Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bende HayallerimGercekOldu gibi biliyorum başkası için kötü olacak şeyler istemek yada beddua etmek sana olumsuz bir şekilde döner diye biliyorum. İlahi adalet olduğuna inanıyorum ben, onları Allaha havale et bence.

ruh eşi çağırma için yaptığın şyleri anlatır mısın?
YouTube’da benzer Videolar var canım baktım şimdi de işte karşındaki kişide olması gereken özellikleri sayıyorsun sonra talep ediyorum çağırıyorum diyosun tabiki olumsuz şeyler düşünme Yok birini isteyip bilinçaltında olumsuz düşünmemen gerekiyor

Özellikle Bir kişiyi düşünüp istemeyeceğiz değil mi doğru mu anladım. Ben bir kağıda yazmıştım okudum bir iki gün sonra gerisi gelmedi ben tercihediyorum diyordum.

Özellikle Bir kişiyi düşünüp istemeyeceğiz değil mi doğru mu anladım. Ben bir kağıda yazmıştım okudum bir iki gün sonra gerisi gelmedi ben tercihediyorum diyordum.
Yani ruh eşin düşündüğün kişiyse gelir değilse bilemem benim onu çok seveceğim onun beni çok seveceği mutlu olacağım mutlu edeceğim kişiyi hayatıma çağırıyorum talep ediyorum gibicümleller

Yazim yanlisliklarimdan dolayi ozur dilerim. Sanirim anlatabilmisim derdimi:))) iyi dusun iyi olsun

Bu yöntemi tam anlayamadım anlatır mısınız
Yazıdaki çalışmayı yaptığınızda evinizden ya da hangi kapıya bu yüklemeyi yaparsanız o kapıdan giren insanlara ait negatif düşünceler ve enerjiler arındırılıyor. Ho'oponopono yönteminin araçlarından biri herhangi bir nesneye ho'oponopono bilişi yüklemek

Gun icinde cok ayrintili okuyamiyorum. Acele cevaplar yaziyorum. Sonra gece geri donuyorum ve kafam rahat bir bicimde okuyorum:)))

Bence arkadasin seni uzen davranisina devam ediyorsa art niyetlidir. Yanina gelmemesi daha iyi belki de. Diger turlu surekli tedirgin olacaktin ne yapacak ne diyecek diye:)

Ben kısa bir süre ya camii ya vedud okumuştum kafama göre :)). @beren_naz hepsinden okumuş bizde okusak mı?
Ben de onu okudum bir sure. Hatta burdaki bir topikte de duzenli olarak okuma yapiyorduk. Sonra ayrildim ordan. Gun icinde telaslar falan aklima gelmiyor. Aslinda guzel bir plan yapsak da okusak ne guzel olur...

Cok guzel bir davranis kagida dokmek. Gunluk yapsan belki daha iyi olur. Biriktirmeden yani. Sanki yazip yazip sonra olumlu yapacakmissin gibi anladim da:)

Bende bugun arkadaşın birini gördüm unuttum derken bir takım heyecanlanmalar Allahım
Normal ki. Uzun zamandir gormuyordun. Hatta gorecegini de tahmin etmiyordun. Yani bir suru yasanmisliklar var. Zaman gecince insanin aklinda hep guzel olanlar kaliyor. Sanki senin cok zaman gecmemisti uzerinden. Yanlis mi hatirliyorum.

O heyecanlanma beklemedigin anda gordugun icin olmustur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…