Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bende hemen gördüm paylaşımınızı ve niyetlerde bulundum. Teşekkür ederim.

Kusura bakmayın birden fazla yüklemiş resmi

Eklentiler

• 34892224_1716847028350782_6440790668557156352_o.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar şu anda tavırlarıyla üstten bakan, kendini beğenen tipler vardır ya öyle biri var. Bnimlede emri vaki şekilde konuşmaları ve küçük görür davranışları oldu. Kendini bu kadar üstte görecek kadar bir özelliğide yok hherkes gibi biri işte. Ama buna rağmen bir çok insana istediğini yaptırmayı başarıyor. Bu insan içimde birşeyler tetikliyordu anlam veremiyordum. sebebini yeni anladım geçmişte bir yaşıtım ve büyük bazı akrabalarım bana aynı şekilde davranıyordu. Ama çok yaşıtım beni etkilemiş. Ben bunu nasıl dönüştürebilirim acaba

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar:)

İyi bayramlar herkese.

Herkese iyi bayramlar:))))

Saglikli, mutlu, "An" da kalabileceginiz nice bayramlar gecirmemizi dilerim

Cocuklugumda bana cok baski uygulayan, cocuklugumu karartan biri vardi. Ben de ondan cok etkilenmistim. Sanirim insanlarla kavga edememe, karsilik vermeme sebebim odur. Soyle donup baktigimda kavga zaten guzel bir sey degil hatta insanlari cok da iyi gostermiyor. Tabiki bu dedigim hakkini arama olayi degil. Senin bu olayinla ilgili cok guzel olumlama calismalari var.

Kendi degerin ustune cakismak lazim. Gecmiste Kendimi cok degersiz hissettirdikkeri icin bugun bu arayislardayim. Bunu degistirmek de benim elimde. Ben degerliyim, ben ozelim. Seviyorum seviliyorum. Cok sukur... ben bunlari soyleyecegim. Simdi karar verdim
Tesekkurler aklima getirdigin icin

Aslında bunu fark etmeniz bile çok iyi böylece bunu iyileştirebilirsiniz. Hayat öyle ki düzeltemediğin kendinde iyileştiremediğin konuları yine önüne çıkarıyor. Diyelim ki patlıcanı sevmiyorsun sana bi karnıyarık bir de türlü yapıyor yine de hayat patlıcanı karşına çıkartıyor ( Nasıl bir benzetme yaptım ya) Anladığım kadarıyla geçmişle bağlantısı: insanlara karşı savunmasız kalmanız ve şu anda aynı şeyler olunca da geçmişi hatırlatıyor belki geçmişte cevap verememeniz, küçümsenmeniz siz de baskıladığınız duygularınızı yeniden açığa çıkarmış. Belki kendinize kızıyorsunuz geçmişte karşılığını veremediğiniz veya sustuğunuz için diye bunu da hatırlatan şu anki kişi ama bu başkası da olabilir zaman ve mekan farklı olacak şekilde yine. Bence öncelikle geçmişi temizlemeniz gerekir ki daha sonradan anda kalabilmek için kendi değerinizi geçmişle ya da biriyle sınamadan evet, ben değerliyim ve kendimi seviyorum bir başkası benim değerimi düşüremez, aşağılanmayla küçülemem diyebilmeniz için. Daha önce kim önermişti unuttum ama Youtube'da Serpil Ciritci'nin videolarına bakabilirsiniz ve ayrıca olumlamalar tabii ki :)

Karşılaştığım özelliklede sorun yaşadığım insanlar ve olaylar üzerinde dşnmeye başladım neden bunları yaşıyorum neden bu insanlar diye. Ama bu anlattığımı bir anda farkettim.Geçmişim bugünümü çok fazla olumsuz etkiliyor farkındayım. Evet insanlara çok savunmasız kaldım cevap veremedim, halada öyleyim. Karşımdaki kırılacak diye cevap vermiyorum, sonra karşıdakinde alışkanlık oluyor bu nasılsa cevap vermez yada anlamaz diye devam ediyor. Böyle böyle birikiyor ve bir kere söyleyince sen kötü oluyorsun. senin çok tpki verdiğini düşünüyorlar aslında başkalarının verecği kadar tepki verdiğin halde. teşekkür ederim öneriler için. benzetmede çok güzeldi aynen dediğiniz gibi oluyor tam bir kısır döngü hali yani :))

Selaaam pozitif arkadaslarim:)

Bayram bitti, donduk is hayatina:))) Ise baslar baslamaz oyle guzel haberler alin ki aaaaa hayallerimgercekoldu demisti diyin:)) resmen enerji yukluyum yolluyorum hepinize aksama guzel haberlerinizle gorusmek uzere

Bende çok keyifli bir tatil geçirdim ve bu sabah başladık yeniden işe. Eski ben olsa daralırdı tatilde evde kalmaktan, ama çok çok keyifliydi, kendime dönük, bolca keyiflendiğim, ayna da kendime gülümsediğim, çok hoş bir tatildi. Bend eki değişeme gülümseyip durdum.

ne güzel ne güzel ne güzel:)

Benim için de Bugün çok güzel geçti. Akşam da psikolog randevum vardı. Son 2 seans çok yoğun, yorucu ve üzücü geçmişti. Bu seferki çok güzeldi mutlu olarak çıktım. Kendime affedemediğim bir konu vardı Daha önce burada da bahsetmiştim affettim kendimi. O zamanki şartlara göre öyle yapmam gerekiyordu Ve eminim ki en iyisini yaptım. Çünkü Allah aldığım kararlar da hiçbir zaman beni darda bırakmadı...
Bu sefer mutlu çıktım artık Başka konulara dönüyoruz.

Cok sevindim senin adina.
Bu farkindalikta daha daha iyi olmak, herseyden once kendimizi, evreni, insani anlamak bunlar bir anda olabilecek seyler degil.
Insaniz ve pek cok seyi gercekten tam olarak idrak edebilmemiz icin deneyimlememiz gerekiyor. Bir ornek vermek geldi icimden

Okudugum kitaplardan birinden kaldi aklimda okuyanlar hatirlayacaktir. Cekim yasasi ile ilgili soyle bir ornek veriliyordu.
Eger caniniz elma istiyorsa bunu kendinize cekebilirsiniz dolabinizda evinizde elma olmasa bile belki komsunuz elinde bir elma ile kapiniza gelir diyordu yada buna benzer busey bu kadar anlatabildim

Cok garip bir sekilde bu duruma cok cok benzer bir seyi yasadim hem oyle yiecek filanda degildi bildigin spor ayakkabiydi yani tamda dusundugum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…