmiş canım yapacak çok şey var inşallah nasip olsun :)Bir arkadasim gondermis. Sizinle de paylasmak isterim:)
http://www.yaseminorman.com/2017/10/07/merkur-gunesin-kalbinde/
Haydi tutun dilekleri
Sağol canım o buranın güzel enerjisinden sizlerden birde. İnşallah hepimiz uyanalım güzellikler çekelim hayatımıza etrafımıza. Burda olmak paylaşımlarımları okumak iyi hissettiriyor.Yalnız değilim diyorsun kendi kendine.Sizlerde iyi ki varsınızOfff offff bu nasıl güzel bir yazıdır,paylaşımdır tüylerim ürperdi içim coştu resmen.Muazzam dönemlerdeyiz rüyalarımda bambaşka boyutlara,alemlere gidiyorum okyanuslar içerisinde,uzayda inanılmaz güzelliklere dalıyorum...Aklın alamayacağı güzellikte yerler...Sabah uyanıyorum gerçek miydi ya oralar diyorum.Sonra bu yazıları,paylaşımlarınızı okuyorum ve diyorum yalnız değilim gördüklerim de rüyaların ötesinde...
Nasıl da çoğalıyoruz değil mi müthiş ağlar örüyoruz.İyiki varsınız iyiki varsınız.Yaradanın sanatına hep birlikte enerjilerimizle iştirak ediyoruz, yaşıyoruz hep birlikte
Bir de dalga geciyorlar:)Sağol canım o buranın güzel enerjisinden sizlerden birde. İnşallah hepimiz uyanalım güzellikler çekelim hayatımıza etrafımıza. Burda olmak paylaşımlarımları okumak iyi hissettiriyor.Yalnız değilim diyorsun kendi kendine.Sizlerde iyi ki varsınızaile ya da yakın çevrede bu konulardan bahsediyorsun uzaylı gibi bakıyorlar insana sanki Çince konuşuyorum hııı oldu o zaman diyip susuyorsun :)
Artt kadar etkili, bilincaltinin hemen cevap verdigi bir teknik daha deneyimlemedim bea.Kulaga o kadar inanilmaz geliyor ki.Gecmis yasamlar,ana rahmi... neler nelere ulasabiliyor.Emin oldugum yerlerden degil beklemedigim yerlerden cikartiyir his olarak.Gecen yine yaptim ben de.Bir korkum endisem diyeyim.Gozumun onune ekran geldi bolumlere ayrilmis,her bir kisimda da farkli bir ben var farkli dusunceler var ilk genclik yillarima ait.Her yasadigim kismi kesin net cizgiyle ayirmisim ama bilincaltima hos sinyaller gitmemis, saklamalar gizlemeler olarak gitmis.Ben her ne kaadar farkli dusuncelere saygiliyim desem de bilincaltim bunu samimiyetsizlik olarak algilamis ve kendime ozsaygimi zedelemis. Son zamanlarda bunu farkedip kendi kutbuma cekilmisim ama yine de o donemin etkileri kalmis. 40 yil dusunsem aklima gelmeyecek seylerdi.Ama hala cozumlemis degilim ben de.Su ara ben de ona calisiyorum :)
Aynen öyle oluyor.Bir kaç ay önce ağabeyimle bu konulardan konuşurken "Senin kafan karışmış" dedi:)) Ben de artık kimseyle bu konuları konuşmuyorum.Çünkü içinde olmayana tuhaf ve uydurma geliyor.Sağol canım o buranın güzel enerjisinden sizlerden birde. İnşallah hepimiz uyanalım güzellikler çekelim hayatımıza etrafımıza. Burda olmak paylaşımlarımları okumak iyi hissettiriyor.Yalnız değilim diyorsun kendi kendine.Sizlerde iyi ki varsınızaile ya da yakın çevrede bu konulardan bahsediyorsun uzaylı gibi bakıyorlar insana sanki Çince konuşuyorum hııı oldu o zaman diyip susuyorsun :)
YouTube'dan Güneş Tan diye girerseniz videolarını görürsünüz.Ayrıca yine Güneş Tan'ın "Kaderini Değiştir" kitabını da okuyabilirsiniz.Merhaba bu bahsettiğiniz Artt tekniğini nerde bulabilirim acaba?
Aynen öyle canım, kızıma anlatıyorım ben de, çok negatif, sonra hep üzülen o oluyor.İnşallah birgün o da inanır bu pozitif düşünce, olumlama yapmaya. Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah.Sağol canım o buranın güzel enerjisinden sizlerden birde. İnşallah hepimiz uyanalım güzellikler çekelim hayatımıza etrafımıza. Burda olmak paylaşımlarımları okumak iyi hissettiriyor.Yalnız değilim diyorsun kendi kendine.Sizlerde iyi ki varsınızaile ya da yakın çevrede bu konulardan bahsediyorsun uzaylı gibi bakıyorlar insana sanki Çince konuşuyorum hııı oldu o zaman diyip susuyorsun :)
Bir arkadasim gondermis. Sizinle de paylasmak isterim:)
http://www.yaseminorman.com/2017/10/07/merkur-gunesin-kalbinde/
Haydi tutun dilekleri
Aynen ben de. Yaklasik 10 dk konustum. Hem dilek diledim. Hem olumlama yaptim. Ikisinin de yuklem zamanlari farkli oldugu icin oldukca komik oldu cumlelerim:)Sağolasın canım tuttum dileğimi hemde arkadaşıma gonderdim
Bir arkadasim gondermis. Sizinle de paylasmak isterim:)
http://www.yaseminorman.com/2017/10/07/merkur-gunesin-kalbinde/
Haydi tutun dilekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?