Aynen instagram da takip ederken ben ne dusunsem istesem onu la ilgili bir kart paylasiyordu. Cok buyuk hevesle aldim kitabini. Iste buuu diyerek:)) dili de hosuma gitmedi, negatif yorumlar da etkili oldu. Bir de cumleler arasinda kopukluk var gibi geldi. Ama kitabi birakmadim ve bitirdimguzel yerleri de vardi elbette. Peki buttrfly sen okudun mu ol der ve ol kitabini? Ya da okuyan baska okuyan var mi?
Sahra- canim emek olmadan hic bir sey olmuyor. Ben hic bir uygulamsyi 21 gun duzenli yapamadim. Istikrarli olmadim. Bir hevesle basladim arkasi gelmedi.
Sen bir olumlama paylasmistin, uzun biraz.Onu telefona indirdim. Her gordugumde okuyorum. Sabah gozunu acar acmaz, gece uyumadan once okuyun diyordu ama hayat felsefem oldugu kadar. Eskiden mukemmeliyetciydim. Ya hep ya hic modundaydim. Kisisel gelisime merak saldikca dusuncelerim esneklesmeye basladi. Hayata bakisim daha genis bir pencereye acildi.
3_ 4 yildir uyku oncesi rituelim var. 20 dakikalik zikir cekiyorum , dualarimi ediyorum.Cuma geceleri yasin okuyorum. 5 tibet hareketini yapiyorum. Yataga girince o anki ruh halime gore bir video acip dinliyorum. Cogu zaman videonun yarisinda uyuyorum. Meditasyon yapmamis oluyorum yani.
Telefonuma hatirlatma kaydettim. Bu rituelime senin paylastigin olumlamayi ekledim.
Birde Hayallerimi Yaratiyorum meditasyonunu.
Bugun 5. Gun . 21 gunu tamamlayacagim. Bu sefer kendime inancim tam.
Meditasyon videosundaki eski fotograflar yillardir zihnimi bulandiriyor. Onlarla baris imzalayip gokyuzune ugurlamak beni cok hafifletti.
Ustune hayallerimi insa etmek cok iyi geldi.
Tamam canım teşekkür ederim herkesin kendine göre farklı yöntemleri var. Ben de bazı olumlamalara kendi sözcüklerimi eklerim kendime göre uzatır ya da kısaltırım. Farklı olumlamalar görürsem paylaşırım zevkle .Sahra- canim emek olmadan hic bir sey olmuyor. Ben hic bir uygulamsyi 21 gun duzenli yapamadim. Istikrarli olmadim. Bir hevesle basladim arkasi gelmedi.
Sen bir olumlama paylasmistin, uzun biraz.Onu telefona indirdim. Her gordugumde okuyorum. Sabah gozunu acar acmaz, gece uyumadan once okuyun diyordu ama hayat felsefem oldugu kadar. Eskiden mukemmeliyetciydim. Ya hep ya hic modundaydim. Kisisel gelisime merak saldikca dusuncelerim esneklesmeye basladi. Hayata bakisim daha genis bir pencereye acildi.
3_ 4 yildir uyku oncesi rituelim var. 20 dakikalik zikir cekiyorum , dualarimi ediyorum.Cuma geceleri yasin okuyorum. 5 tibet hareketini yapiyorum. Yataga girince o anki ruh halime gore bir video acip dinliyorum. Cogu zaman videonun yarisinda uyuyorum. Meditasyon yapmamis oluyorum yani.
Telefonuma hatirlatma kaydettim. Bu rituelime senin paylastigin olumlamayi ekledim.
Birde Hayallerimi Yaratiyorum meditasyonunu.
Bugun 5. Gun . 21 gunu tamamlayacagim. Bu sefer kendime inancim tam.
Meditasyon videosundaki eski fotograflar yillardir zihnimi bulandiriyor. Onlarla baris imzalayip gokyuzune ugurlamak beni cok hafifletti.
Ustune hayallerimi insa etmek cok iyi geldi.
