Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Canimsin yaaa...Inan ki tam zamaninda harika paylasimlar.Icimden teker teker bunlari geciriyor,imajinasyonlarimi yapiyordum.Paylasimlarini da gkrunce icim daha kipir kipir oldu,oldu oldu olduuuu diyor resmen
Bu hafta yinee muthis es zamanlilik yasadim,aklimdan gecirdigim imajinasyonum onume geldi bir proje olarak.Isim olarak da direk beni yazdilar,ne olabilirdi ki zaten ; benim imajinasyonum cunku : )))Anlatmayi cok cok isterdim ama epey bir ifşa olmuş olur. Coskuyla,keyifle,mutlulukla,saglikla gelsin her şey hayatimiza...Zaten oylede

Yazıyla ilgili not: Verilen Kaynak kitaplarının hepsinin okunması gerektiğine inanıyorum.

Iyi ki paylastin. Ara ara hatirlamak gerekiyor:) Cok sukur istedigim hayati yasamak icin imkanim cok:) bir de itiraf imkanim coktan once engelim yok yazmistim. Sonra hemen degistirdim. Kelimeler cok onemli

2-3 gundur gece gunduz bu videoyu dinliyorum. Daha once paylastim mi hatirlayamadim tam olarak...

Of of süper ne guzel cok sevindim senin adına :) bu hafta ben de durdum durdum surekli hayal kurdum dua ettim sevgi meditasyonu yaptım demirledim capaladim o güzel enerjiyi bütünün hayrına olsun inşallah

Evet imkan cok yeter ki inanalim değişime güzelliklere

Hayırlı Kandiller canlar paylaşayım mi çok düşündüm saçma diyen olur mu diye bana mantıklı geldi inanıyorum herşey titretisiyor taş toprak ağaç su... insanda doğada her yerde altın oran fi var.Şifa olsun mucize olsun dileyen herkese
www.mistik.shop/rus-matematikci-grigori-grabovoinin-sayilar-eczanesi-ki

Rus matematikçi Grigori Grabovoi’nin Sayılar Eczanesi
kitabında anlattığına göre sayılarla şifa yöntemi ile hastalıkları yenmek mümkün.

Grigori Grabovoi bir Rus matematikçi… Sayılar, ışık ve ses dalgaları aracılığıyla geliştirdiği şifa metotları, yalnız Rusya’da değil, ABD’den Avrupa’ya kadar birçok kıtada ilgi görüyor. Grabovoi’un yetki verdiği tıp doktoru Svetlana Simirnov, bu öğretiyi 10 yıl önce Türkiye’de de tanıttı ve sonra da defalarca geldi. Yöntemin Türkiye temsilciliğini üstlenen Yeşim Özkazanç da sayılarla ve alternatif tekniklerle şifalanma bilgilerini artık kendisi aktarıyor. Rakamların dünyası her zaman ilgimi çektiği için yaşamımıza olumlu katkılarını da merak ettim. Rus akademisyen Grabovoi, içinde bulunduğumuz karmaşık dünya ortamında bile gelişimimizi tamamlayıp, hayattan zevk alan, sağlıklı, mutlu ve uyumlu bireyler olabilmemiz için ‘genel kurtuluş ve uyumlu gelişim’ ilkesini ortaya atıyor. Sadece fiziksel değil, beklentilerimizle ilgili sorunlar olduğunda, sayılar aracılığıyla bunları yaratan nedenleri değiştirebileceğimizi iddia ediyor.

SAYILAR ECZANESİ
Grigori Grabovoi’nin Rusya’da ‘Sayılar Eczanesi’ olarak anılan kitabı (Restoration of the Human Organism through Concentration on Numbers) İngilizce ve Almanca’dan sonra yakında Türkçe’ye de kazandırılacak. Doğrusu ben matematikçi değilim, tıp doktoru da… Ama bir matematikçiyle tıp doktorunun ortak akıllarıyla geliştirdikleri ve uygulayanların sonuç aldığı bir metot ilgiyi hak ediyor.”Grabovoi’nin yöntemiyle bilinçaltımıza kaydedilen olumsuz bilgiler, olumluya çevriliyor. Bu değişim de şu anımızı ve geleceğimizi etkiliyor. Kişi neyi, neden yaptığını bilerek hayatına devam ediyor. Uygulamada da sayıların enerji seviyesindeki titreşimlerini kullanıyoruz. Sayı dizimleri yedi, sekiz ve dokuz haneli. Baş ağrısından gribe, ilişki sorunlarından kilo vermeye kadar binden fazla hastalığa ve ruhsal soruna fayda sağlayacak sayı dizimleri var. Bu rakamları ister tekrarlayın ister çevrenizde görebileceğiniz bir yere koyun. Sayıların görünmeyen boyuttaki titreşiminden yararlanılıyor. Bununla zihinsel olarak iletişime girince, kendi bozuk titreşimimizi nötrleştiriyoruz. Kişi, bu metodu ne kadar çok kullanırsa, bilinci genişliyor, farkındalığı artıyor. Böylece neden yaşadığımızı algılayıp, mükemmeliğe doğru ilerliyoruz. Hepimizin isteği çevremizle ve evrenle uyum içinde olmak değil mi? Ancak bu şekilde sağlıklı, mutlu ve neşeli hale gelebiliriz.
Aşağıdaki gibi de yapabilirsiniz.

