2 3 aydır topiği takip ediyorum diyorsun ve 1 aydır farklı bir ortama girdim 20 küsür insanla tanıştım diyorsun. Tesadüf mü asla değil canım, evren seni müthiş destekliyor harika enerjilerle
Paylaşımlar çok güzel teşekkürler devamını bekliyoruz :)
Rica ederim canım, düşünce gücü ile ilgili çok kitap okumuştum ama nokta atışı kitapları bende burdaki arkadaşlarımın tavsiyesi ile okudum Bilinç Altının Gücü de onlardan biriBu ara çok üzerine düştüğüm için bende paylaşım çok olur ama bir çok tavsiyeyi geçmiş sayfalarda sizlerden aldım zaten, şuan "Bilinçaltının Gücü"nü okuyorum mesela, onuda sizin tavsiyenizle not almıştım. O kadar harika bir kitap ki, acele etmeden sindire sindire okumak istiyorum günce yalnızca bir bölüm okuyorum. Yeri gelmişken teşekkür ediyorum benim bu kitapla buluşmama vesile olduğunuz için...
z_e_l_i_s hatta Yüzde yüz düşünce gücü diye bir kitap vardı liseye başladığımda okumuştum vayy be demiştim o zamanlar başlamıştı merakım enerjilere (bir arkadaşıma vermiştim geri gelmedi ) çok iyi kitaptı bulursam alayım tekrardan şimdiki bilinç haliyle tekrar okumak lazım...
z_e_l_i_s hatta Yüzde yüz düşünce gücü diye bir kitap vardı liseye başladığımda okumuştum vayy be demiştim o zamanlar başlamıştı merakım enerjilere (bir arkadaşıma vermiştim geri gelmedi ) çok iyi kitaptı bulursam alayım tekrardan şimdiki bilinç haliyle tekrar okumak lazım...
Bu ara çok üzerine düştüğüm için bende paylaşım çok olur ama bir çok tavsiyeyi geçmiş sayfalarda sizlerden aldım zaten, şuan "Bilinçaltının Gücü"nü okuyorum mesela, onuda sizin tavsiyenizle not almıştım. O kadar harika bir kitap ki, acele etmeden sindire sindire okumak istiyorum günce yalnızca bir bölüm okuyorum. Yeri gelmişken teşekkür ediyorum benim bu kitapla buluşmama vesile olduğunuz için...
Kitabın pdf formatını buldum netten, en kısa zamanda okumaya başlayacağım.
Bilinçaltının gücü ve rezonans kanunu Benim favori kitaplarım. Başlangıç olarak herkese tavsiye ediyorum Çok başarılı kitaplar.
%100 düşünce gücü kitabı bana o kadar tanıdık geldi ki acaba evde olan bir kitap mı dedim karıştırdım buraları ama bulamadım. PDF seni indireyim dedim Siz hangi siteden indirdiniz?
Tesekkur ederim. Ben de e kitap arsivinden indirdim:) bir sitede numara istiyorlardi Allah dedim virus geliyor:)))Merhaba ben https://epdf.tips/100-dnce-gc.html bu linkten indirdim. Rezonans kanunu da okudum evet oda çok güzel bir kitap, başucu kitabı yapılmalı.
Canım psikolog seansımdan sonra kötü oldum dedin ya bak bu yazı tam o durumu açıklıyor aklıma geldin okuyunca :Selaaaaam.
Coook guzel bir gun:) normalde en sevdigim mevsim kis ama havanin gunesli olmasi da icimi kipir kipir ediyor:)))
Simdi size komik bir sey anlatacagim. Aslinda trajikomik
Iş yerinde bir arkadaşım vardı hatırlarsınız sorun yaşadığım Aslında gizli bir savaş diyelim Dana doğrusu Onun beni sevmemesi ile alakalı rakip olarak görmesi ile alakalı. iş yerinde bir şekilde yaptıklarından dolayı hakkında soruşturma başlatılmıştı ilk olarak beni ifade için çağırmışlardı. Hatırlarsaniz ben de geçen hafta ufak bir panik yaşamıştım gittiğimde soracaklar ne yapacağım Umarım benden dolayı bir zarar görmez gitsin ama gittiği yerde mutlu olsun gibi dileklerim vardı:) salı günü beni yeniden ifadeye çağırdılar. Ben o kadar iyi niyetimi Allahım benden olmasın Keşke bu şekilde Gitmeseydi diye düşünürken Meğer o beni şikayet etmiş yazılı olarakifade değil bildiğin savunma verdim O günü çok kötü geçirdim hani Buraya yazmak istemedim gerçekten inanamadım zaten iş yeri olarak herkese bir kulp takmış. Bir gün önce psikolog seans sonunda da pek iyi değildim onun etkisiyle Ertesi gün de iyi değilim. Hatta soruşturma yapanların karşısında ağladım Hatta soruşturma yapanların karşısında ağladım
Şimdi dönüp baktığında gülüyorum Gerçekten de çok komik. Biz neler düşünüyoruz Onlar neler yapıyorsizi bir kez daha anladım gerçekten kötü insanlar var
Cok tesekkur ederim:)Canım psikolog seansımdan sonra kötü oldum dedin ya bak bu yazı tam o durumu açıklıyor aklıma geldin okuyunca :
"Psikoterapi geriletir bazen, regrese eder insanı, geçmişi şimdi yapar, kefareti ödenmemiş günahlarla bir karşılaşmaya dönüşür, biriken borçların sırılsıklam tahsil edildiği bir tufan gibi, yıkıp geçer, yaralar derinden ama terapi süreci devam ettikçe onarılması güç gibi görünen bu yaralar, bir şekilde şifalanır, kendince..."
KEFARET - CEM KEÇE
Zamanla geçecek belki uzun bir süre vermiş olacağım ama 5 yıl sonra o insan ve yaşanılanların hiçbir önemi kalmayacak, eskilerden bir laf “Doğru örülmüş duvar yıkılmazmış “
Not: regrese kelime anlamı: regrese olmak=Geçmişte kalmak, gerilemek...
### Bu sayede yeni kelime öğrenmiş oldum :)
Rica ederimCok tesekkur ederim:)
Birbirimizin aklina geliyoruz ya cok hosuma gidiyorilk seans oyle gecti ama ikinci seans cok guzeldi. Cunku olumlu yanlarimizi guclendirmek uzere calismistik. Sonraki tum seanslarda sorunlara odaklandik. Kendi yasadiklarimda o kadar etkilenmedim ama baskasinin yasadigi ve benim engel olamadigim bir olaya gercekten dayanamadim. Bu konuda kendimi affetmek istemedim seans esnasinda. Olaya engel olamazdim ama sonrasindaki surece mudahale edebilirdim. Benden buyuk kisilerden aldigim tavaiye dogrultusunda karismadim olaya ama cok yanlisti. Hep icim icimi yedi. Pazartesi de bu olaya gelince kendimi tutamadim. Kendim icin aglamadim, baskasi icin agladim... kendimi affedemiyorum ama bunun bana faydasi var mi onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?