Cok guzel bir yazi. Bu aksam evde kagit bardak bulursam o uygulamayi yapacagim. Bulamazsam da siseye su doldurup niyet edecegim:)NİYETLERİ SU'YA SÖYLEMENİN GÜCÜ
Suyun hafızası var.. ‘Benim endişelerimi temizlesin’ düşüncesiyle içilen su, bedende bu komutu yerine getirir. Suyun hafızası var.. Su bütün evrenin ve kainatın başlangıç noktasını oluşturuyor. Ve insanı bedenlenmesinde etmen olan en önemli madde. Su olmadan ne yeryüzü, ne gökyüzü, hiç bir canlı olamazdı. Bedenin yüzde 70’i su ama beyinle birleştiğinde bu su anlam kazanıyor. O zaman H 2 0’dan çıkıyor. Ve ona hangi dalga boyunu yüklersen o frekansa bürünüyor. Moleküler yapısı dönüşüyor, bedene şifa katıyor.
Örneğin zihninizden “Bütün kuşkularım, korkularım arınsın, bedenim bunlardan temizlensin” diye geçirip, suyu içtiğinizde, o kesin şifadır. Çünkü, sözlerle suya frekans yüklemiş oluyorsunuz. Düşündüğün anda beyin onu tanımlayarak bir dalga boyu yayıyor.
Ve sen suya doğru bakarak bunları söylediğinde kayda alıyor. Bütün bunlar düşünülerek içildiğinde, bedenin ihtiyacı olan bir işleve bürünüyor. “Beni üzüntülerimden temizlesin” diye içildiğinde bedene o şekilde aktarılıyor ve komutu yerine getiriyor. Huzura kavuşmak, dertlerden kurtulmak için önce derin bir nefes almak, yaşam enerjisini bedene aktarmak sonra da bu düşüncelerle suyu içerek şifa bulmak mümkündür.
Ben uzun yıllardır, bu uygulamayı hayata geçiriyorum. Hem sağlıkta hem estetikte hem de şifada. İnsanların huzura kavuşması için bedeni arındırmak çok önemli. Bir insana şifa olsun diye frekans yükleyerek verdiğimiz su, o kişinin bedenini temizler. Suyla ilgili uygulamalar onlarca. Örneğin büyüyü çözer, akıp gitmesini sağlar. Eve konulan bir kase su, bütün odalardaki negatif enerjileri yok eder.. Bedene doğru bir şekilde yüklendiğinde şifa aracıdır. Nasıl ilaçlar şifa katıyorsa, ”SU” bunlar arasında en önemli maddedir.
Yarın için düşüncelerinizi, niyetlerinizi ve dileklerinizi bir kağıt bardağın üzerine yazın, suyun bunların tezahürüne yardım etmesi için. Bazen bu, “yarın şaşırtıcı şekilde yaratıcı olacağım ve sevgiyle parıldayacağım” gibi genel iyi bir prensip olabilir veya “yarın bu durum ile zorluğumu çözmeyi diliyorum” gibi spesifik olabilir. Bunu tam bir zihinsel berraklık ve şükran ile yaptıktan sonra, suyun yarısını için ve suyun büyük yoğunluk ile yansıttığını ve evrene büyütücü bir anten olarak davrandığını bilerek uykuya dalın.
Bedeninizdeki içtiğiniz su sizin niyetinizi taşıyor ve hala ”HER ŞEY” e bağlı olan bardakta kalan su ile bağlantılı ve mesajınızı evrene göndermenize yardım ediyor. Onun yapısı düşüncenizi gerçekten değiştiriyor ve bu bilim tarafından kanıtlanabilirdir. Siz uyurken, bilinçaltı zihniniz hem bedeninizdeki suyla hem de bardaktaki suyla iletişim kurmaya devam eder ve sizin konsantre olduğunuz şeye yapısını değiştirir, sabahleyin uyandığınızda ve bardakta kalan suyu içtiğinizde, tam tamına hayallerinizi içiyor olursunuz ! Bu, onları tüm varlığınızda daha da güçlü yansıtır.
