Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Aynen ben de. Yaklasik 10 dk konustum. Hem dilek diledim. Hem olumlama yaptim. Ikisinin de yuklem zamanlari farkli oldugu icin oldukca komik oldu cumlelerim:)

Okuduğum sn içimden hızlıca geçirdim dileklerimi ama biraz sonra bende uzunn uzunn olumlamalarima devam edeceğim.

Aklımdan geçiyordun tamm canım..
Sabah yazar diye düşündüm ama burdasin

Amin canım inşallah siz pozitifsiniz kızınız da sizi takip eder enerjinize çekilir anne kız arasında çok güçlü bağlar vardır adımlarınıza basarak ilerler

Kaç yaşında kızın..
Benimki 15 o da aynı pekk bii negatif bakış açısı değişik...
Onada el atacağım ergenligine yoruyorum az zaman vereyim...

Al işte eş zamanlılık anne kız uyumundan bahsediyordum siz kendi annenizle aranızda geçen olayı anlatmışsınız :) Ben de annemi düşünürüm arar beni üzüldüğümde sevindiğim zamanlar da Anne kız senin antenlerin mi var hemen hissettin derim güleriz...o da yaaa annelerden bişey saklanmaz işte gördün mü der :)

Sen her zaman pozitif ol ,içini ferah tut.Her şey müthiş bir dengede emin ol.İmajinasyonlarla ondan duymak istediğin cümleleri duy.Önce sen onun pozitif olabileceğine inanman lazım.Çocuklarımıza söylemesek bile his olarak onların karakterlerine etkilerde bulunabiliyoruz.Mesela sen pozitifsin, neden böyle negaitf düşünüyorsun demen bile onun hem bilincine hem de bilinçaltına sen negatifsin algısını gönderiyor. Ben çocuklarım için kendimi oldum olası rehber gibi hissettim.Onların kendilerine özgü fıtratlar,karakterleri var.Önce bunu kabul ettim daha başlarken hayatlarına.Ben uygularım ister alırlar ister almazlar onların bileceği diyorum.Çocuklar laflara bakmıyorlar zaten eylemlere ve sonuçlara bakıyorlar.O yüzden evren düzeni ve yaşadığın güzellikler onlara hep işaret olacak canım.Hiç endişe etme,rahat ol.

Aynen öyle canım annemde hisseder rüyasında görür...
Benimde kızım var farklı bir bağ veriyor Rabbim....

Aklımdan geçiyordun tamm canım..
Sabah yazar diye düşündüm ama burdasin

Aklından geçerim de burda olmazmıyım tatlım : )))) Telepatik bağlarımız var.Hatta bazen burda yazmayanlarla bile var.Bazen kendimi yazdıklarımı kanıtlamak ister gibi içimden düşünürken farkediyorum.Sanırım birisi içinden soru soruyor ya da eleştiriyor diyorum : )))) Şaka gibi ama gerçek olma ihtimali var

Bazen de birisi soru soruyor o an cevap yazamıyorum alakasız zamanda bir işle uğraşırken aklıma geliyor aaa cevap yazacaktım diye.Sonra diyorum herhalde herhalde telepatik bağ kurduk :)))))

Ben bugun yazmak icin defter aldim:) Evde defter yokmus gibi:)))
Ama bu da cok icime sinmedi. Hari dan itibaren baslauavahim. Once gecmisi yazacagim. Beni uzen olaylari. Cogunu kabullenip affettim. Hatta unuttuklarim geliyor artik aklima. Sasiriyorum aaa bu da vardi diye. Bir de ruh esini hayatina cekme meditasyonu yapiyorum 21 gunluk. Sesli youtube da buldum. 3.gunum olacak. Bakalim:)

Cok yol katettigimi dusunuyorum. Elbette her animi pozitif geciremiyorum. Ama olaylara bakis acim degisti. Dur diyorum bosa kendini gaza getirme:) En sevdigim ve herkese soyledigim "önemli olan olaylar degil, senin bakis acin" Bunu uyguluyorum. Cok rahatim.

Bugun de hurriyetye An" da kalmak ile ilgili bir yazi okudum. Cok hosuma gitti bir bolumu. Bulasik mi yikiyorsunuz. Bulasigi en iyi ben yikarim diye dusunun diyor:)) bu da kolay bir uygulama. Hatta yaziyi bulup paylasayim

Uyuduğumu ve dinlenmiş olduğumu çok belli ediyorum değil mi : ))) Çok şükür oğlum biraz daha rahatladı.Dişleri patladı,rahatladı çok şükür.Uyku düzeni oturuyor.Dün oğluma uyku çalışması yaptım kollektif bilinci aracı tutarak bilinçaltına giderek.Çok iyi geldiğine inanıyorum Enerjiler tavan yapsın artık,olumlamalar imajinasyonlar...Bu arada bugün öyle bir haber aldık ki "evren ve yasaları benim için çalışıyor" mottomu yaşadım resmenEn güzel haberler ve olaylar deneyimler bizimle olsun canlar

Amin. Insallah:)

Amin canım inşallah siz pozitifsiniz kızınız da sizi takip eder enerjinize çekilir anne kız arasında çok güçlü bağlar vardır adımlarınıza basarak ilerler
İnşallah canım hem imajinasyon hem de dualarımda hep. İnşallah birgün o da aramızda olur. Ve de oldu çok şükür bin şükür rabbime.

Kaç yaşında kızın..
Benimki 15 o da aynı pekk bii negatif bakış açısı değişik...
Onada el atacağım ergenligine yoruyorum az zaman vereyim...
Benimki 17 canım, bu yıl epey ilerleme kaydetti aslında, bşraz daha olayların farkına varmaya başladı. En azından üniversite sınavının ciddiyetini anladı. İnşallah pozitif düşünmeye de başladığını görürüm ve de öyle oldu şükürler olsun. Gelecek zaman kullanmamalıyızya. Ya şekür bin şekür rabbime, bizleri bu sayfada bululturdu. İyiki varsınız kızlar

Burada yazılan her mesajı okuyan, önemseyen,bekleyen gizli bir kitle kesinlikle var:)), ben de onlardan biriyim, yazmaya fırsat bulamıyorum ve olumlama imajinasyon konusunda sizler kadar ilerleyemedim henüz ama mutlaka okuyorum, elimden geldiğince bişeyler yapıyorum, iyi ki burası ve sizler varsınız
Bu zamana kadar ki hayatımın, bana göre en büyük imtihanı sayesinde burayı keşfettim, iyi ki bulmuşum burayı, sadece okumak bile yetiyor bazen, tüm yazılanlar o kadar güzel, enerji dolu ve rahatlatıcı ki:)) Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Ben de kardeşime ve arkadaşlarıma kişisel gelişimden kitaplardan vs bahsetmiştim, saçmalık bunlarla uğraşma deyip neredeyse benimle dalga geçtiler, daha da anlamayacak olana anlatmam..
Çevremdeki insanların kabul etmemelerinin nedeni bu tür uygulamaların dinimize uygun olmadığını düşünmeleri.. belki de hayallerimizi yaşayabileceğimize inanmamaları.. bilemiyorum...
Oysa ne demiş Mevlana; "İnsan düşünceden ibarettir, geriye kalan et ve kemik...Gül düşünürsen gülistan, diken düşünürsen dikenlik olursun"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…