UYGULAMANIN YAPILIŞI
Su dolu bir şişe ya da bardağa etiketleyerek bu suyu içip şifalanabilirsiniz.
KODU YAZIP BARDAĞA YAPIŞTIRIN VE SUYU İÇİNİZ
Uyumlu ilişki: 141111963
Kilo kontrolü: 4812412

Sağ diz ağrısı: 4812531
Sol diz ağrısı: 485148291

Baş ağrısı: 4818543
Grip: 4814212

Maddiyat: 71427321893
Tümörler: 8214351
Kalp ve damar hastalıkları: 1289435
Romatizmal hastalıklar: 8148888

Solunum Hastalıkları: 5823214
Sindirim sistemi hastalıkları: 5321482
Kan hastalıkları: 1843214
Bulaşıcı hastalıklar:5421427
Vitamin eksikliği: 1234895
Nörolojik hastalıklar: 148543293
Psikiyatrik hastalıklar: 8345444
Kulak burun boğaz hastalıkları: 1851432
Su dolu bir şişe ya da bardağa etiketleyerek bu suyu içip şifalanabilirsiniz.
Şimdinin uyumlanması 71042
Geleceğin uyumlanması 148721091
Geçmişin uyumlanması 7819019425
Bitkiler (genel ahenk) 811120218
Hayvanlar (genel ahenk) 555142198110
Mali durum 71427321893
Genel sorunların çözümü 212309909
Ailede uyumlu ilişkiler 285555901
İş yerinde uyumlu ilişkiler 141111963
Çocukların amaçlı öğrenimi 212585212
Olumsuzun olumluya dönüştürülmesi 1888948
Su şişesine yada bardak üstüne kağıda yazabilirsiniz bence ilk olarak tek konu çalışmak daha iyi olur isterseniiz ..
3 farklı konuda alt alta yazabilirsiniz sonuçta suya frekans yüklüyorsunuz
Sayı frekansı kağıda yazın yada bardağa hangi konuyu seçtiyseniz onun rakamlarını yazıp suyu için kaç gün istiyorsanız okadar kullanın kağıda yazıp yanınızda taşıyın seçim sizin şifa olsun.

Of of süper ne guzel cok sevindim senin adına :) bu hafta ben de durdum durdum surekli hayal kurdum dua ettim sevgi meditasyonu yaptım demirledim capaladim o güzel enerjiyi bütünün hayrına olsun inşallah
Bu hafta sonu bende hep meditasyon videoları dinledim. Özellikle uyurken ve uyanmaya yakın. İşyerinde hala problem yaşıyorum ama kabullenişe geçtim dün itibariyle, baktım ki şikayet ettikçe, düşündükçe daha kötü bir hal alıyor. İmajinasyonlarımı arttırmaya çalışıyorum bende :)).
Mistik yolun videolarını uykulu halde dinlerken, geçmiş yaşam meditasyonu videosu geldi kendiliğinden aslında başlarda çok kendimi vermesemde en sonlarında çok ilginç bir şey gördüm, hiç bir nedeni olmayan bir korkum var hatta birkaç korkum var. Gördüğüm şey bunlarla ilgiliydi.

eğlenmek ile ilgili hayaller kurmayı bırakıp gerçekten eğlensek ya

Peki ben bunu nerede duydum? Arkadaşımın kızları Disney Junior izlerken orada Minnie Mouse söyledi

ne güzel küçük yaşta çocuklara bunları aşılamaları

Aslında bu bana bir mesaj sanırım sürekli andan zevk alamıyorum diyordum Daha doğrusu andan zevk almalıyım diyordum habire Geleceğe dair planlar, hayaller kuruyordum.

Icinde okuduklarimda var digerlerinide not aldim cok tesekkurler guzel paylasimlar icin.