Bunu her gece yapın ve nelerin olduğunu görün, mucizeler katlanır ve sağlık daha hızlı şekilde güçlenir. Su, insanların sahip olduğu en güzel, değişken ve düşünceden etkilenen fiziksel maddedir. Su, varlığımızın hologramında nihai fiziksel tezahürdür ve eğer suyunuzu severseniz, o da sizi sever ve yolunuzda size yardım eder. Su canlı ve farkındadır.
Kaynak: Aycan Berker sayfası
Kişisel gelişim kitaplarıyla 13-14 yaşlarında tanıştım.Çok faydasını gördüğüm de oldu.Zararını gördüğüm de.Ama bilinçaltının gücüyle bir buçuk sene önce tanıştım. Şu an 33 yaşındayım.Bugünüme çok şükür ama ben de bilinçaltının gücünü senin yaşlarında bilseydim o zaman hayatım çok daha farklı olurdu.Cok guzel bir yazi. Bu aksam evde kagit bardak bulursam o uygulamayi yapacagim. Bulamazsam da siseye su doldurup niyet edecegim:)
Bu arada affedilmesi gereken ne cok sey varmis hayatimda. Unuttugum ama dusundukce su yuzune cikan. Aslinda benim simdiki korkularim, cekingenligim, oz guven eksikligim ogretmenimden dolayi saniyordum. Elbette onun da etkisi var ama asil sebep olan cocuklugumun karabasani, sadece benim degil etrafindaki cogu kisinin huzursuzluk sebebi olan uzaktan kuzenim. Cidden acimasizca tehditlerle, korkuyla gecirdim cocukluk yillarimi. Babasini kaybetmisti 7 yasindayken. Hic kolay degildi yasadigi. Etrafina ozellikle gucunun yettigine ki herkese yetiyordu zindan etti bi 5-10 yili. Cok acimasizdi. Ben unutmustum bunu. Simdi bir kizi var. Cok tatli bir kiz ama annesine cekerse ne olur bilemem. Gecen sene biraraya geldigimizde cok ozur diledi benden. Cok hata yaptim. Iste psikolojim soyleydi boyleydi. Elbette yaptiklarini sebebi bu olmazdi. Nen de cok onemsemedim hatta biraz alkolluydu. Olur dedim oyle seyler. Gecti, ben unuttum. Yok dedi ben unutmadim kizim olduktan sonra daha iyi anladim yaptigim hatayi. Eger tedavi gormek istersen ben masraflarini karsilarim bile dedi. Ben de he he dedim:)) cidden onemsemedim. Dusunsenize ailenizden hicbir baski gormuyorsunuz ama uzaktan bir akrabaniz sadece ayni yerde oturmanizdan dolayi o kadar sık gorustugunuz biri size neler yapiyor. Ailene de bir sey soyleyemiyorsun ki yanina yandas da buluyor biri kendi kuzenim biri mahalleden baska birinasil ben bunu silmisim. 3 aydir milleti affediyorum da bu neden simdi aklima geldi. Cok uzuldum cocukluk halime. Hatta biraksam aglayacagim. O caresizligime. Bir meditaayonda vardi cocukluk halinin yanina gidip bir seyler soyluyordun. Yazacak bir sey bulamadim. Belki de burda olmamin kendimi bir turlu tam yapamamamin sebebi o. Belki de degil sebebi o. Bir insan baska bir insanin hayatini nasil etkiliyor. Cocukluk durumum denildiginde caresizlik aklima geliyor. Ama simdi. Yani gecen hafta olsa bu gelmezdi. Iate bu uzaktan kuzen ve ogretmenim yuzunden pisirik bir cocuk olarak yetistim. Belki de baskalari ne dusunur dusuncem bunlardan kaynakli. Simdi kendimi duzeltmeye calismam, buralarda sifa aramam bunlardan kaynakli. Bir de guzel tarafindan bakayim sizlerle iletisim halindeyim. O da benim yanima bir kar
Burda 2-3 aydir birliktr paylasim yaptigim arkadaslarim. Sizin de katkiniz cok aydinlanmamda. Gelisimimi, degisimimi bire bir yasadiniz:) Gerek ozelden gerek burdan cok yardimci oldunuz. Tesekkur ediyorum.
