Sağol canım tavsiyelere Allahım yalnız değilmişim şükür dedim :) ben de sanki o enerji yoğunluğu anlarda böyle ayaklarımın altında bir titreşim hissediyorum, ya çok uyuyorum ya da uyuyamıyorum, duygu durumlarımız aynı gibi pazar günü kendimi toprağa ağaca çimlere attım, kocaman yaşlı bir ağaca sarıldım enerjisini aldım (gören deli bu demiştir halbuki delirmemek için yapıyorumYine tuhaf bir dönemdeyiz sanki.Aynı günün sabahında kendimi imajinasyonumu gerçekleşmiş bulup sevinç coşku yaşarken, akşamına somut bir şey olmayıp aklıma sadece bir düşüncenin gelmesi ya da tesadüf bir şey görmemle enerjim darma duman olabiliyor.Dönemimiz havası gibiyim yani öğlene kadar yaz gibi çok sıcak öğle sonrası şimşek, yağmur, soğuk :) Enerjimin düşmeye başladığını hissettiğimde kalem kağıt alıyorum hemen şükür listemi çıkarıyorum : ))) Allahın ne kadar sevgili kuluyum diye,sonra epey bir şey çıkıyor çok şükürEnerji düşüklüğünden bir şey kalmadığı gibi üzerine enerjik müziklerimi açıp çakralarımı canlandırıyorum ve başlıyorum imajinelere.İşte böylelikle yapmış oluyorum kendime bir hava boşluğu Şiddetele tavsiye ediyorum hepinize.
Eckhart Tolle - Şimdinin Gücü, Stefano E.D'Anna - Tanrılar Okulu, Don Miguel Ruiz- Dört Anlaşma, Azra Kohen - Aeden ( Fantastik- macera adı altında uyanış kitabı Aeden )Inanmazsiniz sukurlerimi yazdim biraz once:)
Sizden kitap tavsiyesi istiyorum. Rezonans kanunu, bilincaltinin gucu, pozitif dusunce, zero limit kitaplarini okudum. Son zamanlarda cok hosunuza giden okumami tavsiye ettiginiz bir kisisel gelisim kitabi var mi?
Hepsi icin coook tesekkur ederim. Bir durumla ilgili basima surekli ayni sey geliyor. Kisiler degisiyor, davranislari degismiyor... bunun sebebini bulmam gerekli. Dusunce seklimle alakali sanirim. Acaba ne dusunuyorum? :)))
Yeni bir soluk kattigin icin tekrar tesekkurlerz_e_l_i_s
Peki nasil calismalar yapiyorsun?Şu sıralar bende karşıma çıkan yeni insanların, bendeki hangi noktaları vurgulamak istedikleri üzerinde duryorum, çalışıyorum. Umarım sahip olduğumuz her yeni farkındalık aydınlanma yolunda önümüzü açar.
Çok memnun oldum bende sizlerle tanıştığım için.
Peki nasil calismalar yapiyorsun?
Ne kadar guzel bir deneyimleme sansi:)) ne kadar garip bir cumle ile bunu ifade etmem:)))Aslında çok sistematik bir çalışma değil, özetlemem gerekirse;
Yakalşık bir aydır devam eden yeni bir ortama girdim bu sayede aniden hayatıma farklı 20 civarı kişi girmiş oldu, daha öncesinde ise bunun üzerinde düşünmeye okumaya başlamıştım şöyle ki,
Hayatımıza giren her yeni insan bize ayna tutar aslında, onda kızdığımız şeyler aslında kendimizde de var olan şeylerdir, bunları analiz etmeye çalışıyorum kimde nelere kızıyorum, bunlara neden kızıyorum, kendimde buna karşılık gelen ne gibi özellikler var, bunları nasıl değiştirebilirim, sadece farkına varmak yeterli mi vs vs gibi.
Birde bazı insanlar ise sadece kendimizi iyi hissetmemizi, onaylanmamızı sağlamak üzere hayatımıza giriyor çünkü her insanın doğasında onay görme ihtiyacı var malum. Bu kişileri analiz etmeye çalışıyorum, onlarda ne görüyorum ki, onlar beni hangi özelliklerimle takdir ediyor veya belki amiyane tabir olacak ama hangi özelliklerime özeniyor ki ben takdir görme ihtiyacımı tatmin ediyorum.
gibi gibi şeyler bende henüz deneme yanılma yöntemiyle öğrendiğim için, zaman gösterecek belkide hangi uygulamalar ilişkilerimde yaşadığım kör döngülerden kurtulmama vesile olacak.