Cok degisik ve kolay bir yontem. Tesekkur ederim. Eve gecince deneyecegim. Su sisesine yapistiracagim. Bu konu ile ilgili baska paylasimlar da yaparsan cok memnun olurum:) Sahra-

Cok degisik ve kolay bir yontem. Tesekkur ederim. Eve gecince deneyecegim. Su sisesine yapistiracagim. Bu konu ile ilgili baska paylasimlar da yaparsan cok memnun olurum:) Sahra-
Rica ederim beğendiğim herşeyi paylaşmaya gayret ediyorum öğrendiğim fayda sağladığım birşeyi paylaşmazsam rahat edemiyorum zaten :)

Merhaba hanımlar,bu gece uygulanabilecek güzel bir tertibi aşağıda paylaşıyorum.Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun.:)

Rica ederim beğendiğim herşeyi paylaşmaya gayret ediyorum öğrendiğim fayda sağladığım birşeyi paylaşmazsam rahat edemiyorum zaten :)

Peki ben ne yapiyorum? Iki uygulamayi birlestirdim. gulhilal in gonderdigi uygulamaya gore 7 bardaga su koydum simdi dualarini okuyup esmalarini cekecegim. 7 bardagin ustune de Sahra- nin paylastigi numaralardan benim icin uygun olanini (eminim tahmin edemediniz:)) yazdim yapistirdim...

"Kendimi sevgiyle destekleyip olduğum gibi kabul ettikçe kendimi çok daha değerli hissediyorum. Daha değerli hissettikçe daha iyi oluyorum… Daha değerli hissettikçe daha da güvende oluyorum… Daha değerli hissettikçe daha değerli oluyorum…
Ben kendimi daha değerli hissettikçe gücüm ve yeteneklerim ortaya çıkıyor… Gücüm ve yeteneklerim ortaya çıktıkça ben kendimi daha değerli hissediyorum… Bütün bunlar bende eşsiz bir harmoni oluşturuyor. İşte ben bu harmoniyim…
Benim kendimi değerli hissetmem için dünyada belirli şartların oluşmasına gerek yok. Ben sadece nefes aldığım için bile kendimi değerli hissedebilirim. Ben kendimi olduğum gibi kabul edip değerli hissettiğimde bütün dış şartlar bana ayak uydururlar ve bana ne kadar değerli olduğumu kanıtlarlar… Ben kendimi olduğum gibi seviyorum ve kabul ediyorum… hayat benim için değerlidir… ve bende hayat için…
Geçmişte kendimi değerli hissetmemiş olabilirim. Ama buna bağlı yaşadığım tüm durumlarım sorumlusu benim. Tüm bu kararları sevgiyle değiştiriyorum… Bilirim ki özdeğer kişinin kendi iç dünyasında kazanılabilir bir olgudur. Şimdi içime dolan öz değerin ışığını hissediyorum…
Ben öylesine değerliyim ki, hayatın tüm güzel olasılıklarına açık ve layık olduğumu anlıyorum… Ben bunu anladıkça hayat tüm güzel olasılıklarını bana açıyor. Bu ne de güzel bir harmonidir…
Ben kendimi değerli hissedebilirim… Ben her an kendimi daha da değerli hissedebilirim… Ve bu benim için bir alışkanlıktır… kendimi sevmek ve değerli hissetmek benim en güzel alışkanlığımdır… Bu beni daha da değerli ve güvende kılar.
Ben kendimi öyle değerli hissederim ki, her ismimi duyduğumda kendime verdiğim değer iki kat artar. Ve iki kat daha… iki kat daha…
Ben kendimi değerli hissettikçe başkalarındaki değeri görmeyi de bilirim... Onlardaki bu değeri her an onlara hissettiririm. Onlardaki mükemmeli görmeyi seçerim… Çünkü onlardaki mükemmel, benim içimdeki mükemmeldir… Ben onları değerli buldukça, onlar beni fazlasıyla bulur bilirim... Bu harmoni ile bir bütün olurum…

Ben değerliyim, ve bunu deneyimlemeyi seçiyorum… Şimdi hızla değişiyorum...."
Akın Berk Sürücü

Nasil guzel nasil guzelm olumlamadir bu yaa Cok oncelerde paylasmisimdir, ama yine paylasayim dedim.Bas ucu yapilmali,her gun okunmali canlar

Çok çok güzelmiş, teşekkürler paylaşım için, kendime aldım bu olumlamayı ara ara tekrarlamak için.

Bir tanede benden
Birisi seni sevmekten vazgeçti diye değersiz olmazsın ya da birisi seni tercih etti diye değerli olmazsın. Düştüğün yanılsama: “Ancak seviliyorsam bir değerim vardır.” yanılsaması. Hiç kimse seni sevmese de çok değerlisin. Birileri seni sevdiği için değil yalnızca var olduğun için değerlisin. Değer duygun sevilmekten bağımsız olarak kendi içinde olmalı, onu içinde bul ve başkalarının seni değerli hissettirmesi beklentisinden çık. HER ŞEY KENDİNİ SEVMEKLE BAŞLAR ....
Alıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…