Cok uzun yazdim. Ozur diliyorumdonup duzeltmiyorum da yanlislarimi gideyim kitabimi okuyayim.
Canim sanirim 20 li yaslardasin. Cok sanslisin.
Ben yillardir kendi icimden kaynaklanan huzursuzluguma ad koyma arayisindaydim...
20 li yaslarda da kuantum dusunce sistemi her yerde karsima cikiyordu ama inanmiyordum. Sacma geliyordu. Yazmistim ya; simdilerde bize gonderilen isaretleri idrak edecek kalp gozu icin dua ediyorum.
Benim aydinlanmam 33 - 34.yasima falan geldi sanirim. O zaman ruhen hazir oldum demek ki.
Cok sukur artik cevremdekilere daha fazla huzursuzluk bulastirmayacagim. Bu zamana kadar yasadiklarima bana verdikleri hayat dersleri icin tesekkur ediyorum.
Olumlu bakmak omur boyu gidilecek bir yol.
Bu yolu cok gec olmadan buldum.Cok sukur, bin sukur.
Kişisel gelişim kitaplarıyla 13-14 yaşlarında tanıştım.Çok faydasını gördüğüm de oldu.Zararını gördüğüm de.Ama bilinçaltının gücüyle bir buçuk sene önce tanıştım. Şu an 33 yaşındayım.Bugünüme çok şükür ama ben de bilinçaltının gücünü senin yaşlarında bilseydim o zaman hayatım çok daha farklı olurdu.
:)))) ciddi mi? Hiç güleceğim yoktu:))) Ben de seni hep küçük diye tahmin ediyordum nedense:)Ama benim yasim 35:))
Yazdiklarimdan dolayi daha kucuk gibi gorunuyorum sanirim. Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim:)
Tipim, hayata bakisim, ruhum gercekten yasimdan kucuk:))):)))) ciddi mi? Hiç güleceğim yoktu:))) Ben de seni hep küçük diye tahmin ediyordum nedense:)
Cok guzel bir yazi. Bu aksam evde kagit bardak bulursam o uygulamayi yapacagim. Bulamazsam da siseye su doldurup niyet edecegim:)
Bu arada affedilmesi gereken ne cok sey varmis hayatimda. Unuttugum ama dusundukce su yuzune cikan. Aslinda benim simdiki korkularim, cekingenligim, oz guven eksikligim ogretmenimden dolayi saniyordum. Elbette onun da etkisi var ama asil sebep olan cocuklugumun karabasani, sadece benim degil etrafindaki cogu kisinin huzursuzluk sebebi olan uzaktan kuzenim. Cidden acimasizca tehditlerle, korkuyla gecirdim cocukluk yillarimi. Babasini kaybetmisti 7 yasindayken. Hic kolay degildi yasadigi. Etrafina ozellikle gucunun yettigine ki herkese yetiyordu zindan etti bi 5-10 yili. Cok acimasizdi. Ben unutmustum bunu. Simdi bir kizi var. Cok tatli bir kiz ama annesine cekerse ne olur bilemem. Gecen sene biraraya geldigimizde cok ozur diledi benden. Cok hata yaptim. Iste psikolojim soyleydi boyleydi. Elbette yaptiklarini sebebi bu olmazdi. Nen de cok onemsemedim hatta biraz alkolluydu. Olur dedim oyle seyler. Gecti, ben unuttum. Yok dedi ben unutmadim kizim olduktan sonra daha iyi anladim yaptigim hatayi. Eger tedavi gormek istersen ben masraflarini karsilarim bile dedi. Ben de he he dedim:)) cidden onemsemedim. Dusunsenize ailenizden hicbir baski gormuyorsunuz ama uzaktan bir akrabaniz sadece ayni yerde oturmanizdan dolayi o kadar sık gorustugunuz biri size neler yapiyor. Ailene de bir sey soyleyemiyorsun ki yanina yandas da buluyor biri kendi kuzenim biri mahalleden baska birinasil ben bunu silmisim. 