Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

[

Ne kadar güzel :)). Peki belli sayılarda mı okudunuz.Daha doğrusu sayı önemli mi

Evet ya latif 16641 adet okunuyor.Belli bir zamanda okumuştum hergün sayı belirleyerek.Dua grupları var orda da hergün birbimize okuyoruz.Tavsiye ederim iyi geliyor.Çıktığım biri vardı 5 yıllık ilişkiden sonra nişanlanıp 1,5 ayda ayrılmıştık 2016 da sonrasında hep bir kısmetsizlik oldu.Güzelim de çok şükür işim var durumum iyi ama bir türlü olmuyordu.Dualara devam ettim şubat ayında biri ile tanıştırıldım.Martta söz nisanda nişan oldu.Kısmetse eylülde düğünümüz var :)

MEvsiminde meyve görmen çok güzel kısmet demek, aşkla ilgili kısmtler olabilir

Allah tamamına erdirsin, mutlu olursun inşallah. Bellibir zamanda derken örnek veriyorum 1 haftada okuyacağım gibi mi? Aşk,sevgi işleri için hangi esmayı ne kadar sürede okudunuz?

Allah tamamına erdirsin, mutlu olursun inşallah. Bellibir zamanda derken örnek veriyorum 1 haftada okuyacağım gibi mi? Aşk,sevgi işleri için hangi esmayı ne kadar sürede okudunuz?
Anin cnm inş belli bir süresi yok.Günde 1000 adet okuyorum artık sen başla gündr kaçar adet okuyabilirsen 1 haftada mı 1 ayda mı bitirirsin sen bilirsin.Evlilik için olan esmalar var yazayım

Ben dua ajandası yaptım hangi Esma neye iyi geliyor diye.Ben ya latif esmasının mucizesini yakın olduğum müşterime söylemiştim.Okuduktan sonra şunlar oldu falan diye.Berenciğim satılamayan bir evim var ne okuyayım dedi.16641 adet ya latif okuyun dedim aradan biraz zaman geçti akşam 11 de müşterim aradı.Allah senden razı olsun Berenciğim seni verene kurban olurum Esma'yı okudum bitirdim aylardır satılamayan evim satıldı dedi tşk etti hanım.Parayı da getirdi ertesi gün hesabına yatırdık :)

Sağlık için şafi ismi ne kadar okunmali biliyor musunuz?

Yazarsan sevinirim

Evlenmek istediğin kişi için hergün 3025 adet ya mucib okunmalı

Cami ismi toplayan bir araya getirenmiş dargınların barışması için 114 kere ya cami

Hergün 489 ya fettah okumak evlenmeyi kolaylaştırıyormuş

1062 kez ya fettah ya bais evlilik için

336 kere ya musavvir düzenli okumak evliliği kolaylaştırıyor

Ya vedud 400 adet

"Allahümme ya mufettihal Ebvab ifteh lena hayrel bab " (Ey kapıları açan Allah'ım! Bize hayır kapısını aç.). Duasını 41 kez okuyoruz.

Ya Cemil 83 adet güzellik için

100 ya Kadir dileklerin kabulü için

Yükselme sınavına girip kazanamayan arkadaşa sınav öncesi 189 ya mukaddim oku üfle Pirince sınavda pirinci yut demiştim.Yapmış sınavı geçti yükseldi.

Ya baki entel baki
İnsan kalbindeki bu sınırsız muhabbete layık olmayan ve birgün mutlaka onu terk edip gidecek olan ölümlü sevgilileri ya baki entel baki demekle , onlar kendisini bırakmadan o onları bırakır.

Esmaları okumadan önce koruma yapmak lazım diyorlar,koruma nasıl yapılıyor biliyor musun? Ben esma okudum ama hiç koruma yapmadım :))).

Teşekkür ederim

Esmaları okumadan önce koruma yapmak lazım diyorlar,koruma nasıl yapılıyor biliyor musun? Ben esma okudum ama hiç koruma yapmadım :))).

Hayır cnm ben hiç duymadım korumak yapmak diye.Nasıl birşey acaba merak ettim ben de

Şimdi türbelere ziyarete gitmişseniz bilirsiniz yeşil vardır oralarda koruma amaçlı.Ben zaman zaman ziyaret ederim yeşil almıştım cüzdanımda dururdu.Birisi anneme demişki senin kız evlenmeye niyetleniyor ama olmuyor ya o yeşillerden demiş.Türbe korurmuş kimse bana yaklaşamazmış.Ben de bunu duyunca olabilir dedim.Çıkardım yeşilleri cüzdandan arabaya koydum.Sonra nişanlımla tanıştık.Geçenlerde gene bir türbe ziyareti yaptık yeşil aldım çantamda kalmış ben de bi sinir bi değişiklik hemen aklıma yeşiller geldi çıkarttım.Bu da yaşadığım bir tecrübe.

Bir ara Fatma ana eli kolyesi meşhurdu ben de aldım taktım.Ne zaman o kolyeyi taksam canımı sıkan şeyler oluyor lavaboya falan gidiyoruz kolye varken ondan mı nedir bana iyi gelmedi.Başkasına hediye ettim.

Bir de yeşil elma eve ne zaman yeşil elma alsak evde tartışma çıkıyor.İş yerine götürsem ya arkadaşlarla aram bozuluyor ya bir müşteri canımı sıkıyor falan çok denedim.Arkadaşlar önce inanmadılar sonra baktılar birkaç kez aynı şey oldu.İş arkadaşım dediki gene böyle canımın sıkıldığı bir gün elmamı var çekmecende dedi baktık çekmecenin altlarında elma kalmış :)

Eve yeşil elma alınca annem kızıyor dışarıda ye gel diyor :) cidden bize iyi gelmiyor bu yeşil elma.

2 yıl evvelde yeşil elma diyetine başladım.İş yerime de eve de bolca aldım kilo kilo elma.Kuzenimin başına çok kötü bir olay geldi çocukları yuvaya düştü hiç iyi gelmiyor bu yeşil elmalar bize.Oysaki çok severim

Ne iyi geldi bu yazi. Gun boyunca anlamsiz bir huzursuzluk vardi. Gerci bu 1 hafta icinde aldigim 3,5 kilo ile de alakali olabilir:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…