- 25 Ekim 2017
- 413
- 955
- 53
İmajine, imajinasyon hayal etme, ama sanki o olayı yaşıyormuş gibi içinde olma 5duyu organınla algılama. aslında topiğin başlarında var.Kızlar merhaba bu imajine etme olayı nedir yazıyorusnuz ama anlamıyorum pek
kapıyı açarken yanımda yanımda bir erkek vardı. Bilmiyorum.Hisslerini bastırıyorsun bence birini seviyorsun
Bana uygun değil diye düşünüyorum galiba, ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda yaptıkları canımı sıkıyor :)))Hisslerini bastırıyorsun bence birini seviyorsun
Bir bakayım deneyeyimİmajine, imajinasyon hayal etme, ama sanki o olayı yaşıyormuş gibi içinde olma 5duyu organınla algılama. aslında topiğin başlarında var.
Sen sana uygun degil diye düşünürken akılla aslında bilinç altında onu seviyor olabilirsinBana uygun değil diye düşünüyorum galiba, ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda yaptıkları canımı sıkıyor :)))
EVet kabullenemeyeceğim şeyler yapıyorSen sana uygun degil diye düşünürken akılla aslında bilinç altında onu seviyor olabilirsinbazen karşımızdaki çok saçmalasa kabul etmeyeceğimiz Şeylerde yapsa bu böyle
Yinede onla olmak ister misinEVet kabullenemeyeceğim şeyler yapıyor
İsterim sanırım, tabii aynı şeyleri yapmamalı. biliyorum yanlış ama canına okumak istiyorum :)))Yinede onla olmak ister misin
Çok iyi olur okursanİsterim sanırım, tabii aynı şeyleri yapmamalı. biliyorum yanlış ama canına okumak istiyorum :)))
Tamam bana geldiğinde okuyacağımÇok iyi olur okursan
Nereden biliyorsun :))Birgün gelecek
Senden haberi varsa birgün gelirNereden biliyorsun :))
ilk ilgi gösteren oydu zaten benimle inatlaşanda o.Senden haberi varsa birgün gelir
Şimdi nasıl aranız inatlaşması seni önemsediği anlamına gelir aklı sende demekkiilk ilgi gösteren oydu zaten benimle inatlaşanda o.
Aramızda hiç bir şey olmadı, şimdide yok,benden ters hareket gördü ve başkasıyla görüşmeye başladı hep birlikteler, benim gözüme sokmak içinde herşeyi yaptı. Onun yanındayken bile bana bakıyordu ben bu tip hareketleine snirlendim ve ters davrandım şimdi bakmıyor yada benim görmyeceğimi zannettiği zamanlarda kırgın bakıyor. Biraz çetrefilli anlayacağın.Şimdi nasıl aranız inatlaşması seni önemsediği anlamına gelir aklı sende demekki
Hım anladım sen önceki ilişkileirnde üzüldüğün için korktun biraz tersledin sanrıım oda öyle şeyler yaptıAramızda hiç bir şey olmadı, şimdide yok,benden ters hareket gördü ve başkasıyla görüşmeye başladı hep birlikteler, benim gözüme sokmak içinde herşeyi yaptı. Onun yanındayken bile bana bakıyordu ben bu tip hareketleine snirlendim ve ters davrandım şimdi bakmıyor yada benim görmyeceğimi zannettiği zamanlarda kırgın bakıyor. Biraz çetrefilli anlayacağın.
Hemen öyle şeyler yapması gerekmiyordu.:)))Hım anladım sen önceki ilişkileirnde üzüldüğün için korktun biraz tersledin sanrıım oda öyle şeyler yaptıkeşke sende okadar sert davranmasaydın
Erkekler biz gibi degilHemen öyle şeyler yapması gerekmiyordu.:)))
Dediğin gibiymiş, ben böyle alışmadığım için :)))bilmiyordum.Erkekler biz gibi degilartık kovsanda gitmeyecek erkek yok rahatlarına düşkünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?