3 aydir milleti affediyorum da bu neden simdi aklima geldi. Cok uzuldum cocukluk halime. Hatta biraksam aglayacagim. O caresizligime. Bir meditaayonda vardi cocukluk halinin yanina gidip bir seyler soyluyordun. Yazacak bir sey bulamadim. Belki de burda olmamin kendimi bir turlu tam yapamamamin sebebi o. Belki de degil sebebi o. Bir insan baska bir insanin hayatini nasil etkiliyor. Cocukluk durumum denildiginde caresizlik aklima geliyor. Ama simdi. Yani gecen hafta olsa bu gelmezdi. Iate bu uzaktan kuzen ve ogretmenim yuzunden pisirik bir cocuk olarak yetistim. Belki de baskalari ne dusunur dusuncem bunlardan kaynakli. Simdi kendimi duzeltmeye calismam, buralarda sifa aramam bunlardan kaynakli. Bir de guzel tarafindan bakayim sizlerle iletisim halindeyim. O da benim yanima bir kar
Burda 2-3 aydir birliktr paylasim yaptigim arkadaslarim. Sizin de katkiniz cok aydinlanmamda. Gelisimimi, degisimimi bire bir yasadiniz:) Gerek ozelden gerek burdan cok yardimci oldunuz. Tesekkur ediyorum.
Cok uzun yazdim. Ozur diliyorumdonup duzeltmiyorum da yanlislarimi gideyim kitabimi okuyayim.
Estağfirullah uzun olsun sen bu yazıyla içini döktün ne de güzel yaptın. Anlattıkça burda yazıp görüp okudukça iyileşiyoruz. Bir kişi bile iyileşip mutlu hissettiğinde o kişinin enerjisi ile dünya da iyileşirmişCok guzel bir yazi. Bu aksam evde kagit bardak bulursam o uygulamayi yapacagim. Bulamazsam da siseye su doldurup niyet edecegim:)
Kesinlikle cok sey ogrendim, ogrendik.Yaaağğğ nasıl güzel anlatmışsın sıcacık,akıcı,açık...Ahhh şu akran zorbalığı...Çocukluk yıllarının en azılı belası.O dönemler geçtikten sonra aklımıza bile getirmek istemeyiz,büyüdükten sonra da o dönemler aklımıza gelmez zaten.Aynen seninki gibi aklımıza gelirmhadi canım ondan mı oldu ki deriz.Evet onlardan oldu çoğu şey malesef.Çoğu ezik hislerimiz,kimse tarafından anlaşılmadığımız,çekingenliğimiz,ürkekliğimiz...@gülhilal le konuşurlen bir ara ikimiz de çocukluk yıllarından yaşadığımız kısa zamanlarda hayatımıza giren akranlarımız tarafından çok ciddi deneyimler yaşadığımızı farketmiştik. Yaşadığım küçücük bir anı benim çok zengin insanları ukala,diğer insanları aşağılayan karakter kalıbına sokmama neden oldu. Sonra ne mi oldu hayatıma giren tüm zengin insanlar hep ukala,ezmeyi seven,egosu gelişmiş karaktere sahip insanlar oldu.Haliyle böyle olmak ukalılığı,ezmeyi gerektirir ki bilinçaltımdaki iyi,sevecen,paylaşımcı,yardımcı kalıbına uymaz.Daha öncelerde de çok defa söyledim.Artık bu kalıplarım çok değiştiği için karşıma çıkan zengin insanlar çok sıcacık,egosunu değil benliğini çalıştıran insanlar,o yüzden de hayatıma bol bol giriyorlar.
