Aynen ben de. Yaklasik 10 dk konustum. Hem dilek diledim. Hem olumlama yaptim. Ikisinin de yuklem zamanlari farkli oldugu icin oldukca komik oldu cumlelerim:)
Ben bunu bahsettiği tarihte 7 martta da yapmıştım.O anda da kalbim kanatlanıyordu,şimdi de.Hatta kaç kişiye mesaj atmıştım böyle böyleymiş diye :) Dileklerimi tuttum, hatta yazdım da tatlım şimdi.Yazarken de oldu bile deyip şükrümü yaptım ki o an içimden Ya Evvel Ya Ahir ismi geçti Allahın.Tüm zamanların sahibi her şeyi bilen Allahım...
Amin canım inşallah siz pozitifsiniz kızınız da sizi takip eder enerjinize çekilir anne kız arasında çok güçlü bağlar vardır adımlarınıza basarak ilerlerAynen öyle canım, kızıma anlatıyorım ben de, çok negatif, sonra hep üzülen o oluyor.İnşallah birgün o da inanır bu pozitif düşünce, olumlama yapmaya. Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah.
Aynen öyle canım, kızıma anlatıyorım ben de, çok negatif, sonra hep üzülen o oluyor.İnşallah birgün o da inanır bu pozitif düşünce, olumlama yapmaya. Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah.
Yazmasamda okuyorum hiç atlamadan...
Bende bir çok şey yaşıyorum çok şükür..
Küçük küçük olsada..
Sizler yazınca eee bende yazayım dedim hem farkındalıklarimiz artar....
Anneme giderken aklımdan Ispanak geçti Tühhh dedim alsaydim keşke yarın yapardım...
Neyse annemden donecekken annem defi ki Ispanak almıştım pazardan ama başka yemekler yaptım sen götürde pişir
Tabiii kii dedimm.
Rabbime çok şükür nerden nasıl gönderiyor değil mi?
Aynen öyle canım, kızıma anlatıyorım ben de, çok negatif, sonra hep üzülen o oluyor.İnşallah birgün o da inanır bu pozitif düşünce, olumlama yapmaya. Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah.
Al işte eş zamanlılık anne kız uyumundan bahsediyordum siz kendi annenizle aranızda geçen olayı anlatmışsınız :) Ben de annemi düşünürüm arar beni üzüldüğümde sevindiğim zamanlar da Anne kız senin antenlerin mi var hemen hissettin derim güleriz...o da yaaa annelerden bişey saklanmaz işte gördün mü der :)
Aklımdan geçiyordun tamm canım..
Sabah yazar diye düşündüm ama burdasin
Aklından geçerim de burda olmazmıyım tatlım : )))) Telepatik bağlarımız var.Hatta bazen burda yazmayanlarla bile var.Bazen kendimi yazdıklarımı kanıtlamak ister gibi içimden düşünürken farkediyorum.Sanırım birisi içinden soru soruyor ya da eleştiriyor diyorum : )))) Şaka gibi ama gerçek olma ihtimali var
Amin. Insallah:)Uyuduğumu ve dinlenmiş olduğumu çok belli ediyorum değil mi : ))) Çok şükür oğlum biraz daha rahatladı.Dişleri patladı,rahatladı çok şükür.Uyku düzeni oturuyor.Dün oğluma uyku çalışması yaptım kollektif bilinci aracı tutarak bilinçaltına giderek.Çok iyi geldiğine inanıyorumEnerjiler tavan yapsın artık,olumlamalar imajinasyonlar...Bu arada bugün öyle bir haber aldık ki "evren ve yasaları benim için çalışıyor" mottomu yaşadım resmen En güzel haberler ve olaylar deneyimler bizimle olsun canlar
Maalesef sabah okudum bu mesajı, neyse artık bunda da vardır bir hayır.Bir arkadasim gondermis. Sizinle de paylasmak isterim:)
http://www.yaseminorman.com/2017/10/07/merkur-gunesin-kalbinde/
Haydi tutun dilekleri
İnşallah canım hem imajinasyon hem de dualarımda hep. İnşallah birgün o da aramızda olur. Ve de oldu çok şükür bin şükür rabbime.Amin canım inşallah siz pozitifsiniz kızınız da sizi takip eder enerjinize çekilir anne kız arasında çok güçlü bağlar vardır adımlarınıza basarak ilerler
Benimki 17 canım, bu yıl epey ilerleme kaydetti aslında, bşraz daha olayların farkına varmaya başladı. En azından üniversite sınavının ciddiyetini anladı. İnşallah pozitif düşünmeye de başladığını görürüm ve de öyle oldu şükürler olsun. Gelecek zaman kullanmamalıyızya. Ya şekür bin şekür rabbime, bizleri bu sayfada bululturdu. İyiki varsınız kızlarKaç yaşında kızın..
Benimki 15 o da aynı pekk bii negatif bakış açısı değişik...
Onada el atacağım ergenligine yoruyorum az zaman vereyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?