Sağol canım tavsiyelere Allahım yalnız değilmişim şükür dedim :) ben de sanki o enerji yoğunluğu anlarda böyle ayaklarımın altında bir titreşim hissediyorum, ya çok uyuyorum ya da uyuyamıyorum, duygu durumlarımız aynı gibi pazar günü kendimi toprağa ağaca çimlere attım, kocaman yaşlı bir ağaca sarıldım enerjisini aldım (gören deli bu demiştir halbuki delirmemek için yapıyorum) topraklandım iyi geldi bayağa
Merhaba arkadaşlar,
Önce kısaca özetlemem gerekirse, bu sayfanın varlığından sanırım 2 yıl kadar önce arkadaşımftemiz sayesinde haberdar oldum, o zamanalr hayatımın en zor dönemleriydi diyebilirim. ama gelin görünkü arada bir arkadaşım bahsettikçe girip bakmama rağmen bana hiçbir şey ifade etmiyordu yazılanlar, şimdi şimdi anlıyorum aslında benim o zor dönemlerden çıkış yolum, farkındalık kazanma şansım burasıymış ama ben o kadar kör bakmışım ki görememişim. Neyse geç oldu belki ama tam oldu, çok da güzel oldu.
Sanırım 2-3 aydır takip ediyorum topiği, geçmişi okuyorum ara ara, bilgisayarımın köşesinde asılı postitte 240. sayfada kaldığımı görüyorum :) ve devam ediyorum okumaya. Aslında tamamını okuduktan sonra yazacaktım sizlere ama beklememek geldi içimden, çok güzel paylaşımlar var geçmişte ve devam eden. Bu nedenle en azından bir merhaba diyip bende paylaşımlara destek olmak niyetindeyim. Ben bugün nasıl okudukça fayda sağlıyorsam bu topicte yazılanlardan ve paylaşılanlardan, bundan sonra okuyanlar ve halen takip eden kişilere benimde bir katkım olsun istedim.
İyi ki açmışsınız bu topiği, iyi ki yolum kesişmiş sizlerle, çok çok teşekkür ederim canım arkadaşımftemiz
Aslında çok sistematik bir çalışma değil, özetlemem gerekirse;
Yakalşık bir aydır devam eden yeni bir ortama girdim bu sayede aniden hayatıma farklı 20 civarı kişi girmiş oldu, daha öncesinde ise bunun üzerinde düşünmeye okumaya başlamıştım şöyle ki,
Hayatımıza giren her yeni insan bize ayna tutar aslında, onda kızdığımız şeyler aslında kendimizde de var olan şeylerdir, bunları analiz etmeye çalışıyorum kimde nelere kızıyorum, bunlara neden kızıyorum, kendimde buna karşılık gelen ne gibi özellikler var, bunları nasıl değiştirebilirim, sadece farkına varmak yeterli mi vs vs gibi.
Birde bazı insanlar ise sadece kendimizi iyi hissetmemizi, onaylanmamızı sağlamak üzere hayatımıza giriyor çünkü her insanın doğasında onay görme ihtiyacı var malum. Bu kişileri analiz etmeye çalışıyorum, onlarda ne görüyorum ki, onlar beni hangi özelliklerimle takdir ediyor veya belki amiyane tabir olacak ama hangi özelliklerime özeniyor ki ben takdir görme ihtiyacımı tatmin ediyorum.
gibi gibi şeyler bende henüz deneme yanılma yöntemiyle öğrendiğim için, zaman gösterecek belkide hangi uygulamalar ilişkilerimde yaşadığım kör döngülerden kurtulmama vesile olacak.
Paylaşımlar çok güzel teşekkürler devamını bekliyoruz :)Biraz peş peşe oldu belki paylaşımlarım ama bunları ve daha fazlasını bu sabah üst üste okudum bende, kapatıp geçsem belki bir daha fırsat olmayacaktı paylaşmaya.
Hoşgeldinnnn ben de diyordum; beğeniyorsun yorumlarımı bakalım ne zaman yazacaksın diye :)Çok güzel demişssin ilk başlarda benim için hiçbir anlamı yoktu yazdıklarınızın o zaman diye.Eğer o dönemler yazsaydın, eminim böyle yazılar asla çıkmayacaktı.Çünkü bir iki defa halihazırda negatif tutumuyla sayfaya girip negatif yorum yazan kişilerle diyaloglarım oldu,tecrübeyle sabit yani. Paylaşımlarını çok beğendim,ben gibi çoğu insan girip pozitif enerji yükleniyoruz böylelikle;çok teşekkürler tatlım. Hayırlı uğurlu olsun yeni girşimin hayatında bir sürü harika olaylara vesile olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?