Görünüşte çok önemli olmayabilir.Ama hayatta aşk,para,kariyerin iyi ya da kötü olması blokajlarımızla ilgilidir.Herhangi biri blokajlı ise hep yerinde sayma olur.Aşk var ama para yok deriz,ya da para var ama aşk yok deriz.Halbuki her şey zirvede olabilir,yeter ki farkına varalım.
Hepimiz birbirimizden çok çok çok şey öğrendik öğrenmeye de devam ediyoruz
Kesinlikle. En ihtiyac duydugumuz zamanda bence. Simdiye kadar bilmeden yaptik bazi seyleri; niyet, olumlama, hayal etme... simdi bilincli yapiyoruz. Her gun yasadigim 3 guzel seyi yazmayi aliskanlik haline getirmek istiyorum. Hayir seciyorum:)@ Tulelut ay inanmiyorum.. Kafamda seni daha kucuk kurgulamisim. Bende 37 yim. Neyse... Bilincaltinin gucuyle tanismamiz cok gec olmadi yine de.
Evet burda olumlu mesajlari okumak bile bana cok iyi geliyor. Aslinda ben burada ilk bdv yi kesfettim. Surekli orayi okuyordum. Her gece. Bir sure sonra yorum yapmaya basladim. Orasi da bir derya deniz. Cok degisik hayatlar var. Allah kolaylik versin. Daha sonra bit sekilde burayi buldum ki kisisel gelisim ilgi alanima girmezdi. Cok faydasini gordumEstağfirullah uzun olsun sen bu yazıyla içini döktün ne de güzel yaptın. Anlattıkça burda yazıp görüp okudukça iyileşiyoruz. Bir kişi bile iyileşip mutlu hissettiğinde o kişinin enerjisi ile dünya da iyileşirmiş.Mor Alevde okumuştum galiba...
Benimde ilk okul hocam biraz zorbaydı dayak değil ama ters ve çok disiplinliydi anne baba da aynı, bende de vardır böyle kayıtlarım arada hortlayıverir okuduklarım öğrendiklerim bir de sizlerin sayesinde temizlemeye çalışıyorum
2015 aralık gibi çok zor bir dönemim de burayı okumaya başladım ara ara yazdım şu ara hepten alıştım buraya iyiki varsınız.
Cok tesekkur ederim sifa olumlamasi icin.HayallerimGercekOldu canım ben de dün başladım plastik ağzı kapalı şiseye niyetlerimi okuyorum dua gibi üflüyorum yarısını içip yatıyorum yarısını da sabah. Şu ara sizden uzak baş ağrılarım ve baş dönme sorunum var kulaktan(vertigo) ve stres kaynaklı İlacımı da alıyorum kodladığım şifalı suya da içiyorum. Bir de bir şifa olumlalaması öğrenmiştim bir yerden paylaşayım hemen(Bunu da söylüyorum yatmadan).Geçiyor Allah'ın izni ile öyle olsun inşallah.
Şifa Olumlaması:
Şifalanmasını istediğiniz bir yer Mesela boynumuz ; "Sevgili boynumun Ruhu, Zihni ve Bedeni Merhaba Seni Seviyorum. Kendi kendini iyileştirebilecek zekaya ve güce sahipsin. Lütfen iyi bir iş çıkar. Teşekkür ederim minnettarım" .
Burda önemli olan ağrıyı ya da rahatsızlığı dillendirmiyoruz. O bölgenin ruhuna zihnine ve bedenine önce selam verip sevgimizi belirttikten sonra yapacağı görevi ve minnetimizi söylüyoruz.
Kronikleşmiş bir ağrı ya da rahatsızlıksa hemen geçmiyorsa bırakmayın devam edin direnci kırılacaktır ve sizin talimatlarınızı yerine getirecektir yazıyordu.Benim sırt ağrılarıma çok iyi gelmişti gün için de (ağrım varsa)bir kaç kere ve yatmadan okuyordum işe yarıyor :) Kızlar Hepimize şifa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?