Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ne iyi geldi bu yazi. Gun boyunca anlamsiz bir huzursuzluk vardi. Gerci bu 1 hafta icinde aldigim 3,5 kilo ile de alakali olabilir:))))
Bendede :)). Daha önce bana olumsuz konuşan bir arkadaşımdan bahsetmiştim. Ondan uzaklaştım biraz ama hala görüşüyoruz, yaşadığım bir sorunu ona anlattığım halde bir gün o sorunla ilgili olmadık bir şey söyledi benim aleyhime olacak şekilde başkaları mutlaka duymuştur ama bnim yaptığım yanlış bir şey yoktu o an açıklama yaptım.Daha sonra o konuda öyle konuşmamasını yanlış anlamaya sebebiyet vereceğini söyldim. anlattığım şeyi unuttuğunu söyledi. Ve aynı konuda yine benzr şeyi yaptı onu uyardığım halde. Yaptığı bazı yanlış şeyleri dile getirdim son zamanlarda, zaten bazı şylerde tepki veriyordum buna rağmen aynı şeyi tekrarlıyordu.Şimdide özür dileyeceğine yanına gelmeyeceğime getirdi lafı.Geçenlerde bir konuda onun tanıdığının yardımınıda gördüm.Biliyorum art niyetli değil ama yine de geriliyorum

Hizla inisler basladigina gore ruyalarimizda bence bizi zorlayan, mesgul eden islerin sonuna gelmisiz demek. Artik hizla sonuca dogru gidiyoruz. Her cikisin bir inisi var. Hayatinda olmasini istedigin kisi de simdi baskasiyla.birlikte ya bence onu gordun. Aslinda begenmiyorsun cok ama olmayinca gonul ille de onu ister ya o durumu yasiyorsun bilincaltinda. Bu da ruyalarina yansiyor. Bence tahmin etmedigin birinden bir ilgi goreceksin:)

Nasil da bilmis bilmis yazdim:)))) ama icimden oyle geldi...

Teşekkür ederim yorum için. 'Bence tahmin etmedigin birinden bir ilgi goreceksin:)' bunu nasıl anladın.İnşallah dediğin gibi olur.

Ne iyi geldi bu yazi. Gun boyunca anlamsiz bir huzursuzluk vardi. Gerci bu 1 hafta icinde aldigim 3,5 kilo ile de alakali olabilir:))))
Bende de uyku uyuşukluk hali var yazıda dediği gibi bir de değişik garip rüyalar, neyse iyi yönde değişim olacaksa tamam diyorum geçer gider :)

Sahra-
Paylastigin yazi cok guzeldi.
Bu tip yazilar surekli karsima cikiyor. Ozel bir donemden geciyormusuz.
Bireysel olarak kendimle yuzlesmelerimin , gecmisimle hesaplasmalarimin, affatme calismalarimin meyvesini toplamaya basladigimi fark ediyorum.
Toplumsal ve evrensel olarak dusununce tum insanlik ve dunyamiz adina cok umutluyum. Su an burda ezan okunuyor. Imsak vakti.
Rabbim tum insanliga bol bol vicdan, methamet, sevgi versin.

İnşallah öyle olsun, Amin güzel dileklerin için

Herkese gunaydiiiiin:)
Tesekkurler beren_naz
hayatimi degistiriyorum hangisini okumali? Hangisinden baslamali? :) sen hangilerini yaptin beren_naz ?

Pozitif arkadaslarim. Sorun yasadigim is arkadasim sorusturma geciriyor demistim ya simdi beni ifade vermeye cagirdilar. Hatta ilk beni cagirdilar. Sanirim boyle olmasini da soylenlerimle ben cagirdim:)))

Cok meraktayim ne olacak acaba?

Pozitif arkadaslarim. Sorun yasadigim is arkadasim sorusturma geciriyor demistim ya simdi beni ifade vermeye cagirdilar. Hatta ilk beni cagirdilar. Sanirim boyle olmasini da soylenlerimle ben cagirdim:)))

Cok meraktayim ne olacak acaba?
Ben de her gün dua ediyorum bana haksızlık yapanların cezasını çekmesini istiyorum ama her geçen gün Bşka bişiy oluyor yeni gelen arkAdasa odadakilerle durumumu izah etmeye çalışmıştım mesaj atarak şak kadın da beni engellemis Allahım nasıl bir sınavdan geçiryorsun beni

Ama pozitif dusunce ve olumlamalara gore onlarin zarar girnesinicin dua etmemelisin sanki. Birak ne yaparlarsa yaosinlar. Sen icini duzelt. Ben o sorun olan arkadasima 1 hafta boyunca ya latif esmasini okudum. Isleri yoluna girsin diye. Baskalarinin kotulugunu isteyerek mutlu olamazsin ki. Elbette anlik.duygularda isteuebiliriz ama surekli bunu istemek sana zarar verir.

Mesela neden o yeni gelene kendini anlatma geregi duydun? Eger sen hakliysan o zaten anlar... nacizane tavsiyrm cok dusunme bu konulari. Aklina gelince baska seye yonlendir dusuncelerini, insanlara kendini anlatmaya calisma bir de...

Masası yoktu benim masamın önünde oturuyordu rahatsız ettiğini düsündügünü dile getirdi bunun üzerine ben de odada konusamadım diye mesaj yazdım ayıp ettim diye sürekli surat aaık konusmaya çlışıyor konusmuyormusum gibi bende salaklık her türlü atmamlıydım dedigim tek sey kusura bakma senlik degil toplu bir sorun vardı o kadar.ben de dua edeyim canım düşünmemeye çalışıp olumlama yapıyorum bir yerde hatam var ki olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…